- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.021
günaydın kızlarrr,
sabah namazı gibi idrar testimi yaptım hiçbir çizgi çıkmadı... daha 7. gün çok erken o etkilemedide sabahtan beri adet sancısına benzer bı sancım var o canımı sıkıyorr
hayırlı sabahlar kızlar. Hayırlı cumalar. Bende söyleyeyim. Burada da kar var harika. Dışarı çıkıp kar topu oynamak istiyorum.
Slm canım bende dün test yaptım yumurtlamadan 12 gün geçmişti ve negatif çıkti. Ama hâla regl olmadım çok şiddetli ağrılarım başladı ama demem o ki ınş bebişin seninledır sen olumsuz düşünme ınş şu mubarek cuma saati hürmetine Rabbim emeklerinin karşılığını versin
canim bizde beylikduzunde oturuyoruz işe gelebildik kayinvalidenlerde gelebilirler diye dusunuyorumgunaydın umud bılgem ekın papatya
nasılsınız
valla kar cok guzel
kayınvalıdemler beylıkduzunde dayısındaydı esımın bugun bıze geleceklerdı gelebılırler mı acaba :26:
amin canım inş allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.benim sancım durdu biraz dikkat ettim uzanırsam oluyor. sabah panikledim biraz ama beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok birde bol bol dua etmekten başka. hakkımızda hayırlsı olsun..
Ekintos dogummu yapiyormus allah bi avazda kurtarsin insallah onu ve oglusunu saglikla alsin bebisini kucagina
Mavicim esinin sonuclarini aldinizmi cok gecmise bakamadim sirkette isler biraz karisik :S
canım esın bol bol kabak cekırdegı tuketsın bız oyle yapıyoruz hergun mutlaka yer esım tabıkı saglıklı beslenme cok onemlıCanım bizim sonuçlarımız kötü çıktı malasef. 6 ay kullandığımız vitamin kür hiçbi işe yaramamış. 6 ay öncede 3 milyondu, şimdide öyle malasef
aynı gun doguramıyoruz deseneben kendı tarıhıme erken dıyodum senınkı daha erken oldu ınsallah kolay bı surec yasarsın saglıkla kucagına alırsın mınık yavrunu. bende ptesı Allah ızın verırse gıdıyorum Aysenur'umu almaya saglıcakla ınsallah...bugunde nstye gırcem 1 saat sonra bakalım bızım bebekler tam kıs bebegı olacak dısarısı nasıl kotu resmen kar fırtınası var. Allah yardımcın olsun canım ınsallah coooook kolay olur hersey hıc anlamadan bı bakmıssın ayaktasın...
hayırlı sabahlar kızlar. Hayırlı cumalar. Bende söyleyeyim. Burada da kar var harika. Dışarı çıkıp kar topu oynamak istiyorum.
Slm canım bende dün test yaptım yumurtlamadan 12 gün geçmişti ve negatif çıkti. Ama hâla regl olmadım çok şiddetli ağrılarım başladı ama demem o ki ınş bebişin seninledır sen olumsuz düşünme ınş şu mubarek cuma saati hürmetine Rabbim emeklerinin karşılığını versin
canim bizde beylikduzunde oturuyoruz işe gelebildik kayinvalidenlerde gelebilirler diye dusunuyorum
öldüğünde en azından öldü dersin kalie düştüğünde anlaşılmıyr malesef pek. ımsı yöntemiyle sperm incelenirse ayrı tabii. inşallah opu gününde hersey yolunda gder hiççç bunlara gerek kalmaz.. beslenmene şimdiden dıkkat edin protein ağırlıklı beslen sen. bol bol taze meyve suyu iç.
ben şuan bekliyorum cnm ayın 20sinde transferim oldu, 1inde testim varr. allahım yüzümüzü güldürsün.
ayyy muesim canım benim, çok teşekkür ediyorum..kar hala devam ediyor, maşallah doldurdu heryeri..senin göbüşün benimkinden daha büyük olsun inşAllah
muesım dustu bugun zaten migrenim fena halde tuttu fenayım yanı yagece ya sabah namaza gelırler
Ceylannn3 3:
Lorkeee3 3
iyyim canım asıl sen nasılsın yorma kendini emiadaaaa nasılsın canımcım yaaaaaa
Hayırlı günler hayırlı cumalar hepinize kızlar nasılsınız?
huu nabersınız mıllet toplasmıssınız azcık bakıyorum da
ben suan yemek yıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?