Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylancim merhaba canım alintilardan gordum kontrolun iyi geçmiş maşallah bebişine 54 mm mi olmus. artik haftasinada son nokta kondu demek 12 haftaligiz yani (nazar boncugu smile'i)

hayırlı sabahlar kızlar. Hayırlı cumalar. Bende söyleyeyim. Burada da kar var harika. Dışarı çıkıp kar topu oynamak istiyorum.
günaydın kızlarrr,

sabah namazı gibi idrar testimi yaptım hiçbir çizgi çıkmadı... daha 7. gün çok erken o etkilemedide sabahtan beri adet sancısına benzer bı sancım var o canımı sıkıyorr

Slm canım bende dün test yaptım yumurtlamadan 12 gün geçmişti ve negatif çıkti. Ama hâla regl olmadım çok şiddetli ağrılarım başladı ama demem o ki ınş bebişin seninledır sen olumsuz düşünme ınş şu mubarek cuma saati hürmetine Rabbim emeklerinin karşılığını versin

amin canım inş allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.benim sancım durdu biraz dikkat ettim uzanırsam oluyor. sabah panikledim biraz ama beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok birde bol bol dua etmekten başka. hakkımızda hayırlsı olsun..

gunaydın umud bılgem ekın papatya
nasılsınız
valla kar cok guzel
kayınvalıdemler beylıkduzunde dayısındaydı esımın bugun bıze geleceklerdı gelebılırler mı acaba :26:
canim bizde beylikduzunde oturuyoruz işe gelebildik kayinvalidenlerde gelebilirler diye dusunuyorum

Ne zordur beklemek Allah yhardımcınız olsun. İnşallah sonunda gülersiniz

Ekintos dogummu yapiyormus allah bi avazda kurtarsin insallah onu ve oglusunu saglikla alsin bebisini kucagina

Mavicim esinin sonuclarini aldinizmi cok gecmise bakamadim sirkette isler biraz karisik :S

Canım bizim sonuçlarımız kötü çıktı malasef. 6 ay kullandığımız vitamin kür hiçbi işe yaramamış. 6 ay öncede 3 milyondu, şimdide öyle malasef

aynı gun doguramıyoruz desene ben kendı tarıhıme erken dıyodum senınkı daha erken oldu ınsallah kolay bı surec yasarsın saglıkla kucagına alırsın mınık yavrunu. bende ptesı Allah ızın verırse gıdıyorum Aysenur'umu almaya saglıcakla ınsallah...bugunde nstye gırcem 1 saat sonra bakalım bızım bebekler tam kıs bebegı olacak dısarısı nasıl kotu resmen kar fırtınası var. Allah yardımcın olsun canım ınsallah coooook kolay olur hersey hıc anlamadan bı bakmıssın ayaktasın...

Canım bizim sonuçlarımız kötü çıktı malasef. 6 ay kullandığımız vitamin kür hiçbi işe yaramamış. 6 ay öncede 3 milyondu, şimdide öyle malasef
canım esın bol bol kabak cekırdegı tuketsın bız oyle yapıyoruz hergun mutlaka yer esım tabıkı saglıklı beslenme cok onemlı

cnm prensesin bir avazdan seni ve kendini yormadan gelsin dularımım senin ve ekintosumla

test yaptım yazdıgını hatırlamıyorum dun
neyse hayırlısı olsun ama bence 12. gun ıdrarda cıkmayabılır zaten
kotu dusunme reglın gelmezse ptesı testı tekrrla
canim bizde beylikduzunde oturuyoruz işe gelebildik kayinvalidenlerde gelebilirler diye dusunuyorum

yok gelmıcekler yarın sabah sanslarını deneyecekler

ekintosss cumartesi derken yani yarın mı doğum yapıyor ona göre dua edelim
inşallah seninde benimki gibi güzel geçer sezeryanın

Amin canım inşallah herşey güzel olur.
Olumsuz birşey düşünmek istemiyorum.
Seninde birşey kalmamış ,
İnşallah sımsıkı tutunmuştur meleğin sana

ayyy muesim canım benim, çok teşekkür ediyorum..kar hala devam ediyor, maşallah doldurdu heryeri..senin göbüşün benimkinden daha büyük olsun inşAllah

Bugün burası da karlı,
Dün sizin karlara çok özenmiştim burada yağdı ne güzel
Birde senin duan tuttumu ohh ne güzel olur.
Bu arada duana içtenlikle aminnnnnnnn diyorum

muesım dustu bugun zaten migrenim fena halde tuttu fenayım yanı yagece ya sabah namaza gelırler

Canım kıyamam sana ben,
Migren i adı geçince tüylerim diken diken oluyor.
Çok geçmiş olsun.
Bu ay olmasada çok yakında güzel haberlerini alıcaz inşallah.

Mavicim esinin varikoseli varmiydi ameliyat olmusmuydu peki? Ameliyat olduysa şayet doktorumuz bir seneye kadar anca normale doner demisti bize. Dususte yasanmamis buda bir gelisme canim sakın uzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…