- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.141
Gunaydin kizlar.
Ekintos'um suan buyuk ihtimalle dogumunu yaptin ve oglusunu koklamakla mesgulsundur.
Saglicakla buyut kuzunu.Rabbim sizi ayirmasin hic.
Cmt ekintos ,pzt midye ,vedaelde son haftalarinda.
Eee sira Ronyamda.
Rabbim tum isteyenlere,topikte arkadaslarima hamis olmayi,bizlerede saglicakla kucaklamayi nasip etsin.
Amin.
Gunaydin kizlar.
Ekintos'um suan buyuk ihtimalle dogumunu yaptin ve oglusunu koklamakla mesgulsundur.
Saglicakla buyut kuzunu.Rabbim sizi ayirmasin hic.
Cmt ekintos ,pzt midye ,vedaelde son haftalarinda.
Eee sira Ronyamda.
Rabbim tum isteyenlere,topikte arkadaslarima hamis olmayi,bizlerede saglicakla kucaklamayi nasip etsin.
Amin.
amin canım aminnnn
size en yakın hamiş haberini ben vericem sanırım
inşallah verirsin tatlım sen ve sevserden güzel haberler bekliyoruz inşallah bebişiniz göbüşünüzdedir
kızlarr lürfen bana cevap verinn o kadar kötüyüm o kadar caresiz kaldım kii.eşim bugün test yaptırdı.sonuç berbatt hayır anlamıyorum o kadar şey yaptıkk nolduu da böle oldu.kaan hocaya mail atmıştım onun verdiği ilaçlardan önceki test sonucumuz iyi sayılırdı morfoloji 5 sayı 6 milyon haeketlilik toplamda 20 idi bi ay ilaçları kullandık morfoloji 0 oldu sayı 600 bin haeketlilikk 0.bu nee yaaa nolurrrrrrrrr biiri bana bişe desin
canım eşin yakın zamanda enfeksiyon yada ağır bir gribal enfeksiyon geçirdimi
onun çok etkisi oluyor
bizimde bir keresinde 20 milyon olan sayımız 2 milyona düşmüştü
sıkma canını 1 ay sonra tekrarlayın testi
yok canım hiç bi enfeksiyon geçirmedii.gripde olmadıı ve kaan hocanın verdiği ilaçlara birebir uyduk yaa
canım dönemsel olarak sperm değerleri düşebilirmiş
umarım öyle bir durumdur
cnm ben duygucaa nicikim degşti sennle msjlaşmştk ...biolabla ilgli biz başka bi yerde yaptrdk yne sonçlar çok daha ii çıktı
sayı 22 mlyon çıktı
toplam hareket yüzde 36 bu biraz düşük
morfoloji de normal sperm yuzde 91 anormal 9 çıktı krugere göre bakmadılar ama krugere göre ilk yaptrdgmz yüzde 7ydi
artmış baya degerler gazide yaptrdk bu sefer dr varikosele gerek yok dedi iknci derecede çok arttırcagını sanmıorm dedi bi kaç ay daha deneyin sonra tüp bebek merkezne gdn dedi ...yaza kadar denicez bakalm moralim yerne geldi valla. o gun çok moral verdn bana ronyacm çok saollldedgn gibi de oldu sonç dogru deglmiş ...gazide 2 saattde verdiler sonucu ...ama hormonlara bakmadı dr bi tek spermıogram
istedi ...arginmaxa dvm edn dedi ediyoruz biz de kürlere ve ilaçlara dvm inşş ii olcak herşey bundan sonra
canım bu klomen il hetapda değerleri düşürüomu acaba
canım çok sevindimm sizin adınıza
malesef her laboratuara güvenilmiyor
bizde zamanında çok üzülmüştük
inşlallah sende tüpe gerek kalmadan bebeğine kavuşursun
canım biz klomen kullanmadık
ama çok iyi biliyorumki klomen kullananların ilk etapta değeri düşüyor
burda bir çok arkadaşın eşinde aynı sorun oldu
bence sizinde ondan düştü hiç kafaya takıp üzme kendini
inşallah yakın zamanda artışa geçer
of offf bunlar neye göree değişiyor anlamıyorumm bizim 3 ayda öğrenili ilk yaptımızda 1 miyondu doktor bir ay bekleyelim dedi ilaç felan kullanmadık 2 ay yaptırdık 3 milyon olmuş bu aarada l arginine ve testojel kullandık bir ay sonraa bi daha yaptırdık sayı 6 milyon hareketlilik 20 morfoloji 5 di.bu aarada kaan hocanın verdiği ilaçlara başladı bi ay kullandık ve sonuçç buu 600 .000 olacak gibi mi yaa delirmez isem iyi bide hersey yetmez miş gibi eşim tutturdu ben senden ayrılacam sen çok bebek istiyosun ve benden dolayı olmayacak demeyee allahım yaa ben ne yapacamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?