- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.181
iyi akşamlar arkdaşlar
biz ankaraya gittik ve döndük çok şükür
eşimin genetik testleri yapıldı
sonuç bir ay sonra çıkıcakmış
kaan hocaylada görüştük ,eşimde varikosel çıktı
bu arada ben çok fena hasta oldum dönüceğimiz gün
idrar yolu enfeksiyonu + taş düşürüyomuşum
tuvalate çok zor çıkıyorum ve kan geliyo:18:
eşimden korkarken ben hasta oldum:2:
Canım perşembe yapmıştım çıkmadı erken olduğu için sanırım bi daha yapmamı eşim istemiyo ınş pazartesiyi bekliyorum. Sen gel heyecanı bana sor.canım bi test yapsana
heyecanlandım bak şimdi
inşallah bebişin seninledir
Canım Allah razı olsun bende sana çok dua ediyorum hepimiz adına ediyorum ınş sıra sıra veririz güzel haberleri.canım biliyomusun sana çok dua ettim inşallah hamilesindir 2012 nin ilk müjdesi senden olsun sora sıra sıra gelelim bizde inşallah
Aynen Esra'cım daha siftah yok.
Ama bu hafta bir patlama yaşarız belki cenneten ve 5n1ke den.
Hayırlısıyla olur inşallah.
Ayyy ne heyecan yaptım he
[/FONhaberleri.
Canım bende çoook heyecanlıyım ınş bebişim benimledir.
merim canım çok çok geçmiş olsun
bir ara bendede aynısı oldu baya baya kan işiyordum
manurel şase kullandım 2 paket sonrasında kendime geldim
canım eşinde varikosel olduğunu sevindim dersem abes olucak ama
amelyat sonrası çok kişi hamile kalabildiğinden bu duruma sevindim sanırım
derdin ne olduğunu bilmek hiç bilmemekten daha iyidir
en azından tedavisi olacak
inşallah merim Rabbim emekleirnizin karşılığını versin
sen ve eşin bu uğurda çok yoruldunuz ama mükafatını alacaksınız
kızlar lütfen bana kaan hocanın tel no ve mail adresini yazar mısınız
canım sağol ankaranın soğuğu iyi gelmedi bana ayakları üşütmüşüm
bu gün acile gittim bi torba ilaç verdi onları kullanmaya başladım
hafta içi ürolojiye gidicem
bendede kan geliyo ama çok değil
tuvalette canım çok yanıyo
hoca uzun uzun muayne etti bizimkini
doplerde çekti cihazıda var muyanehanesinde
varikosel var dedi ama ameliyata dna hasar testinin sonucuna göre karar vericekmiş,
şimdilik gerek yok dedi 2.ve 3. derece dedi eğer hasar oranı çok yüksek gelmezse ameliyetın bi etkisi olmaz dedi
bu arada hareket iyice düşmüş ronyam dünya şey yedirip içiriyorum yinede hareket sürekli düşüyo
%70 hareketsiz çıktı((((
inşallah ronyam inşallahhh allah büyük
sen nasılsın kara kızın nasıl ,iyisiniz dimi
ben inanırım cnm çok düşünce gücüne...secretı okmştm ama o istedgm gibi degldi hep aynı şeylerden bahsedıodu sıktı beni kısaca ...ama dedgn ktabı not edıorm en kısa zamanda alıp okucam cnm boyle ktaplara çok ihtycmz var zaten bu süreçte ...hikayenizi gerçekten mrk ettm cnm
suesue ben çok okurum, okudum şimdiye kadar kişisel gelişim kitaları. bugüne kadar çok şey kattıklarını düşünüyorum bana kendimde gördüğüm ve sevmedeğim bana olumsuz tecrübeler yaşatan huylarımı törpülemeyi öğreniyorum. secret ıda okudum senin gibi ama bu kitap aynı merkezde hareket etsede sana o öğretiyi anlatırken daha gerçekçi. daha anlaşılır. karşında biri varmışta konuşuyormuş gibi hissediyorsun. belki dönem olarak ben çok sey almaya açık bir dönemimdeydim bilemiyorum ama bu ikinci tedavime başlamadan önce iyi ir hazırlık dönemi yaşamamı sağladı. bu konuları ağlayarak kendime acıyarak konuşabiliyorken artık problemimizi kabullenip enerjimi onunla nasıl başa çıkarım diye harcıyorum. mutluyum ve huzurluyum. bebeğimiz olmasa da hayatmıza en güzel şekilde devam edebbilcek gücü buluyorum kendimde. bunu içtenlikle söylüyorum. tabiki heycanlı panıklı zamanlarım oluyor ama debelenmııyorum.
bizler diğerlerinden daha güçlü olmalıyız. bunun içinde gerek burda konusarak gerek okuyarak gerek duayla dik durmalıyız.
tevekkül allahın emri.
sizleri seviyorum. bunları burda yazmak bile cok guzel.
herşey güzel olucak sevgiyle kalın....[/QUOT
inanırmısın enerjinnn bana öle yansıyorki süper yanii:)bende okumayı çok severimm anladım kadarıyla kişisel gelişim kitaplarıı nı seviosun bende kişisel gelişim kitaplarını okudumda 1 ay felan o uygulayabiliyorum ondan sonraa karamsarlık diz boyuu çok uygulayamıyorum yaa..ama en kısa zamanda tafsiye ettiğin kitabı alacam ve okuyacamm.
canım sağol ankaranın soğuğu iyi gelmedi bana ayakları üşütmüşüm
bu gün acile gittim bi torba ilaç verdi onları kullanmaya başladım
hafta içi ürolojiye gidicem
bendede kan geliyo ama çok değil
tuvalette canım çok yanıyo
hoca uzun uzun muayne etti bizimkini
doplerde çekti cihazıda var muyanehanesinde
varikosel var dedi ama ameliyata dna hasar testinin sonucuna göre karar vericekmiş,
şimdilik gerek yok dedi 2.ve 3. derece dedi eğer hasar oranı çok yüksek gelmezse ameliyetın bi etkisi olmaz dedi
bu arada hareket iyice düşmüş ronyam dünya şey yedirip içiriyorum yinede hareket sürekli düşüyo
%70 hareketsiz çıktı((((
inşallah ronyam inşallahhh allah büyük
sen nasılsın kara kızın nasıl ,iyisiniz dimi
kızlar lütfen bana kaan hocanın tel no ve mail adresini yazar mısınız
ulkem mesajına cevap attım şimdi
merhaba cnm ıyı aksamlar,benm sana bıkac sorum olacak kaan hocada muane tetkıkler artı genetık testı falan sıze nekadara mal oldu,bızde gıtmeyı dusunuyoruz ama maddı acıdan daha hazır degılız bana bıraz bılgı verırsen kendımızı ona gore ayarlayacagız.cvbını sabırsızlıkla beklıorum.
canım çok hızlısınnnnnnn
ARKADAŞLARRRRR SANA YARDIMCI OLURLARRRRRR
çok teşekkür ederim sana ve ilgili olan herkese
sedacığım maddi olarak yol masrafı oldu
birde kaan hocaya ödediğimiz 300 ytl
bunların dışında bi masraf yok yani ortalama 500 ytl gibi bişey
biz bi gece kaldık orda yeme içme derken,birazda gezdik ,bişeyler aldık bizim masraf biraz arttı o yüzden
tahlillere ücret ödemiyosun ssk varsa tabi
biz sevk yaptırdık
sevk olunca harcırah olarak yaptığın masrafları ilerki tarihlerde alıyosun
gidicek olanlar bence kalmaya hiç gerek yok
bir gün yeterli
sabah drek cebeci ankara tıpa gider kan ve semen verirsiniz
bir saat sonra semeni sıhhıye morfolojiye teslim eder akşam dört gibide gaziosmanpaşada muaynehanede olursunuz
orasıda bir saat sürse kalmadan evinize dönerseniz masraf daha az olur ve sürede yeter
sedacığım maddi olarak yol masrafı oldu
birde kaan hocaya ödediğimiz 300 ytl
bunların dışında bi masraf yok yani ortalama 500 ytl gibi bişey
biz bi gece kaldık orda yeme içme derken,birazda gezdik ,bişeyler aldık bizim masraf biraz arttı o yüzden
tahlillere ücret ödemiyosun ssk varsa tabi
biz sevk yaptırdık
sevk olunca harcırah olarak yaptığın masrafları ilerki tarihlerde alıyosun
gidicek olanlar bence kalmaya hiç gerek yok
bir gün yeterli
sabah drek cebeci ankara tıpa gider kan ve semen verirsiniz
bir saat sonra semeni sıhhıye morfolojiye teslim eder akşam dört gibide gaziosmanpaşada muaynehanede olursunuz
orasıda bir saat sürse kalmadan evinize dönerseniz masraf daha az olur ve sürede yeter
o zaman işe ardahandan ankara tıpa sevkle mi başlamak gerekiyor kaan hocaya her gidişte mi 300 veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?