Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun öncelikle varikosel için ameliyat dedi mi kaan hoca bi de bana onun tel yazar mısın rica etsem benim eşimde de varikosel çıktı bi de sperm sayısı yetersiz

canım bi test yapsana
heyecanlandım bak şimdi
inşallah bebişin seninledir
Canım perşembe yapmıştım çıkmadı erken olduğu için sanırım bi daha yapmamı eşim istemiyo ınş pazartesiyi bekliyorum. Sen gel heyecanı bana sor.

canım biliyomusun sana çok dua ettim inşallah hamilesindir 2012 nin ilk müjdesi senden olsun sora sıra sıra gelelim bizde inşallah
Canım Allah razı olsun bende sana çok dua ediyorum hepimiz adına ediyorum ınş sıra sıra veririz güzel haberleri.

merim canım çok çok geçmiş olsun
bir ara bendede aynısı oldu baya baya kan işiyordum
manurel şase kullandım 2 paket sonrasında kendime geldim
canım eşinde varikosel olduğunu sevindim dersem abes olucak ama
amelyat sonrası çok kişi hamile kalabildiğinden bu duruma sevindim sanırım
derdin ne olduğunu bilmek hiç bilmemekten daha iyidir
en azından tedavisi olacak
inşallah merim Rabbim emekleirnizin karşılığını versin
sen ve eşin bu uğurda çok yoruldunuz ama mükafatını alacaksınız

canım sağol ankaranın soğuğu iyi gelmedi bana ayakları üşütmüşüm
bu gün acile gittim bi torba ilaç verdi onları kullanmaya başladım
hafta içi ürolojiye gidicem
bendede kan geliyo ama çok değil
tuvalette canım çok yanıyo
hoca uzun uzun muayne etti bizimkini
doplerde çekti cihazıda var muyanehanesinde
varikosel var dedi ama ameliyata dna hasar testinin sonucuna göre karar vericekmiş,
şimdilik gerek yok dedi 2.ve 3. derece dedi eğer hasar oranı çok yüksek gelmezse ameliyetın bi etkisi olmaz dedi
bu arada hareket iyice düşmüş ronyam dünya şey yedirip içiriyorum yinede hareket sürekli düşüyo
%70 hareketsiz çıktı ((((
inşallah ronyam inşallahhh allah büyük
sen nasılsın kara kızın nasıl ,iyisiniz dimi

Son düzenleme:

canım merim varikosel en çok hareketi etkiliyor
bizim amelyat önesi %87 hareketsizdi
ameliyat sonrası % 65 oldu hareketlilik
bence sizde şifa bulacaksınızz
iyi oldu kaan hocaya gitmeniz
canım arkadaşımm sanada tekrar geçmiş olsun
dularımdasın inşalllah seninde güzel haberini alıcaz yakında
bu arada bizde iyiyiz meri teyzesi günleri geçiriyoruz
seni kocaman öpüyorumm

suesue ben çok okurum, okudum şimdiye kadar kişisel gelişim kitaları. bugüne kadar çok şey kattıklarını düşünüyorum bana kendimde gördüğüm ve sevmedeğim bana olumsuz tecrübeler yaşatan huylarımı törpülemeyi öğreniyorum. secret ıda okudum senin gibi ama bu kitap aynı merkezde hareket etsede sana o öğretiyi anlatırken daha gerçekçi. daha anlaşılır. karşında biri varmışta konuşuyormuş gibi hissediyorsun. belki dönem olarak ben çok sey almaya açık bir dönemimdeydim bilemiyorum ama bu ikinci tedavime başlamadan önce iyi ir hazırlık dönemi yaşamamı sağladı. bu konuları ağlayarak kendime acıyarak konuşabiliyorken artık problemimizi kabullenip enerjimi onunla nasıl başa çıkarım diye harcıyorum. mutluyum ve huzurluyum. bebeğimiz olmasa da hayatmıza en güzel şekilde devam edebbilcek gücü buluyorum kendimde. bunu içtenlikle söylüyorum. tabiki heycanlı panıklı zamanlarım oluyor ama debelenmııyorum.
bizler diğerlerinden daha güçlü olmalıyız. bunun içinde gerek burda konusarak gerek okuyarak gerek duayla dik durmalıyız.
tevekkül allahın emri.
sizleri seviyorum. bunları burda yazmak bile cok guzel.
herşey güzel olucak sevgiyle kalın....

hayırlı akşamlar kızlar benim belim de müthiş bi ağrı var ve kasıklarıma biraz sancı vurdu ve biraz moralim bozuldu yaa acaba sabah gidip kan versem mi diyorum yaa ama eşim şehir dışında o razı olur mu bilmiyorum. Kafam karıştı.
Mericim çok geçmiş olsun canım kendini sıcak tut canım ınş iyi olursun.

merhaba cnm ıyı aksamlar,benm sana bıkac sorum olacak kaan hocada muane tetkıkler artı genetık testı falan sıze nekadara mal oldu,bızde gıtmeyı dusunuyoruz ama maddı acıdan daha hazır degılız bana bıraz bılgı verırsen kendımızı ona gore ayarlayacagız.cvbını sabırsızlıkla beklıorum.

sedacığım maddi olarak yol masrafı oldu
birde kaan hocaya ödediğimiz 300 ytl
bunların dışında bi masraf yok yani ortalama 500 ytl gibi bişey
biz bi gece kaldık orda yeme içme derken,birazda gezdik ,bişeyler aldık bizim masraf biraz arttı o yüzden
tahlillere ücret ödemiyosun ssk varsa tabi
biz sevk yaptırdık
sevk olunca harcırah olarak yaptığın masrafları ilerki tarihlerde alıyosun
gidicek olanlar bence kalmaya hiç gerek yok
bir gün yeterli
sabah drek cebeci ankara tıpa gider kan ve semen verirsiniz
bir saat sonra semeni sıhhıye morfolojiye teslim eder akşam dört gibide gaziosmanpaşada muaynehanede olursunuz
orasıda bir saat sürse kalmadan evinize dönerseniz masraf daha az olur ve sürede yeter

meri senide muayene ettilermi cebecide:26:

o zaman işe ardahandan ankara tıpa sevkle mi başlamak gerekiyor kaan hocaya her gidişte mi 300 veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…