Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lökosit için bol yazıyor kaşısında.doktorr bi daha yapalım demiş testi çarşambaya bidaha yapılacakk.

kızlar selammmmm, bugün güzel bir gün çok şükür :))) topiğimize bir tosun daha eklendi :) Ekintosum canım şimdi ne yapıyorsun acaba? İnşAllah herşey yolunda gitmiştir..kocaman öpüyorum seni..

Gelsin yeni hamişler ne diyelim :)))

5N1K canım inşAllah sende güzel haber vereceksin bize, sevserde verir inşAllah..Pazartesi cennetkokulumda hasta olmazsa test yapıyor, İnşAllah herkes hamiş kalır :) hepimiz koca göbişli olalım

antik lökasit varsa antibiyotik kullanması şart sperm değerlerini düşüren bişi bu.
lütfen kaan hocaya yaz ve onun tedavisi konusunda şüphe duyma..
antibiyotik kullanmadan boşuna test vermeyin yine düşükk çıkacaktır.
hocanın cevabını bekle derim ..
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

saolasın canım yazacam bakalım inşş düzelecekkk.elimizden geleni yapıyouz bi yandan ilaçlar bir yandan doğal şeyler yapıyoruz tabii dualarımızıda eksik etmiyoruz.ya canım bu lökosit için verilen antibiyotikler düşüürürmü peki

lökositten daha çok düşürmez cnm tedavi için bunu kullanması gerekli sanırım 1 haftalı bir süre kullanılıyor çok ağır değilse durum.
sen hocaya hemen yaz testt ayrıntılarıyla

canım kesinilikle meni kültürü bakılmadan verilcek antibiyotiği kabul etmeyin
bize doktor aylarca antibiyotik verdi ama kültür baktırmadan
yine ben akıl ettimde kültür baktırdım
sonuca göre uygun antibiyotiği kullanınca lökosit bitti

antikdeniz merhaba arkadaşım
canım lütfen hepimiz elimizdeki olanın kıymetini bilelim olmayana odaklanmaktn ziyade. olmayana odaklandığımız vakit dibe vurmakan başka birşey olmuyor. içini ferah tut. eşinde bakteriyel infeksiyon varki lökosit sayısı yüksek. kültür sonucuna göre (yapmayadabilirler ilk etapta, üriner sistemde olan bakteri grubu bellidir) antibiyotik tedavisiyle değerlerin toparlanıcaktır inş. lökositin olması vucudunun şuan savunma durumunda olduğunu gösterir. lökositler savunmada rol alan hücrelerdir çünkü. kafanı bozma sakınnnn moralleri hep yüksek tutmalıyızz.

burdaki bütün arkadaşlarıma "evrenden torpilim var" adlı kitabı öneriyorum. yazarı aykut oğut. size kitabı bitirdikten sonra nasıl başarılı sonuclar alabilirsiniz kısmıyla ilgili yardımcı olabilirim. herşey bizim hayatımıza çektiğimiz kadar. buna inanın. ben size canlı örnek olayım. şuan çok üstü kapalı yüzeyel yazıyorum bunları. sonucumu aldıktan sonra detaylı uzuncaaa bır yazıyla anlatıcam hıkayemızı.

sadece şunu bilin ve inanınki neye yürekten inanırsak onu yaşarız. korkularımızdan arınmamız lazım bu hayatta. korktuğumuz şeyleri yaşamamız kadar doğal birşey yok.
kitabı okuyun dediklerim daha anlamlı gelicektir.

5N1Ke den inciler...

sonra göbişleri tokuştururuzz

ben inanırım cnm çok düşünce gücüne...secretı okmştm ama o istedgm gibi degldi hep aynı şeylerden bahsedıodu sıktı beni kısaca ...ama dedgn ktabı not edıorm en kısa zamanda alıp okucam cnm boyle ktaplara çok ihtycmz var zaten bu süreçte ...hikayenizi gerçekten mrk ettm cnm

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım kesinlikle tafsiyene uyacam.morelll morellll morelll ah kaybettim bulamıyoum ben iştee o moreli..inşallaa toparlayacamm yeniden başlayacammm ilaçlara..saolasın canımm

Selam kızlar meliselam canım ınş bende pazartesi müjdeyi veririm halen çok şükür regl olmadım. Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin ınş.

Ekintos da büyük ihtimal meleğine kavuşmuştur ınş Rabbim önce hamile arkadaşlarıma sonra da bizlere nasip etsin. Kızlar bana dua edin çok heyecanlıyım yaa ınş regl olmam ve bebişim benimledir.

canım bi test yapsana
heyecanlandım bak şimdi
inşallah bebişin seninledir

canım biliyomusun sana çok dua ettim inşallah hamilesindir 2012 nin ilk müjdesi senden olsun sora sıra sıra gelelim bizde inşallah

2012 de daha sıftah etmedık heralde
gebelıkte?

Aynen Esra'cım daha siftah yok.
Ama bu hafta bir patlama yaşarız belki cenneten ve 5n1ke den.
Hayırlısıyla olur inşallah.
Selam kızlar meliselam canım ınş bende pazartesi müjdeyi veririm halen çok şükür regl olmadım. Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin ınş.
Ekintos da büyük ihtimal meleğine kavuşmuştur ınş Rabbim önce hamile arkadaşlarıma sonra da bizlere nasip etsin. Kızlar bana dua edin çok heyecanlıyım yaa ınş regl olmam ve bebişim benimledir.

Ayyy ne heyecan yaptım he

Son düzenleme:
canım bi test yapsana
heyecanlandım bak şimdi
inşallah bebişin seninledir
Canım perşembe yapmıştım çıkmadı erken olduğu için sanırım bi daha yapmamı eşim istemiyo ınş pazartesiyi bekliyorum. Sen gel heyecanı bana sor.

canım biliyomusun sana çok dua ettim inşallah hamilesindir 2012 nin ilk müjdesi senden olsun sora sıra sıra gelelim bizde inşallah
Canım Allah razı olsun bende sana çok dua ediyorum hepimiz adına ediyorum ınş sıra sıra veririz güzel haberleri.

iyi akşamlar arkdaşlar

biz ankaraya gittik ve döndük çok şükür
eşimin genetik testleri yapıldı
sonuç bir ay sonra çıkıcakmış
kaan hocaylada görüştük ,eşimde varikosel çıktı
bu arada ben çok fena hasta oldum dönüceğimiz gün
idrar yolu enfeksiyonu + taş düşürüyomuşum
tuvalate çok zor çıkıyorum ve kan geliyo:18:
eşimden korkarken ben hasta oldum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…