- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.501
canım zaten ne zaman kabullenirsen o zaman başlıyorsun harekete.. hepimiz geçiyoruz bu duygulardan..bende artık tüp bebeğe kendimi hazır hissediyorum.. yani kabullendim...denemeden olmayacak bunu biliyorum..
merhaba ; keşke uzun uzun vaktim olsa kabullenebilmek için malesef yaş ilerliyor zaten şuan 35 olmuşum tam sınırdayım içim bi tuhaf oluyo ya iğneler bilmem ameliyatları okudukça sünnet olacak çocuğun kaçması gibi ben de masadan kaçarım heralde bu korkuyla sadece bekliyorum en fazla 3-4 ay daha bekler sonrada girişimlere başlarız zaten
kendini her şeye hazırlayacak olan sensin..arada yine delirdiğin olacak...arada umutlandığın...arada umudunu tamamen yitirdiğin...ama her şey sana bağlı...sana ve eşine....eşinde aynı durumlara gelecek...yeri gelecek varsın çocuk olmasın diyecek...yeri gelecek bir bebeğe senden daha fazla özlemle bakacak....kim ne derse desin çekeceğini çekiyor, yaşayacağını yaşıyor insan... tek dileğim ilerde bunlara gülüp geçebilmek.. inancım sonsuz benim...bu ara tüp bebek yaptırırsam ikizlerim olacakmış gibi geliyor.. güzel haberleri paylamak dileğiyle...
iyi geceler gönlünce olsun herşey bu savaşa henüz hazır değilim ama dediğin gibi kul göreceğini görür çekeceğini de çekermiş vesselam
ronya lorke dediginiz gibi yumurtlama olmamis akintim sonradan yumurta aki seklinde gelince girdim o zaman cizgi kalkti teslerde iki cizgi ayni koyulukta pozitif galiba bu gun ya da yarin cizgiyi cekecek
My Ovulation Chart
canım ateşin düşük seyrediyor akıntında varmış
bugün yarın çatlıcak kesin
çalışmaları sıkı tut
gözyaşı hadi rastgele canım
Rabbim ekintosumu bir ömür boyu evladından ayırmasın
canım bende aldım raporu ama afedersin kıçım başım herbir yerim ağrıyor
bugün dedim ne güzel ev hanımı olaydım şöyle 9-10 na kadar yataydımm
yada bir yerden loto falan vuraydı hemen istifayı çakardım
şaka bir yana aslında severim çalışmayı ama hamileyken vücut dinlenmek istiyor
canı hayırlııs olsun ama bence reglın emınsen yakında gelecegınden fıtıle baslama bı ıkı ıcıp bırakınca da bı etkısı olmuyo gıbı bende regl oncesı 3 kullandım pat dıe regl oldum kaldıkizlar nasilsiniz
idrar yolu enf. mantarda eklendi galiba ilac kullanacam icimde kalmasin sonra vicdan azabi cekmeyeyim dedim test yaptim negatifi gordum ilaclara baslayayim hemen..
dun adet olmam gerekiyordu olmadi gelende belirtide yok sessiz sedasiz gelecek anlasilan...
adet olursamda fitilleri kullanamam baslayayim bari siz ne dersiniz..
EKINNN sen nasil oldun canim
ronya lorke dediginiz gibi yumurtlama olmamis akintim sonradan yumurta aki seklinde gelince girdim o zaman cizgi kalkti teslerde iki cizgi ayni koyulukta pozitif galiba bu gun ya da yarin cizgiyi cekecek
My Ovulation Chart
iyi geceler:))
ceylan ,azra nasılsınız güzeller:))
lorkemm canim fitillere baslama demissin ama ben basladim bile adetim gelir bu aralar benimde toplamda 9 gun surecek fitiller bide tablet var bu aksam ictim yarin sabah iccem bitecek sonra bole iste...
bu arada nasilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?