Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ikizin olabilirmi ne dersin

canım bilemiyorum paroumda tek transfer edildiği yazıyor ama embriyom bölündüyse süpriz olur senneden sordun değer öyle bir değer mi sence?

valla canım yaptığım herşeyi yazmaya çalıştım tavsiye edebiliceğim şeyleri de elimden geldiğince açıkça belirttim. orda yazmadığım biz zaten çok sağlıklı beslenmeye çalışırız, içkimiz alkolümüz yok ama daha özenli davrandık. 3 aydır asitli içecek bile içmiyoruz. bol meyve suyu. sebze ve proteiin ağırlıklı beslenmeye özen gösterdik. ıvır zıvır zaten sevmem (çikolata cips vs)

aminn canım allahım sağlıkla yüzünü gördüğümüz günleri de göstersin. yolun çokkk çok başındayız...

evet tek tek inşallah duyucağız güzel haberleri. allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..

kızlar bu akşam bi haberde ben verecektim öyle ümit ediyordum...
ümitlendim ne yalan söyleyeyimm...
ama yok maalesef yine yokkk....

kızlar merhaba...bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.. eşimin spermiyogram testi kötü çıktı. dr. belkide önce tedavi sonra tüp bebek diyeck..eşim ilaçla tedavi olurken morfoloji %60 lara çıkmıştı. ama tedaviyi bırakınca morfoloji 0 olmuş yeniden. sizce dr. tüp bebek önerir mi.. yoksa önce tedavi mi der. bu arada bende kan testi yaptırdım. en son yaptırdığım testen biraz düşük çıkmış yazsam beni bilgilendirir misiniz? nedeni ne olabilir?
.................önceki------------sonraki
fsh.............8,03-------------6,30
tsh............2,17-------------1,48
lh..............5,61-------------4,96
prolaktin.....14,14-----------8,93

NE OLUR ANLIYORSANIZ CEVAP YAZIN......

canım senin sonuçların gayet güzel
sadece tsh nasıl olmalı onu bilmiyorum
ama sanırım oda referans aralığındadır
canım doktor ne derse onu yapın eğer tedavi
sonra tüp diyorsa öyle yapın
tüp bebekte sperm morfolojisi önemli diye biliyorum

canım yenı sonucların daha ıyı cıkmıs hepsı hemde
fsh dusmus ıyı bısey
lh dan kucuk degıl bu da ıyı bısey

yeni sonuclar cok guzel
hicbir sorun yok

esinin varikosel durumu ve hormonlari nedir?

ah ronyacım.. nasıl üzüldüm sorma...necmettin beyde tedavi görürken sayısı artmamıştı ama morfoloji%40 %60 çıkıyordu.. şimdi böyle görünce.. kızsam tedaviyi bıraktı diye aramız bozulacak..hiç bir şey dememeye çalışıyorum.. cumartesi randevum var israel beyle...bakalım o ne diyecek.. önce tedavi felan derse.. ne yaparım bilmem...

canım hiç üzme kendini ve doktorun kararına uyun
vardır bundada bir hayır de
ve lütfen acele etme
biliyorum sabrın kalmadı ama bunca zaman beklediniz
biraz daha bekleyebilirsiniz

yeni sonuclar cok guzel
hicbir sorun yok

esinin varikosel durumu ve hormonlari nedir?

krisim nasısın öncelikle? eşimin varikosel durumunu hiç bilmiyorum. özel hastanede geçen sene dr. varikosel var demişti. sonra profa gittik.. elle muaynede "varikosel yok.milyarlar verseniz ameliyat etmem" dedi. tedaviye başladı.. sayısı hep 3-4 milyondu. ama morfoloji 0 dan % 40 lara çıkmıştı.. sonra bebek olmayınca bir tüp bebek merkezine gittik bu sayılarla aşılama denenmez tüp bebek dedi. bizde tüp bebek merkezinin hangisi olacağına karar verirken eşim tedaviyi bıraktı. git felan dedim. aman boş ver tüp bebek olacak nasılsa dedi.. ama şimdi morfoloji 0 çıktı.. sanki hiç tedavi olmamış gibi..bu arada dr.ların hiç birisi eşime hormon testi yaptırmadı. o yüzden hormonları nasıl hiç bilmiyorum.. eşim beni çok kızdırıyor bazen.. yaptır dedim hormon testlerini yaptırmadı bir türlü....

kızlarr ekintosumm ne yapıyordur acaba
minik oğluşu kucağında şaşkın şaşkın bakınıyorudur etrafa
Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin

teşekkürederim cnm inş almaya çalışacağm bu karda çıkamıyom dışarı

slm kızlar bişe sorcam eşimin yaptırması gerekn hormon tahlillerri hangisi acaba yarın dr a gitcem inş bi tahlil yaptırsın eşimde tabi ikna olursa yani nelerin özeellikle yapılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…