- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.461
hosgeldın a.sselamınaleyküm canlarım nasılsınız
bol bebişli günlerinizin olsun inşallah
ekintostan haber varmı
canım ikizin olabilirmi ne dersin
51NKe canim yazdiklarini okudum tuylerim diken diken. Okuduktan sonra kendime gelemedim bi sure gercekten...... Rabbim sana mucizeni sonunda bagislamis insallah bizlerede bagislar. Mikroenjeksiyona baslamayi dusunuyorum bende martta kismet olursa neler tavsiye edebilirsin bana
Ronyacim allah yardimci olsun canim insallah calisabilirsin
5n1k canım yazının okudumm gerçekten çok zorlu bir süreç yaşamışsınız
ama inancınıızla umudunuzla ve sevginizle müjdeli haberi aldınız
Rabbim bir ömür boyu mutluluğuzu daim etsin
sağlıkla gelsin minik yavrun (minik kızın yazacaktım kızmı gelecek acaba :97:)
slm kızlar ıyı aksamlar
5N1K canım Rabbım sana mucızenı vermıs ınsalllah kucagına aldıgın gunlerı de gormenı nasıb eder saglıkla mutlu bı sekılde yasarsın her anını bu duygunun
cok guzel anlatmıssın hıkayenı
Rabbım hepımıze anlatılacak guzellıkler nasıb etsın bu zorlukların sonucunda ınsallah
Ceylan kuzum sonuclar nasil?
kızlar merhaba...bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.. eşimin spermiyogram testi kötü çıktı. dr. belkide önce tedavi sonra tüp bebek diyeck..eşim ilaçla tedavi olurken morfoloji %60 lara çıkmıştı. ama tedaviyi bırakınca morfoloji 0 olmuş yeniden. sizce dr. tüp bebek önerir mi.. yoksa önce tedavi mi der. bu arada bende kan testi yaptırdım. en son yaptırdığım testen biraz düşük çıkmış yazsam beni bilgilendirir misiniz? nedeni ne olabilir?
.................önceki------------sonraki
fsh.............8,03-------------6,30
tsh............2,17-------------1,48
lh..............5,61-------------4,96
prolaktin.....14,14-----------8,93
NE OLUR ANLIYORSANIZ CEVAP YAZIN......
kızlar merhaba...bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.. eşimin spermiyogram testi kötü çıktı. dr. belkide önce tedavi sonra tüp bebek diyeck..eşim ilaçla tedavi olurken morfoloji %60 lara çıkmıştı. ama tedaviyi bırakınca morfoloji 0 olmuş yeniden. sizce dr. tüp bebek önerir mi.. yoksa önce tedavi mi der. bu arada bende kan testi yaptırdım. en son yaptırdığım testen biraz düşük çıkmış yazsam beni bilgilendirir misiniz? nedeni ne olabilir?
hosgeldın a.s
daha haber yok ınsallah yakın zamanda gelrı haber verir
yeni sonuclar cok guzelkızlar merhaba...bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.. eşimin spermiyogram testi kötü çıktı. dr. belkide önce tedavi sonra tüp bebek diyeck..eşim ilaçla tedavi olurken morfoloji %60 lara çıkmıştı. ama tedaviyi bırakınca morfoloji 0 olmuş yeniden. sizce dr. tüp bebek önerir mi.. yoksa önce tedavi mi der. bu arada bende kan testi yaptırdım. en son yaptırdığım testen biraz düşük çıkmış yazsam beni bilgilendirir misiniz? nedeni ne olabilir?
canım senin sonuçların gayet güzel
sadece tsh nasıl olmalı onu bilmiyorum
ama sanırım oda referans aralığındadır
canım doktor ne derse onu yapın eğer tedavi
sonra tüp diyorsa öyle yapın
tüp bebekte sperm morfolojisi önemli diye biliyorum
lorkee,
defnelma,
umud,
krishazel,
Bilgemmm,
sevser
nabıyonuz kızlarrr
canım yenı sonucların daha ıyı cıkmıs hepsı hemde
fsh dusmus ıyı bısey
lh dan kucuk degıl bu da ıyı bısey
ah ronyacım.. nasıl üzüldüm sorma...necmettin beyde tedavi görürken sayısı artmamıştı ama morfoloji%40 %60 çıkıyordu.. şimdi böyle görünce.. kızsam tedaviyi bıraktı diye aramız bozulacak..hiç bir şey dememeye çalışıyorum.. cumartesi randevum var israel beyle...bakalım o ne diyecek.. önce tedavi felan derse.. ne yaparım bilmem...
yeni sonuclar cok guzel
hicbir sorun yok
esinin varikosel durumu ve hormonlari nedir?
iyiyiz canim sen nasilsin?
aminn cnm sabah dr.umla konuştum çarşamba günkü değeri de bir görelim dedi. 12. gun değeri olsaydı tekrar edilebilir bir değer dedi. yok yokkkkk bu 9. gün dedim
aykut oğut- evrenden torpilim var
ben diğer kitabını da okudum. iki kitabı var zaten. oda jilası oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?