Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hiç üzme kendini ve doktorun kararına uyun
vardır bundada bir hayır de
ve lütfen acele etme
biliyorum sabrın kalmadı ama bunca zaman beklediniz
biraz daha bekleyebilirsiniz

dediğin çok doğru...bu halde acele edip tüp bebek yaptırsak tutunamaz ki bebek...ama evleneli 5 sene olldu... insanların soruları bile bana batar oldu...4 senedirde bebek istiyorum.. her adetimin sonunda ağlıyorum...ne olur bu ay bir mucize olsun diye dua ediyorum...ama tüp bebeğide kabullendim artık.. her şey israel beyin dediklerine bağlı olacak bundan sonra...

bu arada sen nasılsın.. bebişle rahatsınızdır, sağlıklısınızdır insallah...

kızlarr ekintosumm ne yapıyordur acaba
minik oğluşu kucağında şaşkın şaşkın bakınıyorudur etrafa
Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin

Ronyam bende çok merak edıyorum
ıyılerdır ınsallah ne guzel kafası sallanıp dusuyodur annesının kucagına gogsune suan

sende ıyısın ınsallah calısabılrı raporu almıssın hayırlı olsun

canım benim eşimde hiç yaptırmadı.. şimdi de zamanım yok diyor.. onları öğrenirsem bende onun başının etini yerim..sende yaptır diye...

canım benim eşimde hiç yaptırmadı.. şimdi de zamanım yok diyor.. onları öğrenirsem bende onun başının etini yerim..sende yaptır diye...

benim eşim daha önce yaptırmıştı ama ben tam bilgili değildim bu konudaşimdi daha çok araştırıyorum o yüzden tekrar yaptırmasını ben isteyeceğim bir buçuk yıl geçti üstünden yaptıralı...

cennet kokulum eğer dr. söylerse dr yapar zaten. bebek için derse...bende geçen kendim için gittiğimde öyle dedim...bebek istiyorum.. hormon tahlili dedim.. işaretledi verdi...

kızlar benim eşim 2010 yılının eylül ayında yaptırmıştı bu hormon tahlilini tekrar yaptırması gerekirmi acab a

FSH..... 7.9..

LH.......4.7

PROLAKTİN...7.2

SERBEST TESTOSTERON ..... 9.64

TOTAL TESTOSTERON...3.11

bu sonuçlar iyimi kötimi bilmiyorum yorumlarmısınız tekrar bunlarımı yaptırması lazım acaba

canim bence esinde varikosel var dusmesinin sebebide bu
ayrica en azindan fsh hormonuna baktirmasi lazim
tedavi olmadan tup bebek zor tutuyor
keske tup hemen tutsa hicbirimiz bukadar ugrasirmiydik o hatayi bizde yaptik tedaviyle ugrasacagimiza direk tup yapalim dedik aldik boyumuzun olcusunu .

bence adamakilli bir dr bulun ve sorunun ne oldugunu ogrenin oncelikle ....

size yine dr. unuz bir kerede olsa yaptırmmış ya biz koca profa gittik o bir kere bile istemedi hormon tahlili.. ben eşime dedim bir kaç kere topikteki kızların eşleri yaptırıyormuş diye.. tabi yaptırırız felan dedi sonra kaldıııı.... gittiiiiiii....

esinin :
FSH
LH
Total testesteron
Prolaktin

bunlar yeterli canim

aradan zaman gecmis bence yaptirsa iyi olur
degerleri iyiymis ozaman sadece total testesteron biraz dusuk gibi ama onunda sperm le alakasi yok cinsel isteksizlik yapar sadece
digerleri iyiymis
ama yinede tekrarlayin bence

Rabbim ekintosumu bir ömür boyu evladından ayırmasın
canım bende aldım raporu ama afedersin kıçım başım herbir yerim ağrıyor
bugün dedim ne güzel ev hanımı olaydım şöyle 9-10 na kadar yataydımm
yada bir yerden loto falan vuraydı hemen istifayı çakardım
şaka bir yana aslında severim çalışmayı ama hamileyken vücut dinlenmek istiyor

evet cnm bnecede yapılmalı inş ikna olur eşin tabi benim eşimde ikna olur inş bakalım

canım şimdi başka bir tüp bebek merkezinin dr. la randevumuz var... ama dr. para için tüp bbek demiyor ..farklı bir topikten arkadaş gitti.. onlara öncelikle aşılama demiş mesela.. baaklım .eğer bizede önce tedavi derse onada sorarım dr adı.. bilir herhalde üroloji drlarını... bakalım şu randevu bir geçsinde...

canim kimseye ama hickimseye guvenmeyin
arastirin ogrenin kendi kararinizi kendiniz verin herzaman

ov.testlerının yanılma payı cok yuksek
rabbım yuzunu gukldursun ınsallh
esımı uyutım okuyacam bastan sona :)
kızlarr ekintosumm ne yapıyordur acaba
minik oğluşu kucağında şaşkın şaşkın bakınıyorudur etrafa
Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin
gazını
uykusunu
sutunu dusunuyordur oglusunun

canim kimseye ama hickimseye guvenmeyin
arastirin ogrenin kendi kararinizi kendiniz verin herzaman

doğru diyorsun tatlım. dr bile güven olmuyor bazen.. birinin + dediğine diğeri - diyor. insan hangisine inanacağını bilmiyor.. ama biz tüp bebek denemeye kesin karar verdik artık.. başkaca inancımızda, uğraşacak zamanımızda, umudumuzda kalmadı sanırım....öyle bir duygudayım ki artık... sanki tüp bebekten başka çaremiz kalmadı gibi... çok denedik çünkü be güzelim... 3 yıl denedik.....her ay kırmızıları görünce o üzüntü içim,in yanması... ne olursa olsun ....şu dr bi gidelim de....

canım zaten ne zaman kabullenirsen o zaman başlıyorsun harekete.. hepimiz geçiyoruz bu duygulardan..bende artık tüp bebeğe kendimi hazır hissediyorum.. yani kabullendim...denemeden olmayacak bunu biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…