Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkee sanada çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin biraz :26:
ya acıyo
yan oturuyorum genelde
ınsallah cabuk gecer
hadi yaa istanbul felç oldu kız iyiki bi yagdı haaaa
korkma canım sag salim gelir merak etme

ya yollar acık sıkıntı yok ama hava trafıgınde etkılı olur cunku genelde tıpı seklınde yagıyor :18:

ya acıyo
yan oturuyorum genelde
ınsallah cabuk gecer

ya yollar acık sıkıntı yok ama hava trafıgınde etkılı olur cunku genelde tıpı seklınde yagıyor :18:

inşallah canım zordur o agrılar iyi bilirim
hala yagıyomu orda burda kaç gündür yagmıyo ama hava felakat soguk ve yerler kalın buz tutmuş pist gibi yürümek çok zorrr

kızlar trt 1 i izlemenizi tavsiye ederim hele de 80 lerde çocuk idiyseniz çok hoş bi proğram hiç huyum değildir eşimden sonra yatmak ama sırf bu proğram için salondayım :)

inşallah canım zordur o agrılar iyi bilirim
hala yagıyomu orda burda kaç gündür yagmıyo ama hava felakat soguk ve yerler kalın buz tutmuş pist gibi yürümek çok zorrr

kız cuma gununden beri hrgun yagdı
ama bugun durdugunu gormedım :26:
sağolasın sana da geçmiş olsun acil şifalar dilerim

saolasın canım ..
bende actım sımdı dıyorum kenardakı bu 44. yıl amblemı neyın nesı bıkac gundur buymus demek

saolasın canım ..
bende actım sımdı dıyorum kenardakı bu 44. yıl amblemı neyın nesı bıkac gundur buymus demek

yagarken güzel oluyoda sonrası çok zor helede buz tutarsa bizim burası 10 güne ancak erir heralde

kalmam heralde o saate kadarda güzelmiydi bugünkü bölüm:26:

yüzümde kocaman bir gülümseme ile izliyorum o diziyi evet güzeldi babaları kabul etti evi mütahite vermeye ama 1 şartla 1 ay boyunca herkes o evde kalacak kavgasız bunu başarırsalar ev yıkılacak bu sadece bir kısmıydı kahkahalar attıran sahnelerde cabası :)

sürekli gösteriryolar daha erken bi saatte izlerim artık

saolasın canım ..

evet bugün doğum günüymüş trt nin gerçekten kaliteli yayınları var ki insanı çocukluğuna götürüyor kah gözler buğulanıyo insanın kah kahkahalar attırıyor heyecanlı heyacanlı izledim

kızlar karın hası burada var yağıyo yağması bişey değil hiç erimiyor ve ben hiç sokağa çıkamıyorum afedersınız köpek korkum var eve mahkum kaldık ki mayısta bile kar yağan bir memleketteyim ya ben ne yapayım

sen neden ordasın oralımısın yoksa görev içinmi karda köpek kovalar düşüncesiylemi çıkamıyosun
mayısta karmııııııııı ben şimdiden sıkıldım soguklardan artık yaz gelsin istiyorum orda olsam napardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…