Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

devlet hastanesındeki semen sonucuna bakan dr bizi özel labaratuvara yolladı 100 milyoncuk bayıldık şokkkk olmuş 10 milyon 1 milyonn bu sonuç doğrultusunda da önce varikosel ameliyatı sonra da tüp bebek dendi kesinlikle haklısın hemen inanmamak lazım şimdi keçibonuzu pekmezine başladı eşim 1 ay sonra tekrar semen yaptıralım eğer aynı çıkarsa boynumuz kıldan ince napalım teslim olacaz doktora bu arada meraktan soruyorum aşılama ne kadara mal oluyormuş

canım bana doktor 500 tl dedi ama devlet hastanesinde 380 tl ye fln yaptıranlar okudum ben forumda ama devlette yaptırabilmen için sanırım bazı koşullar varmış 3 yıldır evli olman 25 yaş üstü olman gibi tamda hatırlamıyorum yanlış yönlendirmeyeyim canım seni.ben 14 tane iğne oldum yumurtalarımın büyümesi için 14 iğnenin bana maliyeti 560 tl oldu 70 tl de çatlatma iğnesine verdim 630 tl tuttu bu tedavi ,tabi eger hamile değilsem sil baştan hepsine baştan başlayacağız altından nasıl kalkarız hiç bilemiyorum.inşallah hamileyimdir canım..

inşallah canım inşallah dua edelim de hamile ol gerçekten ekonomik yönden hiç beklemediğin anda karşılaşıyorsun bu durumla ensen de kalın değilse kuruşları hesap eder buluyosun kendini

inşallah canım inşallah dua edelim de hamile ol gerçekten ekonomik yönden hiç beklemediğin anda karşılaşıyorsun bu durumla ensen de kalın değilse kuruşları hesap eder buluyosun kendini

aynen öle canım şimdi verdik bu 600 tl yi ama birdahaki ay vermem şu aşamada benim için çok zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkesin gönlüne göre versin.sende dediğim gibi ihmal etme iyi bir ürologa götür testi bence çünkü kadın dogum doktorları ne kadarda olsa bu konuda uzman değiller canım

neden bu kadar pahalı bir tedavi ya milyonlarca insan var bu durumda olan Allahım yardım etsin hepimize biz zaten ürologla görüştük canım kadın doğumla değil

neden bu kadar pahalı bir tedavi ya milyonlarca insan var bu durumda olan Allahım yardım etsin hepimize biz zaten ürologla görüştük canım kadın doğumla değil

anladım canım..valla haklısın canım niye bu kadar pahalı anlamıyorum tüp bebek dahada pahalı 4-5 milyar inşallah o süreçlere gecmeden hepimiz bebişlerimize kavusuruz

esra canını sıkma kafanı kmapanyayla dagıtıyorsan devam et bence ...

listeye benide diş tedavisinde yazın
bir adım öte gidemiyorum yavvv

ay ekın tam delusun haaaa
nasıl gudlum anlatamam
ay benı su lısteden kaldırın
mıllı olacam
asagı ıne ıne bır hal oldum :)
valla kaldrın benı yha gormek ıstemıorum kendımı

selam kızlar dr gittim.
doktorcuk dediki 19-20 .gün adet olmak normalmiş iyide benim döngüm bozuldu 25-27 arasıydı dedim.. sonra dedim ki erken yumurtluyourm bebek olsa bile rahim hazır değilki nasıl tutunacak hmm dedi progesteron yazdı.:)
ya benim ne talihim var böyle anlamadım yaa
neyse benim amacım hormonları sgk dan halletmekti kan verdim yarın çıkacak.
he bide zorla bi fitil yazdırdım. kaşıntım var diyorum antibiyotik yaptı diyorum ben bişi göremedim adetlisin diyo..

şimdi lorkem ve ronyama sorum var bana 15.gün kullan ddi dr.ama ben 6-8.gün arası yumurtluyorum geç değilmi?
bu arada sağda basit kistim 25mm varmış erir o sorun değil dedi
soldada 10 mm yumurta var yine erken yumurtlama demek bu kesin yani ..

Bu arada istanbul kar altında kaldı felaket ama güzel
dr yürüyerek gittik araba çıkmadı. yakın allahtan kimsede yoktu 1 saate halletik işimizi
esram nasılsınnnn
ceyoda buradaydı galibaaa

ay ekın tam delusun haaaa
nasıl gudlum anlatamam
ay benı su lısteden kaldırın
mıllı olacam
asagı ıne ıne bır hal oldum :)
valla kaldrın benı yha gormek ıstemıorum kendımı

napim kuzu ya hızla ilerliyo diyiiiiiiii listede ben yerimde sayıyorum top gibi..
yok kız kalalım listede yoksa ne istediğpimizi unutucaz beklye bekleye:)

ekin bizim birçok şeyimiz aynı gidiyor dişimde problem oluştıu kesilecek biçilecek ama fikrine bayıldım yoğun diş tedavisine devam etmekteler inşallah beraber hamiş haberimizi en kısa zamanda veririz

tmm yoldaş beraber kalalım ama çabuk olalım yaa:)

KARAKEDİ
doktorun yanılmasına sevindim inşallah bebişin bu ay seninle olur canım.

EKİN ,RONYA,LORKE,ESRA,ARUNA,MAVİLİ destekler için sağolun kızlar
bizim durum baya kötü
birde karışıkki sormayın
kime güveniceğimi şaşırdım
kaan hoca ilk bize başka bir hastanın sonucunu göndermiş
durum kötü yazmış sağlıklı 0 ,az hasarlı % 9 devamı defolu
maili okuyunca kaldım boş boş bakıyorum ekrana dondum resmen ya
öğlene kadar aklıma üzülmekten bişey gelmedi
sonra ekinin test erken çıkmış yazısını okuyunca kafamda bi soru işareti belirdi
hastaneyi aradık görevli ilk çıkmadı dedi sonra çıkmış ama sizinkini daha hocaya bile bildirmedik dedi
neyse sonucu görevliden öğrendik tamamen sağlıklı yine sıfır ama en azından az hasarlı % 25
diğer teste göre biraz daha iyi gibi geldi bize
kaan hocayı aradım hiç farkında değil durumun bana mailde yazdıklarını ilaçları söylüyo
bizden 2 hafta önce eşimle isim soyisim aynı olan bi hasta gitmiş tek fark onun isminin sonu d bizimki t
hocada anladı sonradan yanlışlığı ama farketmez dedi sonuçta yine tamamen sağlıklı hiç sperm yok dedi
tüpde şans çok düşük sürekli denerseniz belki şansa tutturursunuz dedi
varikoseli tamamen unutmuş,ameliyat olsada çok umut verici konuşmuyo
bizi hatırlamıyo ne dediğini hatırlamıyo
yani durum bundan ibaret yapılabilecek çokda bişey yokki heraldeki böyle oldu
bu arada milimde 27 milyon bizim 4cc den az çıkmıyo hareket %30 ve morfoloji %2 çıktı orda

benim tavsiyem MAVİLİ evet bu testi kesinlikle yaptırın fakat güvenilir biryerde
çünkü hasar yüksekse tüpdede şans çok düşük heleki sağlıklı yoksa ki bizde öyle olduğu tüpde belli olmuştu

mericim bence 72 gün sonra yenile derim çünkü morfoloji sıfır değilki bize dr morfoloji sıfır olmadığı sürece normal için bile şansınız var demişti bunu söyleyende prof milimde 27 totalde kaç dur cnm sakın üzülme

cnm benim sen daha bilgilisin dr dediğin gibi testlerini yaptırmışsın

Canım Meri'm geçicek bugünlerde inşallah.
Sen herşeyin en güzeli hakediyorsun.
Onca sıkıntı çektin.
Onca çaba harcadın.
En yakın zamanda emeklerinin karşılığını alıcaksın inşallah.

Seni seviyorum canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…