Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet bugün doğum günüymüş trt nin gerçekten kaliteli yayınları var ki insanı çocukluğuna götürüyor kah gözler buğulanıyo insanın kah kahkahalar attırıyor heyecanlı heyacanlı izledim

bizde eşimle kah güldük kah gözlerimiz doldu çocukluğumuza döndük iy ki seksenlerde çocuktuk sponsor migrosmuş çok şaşırdım

listeye benide diş tedavisinde yazın
bir adım öte gidemiyorum yavvv

ekin bizim birçok şeyimiz aynı gidiyor dişimde problem oluştıu kesilecek biçilecek ama fikrine bayıldım yoğun diş tedavisine devam etmekteler inşallah beraber hamiş haberimizi en kısa zamanda veririz

gunaydin kizlarrrr nasilsinizz
idrar yolu enf. henuz gecmedi dun nobette serum taktirdim kullandigim ilaclar degisti bakalim iyi.gelecekmi....
bu arada adetimi 4 gun gecmis bulunmaktayim dun betayida baktirdim oda negatif iyide nie gelmedi hala kendilerine sinirlendim simdi ( yaslaniyorum artik galiba..

sizler nasilsiniz burda nasil bir kar var anlatamam kar nedeniylede topigi bos birakmaya basladiniz yeni bir heyecan lazim bu topige soguk havalar yaramadi

Selammm fıstıklar

istanbul çok güzel, heryer bembeyaz, işe de gidemedim. önce güzel bir kahvaltı yaptım. şimdi de arkadaşlarıma bir bakayım dedim. Nasılsınız .

Geçmişe hızlıca baktım. sevserciğim canım üzülme. Herşeyde var bir hayır. biz ne kadar acele etsekte vakti saati gelince oluyo. sabretmemiz lazım. bizde tüp tedavisi için çapaya başladık , ama ilerleyemedik. eşim 2 haftadır hastaneye gidecek ti gidemedi, ya işi vardı yada kar. vardır bir hayır. bekliyoruz bakalım. geç olsun güç olmasın. inşallah sende bende , burdaki bebek isteyen tüm arkadaşlarım tez zamanda kavuşurlar inşallah kuzucuklarına.
Lorkeciğim canım geçmiş olsun. umarım geçer bir an önce . kar güzel ama istenmeyen kazalar olmasa

Mericiğim canım seni çok iyi anlıyorum bende senden farksıım bizm dna testi yapılmadı ama hiç iyi sonuç alacağımı sanmıyorum. 6 aydır o kadar vitamin kür kullandık sperm değerlerimiz hiç değişmemiş Allahın bir bildiği var elbet. girdik bir yola. burdaki arkadaşlarımız en çıkmaz durumlarında bebekleri süpriz yaptı. bakarsın bizimde oyle olur. hem tedaviye başlamışsın kaan hocada ne güzel. Allah tez zamanda bebğine kavuşmayı nasip etsin.

Umutcuğum canım geçmiş olsun. dikkat et kendine . Allah şifa versin

:) yok canım buralı değilim eşim buralı olduğu için evlendim geldim işte her yerde köpekler var düşünmeye gerek yok ki her an karşılaşabiliyorsun ben eşimle bile yürürken fenalaşıyorum korkudan burda olsan naparsın insanoğlu elastik işte her şekle giriyor ben de ankaradan çıktım geldim alışılıyor sanırım bi de neden burda olduğumda çok önemli tabiki eşimi seviyorum

günaydın geçmiş olsun maydanoz kaynatsanıza çok iyi geliyor

cnm benim bizde çapaya gidiyorduk ara verdik bizi sebepsiz infertiti tanısıyla tedaviye yönlerdirmişlerdi ben hiç orada dr gitmedim ekinimin dediği gibi dev hiç kadın doğumcuya gitmedim memnunmusun birde çapada da genetik testler yapılıyor mu ben de yaptırmak istiyorum

cnm benim çok geçmiş olsun kar nedeniyle bende dr gidemedim bu ay ilaçlı takip isteyecektim kar muhalefetine yakalandım belki daha iyi oldu dişim çok kötü büyük ihtimalle antibiyotik kullanacağım bazen sürekli bir gecikme yoksa normal cnm

kızlar eşimin sonuclarını doktor bilgisayarına yanlış kaydetmiş 43 milyonu 4 milyon olarak yazmış bu nedenle bize aşılama önermiş en son gidişimde tahlili gösterdim bu tahlile göre aşılamaya gerek yok çatlatma iğnesinden sonra deniyceksiniz dedi ve bize verdiği tarihlerde denedik şimdi bekliyorum bakalım adet tarihim ayın 6 sı inşallah hamile kalabilmişimdir.acaba tahlil yapmak için erken mi dersiniz çatlatma iğnemi ayın 21 inde vuruldum kızlar..

geçmiş olsun arkadaşım işte bu ya beni korkutan da bu işte bizimde 3 gün önce 10 milyon olan sperm sayısı 3 gün sonra 1 milyon oluverdi hala anlam veremiyorum bu işe

inşallah hayırlı zamanda hamile olursun

cnm eşinin sonuçları çok güzeliğneden 12 sonra yapın diyorlar ama tam bilmiyorum eşinin ph biraz yüksek ama bebişi etkilemez belki antibiyotik kullanması gerekir dr sorsaydınız ama dr biraz dalgın bak inşallah

tatlım ben eşimin testini devlet hastanesinde bir ürologada gösterdim ondan sonra içim rahatladı yanlışlık olabiliyor canım.bence sen eşinin test sonuclarını iyi bir ürologa göster en net cevabı o verir eger ürlog 10 milyon derse doktoruna dersin o zaman biz öyle yaptık.valla herseyi doktorlara bırakınca olmuyor mutlaka seninde takip etmen lazım yoksa biz okadar para verip aşılama olucaktık.

anladım canım inetrnetten bakıncı tahmini bir dahaki adetimi zaten ayın 3 ü gösteriyor ama benim adetlerim hep düzensiz oldugu için ben yine 30 günü baz aldım aslında acaba 4 ü gibi fln olmazsam test yapsam mı?28 gün olarak bakarsak ayın 3 ünde olmam lazım.yumurtalarım bu kadar büyümüşken bu ay eger bebek yoksa adetim gecikmez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…