- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.601
evet bugün doğum günüymüş trt nin gerçekten kaliteli yayınları var ki insanı çocukluğuna götürüyor kah gözler buğulanıyo insanın kah kahkahalar attırıyor heyecanlı heyacanlı izledim
ya acıyo
yan oturuyorum genelde
ınsallah cabuk gecer
ya yollar acık sıkıntı yok ama hava trafıgınde etkılı olur cunku genelde tıpı seklınde yagıyor :18:
listeye benide diş tedavisinde yazın
bir adım öte gidemiyorum yavvv
selam kızlar
bizim test sonuçları çıkmış
aynen şöyle yazıyor tamamen sağlıklı sperm % 00000
.........................
sen neden ordasın oralımısın yoksa görev içinmi karda köpek kovalar düşüncesiylemi çıkamıyosun
mayısta karmııııııııı ben şimdiden sıkıldım soguklardan artık yaz gelsin istiyorum orda olsam napardım
bizde eşimle kah güldük kah gözlerimiz doldu çocukluğumuza döndük iy ki seksenlerde çocuktuk sponsor migrosmuş çok şaşırdım
Gunaydin kizlar.
gunaydin kizlarrrr nasilsinizz
idrar yolu enf. henuz gecmedi dun nobette serum taktirdim kullandigim ilaclar degisti bakalim iyi.gelecekmi....
bu arada adetimi 4 gun gecmis bulunmaktayim dun betayida baktirdim oda negatif iyide nie gelmedi hala kendilerine sinirlendim simdi( yaslaniyorum artik galiba..
sizler nasilsiniz burda nasil bir kar var anlatamam kar nedeniylede topigi bos birakmaya basladiniz yeni bir heyecan lazim bu topige soguk havalar yaramadi
Selammm fıstıklar
istanbul çok güzel, heryer bembeyaz, işe de gidemedim. önce güzel bir kahvaltı yaptım. şimdi de arkadaşlarıma bir bakayım dedim. Nasılsınız .
Geçmişe hızlıca baktım. sevserciğim canım üzülme. Herşeyde var bir hayır. biz ne kadar acele etsekte vakti saati gelince oluyo. sabretmemiz lazım. bizde tüp tedavisi için çapaya başladık , ama ilerleyemedik. eşim 2 haftadır hastaneye gidecek ti gidemedi, ya işi vardı yada kar. vardır bir hayır. bekliyoruz bakalım. geç olsun güç olmasın. inşallah sende bende , burdaki bebek isteyen tüm arkadaşlarım tez zamanda kavuşurlar inşallah kuzucuklarına.
Lorkeciğim canım geçmiş olsun. umarım geçer bir an önce . kar güzel ama istenmeyen kazalar olmasa
Mericiğim canım seni çok iyi anlıyorum bende senden farksıım bizm dna testi yapılmadı ama hiç iyi sonuç alacağımı sanmıyorum. 6 aydır o kadar vitamin kür kullandık sperm değerlerimiz hiç değişmemişAllahın bir bildiği var elbet. girdik bir yola. burdaki arkadaşlarımız en çıkmaz durumlarında bebekleri süpriz yaptı. bakarsın bizimde oyle olur. hem tedaviye başlamışsın kaan hocada ne güzel. Allah tez zamanda bebğine kavuşmayı nasip etsin.
Umutcuğum canım geçmiş olsun. dikkat et kendine . Allah şifa versin
gunaydin kizlarrrr nasilsinizz
idrar yolu enf. henuz gecmedi dun nobette serum taktirdim kullandigim ilaclar degisti bakalim iyi.gelecekmi....
bu arada adetimi 4 gun gecmis bulunmaktayim dun betayida baktirdim oda negatif iyide nie gelmedi hala kendilerine sinirlendim simdi( yaslaniyorum artik galiba..
sizler nasilsiniz burda nasil bir kar var anlatamam kar nedeniylede topigi bos birakmaya basladiniz yeni bir heyecan lazim bu topige soguk havalar yaramadi
öylemiymiş ne olursa olsun mutlu ediyor beni bu dizi :)
merhaba arkadaşlar
eşimin sonuçları aşağıdaki gibi sizce değerleri nasıl?
Spermiogram.who kriterleri
volum(hacim=miktar: 4ml
renk görünüş:krem opak
sıvılaşma süresi:20 dk
viskosite:normal
ph: 8.5
hareket 1. saat
a)hızlı ileri hareketli:%40
b)yavaş ileri hareketli:%40
c)yerinde hareketli:%5
d:hareketsiz:%15
hareket 2. saat
a)hızlı ileri hareketli:%30
b)yavaş ileri hareketli:%35
c)yerinde hareketli:%10
d:hareketsiz:%25
morfoloji
normal şekilli%40
anormal şekilli:%60
baş anomalisi:%30
boyun anomalisi:%24
kuyruk anomalisi:%6
sayı/mlde : 43 milyon
toplam sayı:172 milyon
canlılık %90
aglütinasyon :yok
sizce bu degerler nasıl arkadaslar bana yardımcı olabilir misiniz?
yorum yapabilicek başka kimse var mı arkadaslar dokturum bu degerler için canlı sayısı düşük dedi aşılama önerdi bize..
kızlar eşimin sonuclarını doktor bilgisayarına yanlış kaydetmiş 43 milyonu 4 milyon olarak yazmış bu nedenle bize aşılama önermiş en son gidişimde tahlili gösterdim bu tahlile göre aşılamaya gerek yok çatlatma iğnesinden sonra deniyceksiniz dedi ve bize verdiği tarihlerde denedik şimdi bekliyorum bakalım adet tarihim ayın 6 sı inşallah hamile kalabilmişimdir.acaba tahlil yapmak için erken mi dersiniz çatlatma iğnemi ayın 21 inde vuruldum kızlar..
kızlar eşimin sonuclarını doktor bilgisayarına yanlış kaydetmiş 43 milyonu 4 milyon olarak yazmış bu nedenle bize aşılama önermiş en son gidişimde tahlili gösterdim bu tahlile göre aşılamaya gerek yok çatlatma iğnesinden sonra deniyceksiniz dedi ve bize verdiği tarihlerde denedik şimdi bekliyorum bakalım adet tarihim ayın 6 sı inşallah hamile kalabilmişimdir.acaba tahlil yapmak için erken mi dersiniz çatlatma iğnemi ayın 21 inde vuruldum kızlar..
geçmiş olsun arkadaşım işte bu ya beni korkutan da bu işte bizimde 3 gün önce 10 milyon olan sperm sayısı 3 gün sonra 1 milyon oluverdi hala anlam veremiyorum bu işe
inşallah hayırlı zamanda hamile olursun
kesinlikle cnm bende köpekten çoooook korkarım tam bir aşk kadınıymışsın allah mesut etsin
cnm eşinin sonuçları çok güzeliğneden 12 sonra yapın diyorlar ama tam bilmiyorum eşinin ph biraz yüksek ama bebişi etkilemez belki antibiyotik kullanması gerekir dr sorsaydınız ama dr biraz dalgın bak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?