Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm günaydın progestanı ne zaman içmek lazım

cnm bende dr araştırıyorum bir dr buladum çok uygun hemde tüp bebek drmuş istersen özelden yazarım bu ay gidecektim kardan çıkamadım

yaz arunacım yaz birde onun tadına bakayım.
progestana yumurtlamadan 2-3 gün sonra başlamak gerek benim bildiğim bugün dr sonuçları gösterirken soracam yine.
belki biliyordur

gunaydın mıllet
nasılsınız bakalım benım aksam mısafırım var ya ne yapsam acaba
saolasın melıselam ınsallah sag salım gıdıp donelım de
ama sen de psıkılojısını bozma adamın bugunde bılmedıgı seyler sorupta ...
herkesın bı uzmanlıgı var
ben geldim huuuuuuuuuuuuuuu

sukur haber alınabıldı kendısınden demekkı
hadı rasgele calsımalarınız enes
o kasık agrısı zorluyo bıraz ama sonucu guzel olur ınsallah
hayırdır noldu kız önemli bişey yokdur inşallah
ya sorma nasıl büyüdü kereta mercimeklikten eser kalmadı
sen ne durumdasın çalışmalar başladımı bittimi hiç haber vermiyon
ceylan dun sonradan gordum mesajını gıdebılmıssın doktora masallah buyumus kuzun
hersey yolundaymıs cok sevındım hadı hayırlısı bakalım

ya bısey dıcem bu polıs evleırnde dısardan bırılerı kalabılıyomu

lorkem sen ne yapsan mutlaka güzel olacaktır havuçlu tarçınlı kek otlu muffin ya da ıspanaklı gül böreği kısır fındıklı kurabiye ay oburluğum tuttu

lorkem sen ne yapsan mutlaka güzel olacaktır havuçlu tarçınlı kek otlu muffin ya da ıspanaklı gül böreği kısır fındıklı kurabiye ay oburluğum tuttu

oyy ıyı saymıssın valla
dusuneyım du bakalım
ya bı arkdasım ve esı gelecek sadece erkekler ole cok degısık bıseyler yemıyolar genelde
benım aklımda profıterol var uzun zamandır yapmadım hem
tuzlu olarak dusuneyım bakalım az daha

gunaydin kizlarrr nasilsinizz
ben hala adet olmadim betamda negatif cikmisti cokk sis hissediyorum kendimi huzursuzda oldum ( niye bole oldu anlamadimki

selam kızlar
ben bugün test yaptım ama negatif çıktı moralim çok bozuk ama erken mi yaptım acaba diyede düşünüyorum.çatlatma iğnemi ayın 21 inde vuruldum 22 sinde beri deniyoruz.bugün idrardan test yaptım negatif sizce erken mi yaptım testi eger gebelik varsa idrarda çıkmayabilir mi daha erken oldugu için.yoksa gebelik yokmu sizce?

bilenlerden destek rica ediyorum.. ((

Karakedi biraz erken olmus.
Catlatma ignesinden sonra 10.gunun galiba.
Biraz daha bekle bence.

Karakedi biraz erken olmus.
Catlatma ignesinden sonra 10.gunun galiba.
Biraz daha bekle bence.

(( sence erken oldugu için mi gözükmemiştir yani eger varsa bile erken oldugu için gözükmemesi normal mi?çatlatma iğnesinden sonra bugün 12. gün oldu sence ne zaman test yapmam daha dogru olur?normalde en son adetimi ayın 6 sında oldum ((

gunaydin kizlarrr nasilsinizz
ben hala adet olmadim betamda negatif cikmisti cokk sis hissediyorum kendimi huzursuzda oldum ( niye bole oldu anlamadimki
umud bı muayene ol ıstersen sıkıntın varsa
Allah korusun belkı kıst olmustur belkı normal bı mevsımsel gecıkmedır bılemıyorum kı

catlatma ıgnesınden sonra 14. gun gel kan testı yapalım dıyoarlar genelde
demekkı 14. gun hala ıdrarda cıkmayıp kanda cıkabılır
sen 2 gun daha bekleyıp dırek kan ver stres oluyorsan

Meleklerim size umut olmak istiyorum, hiç üzülmeyin her zaman dua edin çünkü çok şükür ki hamileyimmmmm!!!!!!!
pazartesi öğrendim, gelecek pazartesi keseyi görcez inşallah ama yinede buraya yazmak istedim çünkü buradaki arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum... varikosel ameliyatından 2 ay sonra oldu aslında 3ay ama biz 2 sayıyoruz çünkü 1 ay biz eşimle beraber olamadık ben fransaya gitmiştim.. Allahım isteyen herkese versin, hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim..

lorke eşime sordum sivilde kalabiliyo dedi ama bence sen netten telini al iyice bi sor uygun gelirsede yerini ayırt bence :26:
sen bu gece yola çıkmıyomusun ne misafiri geliyo kız

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah ameliyat öncesi degerleriniz nasıldı heralde ameliyat sonrası yaptırmamışsınızdır arkadaşlar için sorayım sen burdayken özel bişey yaptınızmı yedinizmi :26::26::26:

asinin hepinize slmı var yakında taşınacam net baglanacak diyo görüşürüz o zaman diyo ikizler iyiymiş özellikle esraya kızının bi notu varmış saçlarını yolacam esra teyzenin diyomuş

lorke eşime sordum sivilde kalabiliyo dedi ama bence sen netten telini al iyice bi sor uygun gelirsede yerini ayırt bence :26:
sen bu gece yola çıkmıyomusun ne misafiri geliyo kız

kız gece binerız 2 veya 3 gıbı dırek sabah hastaneye gıderız...
ya aslında bızım kalmamız gerekmıyoda arkadasa gıdıcez aksam ama esım hastane cıkısı abdest almak ıstıyo ole gezınemez yanı
gıderız dedım o dus alır hemde aksama kadr hava sogukmus yaa oyalanırız ordan kaan hocaya gıderız

Saol tatlım, bizim ameliyattan önce ileri hareketli sayımız çok düşüktü %2 ameliyatı bu yüzden istedi doktor herşey iyi sadece ileri hareketli çok az dedi. ondan sonra 21 ekimde ameliyat oldu vebiz özel hiçbirşey yiyip içmedik ben burayı o zamanlar takip ediyordum tabi herkes kür yapıyor vitamin alıyor ama bizim doktor bize hiçbirşey vermedi, biz sorduğumuzda da bunlara gerek yok dedi siz sadece bekleyin dedi ve 3 ay sonra spermiyogram yaptırın dedi!! dediğini yaptım ne kür ne ilaç hiçbirşey yapmadık ve çok şükür Allahım bize bebeğimizi verdi, kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.. buradaki arkadaşlarımın da yzüne baksın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…