- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.741
enes nefes almayamı geldin hatunnn
sorma ceylan gerçek bi dr bulamadım koca istanbulda.. proflarada bütcem yetmiyoo :26:
çok uykum var öpüyorum sizi
cnm günaydın progestanı ne zaman içmek lazım
cnm bende dr araştırıyorum bir dr buladum çok uygun hemde tüp bebek drmuş istersen özelden yazarım bu ay gidecektim kardan çıkamadım
aman ben yanıltmayım seni, umarım yanlış hatırlamıyoruzdur :) keşke öyle olsa seninde yaa ne süper olur..çıkmadık candan umut kesilmezmiş :)
Lorkem canım size iyi yolculuklar, güzel haberlerle dön inşAllah..
Bohcacı gelmiş topiğimize
ceylanım gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış fındığımızın..öpüyorum canım sizi..
lorkem yolunuz açık sonu aydınlık olsun inşallah gitmeden konuşuruz yine..
ben yarın sonuçları alıcam ya dr beye sorucam 15.gün geç değilmi diye bişiler daha öğrensin benden:))))
zaten bana dediki benim alanım çocuk değil ameliyatlar..çalışmadığı yerlerden sordum adamcazaaaa
ben geldim huuuuuuuuuuuuuuu
ceylan dun sonradan gordum mesajını gıdebılmıssın doktora masallah buyumus kuzunhayırdır noldu kız önemli bişey yokdur inşallah
ya sorma nasıl büyüdü kereta mercimeklikten eser kalmadı
sen ne durumdasın çalışmalar başladımı bittimi hiç haber vermiyon
gunaydın mıllet
nasılsınız bakalım benım aksam mısafırım var ya ne yapsam acaba
saolasın melıselam ınsallah sag salım gıdıp donelım de
ama sen de psıkılojısını bozma adamın bugunde bılmedıgı seyler sorupta ...
herkesın bı uzmanlıgı var
sukur haber alınabıldı kendısınden demekkı
hadı rasgele calsımalarınız enes
o kasık agrısı zorluyo bıraz ama sonucu guzel olur ınsallah
ceylan dun sonradan gordum mesajını gıdebılmıssın doktora masallah buyumus kuzun
hersey yolundaymıs cok sevındım hadı hayırlısı bakalım
ya bısey dıcem bu polıs evleırnde dısardan bırılerı kalabılıyomu
lorkem sen ne yapsan mutlaka güzel olacaktır havuçlu tarçınlı kek otlu muffin ya da ıspanaklı gül böreği kısır fındıklı kurabiye ay oburluğum tuttu
oyy ıyı saymıssın valla
dusuneyım du bakalım
ya bı arkdasım ve esı gelecek sadece erkekler ole cok degısık bıseyler yemıyolar genelde
benım aklımda profıterol var uzun zamandır yapmadım hem
tuzlu olarak dusuneyım bakalım az daha
MGunaydin kizlar.
cnm bende dr araştırıyorum bir dr buladum çok uygun hemde tüp bebek drmuş istersen özelden yazarım bu ay gidecektim kardan çıkamadım
Karakedi biraz erken olmus.
Catlatma ignesinden sonra 10.gunun galiba.
Biraz daha bekle bence.
umud bı muayene ol ıstersen sıkıntın varsagunaydin kizlarrr nasilsinizz
ben hala adet olmadim betamda negatif cikmisti cokk sis hissediyorum kendimi huzursuzda oldum( niye bole oldu anlamadimki
selam kızlar
ben bugün test yaptım ama negatif çıktımoralim çok bozuk ama erken mi yaptım acaba diyede düşünüyorum.çatlatma iğnemi ayın 21 inde vuruldum 22 sinde beri deniyoruz.bugün idrardan test yaptım negatif sizce erken mi yaptım testi eger gebelik varsa idrarda çıkmayabilir mi daha erken oldugu için.yoksa gebelik yokmu sizce?
bilenlerden destek rica ediyorum..((
umud bı muayene ol ıstersen sıkıntın varsa
Allah korusun belkı kıst olmustur belkı normal bı mevsımsel gecıkmedır bılemıyorum kı
catlatma ıgnesınden sonra 14. gun gel kan testı yapalım dıyoarlar genelde
demekkı 14. gun hala ıdrarda cıkmayıp kanda cıkabılır
sen 2 gun daha bekleyıp dırek kan ver stres oluyorsan
Meleklerim size umut olmak istiyorum, hiç üzülmeyin her zaman dua edin çünkü çok şükür ki hamileyimmmmm!!!!!!!
pazartesi öğrendim, gelecek pazartesi keseyi görcez inşallah ama yinede buraya yazmak istedim çünkü buradaki arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum... varikosel ameliyatından 2 ay sonra oldu aslında 3ay ama biz 2 sayıyoruz çünkü 1 ay biz eşimle beraber olamadık ben fransaya gitmiştim.. Allahım isteyen herkese versin, hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim..
lorke eşime sordum sivilde kalabiliyo dedi ama bence sen netten telini al iyice bi sor uygun gelirsede yerini ayırt bence :26:
sen bu gece yola çıkmıyomusun ne misafiri geliyo kız
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah ameliyat öncesi degerleriniz nasıldı heralde ameliyat sonrası yaptırmamışsınızdır arkadaşlar için sorayım sen burdayken özel bişey yaptınızmı yedinizmi :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?