Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayırlı günler herkese.....

LORKE'M kuzum nasılsın?
Ankara yolcusuymuşsunuz.
Hayırlı olsun sağlıcakla gidin.
Güzel haberlerle dönün inşallah...

Canım bence erken yapmışsın.
Bazen kanda bile çıkmayabiliyor.
Kızların dediği gibi birkaç gün sonra direk kan ver istersen.

Son düzenleme:

hayırlı olsun güzelim.Allah kucağına almayı nasip etsin.DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHHHHHH
Sizde morfoloji sorunu yoktu sanırım sadece hareket.

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Canım bence erken yapmışsın.
Bazen kanda bile çıkmayabiliyor.
Kızların dediği gibi birkaç gün sonra direk kan ver istersen.

tmm cnm o zaman cumartesi ben bir kan testi yaptırayım cumartesi 14. gün olucak yoksa biraz daha mı bekleyeyim.beklemek çok zor ((birde stres yaptım şimdi olmadı galiba diye

lorkem haıyrlı haberlerle gel inşallah cnaım adres tarifi lazımmı

tmm cnm o zaman cumartesi ben bir kan testi yaptırayım cumartesi 14. gün olucak yoksa biraz daha mı bekleyeyim.beklemek çok zor ((birde stres yaptım şimdi olmadı galiba diye

Canım istersen pazartesiye kadar bekle diyeceğim ama biliyorum beklemesi çok zor ve stresli oluyor.
:44:

Hayırlı günler herkese.....

LORKE'M kuzum nasılsın?
Ankara yolcusuymuşsunuz.
Hayırlı olsun sağlıcakla gidin.
Güzel haberlerle dönün inşallah...

saol muesım bakalım bıze neler dıcek hoca gıdelım gelelım

lorkem haıyrlı haberlerle gel inşallah cnaım adres tarifi lazımmı

ekın sana face den mesaj atmıstım ama gormedın sanırım
bende meriye de atmıstım o da yazmıs saolsun ayrıntılı senın aklına gelen bısey varsa ozellıkle soyleyecegın beklıyorum

Canım istersen pazartesiye kadar bekle diyeceğim ama biliyorum beklemesi çok zor ve stresli oluyor.
:44:

evet cnm aynen öle birde cumartesi yaptıramazsam bir hafta bekiyeceğim işten izin almam zor çünkü hastaneye gitmek için ama bilmiyorum belkide dediğin gibi beklemek en iyisi zaten birşey yoksada hastalanmam lazım bu hafta içerisinde hastalanırsam zaten bütün umutlar yıkılıyor ( ,inşallah öyle birşey olmazda bebişim gelmiştir bana...

nergis hayırlı olsun gozun aydın cok beklememıssınız ne guzel
Rabbım sonuna kdr saglıkla devam etmeyı naısb etsın

İnşallah gelmiştir bebeğin sana,

kızlar birde doktorsitesinde sordum bi doktora bunu yazmış

Adetlerin 25 günden sık, 35 günden seyrek olmaması lazım. Siz sık adet oluyorsunuz. Bu durum da çok büyük olasılıkla düzenli yumurtlamamadan. Gebelik isteyen ve yumurtlama problemi olan kişilerde verdiğimiz yumurtlamayı arttırıcı ilaçlar, hem gebelik olasılığını arttırırlar, hem de adeti düzenlerler. Böyle bir tedavi daha uygun. Progesteron adet düzenini sağlar, ama yumurtlamayı arttırmaz.

ya ben deli olacam peki bu dr niye bana verdi progestanı yolladı .. eşimi bekliyorum test sonuçlarını almaay gidicem ne diyim ben bu doktoraaa

ekın bencede bu yumurtlamayla alakalı bı sıkıntı erken olması da ıyı degıl dıye dusunuyorum
sen zaten hormon sonuclarına bakınca bunu anlarız
sen bence bu adama bısey deme cunku takıp falan yapmıyolar devlette ınfertılıte bolumu olmyan yerde
sen sonucunu al diş ısın bıtınce bı doktor bulalaım ıgnelı takıbe gıt bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…