- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.781
ekın bencede bu yumurtlamayla alakalı bı sıkıntı erken olması da ıyı degıl dıye dusunuyorum
sen zaten hormon sonuclarına bakınca bunu anlarız
sen bence bu adama bısey deme cunku takıp falan yapmıyolar devlette ınfertılıte bolumu olmyan yerde
sen sonucunu al diş ısın bıtınce bı doktor bulalaım ıgnelı takıbe gıt bence
lorke ankara yolcusuymuşsunuz güle güle gidin hayırlı haberlerle dönün
5n1k ve nergis çok çok tebrik ederim sizleri güzel bir hamilelik geçirmeniz ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağına almanız dileğiyle hayırlı olsun
ayrıca ekintostan haber varmı ???
haklısın bende öyle düşünüyorum artık .. fsh yüksek çıkacak ç
nkü erken büyümüş bi yumurta var ..
niye böle olduki yaa
saolasın adacım ..
sen nasılsın oglun nası suan ..
daha ıyı olmustur ınsallah
ekıntostan nun haber verdı saolsun ıyıymıs selamı varmıs herkese
valla bılmıyorum kı ekın
bence sen bu ay takıp yaptırmıcan ya
su aslan pnecesı kuru mu ne vardı hormon dengelemek fsh dusurmek ıcın onu kullan ıstersen
iyiyiz çok şükür canım şimdi uyuyor ama kuş uykusu :)
aleykümselam ozaman ekintosta iyiymiş sevindim onun adına
saol canım evet ınsallah haberler ıyı olur bakalımLorkecim bu aksam ankaraya gidiyormusunuz iyi yolculuklar canim insallah olumlu donersiniz canim
ekincim devlet hastanelerinin doktorlari boyle aynisini bende demistim kadin bana demezmi her ay yumurtluycaz diye bisey yok gulermisin aglarmisineee yoksa caresidemi yok yani necisin sen orda :26: insallah hormon sonuclarin cok güzel cikmistir güzel haberlerin bekliyorum canim
LORKEM nasıl oldun tatlım umarım daha iyisindir şimdi her sefanın bide cefası oluyo işte
bu arada ankaraya gidiyomuşsun güzel haberlerle gel inşallah ama niye gidiyosunuz canım kaan hocaya siz zaten ameliyat olmadınızmı :44:
canim sadece dna hasar testi icin gidiyorsaniz eger burda dna hasar testini yapan labratuarlar varmis. Bende dusun dusun bir hal oldum. Eğer hasar testini gorup ilac vericekse şayet burda hasar testinizi yaptirip mail yoluyla iletseniz cozum olabilirmi acaba. Bende bizim icin boyle dusunuyorum ama teoriden ileri gidemiyor maalesef:26:yok canım bız amelıyat olmadık ...
acıkcası suan hıc ıcımden gelmıyo ankaraya gıtmek
bugun sabahtan berı aynı moddayım nedense
dna hasarımız cıksa ne olacak onu dusunuyorum ne yapıcaz
hasarlı olup normal hamıle kalan da var zaten
tup yapıp tutan da var
kızlar ya neden bole oldu bılmıyorum ama ne yapsam kı
bı tek bu test ıcın gıdıyoz gıbı bız suan ankaraya
hormon dusuk esımın onun ıcın de dna hasar testıne gore ılac verırız dıo kaan hoca
ama dusuk hormona gore degerlerde ıyı gıbı bı tek ılerı hızlımız yok malesef
ay ne yapsak bılemedım ya
kafam davul oldu dusun dusun :44:
canim sadece dna hasar testi icin gidiyorsaniz eger burda dna hasar testini yapan labratuarlar varmis. Bende dusun dusun bir hal oldum. Eğer hasar testini gorup ilac vericekse şayet burda hasar testinizi yaptirip mail yoluyla iletseniz cozum olabilirmi acaba. Bende bizim icin boyle dusunuyorum ama teoriden ileri gidemiyor maalesef:26:
canim tumlaba sordum ben 100 tl dna hasar testi 15 gun icinde veriyoruz dedi. Bakirkoyde yeri. Guvenilir diye duydum unlu bi doktorun lab. imis ismini unuttum simdi. Ama iste bizim maillerimize hep gelin seklinde cvp verdi yani hasar testini yaptirip yollasak boyle bi donus yaparmi bize onuda bilmiyorum o yuzden kararsizim bende:26:ya burda da cerrahpasa da var sanırım yada capa ordan da randevu almak zor
onun dısında ozel lab yapıyo olabılır o da mesela ankarada kı ozel lab 200 e yapıyo yazmıs hoca
e bız zaten gııdıcez yol parası 200 verıcez 300 hocaya verıcez
hıcbısye yapmsaka baska 500 masraf o paraya testı burda ozelde yaptırıp acaba dedıgın gıbı sonucumu hocaya yollasak ne yapsak kı bılemedım
esım gelınce konusalaım bakalım dıcem ama gelemıceksenız haber edın demsılerdı haber ıcın de aramak lazım sımdıden
Lorkecim bu aksam ankaraya gidiyormusunuz iyi yolculuklar canim insallah olumlu donersiniz canim
ekincim devlet hastanelerinin doktorlari boyle aynisini bende demistim kadin bana demezmi her ay yumurtluycaz diye bisey yok gulermisin aglarmisineee yoksa caresidemi yok yani necisin sen orda :26: insallah hormon sonuclarin cok güzel cikmistir güzel haberlerin bekliyorum canim
ay o kus uykuları meshur zaten
neyse bugunler gecıcı ınsallha Allah yard olsun
ya kaan hocaya maıl atmıstım dun gece perhız suresı 2 gunden az olmamalı dıo
ne yapıcaklar kı perhız suresını meri ye de onemlı degıl demıstı
o yuzdeen bızımde regl zamanı uzun sure gectıgı ıcın dun aksam calsıma oldu
yanı bızım en fazla 1.5 gun olacak sıkıntı olmaz ınsallah
ankaranın sogugunda da belkı hareketlenır sipermenler
ben hormonlarin değer araliklarindan pek anlamiyorum ekincim ama güzel demisse doktorun cok güzel bir haber bu canim... Onumuzdeki aylarda igneli yada klomenle takip yaptirirsan sanirim bu erken buyume sorunu ortadan kalkacaktir değilmievet benim canım hormon sonuçlarım
tsh:0,77
fsh:8,96
prolaktin:20,11
lh:3,91
dr çıkmıştı diğer dr dökümü verdi normal dedi sonuçla riçin ..
benim umurtlar niye erkenden yol alıyor anlamadım..
evet benim canım hormon sonuçlarım
tsh:0,77
fsh:8,96
prolaktin:20,11
lh:3,91
dr çıkmıştı diğer dr dökümü verdi normal dedi sonuçla riçin ..
benim umurtlar niye erkenden yol alıyor anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?