Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayirlisi bakalim insallah gideceginiz doktor fshyi onemser bizim 1 50 iken normal diyenler olmustu

hayirlisi bakalim insallah gideceginiz doktor fshyi onemser bizim 1 50 iken normal diyenler olmustu

bakalım ne dıcekler ya aslında fsh zaten dırek kısırlık sebebı degıl ama fsh eksıklıgı yanında sayı da morfolojı de vs de dusukluk varsa sanırım fsh ın artması sonucu duzeltıyo

bılgemm gunaydın ...
bugun daha ıyı olmana sevındım..
sana soracak cok sorum olacak sanırım devlette yapacagım ya bende tupu
bu uzun veya kısa protokol olayına doktor mu karar verıyo neye gore karar verılıyo bıde
hıc bı bılgım yok acıkcası tuple ılgılı dırek dalıcaz olaya bakalım
bıde bende asılama da bıle e2 cok yukselmıstı bunu mutlaka soyleyeyım degılmı ohss den korkuyorum bende
normalde cunku sag sol toplam 20 yumurta sayıyııolar adetın 3. gunu

Lorke"m senin yumurta rezervin cok iyi yani uzun prtl. olur.
Yumurta rezervin 20 degilde 3-5 olsaydi o zaman kisa prtl. Olurdu.
Ohss riskin var ama bunlar onu yumurta rezervine bakarak anliyabiliyolar ve onlemi var hic endiselenme.

Çakırım Rabbim sabırını artırsın inşallah en kısa zamanda bebişini versin canım.

Bilgem bebeğin sağlıklı buda sadece yaşaman gereken bir sınav ben eminim.
Rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamanı nasip etsin canım.

gecmıs sayfalara bırazcık gıttım
okuduklarıma uzuldum

ÇAKIR,ne dıyecegımı bılmıorum ama hepımız aynı sınavdayız maddı manevı hemde,ama bu rabbımın bır ımtıhanı ınsallah sabırlan ımtıhanın meyvesı gusel olacaktır
bu kadar yıpratma kendını ne olursun

BILGEM,okuyunca cok cok cok uzuldum bırden,ama ıcımde o saglıklı bır bebek hıssı var ve rabbım onu saana bagslayacak hayırlısıylan,uzulme ne olursun bılıyorsunkı baruktada böle bır sorun cıkmıstı dıye hatırlıorum ne kadar canı sıkılmıstı ama bak sımdı oglu kollarında cok sukur

Hayırlı günler, Güzel hafta sonları hepinize,
Nasılsınız şekerler?..............

Son düzenleme:
bitter napıyosun canım nasılsın bebişin hareketlerini hissetmeye başladınmı merak ettim

merhaba canım karnım iyice büyüdü ama hareketlerini hissedemiyorum daha çok dikkatle dinliyorum hatta geçen eşim steteskopla karnımı dinliyor bebeğin kalp atışlarını duyarmıyım diye ama duyamadık :)) 22. haftadan sonra hissedebilirmişiz benimde telaşım var haftaya rahim ağzı için gidicem doktora ölçüm yapacak inşallah bi sıkıntı çıkmaz kısalma varsa yada açıklık çok kötü demek oluyor onun sıkıntısı var bi sorun çıkmasada rahat bir nefes alsam. Sen nasılsın?

Gunaydin kizlar.
Benim icin guzel seyler yazan arkadaslarim,cok sagolun.
Uzmuyorum artik kendimi de bebegimidf.
Ben herseyin yolunda olduguna inaniyorum.

içini rahatlattığına sevindim rahat ol canım çünkü bebeğin ense kalınlığı çok iyi ve gelişme geriliği yok. Ama yinede için rahatlatmak için amniyosentez yaptır 3 lü sonucuna göre gerçi buda çok değişken oluyor benim 2 li sonucunda 1:10000 den daha düşük olasılık çıktı 3 lüde ise 1:600 çıktı ama doktor normal dedi ama canım hepsinde risk var sakın endişe etme çevremde risk var deyipte sağlıksız bebeği olan hiç görmedim aksine çokda zeki oluyorlar

Bilgem cnm üzmüşsün kendini ama bence yaptır ne gerekiyosa için rahatlasın...
Bir sorun yoktur allahın izniyle ...
Rabbim bebeğini sana bağışlasın bişeycik olmaz üzme kendini..
Stres yapma minnak yavrunda etkilenmesin unutma!!! :)

Butterfly bu testler aslinda guvenilir ve kesin sonuc veren testler degil.
Biz riskli grupta degiliz aslinda sadece o gruba yakiniz.
Ama bu bile uzuyor insani.
Esimle kesin kararimiz 3lu testin sonucunu beklemek.
3 hafta sonra yapilicak.
O test sonucumuz guzel cikarsa yolumuza aynen devam ediyoruz.
Riskli yada riskli gruba yakinsa amniyosentez yaptiricaz.
Biraz yorucu bi surec ama biz bebegimle bunun altindan kalkabiliriz.
Rabbim zaten bizim hep yanimizda:)

helall olsun sana güzel bilgemimmm
hep böyle güçlü ol ve tevekkül et
bencede birşey çıkmıcak gönlüm çok rahat
ama olaki çıktı daha ileri tetkikleri yani amniyosentezi yaptırsınız
ama eminim herşey yolunda çok kişi var risk çıkıp amniyosentez sonucu temiz çıkan

Lorke"m senin yumurta rezervin cok iyi yani uzun prtl. olur.
Yumurta rezervin 20 degilde 3-5 olsaydi o zaman kisa prtl. Olurdu.
Ohss riskin var ama bunlar onu yumurta rezervine bakarak anliyabiliyolar ve onlemi var hic endiselenme.

bilgemm canım üzmüşsün kendini ama bence sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah bebişini.

bir de bana yumurta rezervi az olmasına rağmen uzun protokol uygulanmıştı.

ronyaa nasılsın canım

antalyammm canım ben iyiyim yani adettendir iyi diyelim iyi olalım
aslında herbiryerim ağrıyor son zamanlar baya ağır geçiyor
ama Rabbime binlerce şükürler olsun
sen nasılsın canım arkadaşım ne durumdasın

Allah iyilik versin.ağrılarında geçer inşallah kısa zamanda... hazırlıklar başladı mı bakalım
bende çok şükür diyeyim.bu ayda dkh den ne zaman regl olduğumu bilemedim.onun için doktorada gidemedim.
artık birdaha regl olduğumda doktora gidicem.

Rabbim rastgetirsin antalyammm
neden ne zaman regli olduğunu bilemedin
aslında dhk kullanırken daha düzenli olunuyor
canım bizim hazırlıklar bitti sayılır çantamı hazırlıcam
Rabbim be tatlı telaşları tüm isteyen kullarına tez zamanda nasip etsin

canım ben ilaca başladıktan sonra reglinin 13 ve 14.günü hapı almayı unutmuştum ondan sonra regli gibi bir kanamam oldu.
ilaç bittiklten sonrada ve öncesindede hep lekelenme gibi kanamam oldu.ve çok az oldum ne zaman başladığını tam olarak bilemedim.
inşallah fayda etmiştirde şu e2 biraz düşmüştür.
ne güzel canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Amiiiiiiiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…