Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saolasın muesım
ınsallah dedıgın gıbı olur ne guzel olur hakkaten
ama ben senı bıraz gerıden takıp ederım sanırım bı enfeksıon gecmeden baslamıcaklar cunku

canım doktor bana 12 lı fıtıl verdı bıde sabah aksam kullanıcaka 12 lı verdı yanı toplamda 18 gun
uzun degılmı yaa
ben toplamda 4 gunu kullandım hepse de fıtıl tablet yok malesef
ben sogan ıctım ya gecen ay ona guvenıp bu fıtıllerı kullanmayı acaba yumurtlama sornasına mı ertelesem ne yapsam

bılgemmm aynen esının deıgı gıbı benım ıcım de hıc bı kotu hıs olusmadı Rabbım mucızenı en guzel sekılde sana ulastıracak ınsallah hıc endısen olmasın

cakır canım o kadar uzuldum kı gercekten
Rabbım sana eyub a.s sabrı versın ınsallah en kısa zamanda da uzerınde kı sıkıntıyı atıp toparlanırsın ..
bencede tedavı olarak bısey deneme bı sure sadece esınle normal halıne akısına bırakın herseyı
ınsallah bu sana daha ıyı gelecektır ...

Lorke'm sagolasin.
Allah"in izni ile kotu bisey cikmayacak.
Canlarim bu aksam cok ozel bir gun ,ben ve esimde ibadetimizi yapacagiz.
Hem kendim icin hemde sizler icin yasini serif okuyacagim.
Rabbim bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine gonlunuzde ne varsa versin.

dualar musterek bılgemm Rabbım hepımıze guzellıkler nasıb etsın ınsallah

herteLden: Mevlid Kandili ve Kandil Simidi

Bilgemmm canım arkadaşım.
Hiç üzülme sıkma canını.
Değerleriniz gayet güzeldi.
Neden öyle çıkmış acaba.
Her zaman doğru sonuç vermiyor bu testler.
Tarama testi kötü çıkıp nur topu gibi evladı olan bir yakınım var.
Bence eşinle çok güzel karar almışsınız.
Rabbim rast getirsin.
İnşallah 3 lü tarama testiniz güzel çıkıcak.
Allah'ın izni ile.

Çakır canım Allah sabır versin.
Herşey için hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Sakın ümidini kesme, Rabbimden ümit kesilmez.
İnşallah en yakın zaman da Rabbim sana sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat nasip eder.

canım ya ne kadar üzüldüm anlatamam((((
aşkım sewiyorum senı neolur kendini çok hırpalama,allah sabır versin:)

Cakir canim
Rabbimin vardir bir bildigi
Bu mubarek gunde hepimizin dua si seninle
herseyin hayirlisini istemiyormuyduk
insallah hayirlisiyla kendiliginden gelecektir
tesellimiz seni teselli edemez biliyorum hepimiz yasadik o duyguyu
ama rabbim yuzunu guldurecek bunuda biliyorum .
Seni seviyorum kardesim .....

Bilgem
Gecen gun ense kalinliginin normal oldugunu yazmissin
Bence hicbir sorun yok ,
yine esinle sen en dogru karari verirsiniz ama bence hic amniyosetnez bile yaptirma o riski aldigina bile degmez
icini ferah tut bak ileride konusacagiz hicbir sorun cikmayacak Allahin izniyle ....

bilgem kuzenimde amniyosentez yaptırdı acısız bir işlemdi hemde dr kalbi delik dedi birçok problem saydı çok da iyi bir özel has çok stresli bir hamilelik geçirdi sonuçta sağlıklı nurtopu gibioğluşumuz oldu yüreğini ferah tut

çakırım şu an senin için dua ettim senin için kendim için içi evlat hasretiyle yananlar için sesli sesli ağladım biliyorum ve inanıyorum ki rabbim senin yangını söndürecek meleğini gönderecek

cnm benim hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün

herkese selamlar gecmis kandiliniz mubarek olsun ben biraz geriden takip ediyorum Rabbimiz insallah dualarimizi kabul etmistir
cakir cok uzuldum gercekten unutma sabredersen yasadiklarinin karsiligini iki dunyada da kat kat alacaksin Rabbim kalbine ferahlik versin
bilgem kesin sorun var denilip saglikli dogum yapan tanidiklarim seninde oyle olur insallah var yuregini ferah tut

lorkecim hakkinda hayirlisi olsun insallah hersey yolunda gider siz ne kadar suredir tedavidesiniz tupe karar verdiniz

lorkecim hakkinda hayirlisi olsun insallah hersey yolunda gider siz ne kadar suredir tedavidesiniz tupe karar verdiniz

saol canım ..
bızım 2.5 yıl oldu tam olarak belkı 1-2 ay gecmıstır hatta
hıc gebelık olusmadı kımyasal dusuk vs dahıl...

sorun olarakta net bısey yok esımın degerlerı bı ıyı bı kotu o da sanırım fsh dusuk bayagı o yuzden
bakalım bu son gıdecegımız doktor ne tavsıye edecek tup oncesı cok sorun degıl derse hemen baslıcaz nasıbse rapor cıkınca o da 1 ayı bulur sanırım yıne de

Gunaydin kizlar.
Benim icin guzel seyler yazan arkadaslarim,cok sagolun.
Uzmuyorum artik kendimi de bebegimidf.
Ben herseyin yolunda olduguna inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…