- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.001
bende iyiyim cnm eşime iyi gelecek araştırmalar yapıyorumsen nasılsın canınmm
iyiymm canişkomm
seni sormalı
canım kullandığın antibiyotiğe bağlı
b grubu antibiyotikler genellikle zararsız
hatta gebelere bile veriliyor
eda fsh düşük sen kaan hocaya mail atıyormuydun onunla görüşsene bi belki tedavi verir
ayy canım bu e2 ne sinir birşey benimde hep yüksek oluyordu
ve sırf bu yüzden bütün adet düzenin alt üst olmuştu
antalyammm sana bir şey diyemmi
ben iki sene o kadar çok uğraştımki ama sonra istediğini elde edince
yaşaığın bütün sıkıntıları unutuyorsun sanki hiç yaşamamış gibi
bu neye benziyor biliyormusun kaybettiğin bir şeyi evin içinde saatlerce arar arar durursun ya
sonra bulduğun an oh be dersin ve o telaşını herşeyi unutursun onun gibi birşey
tabi unutmadığım benim gibi sıkıntı çeken arkadaşlarım hep dualarımdasınız
gün gelcek herkes aradığını yani bebişini bulacak
sonrada geçti bitti deyip güzel günlere dalacak inşalah
selam kızlar, geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama moralim bozuldu
Çakırım, canım Rabbim sabır versin, vakti saati geldiğinde olacaktır inşAllah..
Bilgem, canım hiç kendini üzme, Allah'ın izniyle bebeğin çok sağlıklıdır..Benim arkadaşımın riski 1:70 idi ve amniyosentez yaptırdı temiz çıktı ve şimdide doğum yaptı, çok şükür sağlıklı bir bebek..Sen zaten çok güçlü bir insansın, Allah'ın izniyle bunuda atlatacaksınız canım..
Edam selam, bunlar eşinin hormon sonuçlarımı? eğer öyle ise FSH düşük, bizimde böyle idi ve hoca yükseltmeye çalışıyordu..değerlerimiz benzermiş yani..
Herkese selamlar..
bende iyiyim cnm eşime iyi gelecek araştırmalar yapıyorum
havuç suyunu öğrendim keçi boynuzu ile kullanmamayaım demi...
ronyaaammm!!!
bendende iyilik cnm
bende dişçiye gidicem B grubu isteyim bari..çalışmalara mani olmasın
ronya yukarıdaki yazıma bi baksana canım...
melisela sizin tek fsh mi varikoselde varmiydi
canım kaan hocaya mail attım bakalım ne diyecek
benimde gitmem lazım aslında karnımda bir ağrı var sanırım iltihap anlamıyorum
sen napıyosun meleğin nasılt-yaramazlık yapıyomu
tepikliyomu seni
canım erteleme git, bak sana kızıyorum haaaapes etmek yok, bırakınca gidiyor eda, sakın eşinde vitamin vs bırakmasın..değerler hemen düşüyor çünkü..
Kızımda çok şükür iyi teyzesi, durmuyor maşallah, habire tepikliyor, bazende sessiz durup benim ödümü patlatıyor :) Hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık, panik hiç bitmiyor
selam kızlar, geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama moralim bozuldu
Çakırım, canım Rabbim sabır versin, vakti saati geldiğinde olacaktır inşAllah..
Bilgem, canım hiç kendini üzme, Allah'ın izniyle bebeğin çok sağlıklıdır..Benim arkadaşımın riski 1:70 idi ve amniyosentez yaptırdı temiz çıktı ve şimdide doğum yaptı, çok şükür sağlıklı bir bebek..Sen zaten çok güçlü bir insansın, Allah'ın izniyle bunuda atlatacaksınız canım..
Edam selam, bunlar eşinin hormon sonuçlarımı? eğer öyle ise FSH düşük, bizimde böyle idi ve hoca yükseltmeye çalışıyordu..değerlerimiz benzermiş yani..
Herkese selamlar..
canımcın haklısın ama bilemiyorum
herşey herkes çok yoruyor beni :26: Köyde olmaktan çok sıkıldım
bazaen diyorum burdayken çocuk sahibi olursam iyi mi yaparım kötü mü :26:
Bi yandan canıma can yanıma yoldaş olacak biliyorum
bebişini sağlıkla kucağına alcaksın inşallah dualrım seninle canım mevlam korusun senin aileni ve minik mucizeni inşallah..........
merhaba canım nasılsın iyice ağırlaştınmı yoksa rahatmısın ? Bişey sorcan 19.-20. Haftada yapılan ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdın?
saol bitanem, takma bence, ama ihmalde etme..bak biz 13 ay aralıksız tedavi uyguladık, yapmadığımız şey kalmadı, hatta düzelme de olmuyordu, canımızı sıkıyordu ama bırakmadık..sende ya bismillah deyip tekrar başlayın, rabbim mutlaka emeklerinizin karşılığını verecektir..
canım ben bulunduğum ilde kadın doğumda yaptırdım, devlette ama 10 dk. Sürdü, emin olamadım yani, sonra ankaraya gidince 23. Haftada ank ünv. Tekrar girdim, orda 30 dk falan incelediler, memnun kalmıştım yani..sen nerdeydin? Ankmıydı? şimdilik çok şükür rahatım, ağırlaşma yok ama karnım nedense çok aşağıda duruyor, büyümedi gibi, bazen ağrılar giriyor ama oda ben kendimi çok yorduğumdan oluyor bence, çünkü hiç dinlenmiyorum..çalışabilirsemde 35. Haftaya kadar çalışcam, normalde 37. Haftaya kadar çalışmak isterdim ama ben doğumu ankda düşünüyorum, o nedenle 35. Haftada uçağa binmeliyim..36. Haftadan sonra rapordan olsa almıyorlarmış uçağa
saol bitanem, takma bence, ama ihmalde etme..bak biz 13 ay aralıksız tedavi uyguladık, yapmadığımız şey kalmadı, hatta düzelme de olmuyordu, canımızı sıkıyordu ama bırakmadık..sende ya bismillah deyip tekrar başlayın, rabbim mutlaka emeklerinizin karşılığını verecektir..
(
inşallah canım hayırlı sonuçlar versin MEVLAM tüm isteyenlere inşallah
bunlar senin ve yiğenimizin
ronya merhaba nasılsın ? bayağı ağırlaşmışsın kilomu yoksa göbekmi çok rahatsız ediyor
ben ankaradayım devlette yaptırmak zor dediler 1ay sonraya gün veriyorlarmış. ek ücret ödedinmi? bizim doktorumuz eyip ekiciyi tavsiye etti aradım 350 tl istedi. Devlettede ilgilenmezler diye düşünmedim ama 30 dk. Gayet güzel ilgilenmişler önceden randevumu aldın ? Ankarada doğumu nerde düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?