Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
HORMON 13.10.2011 10:01
TEST SONUÇ REFERANS DEĞERLER
LH 2.95 ( - )
HAMİLE 0.3 - 1.7
FOLLIKULER 2.1 - 12.8
MID-CYCLE 9.0 - 77.3
LUTEAL 0.7 - 17.3
POST MENAPOZ 16.3 - 54.8
ORAL KONTRESEPTIF 0.9 - 5.9
Çocuk 0.33 - 6.3
70 Yaş Üstü 3.4 - 35.2

FSH 2.10 ( - )
HAMİLE 0.0 - 0.8
FOLLIKULER 3.0 - 10.9
MID-CYCLE 3.9 - 34.5
LUTEAL 2.0 - 9.8
POST MENAPOZ 23.9 - 119.1
13 - 70 Yaş Erkek 1.9 - 18.9

* PROLAKTIN L 2.04 ( 2.7 - 18.3 ) ng/mL
HAMİLE 10.3 - 209.1
POST MENAPOZ 2.4 - 20.9

TESTOSTERON 529.23 ( 229.8 - 799.8 ) ng/dL

RIA 13.10.2011 10:01
SERBEST TESTESTERON 9.26 ( 8.69 - 54.09 ) pg/mL

alttakilerde yeni sonuçlar
bunlar daha değişikmiş :44:

LDH 170 ( 125 - 243 ) U/L

HORMON 11.01.2012 11:17 ÖNCEKİ SONUÇLAR
TEST SONUÇ REFERANS DEĞERLER 13.10.2011
AFP 1.41 ( 1.09 - 8.04 ) ng/mL
BHCG <1.20 ( 0 - 5 ) IU/L

Son düzenleme:
sen nasılsın canınmm
bende iyiyim cnm eşime iyi gelecek araştırmalar yapıyorum
havuç suyunu öğrendim keçi boynuzu ile kullanmamayaım demi...
ronyaaammm!!!
iyiymm canişkomm
seni sormalı

canım kullandığın antibiyotiğe bağlı
b grubu antibiyotikler genellikle zararsız
hatta gebelere bile veriliyor

bendende iyilik cnm
bende dişçiye gidicem B grubu isteyim bari..çalışmalara mani olmasın
ronya yukarıdaki yazıma bi baksana canım...

selam kızlar, geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama moralim bozuldu

Çakırım, canım Rabbim sabır versin, vakti saati geldiğinde olacaktır inşAllah..

Bilgem, canım hiç kendini üzme, Allah'ın izniyle bebeğin çok sağlıklıdır..Benim arkadaşımın riski 1:70 idi ve amniyosentez yaptırdı temiz çıktı ve şimdide doğum yaptı, çok şükür sağlıklı bir bebek..Sen zaten çok güçlü bir insansın, Allah'ın izniyle bunuda atlatacaksınız canım..

Edam selam, bunlar eşinin hormon sonuçlarımı? eğer öyle ise FSH düşük, bizimde böyle idi ve hoca yükseltmeye çalışıyordu..değerlerimiz benzermiş yani..

Herkese selamlar..

belkide sen çok uğraştığın için elde ettin ronyam. inşallah ronyam en kısa zamanda hayırlısıyla bende kavuşurum inşallah.
ben senin kadar uğraşmıyorum gibi geliyor.tabi bana artık bir bıkkınlıkda geldi diyebilirinm.mesela geçen kış daha çok uğraşıyordum.
artık yaşımda sınırda .belki son kez tüp yaptırabilirim ama o da olmazsa diye çok korkuyorum.önümüzdeki regl de gidicem bakalım
e2 düşmüşse doktor aşılama yapalım diyor ama şans çok düşük ondada....

canım kaan hocaya mail attım bakalım ne diyecek

benimde gitmem lazım aslında karnımda bir ağrı var sanırım iltihap anlamıyorum

sen napıyosun meleğin nasıl t-yaramazlık yapıyomu
tepikliyomu seni

canım bildiğim kadarıyla iki kür bir arada yapılmaz
yani saraçoğlunun siteisnde öyle okumuştum

melisela sizin tek fsh mi varikoselde varmiydi

canım bizim hormon değerleri düşüktü, kaan hoca varikosel yok demişti..benim eşimde hareket problemi vardı, iğne ile ancak %15 hareketli elde ettik toplamda..

canım erteleme git, bak sana kızıyorum haaaa pes etmek yok, bırakınca gidiyor eda, sakın eşinde vitamin vs bırakmasın..değerler hemen düşüyor çünkü..

Kızımda çok şükür iyi teyzesi, durmuyor maşallah, habire tepikliyor, bazende sessiz durup benim ödümü patlatıyor :) Hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık, panik hiç bitmiyor

canımcın haklısın ama bilemiyorum

herşey herkes çok yoruyor beni :26: köyde olmaktan çok sıkıldım
bazaen diyorum burdayken çocuk sahibi olursam iyi mi yaparım kötü mü :26:
bi yandan canıma can yanıma yoldaş olacak biliyorum

bebişini sağlıkla kucağına alcaksın inşallah dualrım seninle canım MEVLAM korusun senin aileni ve minik mucizeni inşallah..........

merhaba canım nasılsın iyice ağırlaştınmı yoksa rahatmısın ? bişey sorcan 19.-20. haftada yapılan ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdın?

saol bitanem, takma bence, ama ihmalde etme..bak biz 13 ay aralıksız tedavi uyguladık, yapmadığımız şey kalmadı, hatta düzelme de olmuyordu, canımızı sıkıyordu ama bırakmadık..sende ya bismillah deyip tekrar başlayın, rabbim mutlaka emeklerinizin karşılığını verecektir..

merhaba canım nasılsın iyice ağırlaştınmı yoksa rahatmısın ? Bişey sorcan 19.-20. Haftada yapılan ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdın?

canım ben bulunduğum ilde kadın doğumda yaptırdım, devlette ama 10 dk. Sürdü, emin olamadım yani, sonra ankaraya gidince 23. Haftada ank ünv. Tekrar girdim, orda 30 dk falan incelediler, memnun kalmıştım yani..sen nerdeydin? Ankmıydı? şimdilik çok şükür rahatım, ağırlaşma yok ama karnım nedense çok aşağıda duruyor, büyümedi gibi, bazen ağrılar giriyor ama oda ben kendimi çok yorduğumdan oluyor bence, çünkü hiç dinlenmiyorum..çalışabilirsemde 35. Haftaya kadar çalışcam, normalde 37. Haftaya kadar çalışmak isterdim ama ben doğumu ankda düşünüyorum, o nedenle 35. Haftada uçağa binmeliyim..36. Haftadan sonra rapordan olsa almıyorlarmış uçağa

ben ankaradayım devlette yaptırmak zor dediler 1ay sonraya gün veriyorlarmış. ek ücret ödedinmi? bizim doktorumuz eyip ekiciyi tavsiye etti aradım 350 tl istedi. Devlettede ilgilenmezler diye düşünmedim ama 30 dk. Gayet güzel ilgilenmişler önceden randevumu aldın ? Ankarada doğumu nerde düşünüyorsun?

melisela canım enyi hatırlıyorum biliyormusun
sen bir ara iğenler bozuldu diye nasıl panik olmıştun
hoca iğneleri verince acayip sevinmiştin
baksana zaman ne çabuk geçiyor
nerdeyse 10 hafta sonra doğurucan

butterfly canım detaylı ultrason çok öenmli
bence bu işin ehli yani perinatoloji uzmanı bir hocadan randevu al
ama üniversite hastanesindede yaptırabilrsin
ordadada hocalar bakıyor diye biliyorum

ronya merhaba nasılsın ? bayağı ağırlaşmışsın kilomu yoksa göbekmi çok rahatsız ediyor

canım kilo baya aldım 14 kilo aldım
ama en çok sırt ve bel ağrısı beni rahatsız ediyor
sen şimdi en rahat haftalrındasın değerini bil
27. haftadan sonra yavaş yavaş ağrılar başlıyor
heleki benim bu son iki haftadır baya ilerledi ağrılar

yok canım fark falan ödemedim ve şansımdan aynı gün alındım, sabah gittim, 11 dede ultrasona girdim..valla ben özelede gidebilirdim ama bence gerek yok, orası gayet güzel baktı, hatta yana döndürüp falan bebeğin tüm herşeyine baktılar..bende 30 dk falan beklemiyordum açıkcası..bakanda radyologdu..bayan çok iyiydi..istersen gidebilirsin..ben doğumuda orda düşünüyorum, doktorumla görüşüp, epidural normal istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek, orda ama doktor özel isteyerek yapacağım..farkını ödeyip, ne kadar alıyorsa artık..özel odada 60-90 arasındaymış sanırım günlüğü..ben son 1 ay kala gideceğim, kontrollerede oraya giderim galiba, dosya açtılar bu gittiğimde, kayıtlı olmuşumdur galiba..sen nereye gidiyorsun kontrollere falan, özele mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…