- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.041
hayırlı akşamlar kızlar
ronya sen buradayken tabloma bir bakarmısın canım
iğneli takip yaptırdım ama benim dengeyi alt üst etti
galiba 28 ocakta çatlatma iğnesini vurundum ve doktorum
bana progestan vermedi acaba kullansammı geçmi kaldım
36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com
krisimm canımm nasılsın
öpüyorum seni kocaman
canım çatlama olmuşmu diye doktora tekrar gittinmi
birde hep aynı saatte ölçüyorsun demi
canım progesteron için geç kaldın
belki doktorun vücudun doğal haline bırakmıştır
ama versede iyi olurmuş
ayyy canım geçmiş olsun, inşAllah sende sorunsuz atlatırsın..canım ben akaya gidiyorum ama ordaki doktor sağolsun bana erken doğum tehliken var dedi. Öünkü ben geçen sene rahimde perde vardı hiskereskopi ile ameliyat oldum. Perde alınsada sıkıntı olabiliyormuş perde olduğu için rahim bloğu kısa olurmuş genetik bide hsg ile yapılan ameliyatlarda rahim ağzı yetmezliği olabilirmiş. kk da gezinirken tesadüf rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiğini gördüm sayfayı okuyunca dehşete kapıldım o gün hemen doktor araştırdım ve konusunda uzman yüksek riskli gebelik uzmanı perinatolok buldum. Ertesi gün gittim adama sadece rahim perde ameliyatı oldum dedim başka bişey söylemedim ve hemen yat vaginal usg ile bakıcam dedi rahim boyunu ölçtü normalde 5 cm olmalıymış benim 3.7 cm çıktı. 14. haftamda gitmiştim hoca şimdilik sıkıntı yok ama mutlaka 18. hafta gel dedi her zaman için riskin var dedi eğer kısalma varsa çok tehlikeliymiş. rahim ağzı problemi 18-24 hafta arası sıkıntılı rahim ağzı açılıyormuş ve suyun geliyormuş mallesef doğum yapıyorsun bebeğini kaybediyorsun.sen merak etme canım tehlikeli haftaları geçmişsin. İçin rahat olsun
:)) cabım ablam, kocaman öpüyorum seni :)acele etme son hafta bakacak:)
doğum konusunda kararsıznım. Akayda düşünüyordum ama vazgeçtim hem 3000 tl istiyorlar hemde doğru dürüst bişey bildikleri yok. erken doğum olur diye endişem var o yüzden devlet has. düşünüyorum ztb da olabilir bide ulusta sami ulus kadın doğum ve çocuk hastanesi varmış orayıda önerdiler pramatürede çok iymiş benim bi tanıdığımda rahim ağzı yetmezliğinde bebeğini kaybetti tekrar hamile kaldı bu sefer 12. hafta rahim ağzına dikiş atıldı ve hep yatttı hatta son ay sonda takıldı tuvalete bile kalkmadı. ona rağmen 30. hafta doğum yaptı medicanaya gidiyordu fakat doktor doğum erken olunca kabul etmedi oda sami ulusa gitti. Çok şükür bebeği çok iyi 1300gr doğdu ama hayata tutundu oranın bakımını övdüler. Eğer doğum normal zamanda olursa özelde yapıcam ama erken olursa devlette. başkent ünv. iyi orayıda tavsiye ederim.
canım kullandık 6 ay ama etki etmedi eşime, 2 ayda menagon kullanınca zaten artış oldu ve hemen tüpe geçtik..canim klomen kullanmadinizmi hic ne kadar surdu tedaviniz kacinci ayinda hamile kaldin birde ne kadar sure igne kullandiniz
ayyy canım geçmiş olsun, inşAllah sende sorunsuz atlatırsın..
:)) cabım ablam, kocaman öpüyorum seni :)
evet orayıda duydum..Ama ben sanırım özele gitmem, tüpü yapan doktorum yapsın istiyorum, bakalım o nereyi derse orda yaptırrım, kendisi Ank ünv ama belki özelde de yapıyordur doğum falan, ama ben tüp diye illa sezeryan olsun istemiyorum, normal doğum yapmak istiyorum..para için umarım sezeryan olsun demez..
canım kullandık 6 ay ama etki etmedi eşime, 2 ayda menagon kullanınca zaten artış oldu ve hemen tüpe geçtik..
ayyy canım geçmiş olsun, inşAllah sende sorunsuz atlatırsın..
:)) cabım ablam, kocaman öpüyorum seni :)
evet orayıda duydum..Ama ben sanırım özele gitmem, tüpü yapan doktorum yapsın istiyorum, bakalım o nereyi derse orda yaptırrım, kendisi Ank ünv ama belki özelde de yapıyordur doğum falan, ama ben tüp diye illa sezeryan olsun istemiyorum, normal doğum yapmak istiyorum..para için umarım sezeryan olsun demez..
canım kullandık 6 ay ama etki etmedi eşime, 2 ayda menagon kullanınca zaten artış oldu ve hemen tüpe geçtik..
kris siz 1 ay menagon kullamissiniz o zaman hamile kalmana etki etmemistir degilmi
canim hic mi etki etmedi klomen yoksa yeterli mi olmadi
canim park yatagi genisligi 70 cm olanini al yer sorunun yoksa bende 60 lik aldim biraz dar kaliyor 70 lik alacagim simdi fiyat farki pek olmuyor bileBabyMOON En Güzel Park Yatak 60*120 FATURALI GittiGidiyor'da 51689243
BEZBEBEK LÜX OTO KOLTUĞU ANA KUCAĞI %50 İNDİRİM GittiGidiyor'da 51689077
tecrübeli anneler, sizce bunlar nasıldır? alınabilir mi?
canım 2 küsürdü 3 küsür yaptı 6 ayda, bizde etki etmedi, herkesde böyle olmuyor ama, bazılarında 1 ayda 3'den 6'ya çıkarabiliyor yani
canım 2 küsürdü 3 küsür yaptı 6 ayda, bizde etki etmedi, herkesde böyle olmuyor ama, bazılarında 1 ayda 3'den 6'ya çıkarabiliyor yani
evet ablacım bunuda çok beğendim ama pembe kalmamış yazıyor diye bırakmıştım, dediğin gibi bunu alayım olmazsa..Ozaman ben diğerinin siparişini vereyim taşıma koltuğunun al diyorsan..artık alayım diyorum :)))
evet ablacım bunuda çok beğendim ama pembe kalmamış yazıyor diye bırakmıştım, dediğin gibi bunu alayım olmazsa..Ozaman ben diğerinin siparişini vereyim taşıma koltuğunun al diyorsan..artık alayım diyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?