- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.021
melisela canım enyi hatırlıyorum biliyormusun
sen bir ara iğenler bozuldu diye nasıl panik olmıştun
hoca iğneleri verince acayip sevinmiştin
baksana zaman ne çabuk geçiyor
nerdeyse 10 hafta sonra doğurucan
butterfly canım detaylı ultrason çok öenmli
bence bu işin ehli yani perinatoloji uzmanı bir hocadan randevu al
ama üniversite hastanesindede yaptırabilrsin
ordadada hocalar bakıyor diye biliyorum
melisela canım enyi hatırlıyorum biliyormusun
sen bir ara iğenler bozuldu diye nasıl panik olmıştun
hoca iğneleri verince acayip sevinmiştin
baksana zaman ne çabuk geçiyor
nerdeyse 10 hafta sonra doğurucan
butterfly canım detaylı ultrason çok öenmli
bence bu işin ehli yani perinatoloji uzmanı bir hocadan randevu al
ama üniversite hastanesindede yaptırabilrsin
ordadada hocalar bakıyor diye biliyorum
bizi yönlendirdiği doktor radyoloji uzmanıymış ankaranın en iyisi olduğunu söylediler. perinatoloji uzmanınada gidiyorum rahim ağzı kontrolüm için haftaya gitcem çok endişeliyim inşallah bi sıkıntı olmaz alttan bakıp rahim ağzı boyunu ve açıklık varmı diye bakıyor. doktor riskin var demişti biraz kısa çıkmıştı geçen ay inşallah bu ay kısalma ve açılma olmamıştır.
evet canım ya sorma, o gün beni ekintos kurtarmıştı saolsun :))) ama kafayı yiyecektim 4 kutu iğne bozuldu gitti diye, günler nasıl geçiyor demi :) o günlerdeki ağlamalarımın yerini şimdi sevinç gözyaşları alıyoryine duygulandım, hep derdim birgün bizimde olur mu acaba? çünkü o kadar test yapıyorduk ve %100 hareketsiz yazıyordu, herşeyi yapıyorduk ama tık yoktu, ama hiç ümidimizi kesmedik yaradandan, isyanda etmedik, bol dua ile bugünlere geldik çok şükür, Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki oda bizi fazla bekletmedi..13. ayda nasip etti hamileliği..
bizi yönlendirdiği doktor radyoloji uzmanıymış ankaranın en iyisi olduğunu söylediler. perinatoloji uzmanınada gidiyorum rahim ağzı kontrolüm için haftaya gitcem çok endişeliyim inşallah bi sıkıntı olmaz alttan bakıp rahim ağzı boyunu ve açıklık varmı diye bakıyor. doktor riskin var demişti biraz kısa çıkmıştı geçen ay inşallah bu ay kısalma ve açılma olmamıştır.
canım kilo baya aldım 14 kilo aldım
ama en çok sırt ve bel ağrısı beni rahatsız ediyor
sen şimdi en rahat haftalrındasın değerini bil
27. haftadan sonra yavaş yavaş ağrılar başlıyor
heleki benim bu son iki haftadır baya ilerledi ağrılar
amin ronyam amin..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın ve kimseyide evladı ile imtihan etmesin inşAllah..Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımıza nasip etsin
artık gözyaşları inşalah sevinçten olsun
daha 2 ayın var allah yardımcın olsun. evet benim mide problemim dışında hiç sıkıntım yok. hatta benim belim çok ağırırdı fazla yorunca kendimi topulu giyince yada yanlış bi hareket yaparsam belimin ağrısından ölürdüm ama diyordumki çok şükür hamilelikte sıkıntım yok. desene ileriki haftalar zorlu gececek sağlıklı olsunda sıkıntılarına insan katlanıyor.
HORMON 13.10.2011 10:01
TEST SONUÇ REFERANS DEĞERLER
LH 2.95 ( - )
HAMİLE 0.3 - 1.7
FOLLIKULER 2.1 - 12.8
MID-CYCLE 9.0 - 77.3
LUTEAL 0.7 - 17.3
POST MENAPOZ 16.3 - 54.8
ORAL KONTRESEPTIF 0.9 - 5.9
Çocuk 0.33 - 6.3
70 Yaş Üstü 3.4 - 35.2
FSH 2.10 ( - )
HAMİLE 0.0 - 0.8
FOLLIKULER 3.0 - 10.9
MID-CYCLE 3.9 - 34.5
LUTEAL 2.0 - 9.8
POST MENAPOZ 23.9 - 119.1
13 - 70 Yaş Erkek 1.9 - 18.9
* PROLAKTIN L 2.04 ( 2.7 - 18.3 ) ng/mL
HAMİLE 10.3 - 209.1
POST MENAPOZ 2.4 - 20.9
TESTOSTERON 529.23 ( 229.8 - 799.8 ) ng/dL
RIA 13.10.2011 10:01
SERBEST TESTESTERON 9.26 ( 8.69 - 54.09 ) pg/mL
alttakilerde yeni sonuçlar
bunlar daha değişikmiş :44:
LDH 170 ( 125 - 243 ) U/L
HORMON 11.01.2012 11:17 ÖNCEKİ SONUÇLAR
TEST SONUÇ REFERANS DEĞERLER 13.10.2011
AFP 1.41 ( 1.09 - 8.04 ) ng/mL
BHCG <1.20 ( 0 - 5 ) IU/L
ya kızlar bana hiç alttan muayene falan yapılmıyor, bu normal mi sizce? ne zaman bakarlar bu çatı vs şeylere?mesela Rahim ağzı falan bakılmadı bende hiç..sen nerde düşünüyorsun doğumu bitter? araştırmaya başladın mı? bana da belki fikir verirsin..benim ailem orda ama hastaneler konusunda hiç bir fikrim yok, bir ara ztb düşünüyordum bilgemin gittiği, oradada çok doğum oluyormuş üst üste dediler, kafam karıştı..benim tüp ama ben normal doğum istiyorum açıkcası..
ya kızlar bana hiç alttan muayene falan yapılmıyor, bu normal mi sizce? ne zaman bakarlar bu çatı vs şeylere?mesela Rahim ağzı falan bakılmadı bende hiç..sen nerde düşünüyorsun doğumu bitter? araştırmaya başladın mı? bana da belki fikir verirsin..benim ailem orda ama hastaneler konusunda hiç bir fikrim yok, bir ara ztb düşünüyordum bilgemin gittiği, oradada çok doğum oluyormuş üst üste dediler, kafam karıştı..benim tüp ama ben normal doğum istiyorum açıkcası..
canim fsh cok dusuk tedavi ile yukseltilmesi gerekiyor
siz klomen kullanmiyormuydunuz?
canım ben kullandım eşim kullanmadı
eşim sadece bi ara vitamin kullanmıştı sonrası yok bişey vermemişlerdi
ne kullansa iyi gelir
bide kızlar bişeyde sorcam
bu fsh tam olarak ne işe yarıyo:26:
canim hormonlarla ilgili olan i biz tavsiye edemeyiz hemen bir dr a basvurun cunki fsh dusuk sperm sayisi ve degerleride muhtemelen dusuktur
bizimde 2.33 tu ve tedavi vermisti dr umuz 5 ay klomen 1 ay da menagon igne kullanmistik
hemen dr unuza basvurun ve tedaviye baslayin.
onun yaninda vitamin kullansin ama
canım bizim hormon değerleri düşüktü, kaan hoca varikosel yok demişti..benim eşimde hareket problemi vardı, iğne ile ancak %15 hareketli elde ettik toplamda..
canım erteleme git, bak sana kızıyorum haaaapes etmek yok, bırakınca gidiyor eda, sakın eşinde vitamin vs bırakmasın..değerler hemen düşüyor çünkü..
Kızımda çok şükür iyi teyzesi, durmuyor maşallah, habire tepikliyor, bazende sessiz durup benim ödümü patlatıyor :) Hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık, panik hiç bitmiyor
olmaz inşallah gönlünü ferah tut
canım çalışmıyorsun demi bu durumda bol bol dinlenmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?