Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi aksamlar kizlar benim kirmizilar geldi ama kirmizi degil bildigin siyah camur gibi iki gundur ve cok az bunu sebebi ne olabilir.

selam herkese iyiki su ates olcmeye baslamisim bu ay gec yumutladim dolayisiyla adetimde gecikti 31. gunumdeyim kesin hamileyim zannederdim :)
yagmurum tedavin hayirli olsun insallah topik hamile haberleyiyle dolar
lorkecim iyi gezmeler sana ne zaman yolculuk
ceylancim annelik burdan basliyor iste nelere daha katlanacaksin ya safi oku insallah agrilarin azalir
ekintos bebegin nasil iyidir insallah
gokcen bende bu aydan sonra rahim filmi cektircem yoksa hep bi sorun varmi diye dusunup duracagim

Son düzenleme:

evet canım öyleymiş insan kalkarken kasıgına agrı girse bişeymi oldu diye korkuyo malesef allahaemanet inşallah rabbim sizede yaşatırda heyecanla hareket edecegi günleri beklersiniz:)

mues tüpün hayırlı olsun canım benim
inşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana ve 9 ay sora
kollarında olur

Sağol Sevser'im Allah razı olsun.
Aminnn diyorum güzel duaların için
Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah......

Herkese hayırlı geceler şekerler
Yağmur'um Ceylan'ım

Yağmur'um Ceylan'ım

iyi geceler mues rahatsızda olsam takipteyim sürekli rabbim inşallah bu sefer bebişinizi yollar hayırlısıyla

Yağmur'um Ceylan'ım

canim sende mi tupe basliyosun ilk denemen degilmi hakkinda hayirlisi olsun insallah hamilelik haberini verirsin

insallah canim meleginin hurmetine duan kabul olur su an o kadar uzak geliyoki

şimdi uzak gelen o mucize geldigi zaman ne kadar çabuk geldi diyosun herşeyi unutuyosun geçen tvde hoca ezan vakti yapılan dua hastanın yaptıgı dua hamilenin yaptıgı dua kabul olur dedi ezan vaktşnde size bol bol dua ettim canım rabbim inşallah kabul eder

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İyi aksamlar kizlar benim kirmizilar geldi ama kirmizi degil bildigin siyah camur gibi iki gundur ve cok az bunu sebebi ne olabilir.
hayılrısı olsun canım benımde bı kac ay ole gelmıstı ılac kulllandıysan klomen vs tarzı onlar yapabılıyo
ıstersen 3. gun kontrole gıt kıst gıbı bıseyden de olabılı

canım daha bellı degıl cuma pasaportlarımız gelınce vıze basvurusu yapıcaz bakalım ne zaman donerler bılmıyoruz

iyi bakalim umarim cabuk vize verirler

iyi bakalim umarim cabuk vize verirler

günaydın lorkee bugün gece daha iyi uyuyunca uykumu almışım
esım ıs dolayısıyla gıdıyo o yuzden sorun cıkarmazlar dıye dusunuyorum bakalım bellı de olmaz tabıkı
günaydın canım, iyiyiz çok şükür sen nasılsın
ıyı valla ne olsun bugun tkrr ılaclara baslıyoruz ılac alıcam bakalım esıme vıtamın vs
sen nasılsın bıttımı hazırlıklarınız az kaldı valla

Allah işinizi gücünüzü rastgetirsin, valla ankarada 1 aydır feci kış, çalışıyorum bide daha bitiremedim, bu hafta sonu kısmetse kardeşim gelecek memleketten onunla tamamlamaya çalışacağız, bizim tarafın ilk bebeği bi de ben altı kardeşim dayıları teyzeleri şunu ben alcam sakın alma diye sıkı sıkı tembihledi onların gelmesini bekliyorum, hastane hazırlıklarımız tamam, artık eve dönüncede bizim yatakta yatarız sarılıp, sadece kıyafetlerimiz var çünkü..

hic belli olmuyo esim 7 yildir burda calistigi halde gecen yaz vermediler size cikar insallah hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…