- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.321
ekinimm çalışmadıysa kızmıştır bir şeylere kesinn :97:
selam herkese iyiki su ates olcmeye baslamisim bu ay gec yumutladim dolayisiyla adetimde gecikti 31. gunumdeyim kesin hamileyim zannederdim :)
yagmurum tedavin hayirli olsun insallah topik hamile haberleyiyle dolar
lorkecim iyi gezmeler sana ne zaman yolculuk
ceylancim annelik burdan basliyor iste nelere daha katlanacaksin ya safi oku insallah agrilarin azalir
ekintos bebegin nasil iyidir insallah
gokcen bende bu aydan sonra rahim filmi cektircem yoksa hep bi sorun varmi diye dusunup duracagim
mues tüpün hayırlı olsun canım benim
inşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana ve 9 ay sora
kollarında olur
Sağol Sevser'im Allah razı olsun.
Aminnn diyorum güzel duaların için
Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah......
Herkese hayırlı geceler şekerler
Yağmur'um Ceylan'ım
Sağol Sevser'im Allah razı olsun.
Aminnn diyorum güzel duaların için
Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah......
Herkese hayırlı geceler şekerler
Yağmur'um Ceylan'ım
evet canım öyleymiş insan kalkarken kasıgına agrı girse bişeymi oldu diye korkuyo malesef allahaemanet inşallah rabbim sizede yaşatırda heyecanla hareket edecegi günleri beklersiniz:)
insallah canim meleginin hurmetine duan kabul olur su an o kadar uzak geliyoki
şimdi uzak gelen o mucize geldigi zaman ne kadar çabuk geldi diyosun herşeyi unutuyosun geçen tvde hoca ezan vakti yapılan dua hastanın yaptıgı dua hamilenin yaptıgı dua kabul olur dedi ezan vaktşnde size bol bol dua ettim canım rabbim inşallah kabul eder
hayılrısı olsun canım benımde bı kac ay ole gelmıstı ılac kulllandıysan klomen vs tarzı onlar yapabılıyoİyi aksamlar kizlar benim kirmizilar geldi ama kirmizi degil bildigin siyah camur gibi iki gundur ve cok az bunu sebebi ne olabilir.
selam herkese iyiki su ates olcmeye baslamisim bu ay gec yumutladim dolayisiyla adetimde gecikti 31. gunumdeyim kesin hamileyim zannederdim :)
yagmurum tedavin hayirli olsun insallah topik hamile haberleyiyle dolar
lorkecim iyi gezmeler sana ne zaman yolculuk
ceylancim annelik burdan basliyor iste nelere daha katlanacaksin ya safi oku insallah agrilarin azalir
ekintos bebegin nasil iyidir insallah
gokcen bende bu aydan sonra rahim filmi cektircem yoksa hep bi sorun varmi diye dusunup duracagim
hayılrısı olsun canım benımde bı kac ay ole gelmıstı ılac kulllandıysan klomen vs tarzı onlar yapabılıyo
ıstersen 3. gun kontrole gıt kıst gıbı bıseyden de olabılı
canım daha bellı degıl cuma pasaportlarımız gelınce vıze basvurusu yapıcaz bakalım ne zaman donerler bılmıyoruz
papatya ceylan gunaydın kzılar nasılsınız
papatya ceylan gunaydın kzılar nasılsınız
iyi bakalim umarim cabuk vize verirler
esım ıs dolayısıyla gıdıyo o yuzden sorun cıkarmazlar dıye dusunuyorum bakalım bellı de olmaz tabıkıgünaydın lorkee bugün gece daha iyi uyuyunca uykumu almışım
ıyı valla ne olsun bugun tkrr ılaclara baslıyoruz ılac alıcam bakalım esıme vıtamın vsgünaydın canım, iyiyiz çok şükür sen nasılsın
esım ıs dolayısıyla gıdıyo o yuzden sorun cıkarmazlar dıye dusunuyorum bakalım bellı de olmaz tabıkı
ıyı valla ne olsun bugun tkrr ılaclara baslıyoruz ılac alıcam bakalım esıme vıtamın vs
sen nasılsın bıttımı hazırlıklarınız az kaldı valla
esım ıs dolayısıyla gıdıyo o yuzden sorun cıkarmazlar dıye dusunuyorum bakalım bellı de olmaz tabıkı
ıyı valla ne olsun bugun tkrr ılaclara baslıyoruz ılac alıcam bakalım esıme vıtamın vs
sen nasılsın bıttımı hazırlıklarınız az kaldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?