- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.361
ekiinn bana eti cinden oyuncak geldi kız bu nerden çıktı hiç hatırlayamadım sonra netten baktım kimi çok güldürdünmü ne öyle bişey yapmışım ordan gelmiş
yeme ha plastık o :)))))
iyiyim mavicim sen nasilsin doktorlara git gel ugrasiyorum işte rabbim bugunlerimizi aratmasin. Yok gitmedik canim gitmek çok istiyorum ama kismet olmadi bi türlü. DNA hasar testi yaptircaz ctesi eşime bakalim sonuca gore bi yol cizmeyi dusunuyoruz kismetAzracığım nasılsın canım. siz kaan hocaya gitmişmiydiniz.
iyiyim mavicim sen nasilsin doktorlara git gel ugrasiyorum işte rabbim bugunlerimizi aratmasin. Yok gitmedik canim gitmek çok istiyorum ama kismet olmadi bi türlü. DNA hasar testi yaptircaz ctesi eşime bakalim sonuca gore bi yol cizmeyi dusunuyoruz kismet
esra yiyecek yerim kalmadı kız annem ne buluyosa yediriyo göbek aldı başını gidiyoyeme ha plastık o :)))))
evet ilk oyuncagıda geldi çok kısmetli olacak inşallah ögrendigim gün primadan gelmişti hediyesiyer kesin iyiki uyardın kıs:)))
ceylanım bebişine ilk oyuncak gelmiş ne güzel
selam güzelller, herkes iyidir inşAllah..Ceylanım geçmiş olsun, Midyem gözün aydın canım..bende iyim çok şükür, 100lük şeker yüklemesi yapıldı ve tüm değerlerim iyi çıktı, doktor herşey serbest dedi :)))) üstümden sanki büyük bir yük kalktı valla..öyle devam ediyoruz bakalım..
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çalışmayı işaretlerken zorlandım nerdeydi diye yerini unutmuşum valla
SELAM KIZLAR
progestana ne zaman başlıyım ya bi heves içindeyim nedense
Kizlar merhabaa gecmisi okuyamadim eve gidince aksam tek tek okuycam inş.
Ben bugun devlet hastanesine gittim tahlil istedi 3. günüydü bugun reglimin, 21. gün progesteron, smear, elisa ve hemogram istemiş. Elisa ve hemogrami niye istemis hic anlamadim endiselenmedim desem yalan olur :S buda bugunki sonuclarim hormonlar hakkinda bilgisi olan varsa bakarmi acaba merak ediyorum nasil değerler
http://d1202.hizliresim.com/u/9/2kn6d.jpg
selam güzelller, herkes iyidir inşAllah..Ceylanım geçmiş olsun, Midyem gözün aydın canım..bende iyim çok şükür, 100lük şeker yüklemesi yapıldı ve tüm değerlerim iyi çıktı, doktor herşey serbest dedi :)))) üstümden sanki büyük bir yük kalktı valla..öyle devam ediyoruz bakalım..
Ronyammmm canım Ronyammm nasılsınnn bebişimiz nasıll,ne zaman doğummm?
Yağmurum tedaviyemi başladı?
canım malesef tablon kesin çatlamış demiyor
onun için bence içme
ateşin hala düşük seyrediyor ve lütfen ekinimm çalışın
canım bütün değerlerin çok güzel özellikle fsh ve lh dengen çok iyi
ama östrojenin sanki biraz yüksek gibi
umaırm diğer testlerinde normal çıkar
hadi gözün aydın olsun
ama sakın benim gibi şekerim yok diye yemeye verme kendini
tansiyonum yükseliyor benimde 15-9 oldu geçen gün
hastanede kaldım bir kaç saat
ama çok korktum baya panik oldum
saol ronyam, yok yok merak etme yinede dikkat edeceğim doğuma kadar :) ama dün mutlu haberi alınca yedim biraz çikolata, kek, nutella falan :))) içimde kalmıştı 2 haftadır, iyi diyet yapmışım galiba baya değerler düşük, 2 haftadır hiç kiloda almamışım :) ama bebem 1400 grolmuş :)) doktor iyi dedi, çok şükür..ayy seninde bişi kalmamış yaa, demek 20 mart, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bir avazda kurtarsın inşAllah..
maşallahh bebişine benimde aynı haftada kilosu aynıydı
doktor böyle giderse 3000 gr olur dedi
neyse sağlıklı olsunlarda zaten kilo alıyorlar
canım bende çok kilo aldım şimdiden 15 kilo aldım
umarım doğuma kadar 18 kiloyla falan kapatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?