Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esra'm sagol kusum.
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Bizlerede saglicakla dogum yapmayi.

Kizlar merhabaa gecmisi okuyamadim eve gidince aksam tek tek okuycam inş.
Ben bugun devlet hastanesine gittim tahlil istedi 3. günüydü bugun reglimin, 21. gün progesteron, smear, elisa ve hemogram istemiş. Elisa ve hemogrami niye istemis hic anlamadim endiselenmedim desem yalan olur :S buda bugunki sonuclarim hormonlar hakkinda bilgisi olan varsa bakarmi acaba merak ediyorum nasil değerler
http://d1202.hizliresim.com/u/9/2kn6d.jpg

Azracığım nasılsın canım. siz kaan hocaya gitmişmiydiniz.
iyiyim mavicim sen nasilsin doktorlara git gel ugrasiyorum işte rabbim bugunlerimizi aratmasin. Yok gitmedik canim gitmek çok istiyorum ama kismet olmadi bi türlü. DNA hasar testi yaptircaz ctesi eşime bakalim sonuca gore bi yol cizmeyi dusunuyoruz kismet

Aynı canım bizde doktorlarla uğraşıyoruz. Allah kolaylık versin herkese. inşallah bu uğraşmaların sonu tatlı biter. inşallah test sonucu iyi çıkar

selam güzelller, herkes iyidir inşAllah..Ceylanım geçmiş olsun, Midyem gözün aydın canım..bende iyim çok şükür, 100lük şeker yüklemesi yapıldı ve tüm değerlerim iyi çıktı, doktor herşey serbest dedi :)))) üstümden sanki büyük bir yük kalktı valla..öyle devam ediyoruz bakalım..

yeme ha plastık o :)))))
esra yiyecek yerim kalmadı kız annem ne buluyosa yediriyo göbek aldı başını gidiyo
yer kesin iyiki uyardın kıs:)))
ceylanım bebişine ilk oyuncak gelmiş ne güzel
evet ilk oyuncagıda geldi çok kısmetli olacak inşallah ögrendigim gün primadan gelmişti hediyesi
sonra yılbaşında geldi
sonra çorabı geldi şimdide oyuncagı

sagol canım teşekkür ederim yavaş yavaş iyiye gidiyorum artık
hadi gözün aydın çok sevindim canım

yağmur hayırlı olsun martta inşallah bebeğin seninle olacak dualarımdasın herzaman
muescim sendende güzel haberi almayı bekliyoruz :)
bide sanırım 5n1k nınki ikiz ne güzel ya bayıldım topiğimizin ilk ikizi
gerçi asinin ikizleride bizden sayılır :)
2012 senesinde çifter çifter gelir bebekler inşallah

Bunu yeni duydum kizlar benim gibi bilmeyen varsa diye burayada yazmak istedim

Tüp bebekte '3 yıl' şartı kalktı
Tüp bebek tedavisinde masrafların karşılanmasi için 3 yıl evli olma şartı kaldırıldı.

Anne-baba adaylarına SGK'dan sevindirici haber geldi. Tüp bebek tedavisinde masrafların karşılanmasi için 3 yıl evli olma şartı kaldırıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, yasada belirtilen tüm yöntemlerin denenmiş olduğunun raporla gösterilmesi halinde tüp bebek masraflarını karşılayacağını duyurdu.

Yeni düzenleme ile bebek sahibi olmak için 2 kez ilaç tedavisi ve 2 kez de aşılama yöntemlerinin denenmiş olduğunu sağlık kurullarının raporuyla belgeleyen çiftlerin tüp bebek masraflarını, SGK karşılayacak.

Yasada yer alan "son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olması" ifadesinden ötürü, tüp bebek merkezleri çiftlerde 3 yıllık evlilik zorunluluğu arıyordu.

Son düzenleme:
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çalışmayı işaretlerken zorlandım nerdeydi diye yerini unutmuşum valla

SELAM KIZLAR

progestana ne zaman başlıyım ya bi heves içindeyim nedense

canım malesef tablon kesin çatlamış demiyor
onun için bence içme
ateşin hala düşük seyrediyor ve lütfen ekinimm çalışın

canım bütün değerlerin çok güzel özellikle fsh ve lh dengen çok iyi
ama östrojenin sanki biraz yüksek gibi
umaırm diğer testlerinde normal çıkar

hadi gözün aydın olsun
ama sakın benim gibi şekerim yok diye yemeye verme kendini
tansiyonum yükseliyor benimde 15-9 oldu geçen gün
hastanede kaldım bir kaç saat
ama çok korktum baya panik oldum

adacımm ekintosumm fatmam pammukum ve canım boncuğum
yavrularınız çok güzeller maşallah bugün faceden baktım fotolarına
ayrıca habibeme hasta oldum maşallah nasıl tatlı
fotolara yorum yapan tüm arkadaşlarımda dua ettim
inşallah tez vakitte onların bebişlerinide görürüz
ve benimkinide

saol ronyam, yok yok merak etme yinede dikkat edeceğim doğuma kadar :) ama dün mutlu haberi alınca yedim biraz çikolata, kek, nutella falan :))) içimde kalmıştı 2 haftadır, iyi diyet yapmışım galiba baya değerler düşük, 2 haftadır hiç kiloda almamışım :) ama bebem 1400 gr olmuş :)) doktor iyi dedi, çok şükür..ayy seninde bişi kalmamış yaa, demek 20 mart, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bir avazda kurtarsın inşAllah..

maşallahh bebişine benimde aynı haftada kilosu aynıydı
doktor böyle giderse 3000 gr olur dedi
neyse sağlıklı olsunlarda zaten kilo alıyorlar
canım bende çok kilo aldım şimdiden 15 kilo aldım
umarım doğuma kadar 18 kiloyla falan kapatırım

maşallah sen iyi kilo almışsın :) ben 59la başladım, 68'im şuan, 3 kilo daha alsam yeter galiba :) dediğin gibi sağlıklı olsunlarda kilo aldırrız :) sen baya ağırlaşmışsındır o zaman, benim karnım falan fazla yok, hele sabahları uyanınca hamile olduğumu unutuyorum :) çok şükür iyim şimdilik, önceki bel ağrılarım falanda geçti, inşAllah böyle devam eder doğuma kadar..

Macera dolu Americaka'lı lorkem naber güzel hatun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…