- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.281
saol bilgemm inşallah güzel haberlerimi vericem sizlere....
çok teşekkür ederim gökçen. o anki duygularım şaşkınlıktı fazlasıyla
eşim azospermi hastası cnm iki kez tese oldu, bir transferim neg. bir yarım kalan tedavi bu ikinci transferimiz...:Nazar:
inşallah öyle geçer lorkee birkaç gündür kahverengi lekelenmeler oluyor aslında yani gelen birşey yokta progestron jelı kahverengi geri geliyor. dr.uma söytledim önemli değil dedi. ama insan bu tedavi sürecinde sürekli bekliyor oluyor anladığım kadarıyla
inşallah canım 2-3 haftaya kadar sende hissedersin. Dokktora ne zaman gidicen 16. haftadan sonra büyük ihtimal cinsiyetini öğrenirsin. bende bugün doktora gittim çok şükür rahim ağzı uzunluğu iyi çıktı geçen ay 37 mm di. bu ay dinlenmenin faydası galiba 42mm çıktı ve açıklık falanda yok. Ama rahimde bazı noktalarda incelmeler varmış çok dikkat et sürekli dinlen yat dedi yırtılma riski varmış. Bunada şukur
Selam Kızlar ; Nasılsınız
İstanbulda kar yine başladı, ama ince ince yağıyor
Ceylancığım ağrıların nasıl oldu. Umarım daha iyisindir.
Yağmurcuğum canım tedaviniz hayırlı olsun. sonu bebek olsun inşallah. bu arada ne kadar çok tedavide olan var. ben, lorke , mues, yağmur, sevser daha hatırlayamadığım. inşallah size güzel haberler veririrz.
ben taa martın 7 sinde gidecem iyiki ikiliyi falan atlattım yoksa gidemezdim marta kadarda iyileşirim inşallah uzun sürüyoda böyle tutuldugumda inşallah o zamana ayaklanırım ya hadi gözün aydın güzel çıkmış çok sevindim napalım artık bitter yatacaz ikimizde hamilelik kilosu rekorunu kıracaz bu gidişle
çatlak kremi falan kullanıyomusun sen:26:
malesef canım geçmedi geçen yıllarda böyle tutuldugumda sürekli aglardım agır ilaçlar agrı kesiciler kullanmama ragmen ama bu sefer hiç aglamadım minoset kullanmama ragmen bebegim bana güç veriyo onun için dayanıyorum sadece yatarken kalkarken dönerken çok zorlanıyorum bebege bişey olacak diye korkuyorum rabbime emanet inşallah
sen nasılsın inşallah o gördügün kanama degilde ilaçtan falandır doktora ne zaman gidiyosun:26:
canım için rahat olsun ben ilk hamile kaldığım zamanki doktor kontrolümde doktorum bana uyarılarda bulunmuştu kanamam yoktu ama doktor yinede bilgi vermişti. Kahverengi kanamadan korkma önemsiz Kırmızı kan tehlikeli demişti
agrılarım son hız devam canım nasıl olsun kolay kolay geçmez biliyorum sabredecez artık yeterki bebiş iyi olsun
Ceylan gobusun iyice buyudumu ?
Ben artik belli olmaya basladi.
Cok sukur Rabbime.
Gece boyuda hep sag tarafimdaydi ,o yuzden soluma yattim ,omzum tutuldu:)
Benim randevu 24 subatta.
Tam 16 haftalik olucam ,bakalim cinsiyetini soylicek mi?
Ekintosum cok sukur oglusun kollarinda.
Dedigin gibi rabbim bilir herseyi.
Bizimde 2li tarama riskli gruba yakin cikti,ama ben evladimin saglikli oldugunu biliyorum.
Rabbim boyle hissettiriyor,gonlum cok ferah.
Tup bebek tedavime baslarkende icimde ayni hisler,korkudan tedirginlikten eser yoktu.
Cunku Rabbime siginmistim ve yine ve her zaman oyle yapiyorum.
Ceylan gobusun iyice buyudumu ?
Ben artik belli olmaya basladi.
Cok sukur Rabbime.
Gece boyuda hep sag tarafimdaydi ,o yuzden soluma yattim ,omzum tutuldu:)
Benim randevu 24 subatta.
Tam 16 haftalik olucam ,bakalim cinsiyetini soylicek mi?
Ekintosum cok sukur oglusun kollarinda.
Dedigin gibi rabbim bilir herseyi.
Bizimde 2li tarama riskli gruba yakin cikti,ama ben evladimin saglikli oldugunu biliyorum.
Rabbim boyle hissettiriyor,gonlum cok ferah.
Tup bebek tedavime baslarkende icimde ayni hisler,korkudan tedirginlikten eser yoktu.
Cunku Rabbime siginmistim ve yine ve her zaman oyle yapiyorum.
Çok geçmiş olsun. inşallah geçer canım. Allah şifa versin
sagol canım amiin inşallah sen napıyosun nasılsın
evet ya belli oldu iyice göbüşüme bakıp gülümsüyorum agrım oldugunda :))
sen anlıyosun bebeginin nerde oldugunu ben hiç anlamıyorum
annem sagda olursa erkek solda olursa kız derler diyo
bide erkek çocuk 3 buçuk aydan sonra hareketlenirmiş kız çocuk 5 aylıkken
ben daha hiç bişey hissetmiyorum ne tarafta napıyo
seninki erkek gibi geliyo benimki kız gibi annemin engin bilgilerine dayanarak bakalım ne çıkacak :))
inşallah ögrenirsin cinsiyetini
senın kıme cektıgın bellı oldu
bu bılımsellıklen :)
gtmene gerek yok kontrole cınsıyetın belırlenmıs :))))))
ayyyy zaman ne cabuk gecıor masallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?