Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam Kızlar ; Nasılsınız

İstanbulda kar yine başladı, ama ince ince yağıyor

Ceylancığım ağrıların nasıl oldu. Umarım daha iyisindir.

Yağmurcuğum canım tedaviniz hayırlı olsun. sonu bebek olsun inşallah. bu arada ne kadar çok tedavide olan var. ben, lorke , mues, yağmur, sevser daha hatırlayamadığım. inşallah size güzel haberler veririrz.

canım için rahat olsun ben ilk hamile kaldığım zamanki doktor kontrolümde doktorum bana uyarılarda bulunmuştu kanamam yoktu ama doktor yinede bilgi vermişti. Kahverengi kanamadan korkma önemsiz Kırmızı kan tehlikeli demişti

ben taa martın 7 sinde gidecem iyiki ikiliyi falan atlattım yoksa gidemezdim marta kadarda iyileşirim inşallah uzun sürüyoda böyle tutuldugumda inşallah o zamana ayaklanırım ya hadi gözün aydın güzel çıkmış çok sevindim napalım artık bitter yatacaz ikimizde hamilelik kilosu rekorunu kıracaz bu gidişle
çatlak kremi falan kullanıyomusun sen:26:

agrılarım son hız devam canım nasıl olsun kolay kolay geçmez biliyorum sabredecez artık yeterki bebiş iyi olsun

selam kızlar...herkes bir yoğunluk içinde ...
kızlar sakın moralinizi olmuyor diye bozmayın...YÜCE YARADAN HERŞEYİ BİZDEN İYİ BİLİYOR.

ANESTEZİ VERİLMEDEN SON DUYDUĞUM ,DOKTORUMUN ÇOCUK DOKTORUNUN BAŞLAMADAN GELMESİNİ İSTEMESİYDİ...ACELE ETSİN MÜDAHALE GEREKEBİLİR DEDİĞİNİ DUYDUM VE UYUDUM..
SONRA BEN DOKTORA BUNU DUYDUĞUMU DEMEDİM AMA SONRA KONUŞMAMIZDA BAŞARISIZ 2 TÜP BEBEK DENEMESİNDEN SONRA AÇIKCASI ÖLÜ DOĞUMDAN ÇEKİNDİM DEDİ...

VELHASIL RABBİM ÇOK BÜYÜK..........
ONA İNANIN ,SIĞININ,UMUDUNUNUZU YİTİRMEYİN ........

RABBİM KORKTUKLARIMIZLA KARŞILAŞTIRIP SINAMASIN.............

sorma ya 2 hafta içinde 1 kilo aldım hareket etmeyince kilo alıyor insan. Çatlak kremi bi arkadaş vermişti yarım kalan tüpü varmış arada onu kullanıyorum adı mustela çok iyimiş bitince bende alayım dedim ama çok pahalı 80 TL bide badem yağı kullanıyorum. Ama kremi alıcam galiba çatlamaktan daha iyidir.

saolun kızlarr moral verdiğiniz için. nöbetten sonra sancım fılan olmustu gecen hafta dınlenınce gecen bırsey bır kez ole pembe geldi jelim, diğerleri ki en son bu sabah kahverengi. ama dr.umu bir kaç kez arayınca kadın artık "5N1K 'cım bunlar normal olabilicek seyler gercekten kanaman olunca konusalım" deyince amannn gecer gıder dedm. sıkmışım anlaşılan ama napıyım mudahale edılcek bırsey vardır dedim
kendimi iyi hissediyorum maşallah
ilk ultrasona bu pazartesı sabah gırıcem. size yazamayabılırım bilmiyorum yogunluguma baglı ordan işe gecicem cunku...salı mutlaka yazarım ne oldu bitti diye

buarada ceylan bebişine birşeycikler olmaz ilaç filan kullanmıyorsun nasılsa. senin için sıkıntılı bayag. inş beklediğinden çabuk geçer

Ceylan gobusun iyice buyudumu ?
Ben artik belli olmaya basladi.
Cok sukur Rabbime.
Gece boyuda hep sag tarafimdaydi ,o yuzden soluma yattim ,omzum tutuldu:)
Benim randevu 24 subatta.
Tam 16 haftalik olucam ,bakalim cinsiyetini soylicek mi?

Ekintosum cok sukur oglusun kollarinda.
Dedigin gibi rabbim bilir herseyi.
Bizimde 2li tarama riskli gruba yakin cikti,ama ben evladimin saglikli oldugunu biliyorum.
Rabbim boyle hissettiriyor,gonlum cok ferah.
Tup bebek tedavime baslarkende icimde ayni hisler,korkudan tedirginlikten eser yoktu.
Cunku Rabbime siginmistim ve yine ve her zaman oyle yapiyorum.

Son düzenleme:

kızlar benim gobişimi görmeniz lazım rahat 5 aylık dersiniz hala inmedi yaa, birsey değil rahatsız edıyor dogru durust yemek yıyemıyorum ne gecmez seymıs bu ohss. bthcg tetıklıyormus zaten. iyice bebğimi taşıdıgımı hissettiriyor tek güzel yanı o. hamile modunda geziniyorum
cnmm sen hıc sıkma canını rısklı grupta bıle degılsın yakın dıye tedbır amaclı. sen zaten sıkmazsında. gercekten temız cıkıcagını dusundugum ıcın yazıyım dedım
kızım olucak dersen hıccc sasırmam

evet ya belli oldu iyice göbüşüme bakıp gülümsüyorum agrım oldugunda :))
sen anlıyosun bebeginin nerde oldugunu ben hiç anlamıyorum
annem sagda olursa erkek solda olursa kız derler diyo
bide erkek çocuk 3 buçuk aydan sonra hareketlenirmiş kız çocuk 5 aylıkken
ben daha hiç bişey hissetmiyorum ne tarafta napıyo
seninki erkek gibi geliyo benimki kız gibi annemin engin bilgilerine dayanarak bakalım ne çıkacak :))
inşallah ögrenirsin cinsiyetini

sagol canım amiin inşallah sen napıyosun nasılsın

iyiym canım sağol. Ağır aksak çapaya devam ediyoruz. pazartesi eşim tekrar test verdi. doktora göstermesi lazım. ama ben malasef yine düşüremedim. bugün yine uğraşacam bakalım. aslında süleymaniye doğum evi daha rahatmış . acaba orayamı başlamalıydımç neyse artık bakalım bundada var bir hayır. inşallah emeklerimzin karşılığını alırız

senın kıme cektıgın bellı oldu
bu bılımsellıklen :)
gtmene gerek yok kontrole cınsıyetın belırlenmıs :))))))
ayyyy zaman ne cabuk gecıor masallahhhhhhh

5N1k canim ohss de malesee gobek oluyor.
Ama merak etme yakinda gobegin bebeginden dolayi buyuyecek.
Cinsiyeti de erkek diyende var kiz diyende bakakim nolcek:)
Saglikli olsunda.

Ceylan valla sirt ustu yatip elimi karnima koyunca ,hissediyorum.
Senin bebisin cinsiyeti ne acep!

senın kıme cektıgın bellı oldu
bu bılımsellıklen :)
gtmene gerek yok kontrole cınsıyetın belırlenmıs :))))))
ayyyy zaman ne cabuk gecıor masallahhhhhhh

beni güldürdüğünün milyon katı Rabbim snei evlatlarınla güldürsün..

selam kızlar aha ateş tablom
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
OV. TESTİM KOPKOYU BUGÜN çalışma sormayın yokk
ama bana ne zmn progestana başlamam gerektiğini söyleyin.
lorkem ronyemmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…