- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.001
yagmurcum senin eşin hangi ilaçlara devam ediyo şimdilerde?
Yerim ben seni. Öpücüklerimi gönderiyorum
Ama hepimiz esmersek krisimizde nazar boncuğu olarak sarışın kalsın aramızda bence...
Kriscim ama hala çoook silik çizgi zor görünüyor acaba yanlışmı yapıyorum 4. saatte yapıyorum son iki saat sıvıda pek almıyorum.Eşimde yumurtladınmı diye sordu hee dedim 1 saat sonra kümeste buluşalım
ya zaten citf cizgiyi gordukten sonra birdaha test yapmaya gerek yok kizlar
cift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste ilski
3. gunden sonra gun asiri devam
preseed te o 3 gun kullanin diger gunler kullanmayin
hatta 1. ila 3. gunu kullanin :)
ama cift cizgiyi gordukten sonra
siz kumeste bulusun hayatim bu gecede
Hıı bana randevu veriyor.Çok romantik bir aşk hikayesi bizimki :92:
ya zaten citf cizgiyi gordukten sonra birdaha test yapmaya gerek yok kizlar
cift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste ilski
3. gunden sonra gun asiri devam
preseed te o 3 gun kullanin diger gunler kullanmayin
hatta 1. ila 3. gunu kullanin :)
ama cift cizgiyi gordukten sonra
siz kumeste bulusun hayatim bu gecede
kris ben geçen gün vitaminleri almıştımya hani bi sorun var şimdi
kart bilgilerini girdim ödemeyi yaptım mailime onay mesajı geldi,fakat alışveriş yapınca 50 liranın üztünde harcamalare için cebe mesaj gelirdi benim ama bu harcama için mesaj gelmedi bende bu gün bankayı aradım herhengi vi ödeme yapılmamış diyolar ,napım ben şimdi tekrar mı alıyım
Ben söz dinlerim tamammmm
mesaj at canim onlara
ona gore hareket et
2 kere alirsin sonra
canım mail attım fakat bana gönderdikleri mailde diyolarki : Swanson Sağlık Ürünleri seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Biz ve siparişinizi aldık onu işliyoruz. E-posta ne zaman sipariş gemileri tarafından derhal bildirilecektir.
orta kısımda aldığım ürünleri listesi var ve en altada şöyle demişler:Biz gerçekten işi takdir ediyoruz! Sizin satın alma ile% 100 memnun olmalı, neden ya da ürün (ler) son 12 ay içinde satın alınan toplam maliyeti iade edeceğiz's.
ama ödeme gerçekleşmemiş
canım mail attım fakat bana gönderdikleri mailde diyolarki : Swanson Sağlık Ürünleri seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Biz ve siparişinizi aldık onu işliyoruz. E-posta ne zaman sipariş gemileri tarafından derhal bildirilecektir.
orta kısımda aldığım ürünleri listesi var ve en altada şöyle demişler:Biz gerçekten işi takdir ediyoruz! Sizin satın alma ile% 100 memnun olmalı, neden ya da ürün (ler) son 12 ay içinde satın alınan toplam maliyeti iade edeceğiz's.
ama ödeme gerçekleşmemiş
bence bekle birkac gun
bakalım maile cevap da ne diycekler merak ettim ben şimdi
Merhaba kızlar
Valla okudukça şaşıyorum ben benim adama bir türlü düzenli bir şey yedirip içiremiyorum.Bir şeyi içse ikincisine ya dokunmasın beni öldürür falan diyor bravo kocalarınıza valla
Bu arada preseed denememiz bu ay tutmadı sanırım.dün adet günümdü,psikolojik olarak geciktirdiğimi düşünüyorum tüm adet belirtilerim mevcut bu gün silince pembe pembe gelmeye başladı yeni dönemde başarılı oluruz inşallahh
merhaba durucum seni görmek ne güzel. bir yıl falan önce yazşıyorduk preseed topiğinde. sonra seni göremedim. ben bıraktım artık preseedi falan. 2 tüp bitirdim, bir sonuç alamadım. bir de ara kanamalarım falan arttı. daha önce öyle bir problemim yoktu. önce yumurtlama kanamsı normal demiişlerdi ve en doktorlar polip dediler ve geçen hafta histereskopi oldum. aklımdan preseedden mi kaynaklandı sorusu geçmiyor değil. hem ondan olmasa ile yeteri kadar kullandım sanırım. işe yarayanların genelde ilk 3 ayda işe yarıyor.Merhaba kızlar
Valla okudukça şaşıyorum ben benim adama bir türlü düzenli bir şey yedirip içiremiyorum.Bir şeyi içse ikincisine ya dokunmasın beni öldürür falan diyor bravo kocalarınıza valla
Bu arada preseed denememiz bu ay tutmadı sanırım.dün adet günümdü,psikolojik olarak geciktirdiğimi düşünüyorum tüm adet belirtilerim mevcut bu gün silince pembe pembe gelmeye başladı yeni dönemde başarılı oluruz inşallahh
hayırlı pazarlar arkdaşlar nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?