- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.461
selam arkadaşlar..
nasılsınız bakalım ben bu evde oturma işini sevdim galiba:))))
evdeyken işlerimi hallediyorum en azından..
ben 15 günlük tatildeyken kaçırdığım geçmişi okumakla meşgulüm..
ama bitmiyo:))))
bi de kafam karışıyo bir orayı okuyorum bir burayı derken kim ne yapmış eski yeni karışıyo:))
o yüzden pek yorum yapamıyorum:))) genelde okuyorum
son okuduklarımdan bitter senin adına çok sevindim rahim ağzı ölçümün iyi çıkmış ama yine de dikkat et kuzucum allah seni ve fındığını korusun inşallah...
lorkem amerika gezin hayırlı olsun:))
gözyaşı canım ben de adet olmayı bekliyorum 38. günüm inşalah bir haftaya kadar adet olabilirsem bende gideceğim rahim filmi çektirmeye aslında
ben eşimin ameliyatını bekliyordum o ameliyat olsun ben birkaç ay sonra çektireyim rahim filmini ki hamile kalma şansım artsın diye..
ama lorkemin dediği gibi geçirdiğim ameliyat sonrası yapışıklık oluşmuş olabilir
onun için daha fazla ertelemeden çektirmem lzım..
azracım bende çok korkuyorum rahim filminden ama mecburen yaptıracağız..
özelde anestezili yaparlar ama 300 tl civarı istiyorlar ben devlette yaptıracağız inşalalh..
iyiyiz canım seni sormalı unnadodan indirim çekim vardı 20 tl lik bi tane emzirme atleti aldım bi tanede bebiş atkısı aldım atkı çok güzel ama 30 tl tuttu ben 10 tl verecem yani
gokcen ben de sendenim 37 gunde falan olacagim hesaplarima gore bi cekilsinde insallah yapisiklik falan yoktur bir de ameliyat derdi cikarsa yandik
butterfly cok sevindim senin adina insallah gebeligin hep saglikli devam eder
kizlar ne haber ben bu gece neredeyse hic uyuyamadim simdi zehir gibi bir kahve ictim uyanik kalmam lazim arkadasim gelcekk
neden uyumadın canım hasta falanmıydın benim midem kötü olunca uyuyamıyorum uyusamda hep kabus görüyorum huzursuz uyanıyorum. Bende dün hiç gözümü açamıyordum bıraksan 24 saat uyuycaktım. Ama çok şükür bugün iyim
yok canim bi gun once internetten ehliyet sinavim vardi onu alcam diye hirs yaptim uymadim tabi sabahta 12de uyaninca uyuyamadim tamamen benim hatam ama cok kotu oldum midem falan e tabi bebis sana uyku yapar
hımm hırslı birisin demek hırs iyidir güzel. inşallah güzel geçer sınavın. Evet bebiş bazen çok uyku yapıyor bazende cin gibi oluyorum :)
ekintos nasilsin canim bebis nasil iyidir insallah
iyiyiz gözyaşı,sarılık devam ediyor.uykusuz yorgun geçiyor günler işte..
senden naber?
iylik sukur canim biraktigin gibi iylesir insallah ben sarilik gecti zannediyodum
değer sıfırlanmadı daha...geçecek inşallah..
canım geçecek inşallah
bende doğduğumda sarılık olmuşum
hatta benimki epey ağırmış kuvezde kalmışım
çok çok geçmiş olsun
ronyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))))
özledim seni,tansiyonun yükselmiş,aman dikkat et.kontrol altında tut....
ronya balık yağına hamilelikte devam etse miki....
sağol canım.az kaldı be ronya kızına kavuşmaya
canım bende nasıl özledim seni bilemezsin
hep gözün seni arıyor
neyse senle oğluşun iyi ollunda biz sana hasret kalalım
canım bu arada balık yağına kim devam etse anlamadım :111:
senmi devam edicen eğer onu soroyorsan kesinlikle devam et
hatta ben doğumdan sonra gnc colostrum diye bir vitamin varmış
müthiş süt yapıyormuş onu almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?