Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

teşekkürler canım yatmanın faydası çok varmış bunu anladım ben sıkıntıyı öğrenmeden önce evde çok iş yapıyordum hatta bazen 12 saat dışarda gezdiğim oldu 12 saat dolaştım ertesi günde hastalandım ama yinede dışarı çıktım gezdim ondan 3 gün sonrada rahim ağzı ölçüldü 37mm ama risk olunca yattım ev işi yapmadım ufak tefek işler bide yemek hariç dışarı 1 ayda 1 kez çıktım ve rahim ağzı 42.3 mm çıktı allahıma çok şükür. Kontrolden öbceki gece hiç uyuyamadım sürekli kabus gördüm doktor ölçüyor kısalmış açılma var hemen acil dikiş falan diyor ben apar topar hastaneye yatıyorum kabus dolu bi geceydi ama şükürler olsun rabbim yanımda oldu risk büyük ihtimalle geçmiş ama yinede rahimde bazı yerlerde incelme varmış yat dinlen seyehat yasak dedi çünkü ileriki haftalarda rahim yırtılabilirmiş çok iyi takip yapılcak dedi. Yine dikkat ediyorum ama önceki kadar değil erken doğumdan çok korkuyordum.

Son düzenleme:
iyiyiz canım seni sormalı unnadodan indirim çekim vardı 20 tl lik bi tane emzirme atleti aldım bi tanede bebiş atkısı aldım atkı çok güzel ama 30 tl tuttu ben 10 tl verecem yani

ne güzel canım almaya başladın bişeyler demek ben daha bi çöp bile almadım bebişime hediye geliyor bana önce doktor erkek dediği için aslanlı, kuzulu, arabalı tulum almış ailem şimdi kız olunca pembeli fırfırlı tokalı takım almışlar aslanlı kuzulu olanlarıda giydircem çünkü rengi beyaz benim kızım aslan gibi olucak :) bende yavaş yavaş bişeyler alcam ama kıyafet çok almam çünkü eşimin ablası kanadada yaşıyor tüm kıyafetleri benden dedi sakın almayın çok istiyorum ben almayı dedi o yüzden abartmıycam sadece çok beğendiğim ve çok lazım olan şeyleri alcam

gokcen ben de sendenim 37 gunde falan olacagim hesaplarima gore bi cekilsinde insallah yapisiklik falan yoktur bir de ameliyat derdi cikarsa yandik
butterfly cok sevindim senin adina insallah gebeligin hep saglikli devam eder
kizlar ne haber ben bu gece neredeyse hic uyuyamadim simdi zehir gibi bir kahve ictim uyanik kalmam lazim arkadasim gelcekk

Son düzenleme:
Azra canim nasil gelirse gelsin.1 damla kanaman geldiyse adet baslamis sayiliyor.
Bazen su gibi gelir bazen parca seklinde,endiselenme.

Lorke kuzum normalde 16.haftada artik belli oluyor cinsiyet.
Benimde 2 hafta sonraki randevumda 16.haftamiz bitecek.
Insallah soylerler cinsiyetini.

Ceylan sen 7 martta kesin ogrenirsin.

Antalyam Allah razi olsun,sagol

neden uyumadın canım hasta falanmıydın benim midem kötü olunca uyuyamıyorum uyusamda hep kabus görüyorum huzursuz uyanıyorum. Bende dün hiç gözümü açamıyordum bıraksan 24 saat uyuycaktım. Ama çok şükür bugün iyim

yok canim bi gun once internetten ehliyet sinavim vardi onu alcam diye hirs yaptim uymadim tabi sabahta 12de uyaninca uyuyamadim tamamen benim hatam ama cok kotu oldum midem falan e tabi bebis sana uyku yapar

Son düzenleme:
yok canim bi gun once internetten ehliyet sinavim vardi onu alcam diye hirs yaptim uymadim tabi sabahta 12de uyaninca uyuyamadim tamamen benim hatam ama cok kotu oldum midem falan e tabi bebis sana uyku yapar

hımm hırslı birisin demek hırs iyidir güzel. inşallah güzel geçer sınavın. Evet bebiş bazen çok uyku yapıyor bazende cin gibi oluyorum :)

Son düzenleme:
hımm hırslı birisin demek hırs iyidir güzel. inşallah güzel geçer sınavın. Evet bebiş bazen çok uyku yapıyor bazende cin gibi oluyorum :)

hirsli degilimdir keske biraz olsaydi 4 haftadir beklettim ondan sonra basladim fazlasida iyi degil ama bende cok nadir gorulur bence bebis dogana kadar uyuyabildigin kadar uyu sonra yeterince cin gibi olacaksin

merhaba kızlar ne var ne yok..
ceylan nasıl oldun canım?

lorke ne amerikasına gidiyor....uluslararası gezmelere mi başlamış şimdide

çakırdan hiç haberim yok naptı?????????????

ekintosumm nasılsın kuzucumm
bayıldım cihana maşallah ne kadar tatlı bir bebek
canım kaç kilo doğdu oğluşun
maşallah kilosu falan yerinde duruyor
benimde az kaldı 20 mart gibi olur dedi doktorum

ronyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))))
özledim seni,tansiyonun yükselmiş,aman dikkat et.kontrol altında tut....
ronya balık yağına hamilelikte devam etse miki....

canım bende nasıl özledim seni bilemezsin
hep gözün seni arıyor
neyse senle oğluşun iyi ollunda biz sana hasret kalalım
canım bu arada balık yağına kim devam etse anlamadım :111:
senmi devam edicen eğer onu soroyorsan kesinlikle devam et
hatta ben doğumdan sonra gnc colostrum diye bir vitamin varmış
müthiş süt yapıyormuş onu almayı düşünüyorum

ilahi ronya:)
gerçekten bende özlüyorum....
acaba başlasam bebeğin düzenini bozarmıyım ki...neyse bakarız...

ronya yorgunum be yavvvvv.....uykuya hasretim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…