- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.441
Amiiiiiiiiin canım.sen nasılsın .bebeğinn nasıl.
iyiyiz çok şükür antalyacım büyümeye çalışıoruz işte:) biraz hastalandı ufaklık öksürüyo ama düzelir inşallah.
Aminnnnnn canim allah razi olsun. Seninde yawrun 3 aylik olmus maşallah Nazar allah hayirli uzun omurler versin
oyyy yesin onu teyzesi.pamuk ellerinden öpsün.
çoook geçmiş olsun.emziriyorsun değil mi?
:)) o senin ellerinden öpüyo teyzesi:)
evet canım emziriyorum, yakında ek gıdalara da başlayacağız inşallah.
hayırlı cumalar rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin amiiinnnn
umut azra nun nasılsınız kızlar :)
AMİNNNNNNNNNN canim saolasin gecmislere daldim bende. Taaaaaaaaa melisa nin tup bebek surecine kadar inmisim embriyolar bolunmus diye güzel haber veriyor sizleresizlerle o zamanda birlikte olabilseymisim keske ama o zaman sorunumuzdan haberim bile yoktuu
olsun canım üzülme zararın neresinden dönersen kardır
rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin hepimize
sorun ne sizde
lorkeemmmmmm nasılsın
ankaraya gittinizmi
eşim varikosel ameliyati oldu esilacim. ameliyatin altinci ayina girdik bekliyoruz sabirla
sizde sorun neydi esilacim ne durumdasin su anda.
hayırlı cumalar rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin amiiinnnn
umut azra nun nasılsınız kızlar :)
canım benim 8 yaşında bitane oglum var ben 2. isteyenlerdenim
sorunun çogu bende dış gebelik geçirmiştim tüpleri tıkalı degil ama iltihap nedeniyle olmuyodu
tüp bebek denemştim hamile kaldım fakat 20 haftalıkken bebegimin kalbinin durmasıyla normal dogum yaptım
şimdi donmuşlarımı denicem rabbim kısmet ederse
nasılsın canım ,bebeişimizde iyiymiş maşallah:))(selam kızlar herkese hayırlı cumalar..
Azra canım çok teşekkürler, temmennilerin için..
Ronyam kusura bakma dün gözümden kaçmış tansiyon, çok geçmiş olsun canımcım..
herkesi
bilgem huuuuuu:))Gunaydin Lorke'm ,bebisi goreli 2 hafta oldu hemen hemen.
2 haftamiz kaldi tekrar dr'a gitmeye.
4 haftada bir gidiyorum.
Insallah 2hafta sonra cinsiyetinide ogreniriz.
Azra cok sagol canim.
Bebegim iyidir insallah.Herhangi bir sorun yok simdilik cok sukur.
Sen nasilsin?
ceylan nasıl oldun kuşum,ağrıların biraz hafifledimi?sen ne zaman gidecen bilgem ayın kaçında ben taa 7 martta gidecem :26::26::26:
inşallah gösterirde söylerler cinsiyetini
selam arkadaşlar, nasılsınız?
Rabbim mübarek saatlerde tüm dualarınızı kabul etsin, sizlere hayırlı evlatlar versin inşallah..
inşallahda olmazsin canim benim. Luteal fazin 12-14 gun olmasi çok güzel canim hic merak etme
Çok sevindim bunu duyduguma butterfly rabbim sonuna kadar sağlıkla goturmeyi nasip etsin insallahhhhh
oh ohhh valla ne kismetli bi bebişin var maşallahhhhceylancim aldiklarinin resimleri varsa gormeyi cok isterim ozellikle atkisiniii
aynennbende kucuk dilimi yutcaktim oncee vay be ne karisimmis dedim sonra bi anda dank etti baktim tek msj
günaydin bilgemmmmm nasilsin bebişimiz nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?