Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminnnnnn canim allah razi olsun. Seninde yawrun 3 aylik olmus maşallah Nazar allah hayirli uzun omurler versin

Allah razı olsun, darısı hayırlısıyla tüm isteyenlere olsun inşallah.

ben doğumdan sonra sık bakamıyorum, hep yeni isimler var, hoşgeldiniz, inşallah topiğimiz uğurlu gelsin sizlere de:)

ooo ceylan burda:)

ceylanım geçmiş olsun ağrılarım var yazmışsın geçen gün. inşallah bebek sana çook iyi gelir rahatsızlığını alıp götürür. Rabbim yardımcın olsun.

hayırlı cumalar rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin amiiinnnn
umut azra nun nasılsınız kızlar :)

hayırlı cumalar rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin amiiinnnn

AMİNNNNNNNNNN canim saolasin gecmislere daldim bende. Taaaaaaaaa melisa nin tup bebek surecine kadar inmisim embriyolar bolunmus diye güzel haber veriyor sizlere sizlerle o zamanda birlikte olabilseymisim keske ama o zaman sorunumuzdan haberim bile yoktuu

olsun canım üzülme zararın neresinden dönersen kardır
rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin hepimize
sorun ne sizde

sizde sorun neydi esilacim ne durumdasin su anda.

canım benim 8 yaşında bitane oglum var ben 2. isteyenlerdenim
sorunun çogu bende dış gebelik geçirmiştim tüpleri tıkalı degil ama iltihap nedeniyle olmuyodu
tüp bebek denemştim hamile kaldım fakat 20 haftalıkken bebegimin kalbinin durmasıyla normal dogum yaptım
şimdi donmuşlarımı denicem rabbim kısmet ederse

esila canim iyi iste nolsun degisen bise yok bende nobet tut nobetten cik sonra yine nobet bole devam ediyoruz iste...
sen nasilsin neler yapiyorsun

canim allah bagislasin oglunu masallah kocaman bi evladin var cok sanslisin. Cok gecmis olsun ayni zamanda rabbim birdaha yasatmasin oyle acilari sana. İnsallah donmuslarinla denemende pozitif sonucu alirsin canim

selam kızlar herkese hayırlı cumalar..

Azra canım çok teşekkürler, temmennilerin için..
Ronyam kusura bakma dün gözümden kaçmış tansiyon, çok geçmiş olsun canımcım..

herkesi

hayırlı cumalar canlarım:)
selam kızlar herkese hayırlı cumalar..

Azra canım çok teşekkürler, temmennilerin için..
Ronyam kusura bakma dün gözümden kaçmış tansiyon, çok geçmiş olsun canımcım..

herkesi
nasılsın canım ,bebeişimizde iyiymiş maşallah:))(
bilgem huuuuuu:))
sen ne zaman gidecen bilgem ayın kaçında ben taa 7 martta gidecem :26::26::26:
inşallah gösterirde söylerler cinsiyetini
ceylan nasıl oldun kuşum,ağrıların biraz hafifledimi?
selam arkadaşlar, nasılsınız?

Rabbim mübarek saatlerde tüm dualarınızı kabul etsin, sizlere hayırlı evlatlar versin inşallah..

nun nasılsın annem:))

canım inan bende panik yapıyordum benim önceden E2 değerim daha iyi çıkıyordu 40-50 en fazla 60 olmuştı ama önceden FSH yüksekti benim 11.5 bile oldu ama 2 ay boyunca incir yedim günde 3-5 tane o ay E2 yükseldi biraz ama FSH 7,5 oldu şimdiye kadarki en iyi değerimdi. Ama LH E2 çok yüksekti hatta hiç unutmuyorum doktora bu değerlerim çok yüksek bişey yapın bi ilaç vitamin bişey verin düzelsin dedim oda endişe etme sıkıntı yok hiç bir vitamin yada hormon kullanma sakın dedi. İyiki onu dinlemişim 2-3 hafta sonra bebişim geldi :) İnşallah seninde bebişin en kısa zamanda süpriz yapar

selam arkadaşlar..
nasılsınız bakalım ben bu evde oturma işini sevdim galiba:))))
evdeyken işlerimi hallediyorum en azından..

ben 15 günlük tatildeyken kaçırdığım geçmişi okumakla meşgulüm..
ama bitmiyo:))))
bi de kafam karışıyo bir orayı okuyorum bir burayı derken kim ne yapmış eski yeni karışıyo:))
o yüzden pek yorum yapamıyorum:))) genelde okuyorum

son okuduklarımdan bitter senin adına çok sevindim rahim ağzı ölçümün iyi çıkmış ama yine de dikkat et kuzucum allah seni ve fındığını korusun inşallah...

lorkem amerika gezin hayırlı olsun:))

gözyaşı canım ben de adet olmayı bekliyorum 38. günüm inşalah bir haftaya kadar adet olabilirsem bende gideceğim rahim filmi çektirmeye aslında
ben eşimin ameliyatını bekliyordum o ameliyat olsun ben birkaç ay sonra çektireyim rahim filmini ki hamile kalma şansım artsın diye..

ama lorkemin dediği gibi geçirdiğim ameliyat sonrası yapışıklık oluşmuş olabilir
onun için daha fazla ertelemeden çektirmem lzım..

azracım bende çok korkuyorum rahim filminden ama mecburen yaptıracağız..
özelde anestezili yaparlar ama 300 tl civarı istiyorlar ben devlette yaptıracağız inşalalh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…