Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yani sayı az 2 milyon gibi, morfoloji bozuk ileri hareketli yok, yavaş ve yerinde hareketli var, her 3 sorun spermde mevcut.

varikosel yok, hormonlar normal, geneteik bi sorun yok ... sizin sorun neydi?

bizim fsh hormonu dusuk o yuzden klomen kullaniyoruz digerleri sayi hiz ve morfoloji icin kullanabilirsiniz m surenin trde orjinali yokmus ama proxeed balik yagi l arginine ve bitkiselleri kullanabilirsiniz bizim kullandigimiz bunlar daha farkli seyler var kullanan arkadaslar yardimci olur kaan aydosa mail atabilirsin durumu testlerinizi falan yada imkan olursa gidebilirsin

canim hic uzulme bundan sonraki denemeleriniz icin mutlaka kaan hocaya ya gidin yada maille yardimci olmasini deneyin. Durumunuza gore ilac ve vitamin takviyesi yaparak bir yol cizebilir size. Bu konuda kaan hocayla irtibatta olan arkadaslar yardimci olacaktir sana mutlaka. Allah yardimcimiz olsun canim

canim bazi doktorlar boyle maalesef varikosel varsa şayet vakit kaybetmeden baska bir doktora daha muayene olun once varikoseli ortadan kaldirin ondan sonra duzelmis duzelmemis onun ustune gidersiniz.

canim sizin hormon ve sperm değerleriniz nasildi acaba. Kaan hocanin yanina gitmismiydiniz sizde?

gunaydınlarrrrrrrrrrrr gusel hatunlarrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydin esracimmmmmmmmmmm sanada hayirli cumalar

Son düzenleme:

azra inşallah olmuştur
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
kısmetli galiba bebiş

azra biz kaan hocaya gittik sperm sayi ve hizimiz dusuk iki test ypildi 4 ay once sayi birinde 7 digerinde 12 idi hiz ise %1 ve 5 doktor fsh dusuk dedi fsh de 1 50 idi klomenden 1 bucuk ay sonra 4 oldu simdi 4 ayimizdayiz 2 hormon ve ilk sperm testini daha yaptiramadik yakinda yapilcak o zaman sonuc daha netlesir

7 milyonmuydu tatlim yoksa sadece 7 mi. Klomenden sonra baya artmis fsh niz cok güzel bu insallah spermlerinize yansiyacaktir cok sevindim senin adina canimm

ayy olmamışşş
direk sitenin linki olmus ceylancim olsun onemli değil eminimki cok güzeldir gule gule giysin minişin inşallahhhhh

evet başta o link çıkıyo nedense sagol canım darısı sana olsun inşallah istersen unnado yazıp bakadabilirsin

milyondu canim dusunmustum ama yazmamisim:)cok sagol caniminsallah yansimistir

Son düzenleme:
Gunaydin Lorke'm ,bebisi goreli 2 hafta oldu hemen hemen.
2 haftamiz kaldi tekrar dr'a gitmeye.
4 haftada bir gidiyorum.
Insallah 2hafta sonra cinsiyetinide ogreniriz.

Azra cok sagol canim.
Bebegim iyidir insallah.Herhangi bir sorun yok simdilik cok sukur.
Sen nasilsin?

iyidir inşallah bilgemimm rabbime emanettt ben iyiyim diyim iyi olayim durumlarindayim :) adetim daha bugun basladigini gosterdi cok yogun ve sancili geciyo bugun:26: ilk gunleri saydigim zamanlar siyah koyu ve azdi.. o gunler reglden sayiliyormuydu acaba onu dusunuyorum senin bir fikrin varmi canim bu konuda

masallah hadı bakalım cınsıyetı solemedıler dımı daha ne zaman bellı olcak

bende ıyıyım ne olsun kar var cok guzel yattım kara attım kendımı sabah sabah cıkıp

sen ne zaman gidecen bilgem ayın kaçında ben taa 7 martta gidecem :26::26::26:
inşallah gösterirde söylerler cinsiyetini

lorkemm sizde Ankaraya gitmekten vazgeçmişsiniz.hayırlısı olsun sizin için.

Mavikızz canım siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye en son evrakları hazırlıyorunuz.
inşallah bu yıl hepimizin yılı olur.

selam arkadaşlar, nasılsınız?

Rabbim mübarek saatlerde tüm dualarınızı kabul etsin, sizlere hayırlı evlatlar versin inşallah..

selam arkadaşlar, nasılsınız?

Rabbim mübarek saatlerde tüm dualarınızı kabul etsin, sizlere hayırlı evlatlar versin inşallah..

Aminnnnnn canim allah razi olsun. Seninde yawrun 3 aylik olmus maşallah Nazar allah hayirli uzun omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…