- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.421
yani sayı az 2 milyon gibi, morfoloji bozuk ileri hareketli yok, yavaş ve yerinde hareketli var, her 3 sorun spermde mevcut.
varikosel yok, hormonlar normal, geneteik bi sorun yok ... sizin sorun neydi?
canim hic uzulme bundan sonraki denemeleriniz icin mutlaka kaan hocaya ya gidin yada maille yardimci olmasini deneyin. Durumunuza gore ilac ve vitamin takviyesi yaparak bir yol cizebilir size. Bu konuda kaan hocayla irtibatta olan arkadaslar yardimci olacaktir sana mutlaka. Allah yardimcimiz olsun canimarkadaşlar merhaba dün tüp bebek sonrası test sonucumuzu ögrendık negatif( eşimde şiddetli oat mevcut,4.kalite spermle embrıyomuz olsutu. sperm artırmak kalıtesını hareketlılık vs. artırmak ıcın onerılerınıze ıhtıyacım var. istanbulda bu işin ustası dıyebılecegınız bı doktor var mı? lütfen yardımlarınızı beklıyeum cok kötu durumdayız......
canim bazi doktorlar boyle maalesefaynı sorun bizdede var. doktor eşimi muayene bile etmemiş.varikoselden çift taraflı ameliyat olsanda durum dğeişmez demiş. insnaların ümitlerini kırmak nekadar kolay. daha eşimin ne kan ne hormon tahlili yapıldı.sebep bilinmeden insanın morlaini ne güzel bozuyolar ya
canim sizin hormon ve sperm değerleriniz nasildi acaba. Kaan hocanin yanina gitmismiydiniz sizde?bizim fsh hormonu dusuk o yuzden klomen kullaniyoruz digerleri sayi hiz ve morfoloji icin kullanabilirsiniz m surenin trde orjinali yokmus ama proxeed balik yagi l arginine ve bitkiselleri kullanabilirsiniz bizim kullandigimiz bunlar daha farkli seyler var kullanan arkadaslar yardimci olur kaan aydosa mail atabilirsin durumu testlerinizi falan yada imkan olursa gidebilirsin
gunaydin esracimmmmmmmmmmm sanada hayirli cumalargunaydınlarrrrrrrrrrrr gusel hatunlarrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallahda olmazsin canim benim. Luteal fazin 12-14 gun olmasi çok güzel canim hic merak etme
Çok sevindim bunu duyduguma butterfly rabbim sonuna kadar sağlıkla goturmeyi nasip etsin insallahhhhh
oh ohhh valla ne kismetli bi bebişin var maşallahhhhceylancim aldiklarinin resimleri varsa gormeyi cok isterim ozellikle atkisiniii
aynennbende kucuk dilimi yutcaktim oncee vay be ne karisimmis dedim sonra bi anda dank etti baktim tek msj
günaydin bilgemmmmm nasilsin bebişimiz nasil
azra inşallah olmuştur
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
kısmetli galiba bebiş
7 milyonmuydu tatlim yoksa sadece 7 mi. Klomenden sonra baya artmis fsh niz cok güzel bu insallah spermlerinize yansiyacaktir cok sevindim senin adina canimmazra biz kaan hocaya gittik sperm sayi ve hizimiz dusuk iki test ypildi 4 ay once sayi birinde 7 digerinde 12 idi hiz ise %1 ve 5 doktor fsh dusuk dedi fsh de 1 50 idi klomenden 1 bucuk ay sonra 4 oldu simdi 4 ayimizdayiz 2 hormon ve ilk sperm testini daha yaptiramadik yakinda yapilcak o zaman sonuc daha netlesir
direk sitenin linki olmus ceylancim olsun onemli değil eminimki cok güzeldir gule gule giysin minişin inşallahhhhhayy olmamışşş
7 milyonmuydu tatlim yoksa sadece 7 mi. Klomenden sonra baya artmis fsh niz cok güzel bu insallah spermlerinize yansiyacaktir cok sevindim senin adina canimm
direk sitenin linki olmus ceylancim olsun onemli değil eminimki cok güzeldir gule gule giysin minişin inşallahhhhh
7 milyonmuydu tatlim yoksa sadece 7 mi. Klomenden sonra baya artmis fsh niz cok güzel bu insallah spermlerinize yansiyacaktir cok sevindim senin adina canimm
direk sitenin linki olmus ceylancim olsun onemli değil eminimki cok güzeldir gule gule giysin minişin inşallahhhhh
evet başta o link çıkıyo nedense sagol canım darısı sana olsun inşallah istersen unnado yazıp bakadabilirsin
iyidir inşallah bilgemimm rabbime emanetttGunaydin Lorke'm ,bebisi goreli 2 hafta oldu hemen hemen.
2 haftamiz kaldi tekrar dr'a gitmeye.
4 haftada bir gidiyorum.
Insallah 2hafta sonra cinsiyetinide ogreniriz.
Azra cok sagol canim.
Bebegim iyidir insallah.Herhangi bir sorun yok simdilik cok sukur.
Sen nasilsin?
Gunaydin Lorke'm ,bebisi goreli 2 hafta oldu hemen hemen.
4 haftada bir gidiyorum.
Azra cok sagol canim.
Sen nasilsin?
4 haftada bir gidiyorum.
bilgemmm maşallah .sağlıklada hamileliğin biter inşallah.
mues canım tedaviniz hayırlı olsun sizinde.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.
Ronyam çok geçmiş olsun.
hepinize hayırlı cumalar kızlar.
4 haftada bir gidiyorum.
Azra cok sagol canim.
Sen nasilsin?
selam arkadaşlar, nasılsınız?
Rabbim mübarek saatlerde tüm dualarınızı kabul etsin, sizlere hayırlı evlatlar versin inşallah..
selam arkadaşlar, nasılsınız?
Rabbim mübarek saatlerde tüm dualarınızı kabul etsin, sizlere hayırlı evlatlar versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?