- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.561
lorkem bende bu ay ekinimi kıskanıp progesteron kullanmaya karar verdim aynı dönemlere denk geleceğiz galiba ovulasyon testi aldım ilk kez presed jel aldım ben ateş ölçmeyi beceremedim bu yüzden testten yapacağım testte çift çizgiyi görmeye başlayınca mı jel kullanacağım
ekinim seni takipteyim
senin döngüde kısa progestan düzeltcekmi bakalım bizi.. sen 9.günden sonra testi kullan ikisi kopkoyu oldumu o gece presedla çalış ve sonraki 2 gün daha sonra günaşırı presedsız devam edin.
gel canım geelll peşimden düzeliriz inşallah..
benim kısa değil hatta çok uzun kaliteli çatlamıyor 21. ve 23.gün testlerinde progesteron 4 5 seviyelerinde yumurtluyorum yaptığım takiplerde öyleydi çatlıyor ama sonuç güzel çıkmıyor 14.gündeyim daha yeni hareketlenme başladı ya 17.gün ya da 18.gün çatlar döngüm 31-32 gün arası 2 gün preseed kullanacağım demek tamam tatlım
inşallah cnm eşimi bir üroloğa gönderdim sperm dna testi için sperm fish ve tunnel testi istiyorum demiş morfoloji nedeniyle demiş dr o da ne demişeşimde anlatmış belki çapada vardır demiş o da var ama uzun sürüyor demiş aklıma sen geldi artık dr eğitiyoruz keşke bu konuda karacahil olsaydıkda bebişimiz olsaydı
benim kısa değil hatta çok uzun kaliteli çatlamıyor 21. ve 23.gün testlerinde progesteron 4 5 seviyelerinde yumurtluyorum yaptığım takiplerde öyleydi çatlıyor ama sonuç güzel çıkmıyor 14.gündeyim daha yeni hareketlenme başladı ya 17.gün ya da 18.gün çatlar döngüm 31-32 gün arası 2 gün preseed kullanacağım demek tamam tatlım
ateş ölçen arkadaşalrım..
geçen gün sordum ama denkleşemedik cevap alamadım:)))
fıstıklarım ben bir aydır ff ye girmiyorum tekrar ateş ölçmeye başalyacaktım ama giremiyorum şifremi kullanıcı adımı yazıyorum sayfa yenileniyo tekrar istiyo yani girilmiyo benim hesabı mı kapattılar ki bilgisi olan var mı hu huuuu:44::44::44::44::44::44:
bi ara benim de öyle bişey oldu. sonra ne olduğunu anlamadım düzeldi..
ateş ölçen arkadaşalrım..
geçen gün sordum ama denkleşemedik cevap alamadım:)))
fıstıklarım ben bir aydır ff ye girmiyorum tekrar ateş ölçmeye başalyacaktım ama giremiyorum şifremi kullanıcı adımı yazıyorum sayfa yenileniyo tekrar istiyo yani girilmiyo benim hesabı mı kapattılar ki bilgisi olan var mı hu huuuu:44::44::44::44::44::44:
o zaman bende sendenim aruna:)))
maalesef benimde döngüm çok uzun eskiden 21. gün falan çatlardı şimdi 35. gün mü çatlıyo 40. gün mü bilmem
bugün 39. günü döngümün ama hiç bir belirti yok adete dair.
sadece göğüslerimde hafif ağrı farkettim bugün
üç aydır bi de göğüs ağrısı çıktı başıma
şimdiye kadar hiç bilmezdim göğüs ağrısı
ama işin kötüsü göğüs ağrısından 10 gün sonra falan adet olabiliyorum((
biri bizim yumurtalarımıza bişi desin yaaaaa(((
canım istersen özelden kullanıcı adını ve şifreni yolla ben bir bakaıym
canım sen eminmisin çatlamanın olduğundan bu kadar uzun sürmemesi lazım. Bende 40 güne yakın regl oluyordum önceden, kontrollerde yumurtlamadığım anlaşıldı. Troid bezim çalışmıyormuş o yüzden yumurtlamıyordum troid ilacı kullanınca 1 ayda düzene girdi 28-29 günde regl oldum. regl döngün 35 günden fazla olursa büyük ihtimalle yumurtlamıyormuşsun denir
Esinin sayisi cok guzelmis antalyacimevet inşallllah..
bizim sayı en son 54 milyondu.ama benimde tüplerden biri kapalı
zaten aşılamada şans çok düşük şimdi dahada düşük oluyor ama bilmiyorum.
bişeyler yapmalıyım.seninde dediğin gibi bu işler hiç belli olmuyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevsercim basarilar diliyorum sinavindakızlar ben çıkıyorum
yarın saat 11 de ehliyet sınavım var çok çalışmadım ama
yinede umutluyum
herkese iyi gecelerrrrrr.....
Ekincim atesin cok guzel yukselmis
canim istanbuldaysan eger tumlab yapiyor o testi. Bizde bugun verdik insallah guzel bir sonuc alirizinşallah cnm eşimi bir üroloğa gönderdim sperm dna testi için sperm fish ve tunnel testi istiyorum demiş morfoloji nedeniyle demiş dr o da ne demişeşimde anlatmış belki çapada vardır demiş o da var ama uzun sürüyor demiş aklıma sen geldi artık dr eğitiyoruz keşke bu konuda karacahil olsaydıkda bebişimiz olsaydı
gokcencim polip teshisini doktor ultrason ile muayenedemi saptamisti sende yoksa bunu icin ozel bi aletlemi bakiyorlarahhh be bitter..
bende bilmiyorum yumurtlayıp yumurtlamadığımı ama adet yoğunluğum gayet iyi
yani ben yumurtlamayanlarda adet gelse bile az ya da lekelenme ya da çamursu kıvamda gelir diye biliyorum
benim ki normal geliyo
asılnda benim yıllardır var bu sıkıntım ilk yıllardan beri..
o zamanlarda doktora gitmiştim bişi çıkmamıstı
evlenince biraz düzelir gibi olmuştu
sonra yine bozulunca doktora gittim polip var o yüzden adet düzensizliğin var dedi doktor
ameliyat olunca geçer dedi
ameliyat oldum üç ay sona gel dedi
anmeliyattan üç ay sonra adetimin düzene giriğp girmediğini tam anlayamadan
klomenle takibe başladık
iki ay doktor kontrolünde iki ay da kendi kontrolümde dört ay kullandım
bu dört ay boyunca adet döngüm rutin 35 gün oldu 21. gün yumurtluyordum
tabi o ara eşimde de problem varmış ama bizim haberimiz yoktu
eşimdeki sorunu öğrenince ben kendimi bıraktım onun derdine düştüm derken bir de baktım ki
benim adetler 50 günleri bulmaya başaldı
doktora gittiğimde doktor yumurtalarımı dördü yani yumurtaların gayet iyi kıpır kıpır diyor
zannedersem büyümelerinde sıkıntı var yani yumurta tembelliği gibi bişi
bir hafta daha geçsin araştırmaya gideceğim oradan birine görünecem aslında bir profa gitmek istiyorum ama
işte ücreti kaldıramam bu ara özeller beni kesmedi bir de araştırmaya gidelim bakalım sizce
ne zaman gitmeliyim bugün 39. gün((
(kızlar bir konuştum mu benim de çenem düşüyo kusuruma bakmayın meeğr ne doluymuşum bu konuda)
Esinin sayisi cok guzelmis antalyacim
Sevsercim basarilar diliyorum sinavinda
Ekincim atesin cok guzel yukselmisronyam ve lorkem daha iyi bilir progestani ben uc gun sonra icmistim. Cok Bas donmesi ve uyku yapmisti bana
canim istanbuldaysan eger tumlab yapiyor o testi. Bizde bugun verdik insallah guzel bir sonuc aliriz
gokcencim polip teshisini doktor ultrason ile muayenedemi saptamisti sende yoksa bunu icin ozel bi aletlemi bakiyorlar
ronyacımmm..
şimdi girebildim:))))
sen mi hallettin canım çooookkk teşekkür ederim...
Benimde 1 cm lik myomum varmis ama rahimin disina dogru dedi doktor bu gebelige engel degildir ama sık kontrolu gerekir dedi buyrse alinmali dedi sen poli diyince bende acaba bendede olabilirmi diye aklimdan gecti tatlim. Bu konulari hic bilmedigim icin yorum yapamiyorum ama icini ferah tut sen canim alinmis olmasinin zarari yoktur bazi doktorlar bole maaleseffcanım ultrasonla attltan baktı
ilk gittiğimde baktı hatta ben de gördüm somun ekmek gbi bir şekli vardı yan duruyordu karaltı şeklinde
hatta ben o zaman saf hiç bişiden habersiz bebiş mi acaba diye ümitlenmiştim bile:)))
ahh ahh bebiş olur mu hiç saftirik...
ama ilk önce bişi demedi yani kesin teşhis koymak istemedi
bi de adet düzensizliği olunca rahim iç tabakan çok kalınlaşmış önce onu bir atalım dedi söktürücü verdi
adetin son günlerinde gel dedi
o zaman gittim aynı şekil duruyordu
evet bu bir miyom dedi gayet açık ve net dedi
ben de saf saf yani ne oluyo bu dedim (hiçbişiden haberim yok)
et parçası ameliyatla alıcağız dedi.
ben de güvendim tamam dedim hemen ertesi günü oldum ameliyatı hiç araştırmadan(
şimdiki aklım olsa araştırırdım bana hiç bi açıklama yapmadı düşün ben o ne oluyor dedim de öyle söyledi et parçası diye
bi de bana bunu söylerken elma yiyordu..
kaç cm ya da mm olduğunu bile bilmiyorum halen düşün
asıl bomba ben ameliyat sonrası tekrar kontrollere gittiğimde sekreteri bana birkaç şey sormuştu
bende miyom ameliyatı olmuştum deyince bilgilerime baktı siz miyom değil polip ameliyatı olmuşsunuz dedi:)))
eve gelince hemen araştırdım aslında ikisi çok farklı şeylermiş hatta polip
miyomun en küçüğüymüş mm lik
belki de ameliyata bile gerek yoktu salak doktor
zaten adet düzensizliğim de geçmemiş((
ben de o doktoru bıraktım ...
Benimde 1 cm lik myomum varmis ama rahimin disina dogru dedi doktor bu gebelige engel degildir ama sık kontrolu gerekir dedi buyrse alinmali dedi sen poli diyince bende acaba bendede olabilirmi diye aklimdan gecti tatlim. Bu konulari hic bilmedigim icin yorum yapamiyorum ama icini ferah tut sen canim alinmis olmasinin zarari yoktur bazi doktorlar bole maaleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?