Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim yarin bir arkadasim ev tasiyacak yardim istedi ne olur ne olmaz diye dusunup test yaptim negatifti gunum yakin sonucta olsa silik falan cikardi bende hic hamilelik yasamadim iki yildir evliyim

canim prolaktin 46 idi buraya yazmistim sende hatta yuksek demistin trde bi doktora gittim o sorun yok dedi ayni testi burda bi doktora gosterdim yeniden test yapti o kac bilmiyorum telle haber verdi sorun yok diye adetlerimde duzenli zaten ilk defa bu kadar uzun surdu

lorkem ben başladım kimse gelmeyince birde 3 gün içinde başlanır demiştin bende kurtardım sizi

hilalcim çok ayrıntılı bir test sen onu kaan hocaya gönder bizi aşıyor

lorkem ben başladım kimse gelmeyince birde 3 gün içinde başlanır demiştin bende kurtardım sizi

hilalcim çok ayrıntılı bir test sen onu kaan hocaya gönder bizi aşıyor

ekııncım sen nasılsın,senın calısmalar nasıl gıdıyor :) ya ben ayrıntısızını da yazarım ıstersenız,hangı sonucları ıstıyorsanız sız sıoyleyın ben yazayım :)

ekın ceylan enes gece muhabbetını ozledım bennnnnnnnnnnn

hee nerden etcez senle sohbet yine gitmişsin

ekııncım sen nasılsın,senın calısmalar nasıl gıdıyor :) ya ben ayrıntısızını da yazarım ıstersenız,hangı sonucları ıstıyorsanız sız sıoyleyın ben yazayım :)

aman nasıl gitsin tırmala durD
yaz canım onada bakalım ama hocaya mutlaka yaz

hee nerden etcez senle sohbet yine gitmişsin

aman nasıl gitsin tırmala durD
yaz canım onada bakalım ama hocaya mutlaka yaz

Allah yardımcımız olsun ya,neyı yazayım bak yıne yazmamıssın neyı yazmam gerektıgını :))) ileri hareketlılık mı ya da ne ama zaten benım yazdıgıım lıstede bunların hepsı yazıyo :)

ekinimm ateşin yükselmiş
belliki senin yumurta çatladı
ama lorkeninde dediğin gibi ilacı almak için keşke yarınıda bekleseydik
neyse zaten büyük ihtimal çatlamıştır
hadi hayırlı uğurlu olsun
ilaç faci sersemlik ve uyku hali yapıyordu bende
hatta ben geceleri uyumadan önce içmeyi çok seviyordum
uyku ilacı etkisi gösteriyor bayılıp yatıyordum :))

ronyam kesin çatladı eski tablolarımdan anlıyorum artık
sabah 1 akşam 2 tablet içicem sadece kasık ağrısı oldu birde arada göğüs ağrısı oluyor 1 tablet içtim daha

ronyam kesin çatladı eski tablolarımdan anlıyorum artık
sabah 1 akşam 2 tablet içicem sadece kasık ağrısı oldu birde arada göğüs ağrısı oluyor 1 tablet içtim daha

canım ben sabah bir akşam bir tablet içiyordum
200 mg olanından

ronya keske benım sonucum hakkında bişeler söylesen ya çok mutlu olurum

canım sonucun nedir görmedim
bi bakayım geçmişe
eğer bilgim olan bir konuysa elbette yardımcı olurum

canım ben sabah bir akşam bir tablet içiyordum
200 mg olanından

canım sonucun nedir görmedim
bi bakayım geçmişe
eğer bilgim olan bir konuysa elbette yardımcı olurum

sızde de varıkosel vardı sanırım,benım esımde de vardı amelıyat oldu 3 ay once ve spermıyogram sonucunu yazdım nasıl dıye,ıstersen senın ıcın tekrar ekleyebılırım

canım ameliyattan öncede şuanda morfoloji güzelmiş
ameliyat öncesi hareketlilik azmış şimdi biraz artmış
eminim dahada artacaktır
sayınızda süper yükselmiş
bence tekrar doktora gitmektense biraz daha bekleyin
yani toplamda 6 ay geçince değerler baya düzelmiş oluyormuş
canım inşalah güzel sonuçlar alırsınız

sonuc ıyı mı doyosun yanı?çok mutlu ettın benı ınan,esım de bende uzulmustuk sayı yukselmıs sadece dıgerlerınde degısme yok dıye bı de esım pemkezmıs cevızmıs yemıyo ya cocuk gbı basını beklemek gerekıyo cok kızıyorum o yuzden,bız sımdı normal yolla deneyelım bıraz daha dımı ben atesımı de olcuyorum su anda yukse atesım ve adetıme on gun var daha senınle paylasayım atesımı tamammı o konuda da yardımcı ol bana,cok tesekkur ederım :)

caım elimden gelen her konuda yardımcı olurum sen sor
beni burda bulamasanda özelden at tablonu bakarım
canım bazı kişilerde varikosel ameliyatı mucizevi bir şekilde düzelme yapıyor
ama bir çok kişide daha yavaş oluyor düzelme
benim eşimin % 87 si hareketsizdi
ameliyattan 2 ay sonra % 65 hareketli sperm tespit edildi
yani biz şanslı gruptaydık
ama inanki görüceksin sizde zamanla ameliyatın faydasnı göreceksiniz

ama bas hasarları % 30 ıken 4o olmus ve hareketlılık falan da duzelmemıs pek,bunlar olumsuz degıl mı?

canım ilk testte hareketllik a+b+c % 18 iken
ikinci testte %28 olmuş
morfloji düşmüş biraz ama zaten genel olark çok iyi
bizim normal morfoloji % 1 di
yani sizinki çok iyi bence

canım ilk testte hareketllik a+b+c % 18 iken
ikinci testte %28 olmuş
morfloji düşmüş biraz ama zaten genel olark çok iyi
bizim normal morfoloji % 1 di
yani sizinki çok iyi bence

sizinki mucize olmus ya,bebegın ne zaman dunyaya gelecek?saglıklı ve hayırlı olur ınsallah :) cok tesekkur ederım yaptıgın yorumlar ıcın :)

anladım canım 35 günde regl oluyorsan 28. gün progesterona baktır o sana bir fikir veriri. Proflara gitmeye gerek yok basit tahlilerle bile anlaşılıyor. Ben regl 3. günü TSH a baktırdım o zaman anlaşıldı. Üstelik bende normal adet oluyordum kanamam 3-4 gün sürüyordu Yumurtlamadığım hiç aklıma gelmemişti. Troid ilacına başlayınca düzene girdi. ama hala 3-4 gün sürer adetim. Polip adet düzensizliği yapar ama bildiğim kadarıyla daha sık ve yoğun kanama olur. tiroid sorunu yok dimi TSH 2,5 in üstüne çıkınca hamile kalmak zorlaşıyor. Önceleri benim TSH 3,5-4,00 arası olurdu ama sorun olduğunu söylememişti doktor biraz yüksek dedi sadece geçen yıl perde ameliyatından sonra ölçtürdüm TSH 85 çıktı referans değeri en fazla 4-4,5 benim 85 olmuş ameliyata kafayı takınca tiroid ice bozulmuş:)) Çok şükür ilacla düzene girdi troid düzelince hormonlarımda yavaş yavaş dengeye girdi ve sonunda muradıma erdim darısı en kısa zamanda size olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…