- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.581
canım ben şimdi giriş yaptım ama baktımki hallolmuş
yani ben birşey yapmadım
canım benimde bazen başıma geliyordu
büyük harfleri kullan her zaman
Aminnn canimmmm. İnsallah olmamistir aklina kotu seyler getirme sakin rahim filmini cektir ama ben ptesi cektircem insallah guzel sonuclar aliriz ikmizdeecanım eğer gebeliğe engel değilse ameliyat olma zaten gerek yok benimki hem gebeliğe engeldi hem de doktorun deyimiyle
adet düzensizliği yapıyordu ne yapalım ne desek ne etsek de onlara muhtacız yine de
rabbim hem doktorlara muhtac etmesin hem de onları başımızdan eksik etmesin...
benim kızgınlıığm beni yeterince bilgilendirmemiş olması
bi de nihayetinde önemsiz de olsa bir ameliyat.. rahiimde yapışıklık vs. de yapmış olabilir
bu adetimin sonrasında heemn rahim filmine gidiyorum allah izin verirse..
Olduk tatlim ekim ayinda. 3. Ayimizda ilk tesrimizi verdik ozel bi lab.da ml de 1 milyon olan sayimiz 14 milyona cikmisti morfoljide 12 ye yukselmis ama ben o teste guvenemiyorum 2 ay gecti ustunde bugunde dna hasar tesri verdik bakalim o nasil bir sonuc cikicakazracım seni hep aruna adlı arkadaşla karıştırıyorum
o yüzden soracağım sizin probleminizi belki sürekli yazmışsnıdır soranlara ama inan hatırlayamadım
siz ameliyat olmuş muydunuz varikoselden sanki olmuştunuz dimi 6- 7 ay kadar önce yanlış hatırlamıyorsam..
sonra test verdiniz mi gelişme var mı canım..
Aminnn canimmmm. İnsallah olmamistir aklina kotu seyler getirme sakin rahim filmini cektir ama ben ptesi cektircem insallah guzel sonuclar aliriz ikmizdee
Olduk tatlim ekim ayinda. 3. Ayimizda ilk tesrimizi verdik ozel bi lab.da ml de 1 milyon olan sayimiz 14 milyona cikmisti morfoljide 12 ye yukselmis ama ben o teste guvenemiyorum 2 ay gecti ustunde bugunde dna hasar tesri verdik bakalim o nasil bir sonuc cikicak
Ucuncu ayimizda cikan sonuctu tatlim bu sonuc. 5. Ayimizi mart 5 de dolduruyoruz. Tup bebek merkezinde vermedik diye ve birden bu kadar yukselis nasil oldu diye pek guvenemedim acikcasi. O yuzden dna hasarina baktiryoruz.canımm ne güzel bir gelişme maaşalahhiki ayda. takviye ilaçalr bitkisel kürler kullanıyorsunuz dimi yani bu topikte olup da kullanmamak olmaz tabi:))
niye güvenemiyorsun ki canım lab. ile igili bir durum mu biz spermiyogramlarımızı tüp bebek merkezinde veriyoruz güvenilir olsun diye..
inşallah dna hasar testi güzel çıkar ama ben iyi olacağına inanyıorum çünkü morfolojiniz gayet iyi..iyi düşünelim iyi olsun inşalah..
aramızda 3 ay var bizim ameliyat olalı 25 gün oldu gün sayıyorum:)))
çok umutluyum inşalalh...
rahim testi sonucu da güzel çıkar inşalah canım. özelde mi olacak sorun olmazsa ücreti ne kadar
bne sordum burada 300 dediler de ben o yüzden araştırmayı düşünüyorum inşallah..
Ucuncu ayimizda cikan sonuctu tatlim bu sonuc. 5. Ayimizi mart 5 de dolduruyoruz. Tup bebek merkezinde vermedik diye ve birden bu kadar yukselis nasil oldu diye pek guvenemedim acikcasi. O yuzden dna hasarina baktiryoruz.
İnsallah canim. Sizinde ameliyatiniz basarili gecmis takip ediyorum yazdiklarini insallah en yakin zamanda guzel sonuclarini alirsiniz ameliyatinizin canim.
Biz keciboynuzu kurune hala devam ediyoruz onun dizinda proxeedi hic aksatmadan kullaniyoruz baskada bisi almadik henuz. Dna nin sonucundan sonra kaan hocayla irtibata gecerim o ne diycek bakalim ona gore devam edelim diyorum
Preseedi cok eskiden beri kullaniyordum canim iki ay once takipde yaptirdim ama vakti zamani gelmedi demekki.teşekkür ederim canım inşalah senin güzel haberini alma vakti yakındır diyorum maaaşlah
ama bence güvenmelisin yani sırf bu kadar yükseldi diye aklını karıştırma sakın
tabi ki yükselecek ameliyat oldu büyük bir engel ortadan kalktı üzerine bir de takviye en önemli iki şeyi yapıyorsun zaten daha ne olsun
dna testi de iyi çıkacaktır alahın izniyle..
artık bu sonucu da alınca kendin de ek bişiler yap canım takip, preseed falan..
senden iyi haberler gelecek gibi geliyo bana..
ah bizde üç ayı bir doldursak öyle sabırsızlıkla bekliyorum ki inan..
rabbim yüzümüzü güldürsün inşalah..
Preseedi cok eskiden beri kullaniyordum canim iki ay once takipde yaptirdim ama vakti zamani gelmedi demekki.
İnsallah canimmmmmmmm goz acip kapatincaya geciyo zaman inankiiiii allah yardimcimiz olsunnn
slm kizlar benim adet belirtileri basladi atesimde dustu umutlar bir dahaki aya insallah cok bir beklendim yoktu ama uzuldum biraz
My Ovulation Chart
canım hayırlısı olsun inşalah en hayırlı zamanda göndersin rabbim bebişini
senin döngün de böyle uzun muydu gözyaşı yoksa bu aya mahsus mu
tam o dönem memlekette olduğum için girememiştim çok fazla kaçırmışım o araları
hilal sonuclarinizi anlayamadim ama iyi bir urologa gidin ya da kaann aydosa gonder sonuclari
canım regl olmussun hayırlısı olsun ..ama mutlaka o doktor olmasa bıle ptesı falan kontrole gıt bence ..çok sancılıyım acayip şekilde kanamam var sabahtan beri
ve 1 haftadırda galiba sistitmidir nedir onunla mücadele
ediyorum nasılmışım
ılgınc bır ruya hayır olsun :44:
anlamadı kadın demekki seni normal şişko zannetti:))))
neyse iyiyim diye el salladında rahatladım
jelın kullanımını ekın yazmıs canım ama testlerden tam da anlayamayabılrıız catlama olayınılorkem bende bu ay ekinimi kıskanıp progesteron kullanmaya karar verdim aynı dönemlere denk geleceğiz galiba ovulasyon testi aldım ilk kez presed jel aldım ben ateş ölçmeyi beceremedim bu yüzden testten yapacağım testte çift çizgiyi görmeye başlayınca mı jel kullanacağım
hadı azra hayırlı olsuın yaptırmıssınız testıEkincim atesin cok guzel yukselmisronyam ve lorkem daha iyi bilir progestani ben uc gun sonra icmistim. Cok Bas donmesi ve uyku yapmisti bana
canim istanbuldaysan eger tumlab yapiyor o testi. Bizde bugun verdik insallah guzel bir sonuc aliriz
gokcencim polip teshisini doktor ultrason ile muayenedemi saptamisti sende yoksa bunu icin ozel bi aletlemi bakiyorlar
slm kizlar benim adet belirtileri basladi atesimde dustu umutlar bir dahaki aya insallah cok bir beklendim yoktu ama uzuldum biraz
My Ovulation Chart
yorum yazdıgın ıcın tesekkur edıyorum oncelıkle,sonuclar net bı sekılde gorunmuyor mu o yuzden mı anlayamadın yoksa degerlerle ılgılı fıkrın mı yok :)bı de u kaan aydosun maılı falan nedır ben dırek durumu ve sonucları gondersem maılıne yeterlı olur mu?bu konuda benı bıraz bılgılendırı mısın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?