Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Supersin valla ekincimmmmmBende radyatoma gidiyorum yarin . İnsallah benimde sizin dediginiz gibi olur. Ne giysem rahat ederim peki canim etekmi pantolonmu onluk gibi bisi veriyorlarmi ayyy sacma sapan seyler dusunmeye basladim galibaaa

ben tunik tayt giymiştim zaten üstüne örtü veriyorlar ama çatal muayenesi gibi ayakların havada zaten bayanlar ilgilerniyo dr cevat bey paravnın arkasından ekrandan filmi çekiyo..yarın gel sende bişiyi yokmuş diceksin..eski teknik kullanılırken rahimi dışarı falan çekiyorlarmış o yüzden ürkütüyorlar o şekilde çekilenler haklı olarak tabiki.
keşke adet sancımda o kdr olsa benim

ekin o ilaç çok uyku yapmıştı bende sendede öyle olıyormu
ben uykudan bayılıyordum nerdeyse

Banada yapti sevsercim sersem gibi yapiodu ve ara ara bas donmesi ozellikle ictikten sonra 1 saat icinde cok yogun oluyordu. Bas agrisida yapti bende goguslerim sizladi son zamanlarda hep hamileyim sanmistim o ayy :26: birdaha icesim yok o yuzden gercekmi ilac etkisimi bilemor insan

ekin o ilaç çok uyku yapmıştı bende sendede öyle olıyormu
ben uykudan bayılıyordum nerdeyse

sabah aldığım yapmıyo 100 mg tek tablet ama akşam aldığım 2 tablet beni leyla yapıyo sanki alkol almışım gibi
kasık ağrım var ya benim daha yeni başladım bide sulu göz oldum ağlıom yerli yersiz.

ben yeni başladım henüz göğüslere ulaşmadı sanırım bişiyleri yok:)

bendede kasık ağrısı yapmadı sonuç : regl oldum : ((

bana özel bi yan etki yapıyor o zmn adet olacakmış gibi kasıklarım rahatsız dün başladım bide 9 günün sonunda ne olur halim bilmem adetrahat geçiyormu peki bunu kullanınca ??

selam fıstıklar..
5n1k canım rabbim yardımcın olsun bebişin sımsıkı tutunsun sana inşalaah..
dikkat et kendine dualarımız seninle..

azracım yarın için rabbim kolaylık versin
yarın muhakkak nasıl geçtiğini söyyle tamam mı tatlım
bekliyorum haberini
bu ay bende çektirecem ya korkuyorum biraz
imşallah filmin misss gibi çıkar bişicikler yoktur..
bi de adetinin kaçıncı günü gitmiş oluyorsun ya da adet bitiminden kaç gün sonra diye sorayım..

ekin sarhoşluğun tadını çıkar:)))

Ronya'm nasılsın kuşum nasıl oldun?

sağolasın muesim iyiyim çok şükür
sen nasılsın canım arkadaşım

ronyam progestan kasıklarımda ağrı yapıyor yaa hep devam edecekmi bu adete dek..
sarhoşluğu güzel ama

canım bende kasık ağrısı olmuyordu
göğüslerimde şişkinlik olurda her kullandığımda
bir tek ilginç olanı hamile olduğum ay şişkinlik hiç olmadı
halada yok birde bende adet öncesi dönem feci duygusal olurum
progesteronu alınca dahada duygusal oluyordum
hamile olduğum ay oda yoktu

dışardan hormon almak alt üst ediyo bünyeyi..
gazda yaptı bende..
senmisin içiyimmi içiyimmi die dolanan
neyse adetimi düzeltsinde

tam iyi geceler yazacaktım bitteri gördüm
bitterrrr bebeginin hareketini bi daha hissedebildinmi canım

geçmişi okuyup geldim. evet canım hissediyorum özellikle acıkınca kıpırtı artıyor bebeğim annesine hey burda açlıktan öldük koca poponu kaldırda bişeyler ye bizde nasiplenelim diyor. Sende hissedersin az kaldı canım hissedince çok güzel oluyor

merhaba canım msj okudum hormon değerlerinden prolaktin biraz yüksek onu düşüren bi kür varmı acaba?? Pco ya gelince bence sıkıntı yok benim FSH 7,5 LH 12,9 du benim bile pco yoktu. Teste bakınca var gibi ama USG de çıkmıyor bişey düzenli yumurtluyordum gelişimide iyi oluyordu ama LH yüksekti nedense. Canım TSH normal alt sınır 0,3 senin gayet güzel bi değer. Valla canım ben ankarada devlet hastanesine gittim kontrollere ve genelde her gidişimde hormon testi yapıyorlardı ankarada olanlar biraz şanslı imkanlar fazla birde çok hastane var. rahat rahat kontrollere gidiyoruz. Sende yine artık doktoru lafla falan test yapsınlar. Ben bikeresinde troid için gittiğim endokrin doktorun demiştimki. Hocam bugün regl 3. günüm hazır gelmişken kadın doğumcuların baktığı hormonlarıda iste. oda ben ondan anlamam dedi bende ben sana hangi hormonları istiyceğini söylerim demiştim oda tamam dedi ben söyledim o yazdı bilgisayara istedi hormon testlerini. devlet hastanesiydi üstelik. Akşam eşime dedimki fsh lh hepsine baktırdım oda amma pişkinsin doktora doktorculuk yapmışsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…