Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçende affettim bidaha gelmez dedim.ama baktı burda pazar geniş gene geldi:)

kız aslında sende bu işi yaparsın eşin aktar köşeyi dönersinde akıl yok sende
ALLAH razı olsun
hc aklıma gelmemıstı
bana ek ıs buldun
yanındada benım kocısın test kagıdını verım
bıze ters tepkı yaptı dııım :)

Aynennn,
Haspamında nazlanacağı tuttu...........

:))))))

Loneeeeee
yaz artık barışalım topikce..
haberini aldık çok sevindik naısl gidiyo sağlıkla kucakla inşallah bebişini

oğlumu olcakmış maşallah yaa

aşşağıdaydı cnm gördüm

lorke nerde ya ceyaln kırk ayak oldu iyice klavyeye ulaşamıyo sanırım göbekten.:))))))

:))))))))lone zorlu bır gebelık gecrdı
ama suan cok sukur ıyımıs
hepımıze dua edıormus
oglu olacakms
cok sukur rabbım bzlerede yasatsın

iyiyiz azra sen nasılsın?

bu progestanı sende kullanmıştın adete kdr kasık ağrısı sürecekmi canm
İyiyim ekincim heyecanliyim yarinki rahim filmi icin korkuyorum endiseler basladi
Bende kasik agrisi yapmadi tatlim yumurtanin catlamasindan dolayi olmus olabilirmi acaba o agri. Bunyeden bunyeye degisiyorda olabilir ama yanlis yonlendirmeyeyim seni

azracımmmmmmmm nassın canımmmmm

İyiyimmmm canim benim sen nasilisinnnnnn

iyyiyimm tatlımmm seni yakaladım yineee yarın içinn sakin ol tatlım hiç canını sıkma nolur.. biraz kanaman olucak dert etme benim 1-2 saate geçmişti zaten accık oldu...derin derin nefes almayı unutma...ve kendini sıkma yoksa ilaç gitmez tüplere o zaman boşuna yapılmış olur canım tamam mıııı

azra rahim filmi inan korkulcak bişi değil snei raatlatmak içinde demiyorum bunu..
ben digitalde çekildim ..radyotom fındıkzadede.. inan adet sancısı daha ağır onun yanında..asla kasma kendini rahat bırakki kasıp tüpleri tıkalı çıkartma filmde güzel poz versinler

Supersin valla ekincimmmmmBende radyatoma gidiyorum yarin . İnsallah benimde sizin dediginiz gibi olur. Ne giysem rahat ederim peki canim etekmi pantolonmu onluk gibi bisi veriyorlarmi ayyy sacma sapan seyler dusunmeye basladim galibaaa

Supersin valla ekincimmmmmBende radyatoma gidiyorum yarin . İnsallah benimde sizin dediginiz gibi olur. Ne giysem rahat ederim peki canim etekmi pantolonmu onluk gibi bisi veriyorlarmi ayyy sacma sapan seyler dusunmeye basladim galibaaa

canım inşallah tüplerin tertemiz çıkar : ))) yada bi tıkanıklık varsa açılır veeeeeeeeeeeeee
gelecek ay bebeğin göbüşünde olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…