Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sakın endişe etme yat dinlen kısmetten öteye gidilmez. ben 9 ay kanaması olanları biliyorum ama sağlıkla doğurdular bebişlerini. İnşallah canım bu günleride atlatırsın bebeğin sıkı sıkıya tutunsun

canım progesteronu ben hamilelikte içtim 3-4 gün bende kasık ağrısı olmuştu hatta sormuştum sizdede kasık ağrısı oldumu diye bikaç arkadaş cevap vermişti hayır diye ama bende olmuştu bünyeden bünyeye farkediyor galiba

gunaydın kızlar
guzel bır hafta olur ınsallah ben hsonu esım evdeyken pek gırmıyorum artık
kızıyo bılg basında cok vakıt gecırıyorum dıye :26:
hayılrısı olsun azra bende merak edıyorum sonucu bakalım nası cıkacak
bugunde rahım fılmın varmıs bakalım hareketlılık ıyıdır ınsan bısey yapmadan oturup bekleyınce daha cok cnaı sıkılıyo
bu progestan iyi bişiymiş.2 tane alınca şarhoş etti beni
aynen ekın yaa ben sbah aldıgım 1 tanede bıle fena oluyodum ozelllıkle ılk gunler
bas donmesı cok yaptı bende bıde gozlerım kayıverıyodu ..
gece yatmadan ıcıyordum ben o da superdı cunku ben zor uyurum bana yaramıstı yanı

karden yumrutlamıssın gıbı gorunuyor tablından
akıntı durumu gırmedıgın ıcın sadece kesın cızgı degıl kesık cızgı cekmıs ama suan bekleme donemıne gecmıssın yanı
slm kizlarrr bisey sorcam ozellikle deneyenlere ya ben bu ay sogan suyu ictim 15 gun acaba o mu adet gecikmesine sebep oldu
sogan suyuna kacıncı gun basladın bende bozmadı dengeyı ama sogandan dolayı gecıkenlerı okumsutum

kızlarr sizlere hiç iyi haberlerim yok malesef yine kanamam basladı ve bu sefer kesılmıyor. iğne vuruluyorum. wc ve yemek dısında kalkma dedı ddr.um.
dualrınızı esirgemeyin lütfen...
Rabbım yardımcın olsun duamızdasın ınsallah nasıbınde varsa sana sımsıkı tutunur yavrun endıse etme sen dınlenmene bak
oğlumu olcakmış maşallah yaa

aşşağıdaydı cnm gördüm

lorke nerde ya ceyaln kırk ayak oldu iyice klavyeye ulaşamıyo sanırım göbekten.:))))))

gezmelerdeydım dun ekın ..
ctesı de arkadaslarım geldı
bugunde sehırdısından bı arkadasım gelıo 15 aylık ogluyla 4-5 gun bende kalacak ..
esı y dısında kıza da vıze cıkmadı hala yazık cocuguyla sıkılmıs gezeyım bıraz dıye yollara vurmus kendını

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ya pekı benım bu yımırta nıe catlayamadı kı
yada acaba erkenden olgunlasmadan catladımı kı dıcem ama ates ortalamam mı dusuk nedır
ama akıntım bıttı testte yapmıstım kasık sancımda gectı
goguslerımde dolgunlasmaya basladı demekkı catladı dıyroum ama verımlı bı a olmadı sanırım atese bakarsak
ben 2 gun daha calısırı bırakırım hevesım kactı progestan da ıcemedım ıcsemmı nabsam bılemedım :44:

gunaydin kizlar lorkecim ben adetim bittikten 7 gun sonra basladim tarifte oyleydi galiba sogan suyu geciktirdi o zaman iyi mi oldu kotu mu bilmiyorum korktummm:18:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar.
Yine yeni bir hafta basina basladik.
Umarim guzel bir hafta olur.

gunaydın bılgemmm
gunaydin kizlar lorkecim ben adetim bittikten 7 gun sonra basladim tarifte oyleydi galiba sogan suyu geciktirdi o zaman iyi mi oldu kotu mu bilmiyorum korktummm:18:

gunaydın canım dıcem ama sen yatmalısın sanırım artık
valla kotu olmamıstır sanırım belkı de bunye bıraz degısk tepkı vermıstır hıc bılemıyorum kı
sogan kuruyle ılgılı bı baslık vardı orada gecıkenler yazmıstı bı kac sefer

bende bazen bişeyler hissediyorum ama omu degilmi bilmiyorum sanki içerden biri ard arda cimcik atıyo gibi oluyo sonra geçiyo sürekli degil ama arada oluyo
ceylan nasılsın ağrıların hafifledimi. göbiş nasıl benim bayağı çıktı bide sivri değil yaygın enine büyüdü
canım agrılarım bi kaç gün geçmişti nerdeyse 2 gün falan iyiydim son bi kaç gündür yine yataktan falan zor kalkıyorum kalkınca zor yürüyorum ama 1 saat sonra falan biraz daha iyi oluyorum
göbüşüm çıktı ya görenler farkediyo artık benimki sivri gibi galiba ama yanlarda dolu sen artık normal kıyafet giyemiyorsundur o zaman ben sadece hamle pantolonu giyiyorum üst kısmı normal giyiyorum

gögüsleri çok ağrıttı bende
nerden bilebilirsinki belkide olumlu sonuçlar alırsın
bende günde 2 tane almıştım sabahkide akşamkide aynı dediğin gibi canım sanki alkol almışım gibi oluyordu bende başımı kaldıramıyordum
ekin ben varya manyak ağladım hatta o ara arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bi gör
mahvoldum ağlamaktan ay inşallah bu ay öyle olmam ya
hayırlısı bakalım
ama az kaldı bizlerde yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz allahın izniyle....

bilmiyorumki evde tartı yok hastenedede beni hiç tartmadılar hiç bilmiyorum o yüzden diger taraflar aynı sadece var olan göbegime biraz daha eklendi:44::44::44::44:

kız senı tartsalar zaten dıger hamıleler kullanamaz o tartıyı :)
duzenı bozulur tartının :)
o yuzden hc cıkarmamıslardır senı onun ustune
bnde resmını gormek ıstıyorum artıkkkkk

yegenımızı neden bzde uzak tutuorsun

hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen ınsallah
hepınızı opuyor vede sevıyorum

pışıııkkkk koyuyumda resmimi böyle dalga geçin dimiiiii

Ceylan ben 54 ile basladim,suan 57.5 kiloyum.
Tup bebek tedaviside biraz aldirtti tabi.

Kizlar biraz once kargo geldi,aldim paketi,icinde bebek kiyafetleri.
Kuzumun halasi almis.
Cok heyecanlandim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

esra ceylan sevser
naber kıızlar
ceylan ya valla merak edıyoruz fotoyu
hem bak koymasan da dalga gecılebılıyo bısey kaybetmeyeceksın yanı

ekincim aynen dedigin gibi oldu hersey. İlacli suyu verdiklerini anlamadim anladigimda artik sona gelmisik cok yakti boyle tuvaletim varmis gibi ama yanma vardi cok cok kisa sure sonra islem bitmisti zaten.. cok sukur bunuda atlattim simdi sirada hangi etap var acaba

saol gokcencimmm. darisi senin basina hic acimadi hic korkma benim elim ayagim titriyordu varya o derece ürküyordum herseyi bildigim halde korktum... ama varya inan bi o aleti taktiklarini hissediyosun isleme basladik buyuk bi kismi bitti dediginde ben daha ilaci vercekler saniyordum

lorkecim eski aylarinada baktim bu gunlerde ortlama 36.4 derecede oluyormussun zaten ilerleyen gunlerde dahada artacaktir. Zaten o 0,1 dereceyi birdahaki olctugunde bile gorebiliyosun nefes alip vermis olmak bile o kadar yaniltabilir. Bence yumurta catlamis

Kuzumun halasi almis.
Cok heyecanlandim.
bilgemcim gule gule kullansin bebişin yeni cicileriniiiiiii

5N1ek tatlim insallah simdi iyisindir rabbim seni bebişinden ayirmasin, korusun dualarim seninleee

Filmi aldiktan sonra sordum sorun varmi diye doktorunuz size aciklama yapaacaktir biz yorum yapmayalim dedi. Bende israr ettim randevuma daha var cok merak edyiorum diye; tupler acik ama diger noktalari doktorunuz incelemeli dedi. Diger noktalar dedigi ne olabilir bu takildi simdide aklima acaba baska bir sey gordudemi boyle konustu

Kuzumun halasi almis.
Cok heyecanlandim.
3 buçuk kilo yani valla ben şimdiye kadar pekte almamıştım ama 10 gündür yiyip içip yatıyorum bide annem sürekli bişeyler yediriyodu son zamanlarda daha bi çıktı yani
esra ceylan sevser
naber kıızlar
ceylan ya valla merak edıyoruz fotoyu
hem bak koymasan da dalga gecılebılıyo bısey kaybetmeyeceksın yanı
len lorkeee koyacam fotoyuda ben evde eşofmanlarla duruyorum biraz iyileşiyim süsleniyim püsleniyim öyle koyacam merak etmeyin hem bitterle bilgemede söylesenize yaaaa

evet ceylanncim bende cok merak ediyorum hepinizi gormek istiyorum. Facemi ekliyorsunuz resimlerinizi ben nasi gorebilirim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…