- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.721
hayılrısı olsun azra bende merak edıyorum sonucu bakalım nası cıkacakLorkecim verdik cok sukur. Sonuclari onumuzdeki cuma veriyorlarmis. Testi aldiktan sonra beklettiler bizi. Once incelemye aldilar sayimi icin meger dna incelemesi yapilmasi icin belli bi miktar olmasi gerekliymis o sayi yoksa incelenemiyormuz odum agzimda bekledim sayiniz yeterli degil dicekler diye. Neyseki dr cikti tamam sayim yeterli dedi verdik ciktik. Odemeyi bile almiyorlarmis ole olunca
aynen ekın yaa ben sbah aldıgım 1 tanede bıle fena oluyodum ozelllıkle ılk gunlerbu progestan iyi bişiymiş.2 tane alınca şarhoş etti beni
Günaydın topiğin güzel hatunları...
bilgem merhaba nasıl gidiyo
kızlar bugünki ateş tablom ama
ff 12. güne çizgi çekmiş yani çatladığı günmü çizgi çekiliyo :26:
39c0f5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sogan suyuna kacıncı gun basladın bende bozmadı dengeyı ama sogandan dolayı gecıkenlerı okumsutumslm kizlarrr bisey sorcam ozellikle deneyenlere ya ben bu ay sogan suyu ictim 15 gun acaba o mu adet gecikmesine sebep oldu
Rabbım yardımcın olsun duamızdasın ınsallah nasıbınde varsa sana sımsıkı tutunur yavrun endıse etme sen dınlenmene bakkızlarr sizlere hiç iyi haberlerim yok malesef yine kanamam basladı ve bu sefer kesılmıyor. iğne vuruluyorum. wc ve yemek dısında kalkma dedı ddr.um.
dualrınızı esirgemeyin lütfen...
oğlumu olcakmış maşallah yaa
aşşağıdaydı cnm gördüm
lorke nerde ya ceyaln kırk ayak oldu iyice klavyeye ulaşamıyo sanırım göbekten.:))))))
Gunaydin kizlar.
Yine yeni bir hafta basina basladik.
Umarim guzel bir hafta olur.
gunaydin kizlar lorkecim ben adetim bittikten 7 gun sonra basladim tarifte oyleydi galiba sogan suyu geciktirdi o zaman iyi mi oldu kotu mu bilmiyorum korktummm:18:
bende bazen bişeyler hissediyorum ama omu degilmi bilmiyorum sanki içerden biri ard arda cimcik atıyo gibi oluyo sonra geçiyo sürekli degil ama arada oluyogeçmişi okuyup geldim. evet canım hissediyorum özellikle acıkınca kıpırtı artıyor bebeğim annesine hey burda açlıktan öldük koca poponu kaldırda bişeyler ye bizde nasiplenelim diyor. Sende hissedersin az kaldı canım hissedince çok güzel oluyor
canım agrılarım bi kaç gün geçmişti nerdeyse 2 gün falan iyiydim son bi kaç gündür yine yataktan falan zor kalkıyorum kalkınca zor yürüyorum ama 1 saat sonra falan biraz daha iyi oluyorumceylan nasılsın ağrıların hafifledimi. göbiş nasıl benim bayağı çıktı bide sivri değil yaygın enine büyüdü
ben yeni başladım henüz göğüslere ulaşmadı sanırım bişiyleri yok:)
bana özel bi yan etki yapıyor o zmn adet olacakmış gibi kasıklarım rahatsız dün başladım bide 9 günün sonunda ne olur halim bilmem adetrahat geçiyormu peki bunu kullanınca ??
sabah aldığım yapmıyo 100 mg tek tablet ama akşam aldığım 2 tablet beni leyla yapıyo sanki alkol almışım gibi
kasık ağrım var ya benim daha yeni başladım bide sulu göz oldum ağlıom yerli yersiz.
bilmiyorumki evde tartı yok hastenedede beni hiç tartmadılar hiç bilmiyorum o yüzden diger taraflar aynı sadece var olan göbegime biraz daha eklendi:44::44::44::44:
kız senı tartsalar zaten dıger hamıleler kullanamaz o tartıyı :)
duzenı bozulur tartının :)
o yuzden hc cıkarmamıslardır senı onun ustune
bnde resmını gormek ıstıyorum artıkkkkk
yegenımızı neden bzde uzak tutuorsun
hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen ınsallah
hepınızı opuyor vede sevıyorum
ekincim aynen dedigin gibi oldu hersey. İlacli suyu verdiklerini anlamadim anladigimda artik sona gelmisik cok yakti boyle tuvaletim varmis gibi ama yanma vardi cok cok kisa sure sonra islem bitmisti zaten.. cok sukur bunuda atlattim simdi sirada hangi etap var acababen tunik tayt giymiştim zaten üstüne örtü veriyorlar ama çatal muayenesi gibi ayakların havadazaten bayanlar ilgilerniyo dr cevat bey paravnın arkasından ekrandan filmi çekiyo..yarın gel sende bişiyi yokmuş diceksin..eski teknik kullanılırken rahimi dışarı falan çekiyorlarmış o yüzden ürkütüyorlar o şekilde çekilenler haklı olarak tabiki.
keşke adet sancımda o kdr olsa benim
saol gokcencimmm. darisi senin basina hic acimadi hic korkma benim elim ayagim titriyordu varya o derece ürküyordum herseyi bildigim halde korktum... ama varya inan bi o aleti taktiklarini hissediyosun isleme basladik buyuk bi kismi bitti dediginde ben daha ilaci vercekler saniyordumselam fıstıklar..
5n1k canım rabbim yardımcın olsun bebişin sımsıkı tutunsun sana inşalaah..
dikkat et kendine dualarımız seninle..
azracım yarın için rabbim kolaylık versin
yarın muhakkak nasıl geçtiğini söyyle tamam mı tatlım
bekliyorum haberini
bu ay bende çektirecem ya korkuyorum biraz
imşallah filmin misss gibi çıkar bişicikler yoktur..
bi de adetinin kaçıncı günü gitmiş oluyorsun ya da adet bitiminden kaç gün sonra diye sorayım..
ekin sarhoşluğun tadını çıkar:)))
lorkecim eski aylarinada baktim bu gunlerde ortlama 36.4 derecede oluyormussun zaten ilerleyen gunlerde dahada artacaktir. Zaten o 0,1 dereceyi birdahaki olctugunde bile gorebiliyosun nefes alip vermis olmak bile o kadar yaniltabilir. Bence yumurta catlamis33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya pekı benım bu yımırta nıe catlayamadı kı
yada acaba erkenden olgunlasmadan catladımı kı dıcem ama ates ortalamam mı dusuk nedır
ama akıntım bıttı testte yapmıstım kasık sancımda gectı
goguslerımde dolgunlasmaya basladı demekkı catladı dıyroum ama verımlı bı a olmadı sanırım atese bakarsak
ben 2 gun daha calısırı bırakırım hevesım kactı progestan da ıcemedım ıcsemmı nabsam bılemedım :44:
bilgemcim gule gule kullansin bebişin yeni cicileriniiiiiiiCeylan ben 54 ile basladim,suan 57.5 kiloyum.
Tup bebek tedaviside biraz aldirtti tabi.
Kizlar biraz once kargo geldi,aldim paketi,icinde bebek kiyafetleri.
Kuzumun halasi almis.
Cok heyecanlandim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
3 buçuk kilo yani valla ben şimdiye kadar pekte almamıştım ama 10 gündür yiyip içip yatıyorum bide annem sürekli bişeyler yediriyodu son zamanlarda daha bi çıktı yaniCeylan ben 54 ile basladim,suan 57.5 kiloyum.
Tup bebek tedaviside biraz aldirtti tabi.
Kizlar biraz once kargo geldi,aldim paketi,icinde bebek kiyafetleri.
Kuzumun halasi almis.
Cok heyecanlandim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
len lorkeee koyacam fotoyuda ben evde eşofmanlarla duruyorum biraz iyileşiyim süsleniyim püsleniyim öyle koyacam merak etmeyin hem bitterle bilgemede söylesenize yaaaaesra ceylan sevser
naber kıızlar
ceylan ya valla merak edıyoruz fotoyu
hem bak koymasan da dalga gecılebılıyo bısey kaybetmeyeceksın yanı
evet ceylanncim bende cok merak ediyorum hepinizi gormek istiyorum. Facemi ekliyorsunuz resimlerinizi ben nasi gorebilirim :))
coookkkk teşekkur ederim ceylancim hemen ekliyorumevet canım faceye ekliyoruz ben daha eklemedim ama hamiş resmini özelden maili yazıyım ordan ekle bendende diger arkadaşları eklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?