- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.781
delliiiii... boy da lazım kilo elbet bir gün alınır ama o kiloyu kaldıracak boy lazım:))9
ayy bak senle iki laflardım ama yemeğe gelmiştim geri gitmeem lazım okula
geç kaldım...
bizde görelim amaaa paylaş deseneeeeee
ben koyacam biraz daha iyi oluymda canım öne dogruda kocaman çıkaracam göbegimi koyacam delüler sizi gaza getirdiniz koyumda görün
benimde aynen oyle oldu ama bugun seytanin bacagini kirdim vede soyledimmmmmmmmmmm ceylancim saolsun hic ikiletmedi öptüm seni kocaman ceylannyaaa kuzucum ne bileyimmmm:)))
belki istemezsiniz diye
ben bilmiyorum ki prosedürü:))))
benim hep aklımda söyleyeyim diyorum size ama uygun bir zaman bekliyordum biraz daha vakit geçsin alışsınlar bana diye:))
yoksa siz facede topiğin bebişlerine bakarken nasıl kıskanıyordum biliyonnn muuuuu:18::18::18::18:
aahhh ben de görebilsem diye:)))
saol kuzucum cok destek oldunazra hadi gözün aydın canm açık çıkmış tüpler çok öenmli..
cevat bey çok iyiydi yaa bana dediki sen çok kafaya takıyorsun gel burda çalış, kafan dağılsınben dr istemeden kendim gittim çektirdimdeee
dedimki yok doktorluk yapmaya kalkarım siz beni işten atarsınız
saol gokcencim darisi basina vallahi bidaha cektir deseler cektiririm yani korkmadan anestezisiz canim sakin bu kadarcik sey icin anestezi yukletme bunyeneazra bu arada canım unuttum yazmayı
atlatmışsın ne güzel darısı başıma inşalalh:)))
anestezisiz dimi tatlım
benimde aynen oyle oldu ama bugun seytanin bacagini kirdim vede soyledimmmmmmmmmmm ceylancim saolsun hic ikiletmedi öptüm seni kocaman ceylann
saol kuzucum cok destek oldundiger hususlar neymis 28 subatta ogrenicez artik bekle bekle omrumuz beklemekle geciyor
saol gokcencim darisi basina vallahi bidaha cektir deseler cektiririm yani korkmadan anestezisiz canim sakin bu kadarcik sey icin anestezi yukletme bunyene
ceylan ve mavicim ekledim sizi kizlarrr ama ben simdi topicteki kizlari nerden bilcemm ceylan butun listene arkadaslikmi gondereyim
teşekkür ederim ekin cevap verdiyin için sagol canımaleyna gözükmüyor ..ama ff bazı ayları pro üyelik veriyor çalışma ve adet günlerini renkli gösstriyor ama tam olarak anlamlarını bende bilmiyorum
benimde aynen oyle oldu ama bugun seytanin bacagini kirdim vede soyledimmmmmmmmmmm ceylancim saolsun hic ikiletmedi öptüm seni kocaman ceylann
saol kuzucum cok destek oldundiger hususlar neymis 28 subatta ogrenicez artik bekle bekle omrumuz beklemekle geciyor
saol gokcencim darisi basina vallahi bidaha cektir deseler cektiririm yani korkmadan anestezisiz canim sakin bu kadarcik sey icin anestezi yukletme bunyene
ceylan ve mavicim ekledim sizi kizlarrr ama ben simdi topicteki kizlari nerden bilcemm ceylan butun listene arkadaslikmi gondereyim
radyotom radyomarda cektirdim canim findikzadede 370 tl cok memnun kaldim gercekten hic acım olmaditeşekkür ederim ekin cevap verdiyin için sagol canım
azra gözün aydın rahim filmi vcektirmişsin bendende dr istedi de istanbuldaysan nerde ve fiyat olarak kaca cektirdin ögrenebilirmiyim
saol umudcum nasilsin facede senide ekledim sakincasi yok değilminasilsiniz kizlarrr
azra cektirmissin rahim filmini gozun.aydinn...
51NK gecmis olsun canim bebisin sana simsiki tutunsun INSALLAH...
k
radyotom radyomarda cektirdim canim findikzadede 370 tl cok memnun kaldim gercekten hic acım olmadi
saol umudcum nasilsin facede senide ekledim sakincasi yok değilmi
radyotom radyomarda cektirdim canim findikzadede 370 tl cok memnun kaldim gercekten hic acım olmadi
saol umudcum nasilsin facede senide ekledim sakincasi yok değilmi
Yuh ne kdr artırmışlar bana 320 dediler pazarlıkla 250 tl ye çektiridm ama aralık 2010 da..pazarlık yapın yaaa
sordum gecmiyo canim direk verdim ciktimsigorta gecmiyomu bu rahim filminde sordunmu hiç canım
saol gelbebegimcim hic korkma 5 dak bile surmuyo ilac verilmis biterken anladim geldigini o derece duyulmuyo yani. Eşinin toplam sayisi cok güzelSPERM ANALİZ RAPORU
Abstinans süresi(gün) :4 gün
Lökosit :0.1 milyon/mL.
Volüm :2.4 mL.
Aglütinasyon :Görülmedi
Görünüş :Opalesan
Diğer Hücreler :0.6 Milyon/mL.
Kıvam :Viskozite Artmış
Likefaksiyon Süresi :>60 Dakika
pH :Alkali
SPERMATOZOA ANALİZİ
KONSANTRASYON : 67.000.000/mL.
TOTAL KONSANTRASYON :160.800.000/2.4 mL.
MOTİLİTE(%)1.SAAT REFERANS DEĞERLER
Toplam motil oranı(a+b+c) :%29.4 İyi: > 50 Orta: 30-50 düşük: <30)
Hızlı Progresif Motil(a) :% 5.8
Yavaş Progresif Motil(b) :%15.4
Yerinde Motil c) :% 8.2
İmmotil(d) :%70.6
Motil sperm sayısı :47.3 M
Fonksiyonel sperm :14.4 M
NORMAL MORFOLOJİLİ HÜCRE ORANI
KRUGER KRİTERLERİNE GÖRE:%3 (iyi: >5 Orta: 3 - 5 düşük: <2)
WHO KRİTERLERİNE GÖRE :%22.0 (iyi: >30 Orta: 20-30 düşük: <20)
*Çalışma Otomatize Sperm Analizörü sistemi kullanılarak yapılmış ve elde edilen neticeler manuel değerlendirme ile teyid
edilmiştir.
kızlar nasılsınız test sonuçlarımız nasıl bi bakın...
5N1K cnm geçmiş olsun geçer gider kanamn inş...
azra ben de çok korkuyorum bu filmden ..ümit oldun bana da ya..geçmiş olsun ..hayırlara vesile olsun inş..
ekin o ilacı yengemde hamileliğinde düşük riski old için kullanmıştı..sarhoş gibi oluyodu :)
bende hiiiiiiç bişey yok bekliyoz işte
gelbebeğim sizde sadece ileri harekette sorun var canım yaa evicap ve havuç kürü yapsana eşine hıza iyi geliyor
saol gelbebegimcim hic korkma 5 dak bile surmuyo ilac verilmis biterken anladim geldigini o derece duyulmuyo yani. Eşinin toplam sayisi cok güzelileri hizliniz biraz az galiba ama onu kurlerle artirabilirsiniz morfolojinizde sinirda gibi morfolojiyi pek iyi bilmiyorum ama %1 ile kalan varmis canim
ekinn nasilsin canim progesterona baslamissin hayirlisi olsun INSALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?