Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde görelim amaaa paylaş deseneeeeee
ben koyacam biraz daha iyi oluymda canım öne dogruda kocaman çıkaracam göbegimi koyacam delüler sizi gaza getirdiniz koyumda görün

kız delü ceylan, albüme girersen görürsün resmi :))) orda duruyorlar, kaldırmadım, sadece ekledim bıraktım öyle :))) en kısa zamanda seninde resmini bekliyoruz ona göre :))

benimde aynen oyle oldu ama bugun seytanin bacagini kirdim vede soyledimmmmmmmmmmm ceylancim saolsun hic ikiletmedi öptüm seni kocaman ceylann

saol kuzucum cok destek oldun diger hususlar neymis 28 subatta ogrenicez artik bekle bekle omrumuz beklemekle geciyor

azra bu arada canım unuttum yazmayı
atlatmışsın ne güzel darısı başıma inşalalh:)))
anestezisiz dimi tatlım
saol gokcencim darisi basina vallahi bidaha cektir deseler cektiririm yani korkmadan anestezisiz canim sakin bu kadarcik sey icin anestezi yukletme bunyene

ceylan ve mavicim ekledim sizi kizlarrr ama ben simdi topicteki kizlari nerden bilcemm ceylan butun listene arkadaslikmi gondereyim

listemdeki bütün arkadaşlar burdan zaten canım yolla gitsin

aleyna gözükmüyor ..ama ff bazı ayları pro üyelik veriyor çalışma ve adet günlerini renkli gösstriyor ama tam olarak anlamlarını bende bilmiyorum
teşekkür ederim ekin cevap verdiyin için sagol canım

azra gözün aydın rahim filmi vcektirmişsin bendende dr istedi de istanbuldaysan nerde ve fiyat olarak kaca cektirdin ögrenebilirmiyim

nasilsiniz kizlarrr
azra cektirmissin rahim filmini gozun.aydinn...
51NK gecmis olsun canim bebisin sana simsiki tutunsun INSALLAH...

k

teşekkür ederim ekin cevap verdiyin için sagol canım

azra gözün aydın rahim filmi vcektirmişsin bendende dr istedi de istanbuldaysan nerde ve fiyat olarak kaca cektirdin ögrenebilirmiyim
radyotom radyomarda cektirdim canim findikzadede 370 tl cok memnun kaldim gercekten hic acım olmadi

nasilsiniz kizlarrr
azra cektirmissin rahim filmini gozun.aydinn...
51NK gecmis olsun canim bebisin sana simsiki tutunsun INSALLAH...

k
saol umudcum nasilsin facede senide ekledim sakincasi yok değilmi

radyotom radyomarda cektirdim canim findikzadede 370 tl cok memnun kaldim gercekten hic acım olmadi

saol umudcum nasilsin facede senide ekledim sakincasi yok değilmi

sagol canim iyiyim bende yogun kosturmaca yorgunluk hepsi bir arada...
ne sakincasi canim bende kabul ettim arkadasligini :))

SPERM ANALİZ RAPORU
Abstinans süresi(gün) :4 gün
Lökosit :0.1 milyon/mL.
Volüm :2.4 mL.
Aglütinasyon :Görülmedi
Görünüş :Opalesan
Diğer Hücreler :0.6 Milyon/mL.
Kıvam :Viskozite Artmış
Likefaksiyon Süresi :>60 Dakika
pH :Alkali
SPERMATOZOA ANALİZİ
KONSANTRASYON : 67.000.000/mL.
TOTAL KONSANTRASYON :160.800.000/2.4 mL.

MOTİLİTE(%)1.SAAT REFERANS DEĞERLER
Toplam motil oranı(a+b+c) :%29.4 İyi: > 50 Orta: 30-50 düşük: <30)
Hızlı Progresif Motil(a) :% 5.8
Yavaş Progresif Motil(b) :%15.4
Yerinde Motil c) :% 8.2
İmmotil(d) :%70.6
Motil sperm sayısı :47.3 M
Fonksiyonel sperm :14.4 M

NORMAL MORFOLOJİLİ HÜCRE ORANI
KRUGER KRİTERLERİNE GÖRE:%3 (iyi: >5 Orta: 3 - 5 düşük: <2)
WHO KRİTERLERİNE GÖRE :%22.0 (iyi: >30 Orta: 20-30 düşük: <20)
*Çalışma Otomatize Sperm Analizörü sistemi kullanılarak yapılmış ve elde edilen neticeler manuel değerlendirme ile teyid
edilmiştir.

kızlar nasılsınız test sonuçlarımız nasıl bi bakın...
5N1K cnm geçmiş olsun geçer gider kanamn inş...
azra ben de çok korkuyorum bu filmden ..ümit oldun bana da ya..geçmiş olsun ..hayırlara vesile olsun inş..
ekin o ilacı yengemde hamileliğinde düşük riski old için kullanmıştı..sarhoş gibi oluyodu :)

bende hiiiiiiç bişey yok bekliyoz işte

sigorta gecmiyomu bu rahim filminde sordunmu hiç canım
sordum gecmiyo canim direk verdim ciktim
Ekin cok utaniyorum ben pazarlik yapmaya cok istedim ama yapamadim cok para hakkatten ama acisiz diye katlandim napim

saol gelbebegimcim hic korkma 5 dak bile surmuyo ilac verilmis biterken anladim geldigini o derece duyulmuyo yani. Eşinin toplam sayisi cok güzel ileri hizliniz biraz az galiba ama onu kurlerle artirabilirsiniz morfolojinizde sinirda gibi morfolojiyi pek iyi bilmiyorum ama %1 ile kalan varmis canim

gelbebeğim sizde sadece ileri harekette sorun var canım yaa evicap ve havuç kürü yapsana eşine hıza iyi geliyor

cnm hızlı progresif 5.8 diyor bu de mi düşük olan?
bide immotil ölü demekmiş galiba..bizimki %70 yazıyo
keçiboynuzu yapıyorum cnm...havuça mı geçelim dersin?

kızlar sayı 60 milyon mu ya şoktayımm... :)

Son düzenleme:

Hayırlı günler, hayırlı haftalar arkadaşlar nasılsınız?
Sabah beri temizlik ütü derken çoook yoruldum...

Azra canım rahim filmini çektirmişsin temiz çıkmış çok şükür
Sevindim.
İnşallah yakın zamanda içi bebekle dolar.....

Son düzenleme:
ımmotil tamamen hareketsiz olsan canım boşver onu sayı mükemmelll k.bynuzunu bırak artık havuca geç sen size o lazım.. e vitaminide kullansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…