- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.801
iyiym canım progestanın yan etkileriyle uğraşıyorum işte..
sen nasılsın
muescim senden iyisi yok vallahi bi kahve yap simdi kendinee dinlen
Hayırlı günler, hayırlı haftalar arkadaşlar nasılsınız?
Sabah beri temizlik ütü derken çoook yoruldum...
aminnnn insallah muesim saolasin
Azra canım rahim filmini çektirmişsin temiz çıkmış çok şükür
Sevindim.
İnşallah yakın zamanda içi bebekle dolar.....
Benim tatlim bende katilmak istedim aranizaa
Kızlar face den s.f.a kim ?
ımmotil tamamen hareketsiz olsan canım boşver onu sayı mükemmelll k.bynuzunu bırak artık havuca geç sen size o lazım.. e vitaminide kullansın.
YA KIZLAR SAYI 60 MI Bİ DE Total konsantrasyonu mu ne öle bişe var 180 milyon galiba..
hangisini baz alayım ben şimdi..
Geçmiş olsun canım bu ay bende kullanmıştım dün bitti banada çok dokundu.
Mide bulantısı oldu mu sende?
Aşırı duygusallık bendede oldu.
YA KIZLAR SAYI 60 MI Bİ DE Total konsantrasyonu mu ne öle bişe var 180 milyon galiba..
hangisini baz alayım ben şimdi..
muescim senden iyisi yok vallahi bi kahve yap simdi kendinee dinlenbenim dağğğğğ gibi birikmis bir ütüm varki hic sormaaaaaaa dusundukce isyerinde huzurum kaciyo
aminnnn insallah muesim saolasin
Benim tatlim bende katilmak istedim aranizaa
ya inanamıyorum Rabbime hamdolsun..canim 1 ml de 60 milyon sperminiz var 2.5 ml cikis olmus toplamda 180 milyon yapiyo cok cok iyi yabizim toplamda 54 kusurdu galibaa. Genelde total sperm konusulur ama
azra yazmış canım maşallah harika sayınız.sen harekete yüklen
bende mide bulantısı olmadı kasık ağrısımı böbrek ağrısımı gazmı ne olduüunu anlamadığım bişiler oluoyr ayrıca sabahları kalktığımda belim feci ağrıyor.
azra yazmış canım maşallah harika sayınız.sen harekete yüklen
sen daha yenimi anladin sayinin 180 milyona ciktiginiya inanamıyorum Rabbime hamdolsun..
11 milyondan 180 milyona kızlarrrrrrrrrrrr..... :)
keçiboynuzu işe yaradı galiba...
sağolun canlarım...
çok şükür çoook...
ya inanamıyorum Rabbime hamdolsun..
11 milyondan 180 milyona kızlarrrrrrrrrrrr..... :)
keçiboynuzu işe yaradı galiba...
sağolun canlarım...
çok şükür çoook...
MAVİŞİM sen kaan aydosla iletisem gectinmi varikosel yoktu sizde değilmi. Birsey olmali cogalmasini olumsuz etkileyen :26:senin adına çok sevindim. Akabinde bebek galir inşallah. ben 7 aydır çok düzenli keçiboynuzu kullandırttım eşime 1 tane bile yükseltmedianlamıyorum bizde niye işe yaramıyor biri bana akıl versin :) kafayı yiyecem.
MAVİŞİM sen kaan aydosla iletisem gectinmi varikosel yoktu sizde değilmi. Birsey olmali cogalmasini olumsuz etkileyen :26:
MAVİŞİM sen kaan aydosla iletisem gectinmi varikosel yoktu sizde değilmi. Birsey olmali cogalmasini olumsuz etkileyen :26:
İnşallah bu ay senin için çok güzel olur
benimde aynen oyle oldu ama bugun seytanin bacagini kirdim vede soyledimmmmmmmmmmm ceylancim saolsun hic ikiletmedi öptüm seni kocaman ceylann
saol kuzucum cok destek oldundiger hususlar neymis 28 subatta ogrenicez artik bekle bekle omrumuz beklemekle geciyor
saol gokcencim darisi basina vallahi bidaha cektir deseler cektiririm yani korkmadan anestezisiz canim sakin bu kadarcik sey icin anestezi yukletme bunyene
canım sağolasın inşallah bende hallederim acısız olur umarım((
tatlım bende senden cesaret buldum valla:)) ama ama sen eklemmişsin beni
ben sana mesaj yolamıştım gelmedi mi:26::26::26::26::26:
Yok tatlım kaan aydosla iritbata geçemedik. eşimi ikna edemedim malasefburdaki doktorda yok dedi. hormon testi yaptırmıştık onun değerini mail atmıştım kaan beye normal demişti. bilmiyorum bende şaşırdım.
ben uzun süredir bu formu takip etmeme rağmen yeni üye oldum.bu nedenle kullanmayı bilmiyorum.ben 22 yaşındayım henüz,eşim 32 yaşında.bende pco var,eşimde de varikosel.3 ay önce eşim ameliyat oldu yarın kontrole gideceğiz.sizin gibi güzel haberlerle dönelim inşallah :) 2 yıllık evliyiz ve gecen yıl aşılama oldum ancak tutmadı.tekrar hepinize merhabalar :)
Muesim çok saol amin hepimizin olsun inşallah bebişleri..
hoşsada yarın mutlaka yaz değerlerinizi ben merak ederim..
biz 7 ay oldu ameliyat olalı hala bebiş yok gerçi son 3 -4 aydır bendedde sorun var yumurtlamam erken ve sağlıksz oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?