- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.761
:)))))
ceylaaannn..
mailimi değil adımı attım sana geldi mi faceden eklersin kuzucuk
Filmi aldiktan sonra sordum sorun varmi diye doktorunuz size aciklama yapaacaktir biz yorum yapmayalim dedi. Bende israr ettim randevuma daha var cok merak edyiorum diye; tupler acik ama diger noktalari doktorunuz incelemeli dedi. Diger noktalar dedigi ne olabilir bu takildi simdide aklima acaba baska bir sey gordudemi boyle konustu
hayır gelmedi nasıl bulacam mail olsa daha kolaydı kız
azra hadi gözün aydın canm açık çıkmış tüpler çok öenmli..
cevat bey çok iyiydi yaa bana dediki sen çok kafaya takıyorsun gel burda çalış, kafan dağılsınben dr istemeden kendim gittim çektirdimdeee
dedimki yok doktorluk yapmaya kalkarım siz beni işten atarsınız
selam kızlar nasılsınız? herkese güzel bir hafta diliyorum..kızlar bende face resmimi koydum :) ama paylaş demediğim için kimse farketmedisadece gülüm gördü ceylan bende seni çok merak ediyorum, koyda bakalım bir ara ya :)
yaaa kuzucum ne bileyimmmm:)))
belki istemezsiniz diye
ben bilmiyorum ki prosedürü:))))
benim hep aklımda söyleyeyim diyorum size ama uygun bir zaman bekliyordum biraz daha vakit geçsin alışsınlar bana diye:))
yoksa siz facede topiğin bebişlerine bakarken nasıl kıskanıyordum biliyonnn muuuuu:18::18::18::18:
aahhh ben de görebilsem diye:)))
canım davet yolladım sana faceden :)
esram çok iyi bi hala oldun..
bakalım benden taraf teyze olunca neler yapıcan
gökçen geldimiii:26:
kızlar merhaba ben size bişi sorcam benim tablomda atesimi yazdıgım yerde takvim varya orda
bu ayın şubat ayının 16,17,18 günleri koyu yeşil
19,20,21,22,23 acık yeşil olarak işaretlenmiş acaba nedemek oluyo sizlerde böyle bişi cıktımı
tabloma bakın kızlar ama dediyim yer burda gözükmüycek galiba
36c970 ovulation charts on fertilityfriend.com
ekin sana daha var bende görecez delü önce
gökçenn seni hemen geri siliyorum facemden bu ne len böyle filinta gibi
işleyelim bakalım sepetin resmini ekle dedim begenirsem yaparım dedim hani belki ben sana yapar yollarım falan der diye
Olsun kız şimdiden işliyim ben
zayıfsınya iştene filintası kızz dalga geçiyon galiba:)))
kısa bodur tavuğun biriyim ayol..
işleyelim bakalım sepetin resmini ekle dedim begenirsem yaparım dedim hani belki ben sana yapar yollarım falan der diye
zayıfsınya işte
boyu napacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?