Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

azra hadi gözün aydın canm açık çıkmış tüpler çok öenmli..
cevat bey çok iyiydi yaa bana dediki sen çok kafaya takıyorsun gel burda çalış, kafan dağılsın ben dr istemeden kendim gittim çektirdimdeee
dedimki yok doktorluk yapmaya kalkarım siz beni işten atarsınız

kızlar merhaba ben size bişi sorcam benim tablomda atesimi yazdıgım yerde takvim varya orda

bu ayın şubat ayının 16,17,18 günleri koyu yeşil

19,20,21,22,23 acık yeşil olarak işaretlenmiş acaba nedemek oluyo sizlerde böyle bişi cıktımı

tabloma bakın kızlar ama dediyim yer burda gözükmüycek galiba

36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

:))) ilahiiii...

selam kızlar nasılsınız? herkese güzel bir hafta diliyorum..kızlar bende face resmimi koydum :) ama paylaş demediğim için kimse farketmedi sadece gülüm gördü ceylan bende seni çok merak ediyorum, koyda bakalım bir ara ya :)

bizde görelim amaaa paylaş deseneeeeee
ben koyacam biraz daha iyi oluymda canım öne dogruda kocaman çıkaracam göbegimi koyacam delüler sizi gaza getirdiniz koyumda görün

canım davet yolladım sana faceden :)

aleyna gözükmüyor ..ama ff bazı ayları pro üyelik veriyor çalışma ve adet günlerini renkli gösstriyor ama tam olarak anlamlarını bende bilmiyorum

işleyelim bakalım sepetin resmini ekle dedim begenirsem yaparım dedim hani belki ben sana yapar yollarım falan der diye

zayıfsınya işte
boyu napacan

delliiiii... boy da lazım kilo elbet bir gün alınır ama o kiloyu kaldıracak boy lazım:))9
ayy bak senle iki laflardım ama yemeğe gelmiştim geri gitmeem lazım okula
geç kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…