Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Herkese günaydınlarrr....
Ben niye regli olamıyorum yaaa deliricem bütün belirtiler var ama kendisi daha gelmedi
Eşimde bende teraziyiz ikimizin yükselenide ikizler
Böyle durumda ne oluyor acaba

merhaba arkadaşlar nasılsınız ya size bir şey sorcam benim eşimdede problem var ama ameliyat olduk değerlerimiz 8.000.18.000.48.000 kadar çıktı ama dün bir tahlıl yaptırdık koskocaman bir 00000000000000000000 çıktı ne olur bana yardım edin ya o yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık acaba labarotuarındamı bir sorun var 1 tane bile yok aranızda böylebir durumla karışılaşan oldumu ve ben 14 şubatta genol f ye başladım doktorumuz eşimden tahlil istedi ve biz şoktayz ne yapacagımızı şarşırdık

hiziniz iyi mavicim sakın kendini uzme doktorlar size en uygun tedaviyi verecektir

Herkese günaydınlarrr....
Ben niye regli olamıyorum yaaa deliricem bütün belirtiler var ama kendisi daha gelmedi
Eşimde bende teraziyiz ikimizin yükselenide ikizler
Böyle durumda ne oluyor acaba
muescim kac gun gecikti. Belki tuhaf gelicek sana ama test yaptinmi hic:26:

su her zmn yaptırdığınız yerde testi yenileyinmadem sen tedavi oluyorsun mutlaka yenileyin ..ve farklı yerde test yaptırmayın kıyaslama açısında sağlıksız

su her zmn yaptırdığınız yerde testi yenileyinmadem sen tedavi oluyorsun mutlaka yenileyin ..ve farklı yerde test yaptırmayın kıyaslama açısında sağlıksız

canım cumartesi tüp bebek doltorumuz istedi bizde oturduğumuz yerde yaptırdık cumartesi tüp bebek merkezinde tekrar yaptıracağız dua edin ne olur

Canım önce sakin ol.
Bu laboratuardan da kaynaklanabiliyor bazen.
Bazende kullanılan antibiyotikten ve ya ateşli bir grip geçirdiyse ondanda kaynaklanabiliyor.
Sperm sayısında değişiklik olabiliyor.

hiziniz iyi mavicim sakın kendini uzme doktorlar size en uygun tedaviyi verecektir

muescim kac gun gecikti. Belki tuhaf gelicek sana ama test yaptinmi hic:26:

Canım benim durup biraz karışık geç yumurtlama oldu bu ay.
Geçen hafta progestan kullandım doktorum demişti pazar günü bıraktım.
Bu hafta içinde olursun dedi doktorum.
Belki normaldir anca olurum.
Amma reglim başlayınca tedavim başlayacak ya hemen olayım istiyorum.

canlarım merhaba:)))
gittim geldim doktora:))
konuştuk ve muayenemi oldum:)))
kısmette ilk reglimle başlıyorum:))
yumurta rezerwlerin iyi dedi çok mutlu oldum ,rahim kalınlığımda iyiymiş:)))
çok mutluyum çokkkkkk:)))

Yağmur'um nasıl sevindim anlatamam ..
Yavrun gelicek inşallah yakında :)

Kızlar burası niyeee sessizleşti anladımmmm..
Sağolsun ekin benide face'de ki gruba üye yapmış..
Gece kocişleri uyutup kaynatacak çok şahane bir yer bulmuşsunuzzzzzzz haaaa :)
Neyse bende takılırım , çok beğendim ..

canim benim
senin mutlulugunla bende mutluyum
insallah hersey cok guzel olacak
seni seviyorum

canimm cok sevindimm ALLAH yolunu acik etsin..sonunda d boyle mutlu ol emiiii

canim ameliyattan sonra klomen de kullandiysaniz ilk aylartda sifirlanabiliyor gecici bir durum
3. aydan sonra duzeliyor

ve

yaptirdiginiz yerde hata da olabilir bizim basimiza geldi cunki

o yuzden bikac gun icinde tekrar yaptirsin

bence hata var ....

kızlar herkese merhaba, herkes iyidir inşAllah..

Ben bugün çok hastaydım, tüm gün yattım üşüttüm sanırsam,

Face deki grup hayırlı olsun :) ben eşimin face den baktım görünmüyor grup sanki ama yinede insan tedirgin oluyor, çünkü benimde herkese açık, tek kk daki arkadaşlar değil :) duvarıma falan da baktım başka face den göremedim paylaşılanları, inşAllah kimse görmez :)

Yağmurum canım adınıza çok sevindim, inşAllah sende gelecek aylarda hamiş olarak aramıza döneceksin bebeğim :)

gecmis olsun caniminici

cok gecmis olsunn canimm ALLAH sifa versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…