- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.101
hiziniz iyi mavicimCanım hızımız biizm toplamda %65 civarıydı. morfolojide %4 .bu tüp tedavisi sırsındaki değerler 7-8 ay önce. belki artmışta olabilir. genelde yaptığımzı testlrde hızızmız normal çıkıyor. morfolojide normal sayılır. Doktorlarda hep öyle söyledi. ama sayı az işte.
muescim kac gun gecikti. Belki tuhaf gelicek sana ama test yaptinmi hic:26:
Herkese günaydınlarrr....
Ben niye regli olamıyorum yaaa deliricem bütün belirtiler var ama kendisi daha gelmedi
Eşimde bende teraziyiz ikimizin yükselenide ikizler
Böyle durumda ne oluyor acaba
su her zmn yaptırdığınız yerde testi yenileyinmadem sen tedavi oluyorsun mutlaka yenileyin ..ve farklı yerde test yaptırmayın kıyaslama açısında sağlıksız
merhaba arkadaşlar nasılsınız ya size bir şey sorcam benim eşimdede problem var ama ameliyat olduk değerlerimiz 8.000.18.000.48.000 kadar çıktı ama dün bir tahlıl yaptırdık koskocaman bir 00000000000000000000 çıktı ne olur bana yardım edin ya o yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık acaba labarotuarındamı bir sorun var 1 tane bile yok aranızda böylebir durumla karışılaşan oldumu ve ben 14 şubatta genol f ye başladım doktorumuz eşimden tahlil istedi ve biz şoktayz ne yapacagımızı şarşırdık
hiziniz iyi mavicimsakın kendini uzme doktorlar size en uygun tedaviyi verecektir
muescim kac gun gecikti. Belki tuhaf gelicek sana ama test yaptinmi hic:26:
canlarım merhaba:)))
gittim geldim doktora:))
konuştuk ve muayenemi oldum:)))
kısmette ilk reglimle başlıyorum:))
yumurta rezerwlerin iyi dedi çok mutlu oldum ,rahim kalınlığımda iyiymiş:)))
çok mutluyum çokkkkkk:)))
merhaba arkadaşlar nasılsınız ya size bir şey sorcam benim eşimdede problem var ama ameliyat olduk değerlerimiz 8.000.18.000.48.000 kadar çıktı ama dün bir tahlıl yaptırdık koskocaman bir 00000000000000000000 çıktı ne olur bana yardım edin ya o yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık acaba labarotuarındamı bir sorun var 1 tane bile yok aranızda böylebir durumla karışılaşan oldumu ve ben 14 şubatta genol f ye başladım doktorumuz eşimden tahlil istedi ve biz şoktayz ne yapacagımızı şarşırdık
kızlar herkese merhaba, herkes iyidir inşAllah..
Ben bugün çok hastaydım, tüm gün yattımüşüttüm sanırsam,
Face deki grup hayırlı olsun :) ben eşimin face den baktım görünmüyor grup sanki ama yinede insan tedirgin oluyor, çünkü benimde herkese açık, tek kk daki arkadaşlar değil :) duvarıma falan da baktım başka face den göremedim paylaşılanları, inşAllah kimse görmez :)
Yağmurum canım adınıza çok sevindim, inşAllah sende gelecek aylarda hamiş olarak aramıza döneceksin bebeğim :)
kızlar herkese merhaba, herkes iyidir inşAllah..
Ben bugün çok hastaydım, tüm gün yattımüşüttüm sanırsam,
Face deki grup hayırlı olsun :) ben eşimin face den baktım görünmüyor grup sanki ama yinede insan tedirgin oluyor, çünkü benimde herkese açık, tek kk daki arkadaşlar değil :) duvarıma falan da baktım başka face den göremedim paylaşılanları, inşAllah kimse görmez :)
Yağmurum canım adınıza çok sevindim, inşAllah sende gelecek aylarda hamiş olarak aramıza döneceksin bebeğim :)
gecmis olsun caniminici
cok gecmis olsunn canimm ALLAH sifa versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?