Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kan dış yüzeyin tahirişinden oldu canım bilmiyorum 5gündeyim dahada

kan önemseme tahrişteninşallah hamişsindir cnm dr kontrollünde mi alıyorsun çok kötü olursan dr görün derim cnm bakalım bende yarın başlayacağım ağrı yok sadece kaşıntı ve koku olduğu için ben yan etkisi olduğunu düşünüyorum

yok be canım ne hamileliği ateşim bile adam akıllı yükselmediki yan etki ve 5 gün daha kullanıcam.dr verdi cnm adet düzensizliği için

genitalde kaşımadığım halde tahriş olmuş bugün sızladı azcık kanda vardı

ekinnn gecmis olsunn..
Ekincim mantar oldugumda kanama ve sizlama oluyordu ve sari akintimda vardi. Zalain krem kanama ve tarhise cok iyi gelmisti. Kesik gibi olmustu derisi kanama yapmisti. Hani soguktan ellerimiz catlarda kanarya iste onun gibiydi.

nie topic bu kadar sessiz...
yagmurum yagmur yureklim tupe basliyormussun canim hayirlisi olsun sonucu mutluluk olsun INSALLAH...nasilsin canim

nie topic bu kadar sessiz...
yagmurum yagmur yureklim tupe basliyormussun canim hayirlisi olsun sonucu mutluluk olsun INSALLAH...nasilsin canim

geçmişi okuyordum tatlım:))
ewet tatlım başlıyoruz inşallah:))
yarın ön görüşmem var çok heyecanlıyım:))
iyi dileklerin duaların içind Allah razı olsun:))

gelbebegım ekınle aynı ıkırdeyım dırek bellı et hareketlerınle
vıcdan yapuılacak durum degıl ben kac yıllık arkadaslarımla anca oyhle olabılırım ıyıyım karanfılım sen nasılsın ..bugunku atesını goremedım gercı pek nete bakamadım mısafırım de var
yarın sabah ekle mutlaka oluurmu

geçmişi okuyordum tatlım:))
ewet tatlım başlıyoruz inşallah:))
yarın ön görüşmem var çok heyecanlıyım:))
iyi dileklerin duaların içind Allah razı olsun:))

tatlım Allah yard olsuın ınsallah gorusmenız cok guzel gecer
poztıfı balarsın tedavıye de
nerde dusunuyorsunuzu bu arada

umud aruna gozyası yagmur ekın azzra
ıyı geceler kızlar hepınıze

ekın o krem ıyı gelır bende travental mı ne ole bısey kullanmıstım rahatlatmıstı
umud daha ıyı bılır adını tam cıkaramadım sımdı

lorkee
canim nasilsin ilaclarini kullandinmi mantar icin kullancaktinya..
ben adet olunca gecti sandim benimki ilacta kullanmadim simdi yanma yok kasintida yok ama iliski sirasinda canim aciyo sonrada yanma oluyor bu yuzdende bu ay calisma falan yok korunuyoruz resmen :)) bebek dusunurken korunmakda komik oluyor.... acaba bu sefer bana ne oldu acikcas yeni biseyle karsilasmamak icin dr. gitmiyorumda

İyi geceler lorkecim. Travocot u diyosun sanirim onuda baska bi doktor yazmisti bana.oda muadili bi ilactir. Ama fitil ve antibiotikte kullaniyor tedavide bunlari doktor vermeli ama

kizlarr hayirli geceler..

yagmuss tedavin hayirli olsun inss..

bekledigin buyuk gun gelmiss.. sonunda yavrunu kucagina almak nasip olsunn INSALLAHHH

Son düzenleme:
Umudcum oral alıyorum ben progestanı..
Yağmurum hadi rabbim yardımcın olsun innşallahh

ekincim canim anlattiklarin vajinal kullaniliyor hissi uyandirdi bende butun belirtilerin yasanilan yan etkiler ayni...
canim travacort krm travazol krm zalain krm dermotrosyd krm bunlardan birini kullan hepsinin etken maddeside kullanim amacida ayni...
yada sen sadece zalain krm kullan bide zalainin vajinal ovulu var ikisini ayni anda kullanabilirsin tatlim...bolesi dahada iyi canim

saol cnm şimdi eşim gitti trosyd aldı sürdüm iyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…