- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.061
ekincim çok geçmiş olsun kaçıncı gündesin kaç gün kullanacaksın kan gelmesi sistit işaret olabilir belkide bazı bünyelerde böyle yan etkiside olabilir
kan dış yüzeyin tahirişinden oldu canım bilmiyorum 5gündeyim dahada
kan önemseme tahrişteninşallah hamişsindir cnm dr kontrollünde mi alıyorsun çok kötü olursan dr görün derim cnm bakalım bende yarın başlayacağım ağrı yok sadece kaşıntı ve koku olduğu için ben yan etkisi olduğunu düşünüyorum
genitalde kaşımadığım halde tahriş olmuş bugün sızladı azcık kanda vardı
Ekincim mantar oldugumda kanama ve sizlama oluyordu ve sari akintimda vardi. Zalain krem kanama ve tarhise cok iyi gelmisti. Kesik gibi olmustu derisi kanama yapmisti. Hani soguktan ellerimiz catlarda kanarya iste onun gibiydi.ekinnn gecmis olsunn..
Ekincim mantar oldugumda kanama ve sizlama oluyordu ve sari akintimda vardi. Zalain krem kanama ve tarhise cok iyi gelmisti. Kesik gibi olmustu derisi kanama yapmisti. Hani soguktan ellerimiz catlarda kanarya iste onun gibiydi.
adını aldım canım yarın alıp kulanayım saol
nie topic bu kadar sessiz...
yagmurum yagmur yureklim tupe basliyormussun canim hayirlisi olsun sonucu mutluluk olsun INSALLAH...nasilsin canim
geçmişi okuyordum tatlım:))
ewet tatlım başlıyoruz inşallah:))
yarın ön görüşmem var çok heyecanlıyım:))
iyi dileklerin duaların içind Allah razı olsun:))
ıyıyım karanfılım sen nasılsın ..bugunku atesını goremedım gercı pek nete bakamadım mısafırım de varne güzel eşinle uyumlusunuz. bana dün eşim bi sürü fırça attı. sabah ben uyurken sevgililer gününe özel mesaj atmış ben uykulu bi şekilde açtım okudum geri yattım. sonra da unuttum. akşam diyor sen nasıl kadınsın insan bi geri mesaj atar hiç romantizm yok sende...çom kırıldım filan...
ben oğlak o aslan duygusal yönden baya tersiz kötü oluyor
lorkecim nasılsın
geçmişi okuyordum tatlım:))
ewet tatlım başlıyoruz inşallah:))
yarın ön görüşmem var çok heyecanlıyım:))
iyi dileklerin duaların içind Allah razı olsun:))
umud aruna gozyası yagmur ekın azzra
ıyı geceler kızlar hepınıze
ekın o krem ıyı gelır bende travental mı ne ole bısey kullanmıstım rahatlatmıstı
umud daha ıyı bılır adını tam cıkaramadım sımdı
gelbebegım ekınle aynı ıkırdeyım dırek bellı et hareketlerınle
vıcdan yapuılacak durum degıl ben kac yıllık arkadaslarımla anca oyhle olabılırım
Umudcum oral alıyorum ben progestanı..
Yağmurum hadi rabbim yardımcın olsun innşallahh
ekincim canim anlattiklarin vajinal kullaniliyor hissi uyandirdi bende butun belirtilerin yasanilan yan etkiler ayni...
canim travacort krm travazol krm zalain krm dermotrosyd krm bunlardan birini kullan hepsinin etken maddeside kullanim amacida ayni...
yada sen sadece zalain krm kullan bide zalainin vajinal ovulu var ikisini ayni anda kullanabilirsin tatlim...bolesi dahada iyi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?