Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın kızlar hepnızeee...

karden bence 13. gun olmus gıbı
ama sen akıntı durumunu gırmezsen atesın yuksek cıktıgı zamanlara gore cızer zaten cızgını

sen kendını bıleceksın bıraz atesıde takıp ıcın kullanacaksın emın olmak ıcın

anladım canım sağol gelecek ay girerim akıntı durumunu ozaman bencede 13.gün yani bu kadar geç olmaz heralde aydınlattığın için teşekkürler tatlım

Günyadın Şekerler

Nasılsınız. Güzel bir gün diliyorum herkese. Ya bu facede grup iyi ama ben kaygılandım açıkçası. çünkü çocuk sorunu ile ilgili bişey paylaşılır ve benim bağlantılı olduğum kişilrde bunu görürse eşim tarafından ölüm fermanımı yayınlarım :) o yuzden facedeki gruptan çıktım ben :)

Mavicim benim dusuncesizligim gruba eklemeden fikrini almaliydim lutfen kusuruma bakma.

Oğlakları bilirm. :) hiç şaşırmadım yaptığınıza. çünkü benim eşimde oğlak. aslında çok duygusaldırlar, hassastırlar ama öncelikleri farklıdır. duygusallık 2. sırada. daha doğrusu duygularını pek dış ortama vurmazlar. hele bide iş varsa en önce sırada o :)

Mavicim benim dusuncesizligim gruba eklemeden fikrini almaliydim lutfen kusuruma bakma.

Yok güzelim ne kusuru aşkolsun. aslında grupta olmamakta beni üzüyo. siznle aynı grupta olmak çok eğlenceli. benim kaygım başka. eşim çok titiz. anneme bile söylememi istemedi çocuk sorununu. ben bir sorun olur diye korktum o nedenden.

benim eşimdee oğlakkkkkkkk

Kizlar face de grubumuzun ismi disardan icerigini yansitiyor. Ortak bi isim bulup değistirelimmi. Fikirlerinizi bekliyorum

ama sen ikizlersin mantık burcu, oğlakta mantık sorun olmaz. ben duygual burç olduğum için olaylara bakışımız değişiyor :)
ikizlerim ve bir bayanim mantik bir yere kadar duygusallik bendede biraz yogun yukselenimde beni cok etkiliyor sanirim. Yukselenimde başak. Aslinda ben burclari hic bilmem ya

bakmiyo valla mavicim. Neler yaptin varmi bir gelisme sizde

eşim dün doktora gitti bu sefer 5 milyon çıkmış sperm sayısı, onun dışında bir sorun yok demiş. sadece sayıda bir sorun var demiş. hocalarım bakacak. ona göre karar verecek demiş. Malum devlet hastanesi. haber verecekler bize ama ne zaman bilmiyorum. doktor aşılama yada ilaçla yükseltilebilnir belki demiş. tam deneyimli doktor değil işte. 3 ve 5 milyon çıkmıştı değerlerimiz bu değerle aşılamamı olur yaaa tüp demesi gerekiyodu. bakalım hocaları da baksın, ona göre devam edecez yolumuza. Hayırlısı olsun.

anladim canim. Morfolojiniz nasildi acaba:26:. Hizli hareket ve morfolojide etken tabi asilamaya karar vermede. Hocalari en dogru karari verirler canim hic endisen olmasin.

anladim canim. Morfolojiniz nasildi acaba:26:. Hizli hareket ve morfolojide etken tabi asilamaya karar vermede. Hocalari en dogru karari verirler canim hic endisen olmasin.

Canım hızımız biizm toplamda %65 civarıydı. morfolojide %4 .bu tüp tedavisi sırsındaki değerler 7-8 ay önce. belki artmışta olabilir. genelde yaptığımzı testlrde hızızmız normal çıkıyor. morfolojide normal sayılır. Doktorlarda hep öyle söyledi. ama sayı az işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…