- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.081
gunaydın kızlar hepnızeee...
karden bence 13. gun olmus gıbı
ama sen akıntı durumunu gırmezsen atesın yuksek cıktıgı zamanlara gore cızer zaten cızgını
sen kendını bıleceksın bıraz atesıde takıp ıcın kullanacaksın emın olmak ıcın
Mavicim benim dusuncesizligim gruba eklemeden fikrini almaliydim lutfen kusuruma bakma.Günyadın Şekerler
Nasılsınız. Güzel bir gün diliyorum herkese. Ya bu facede grup iyi ama ben kaygılandım açıkçası. çünkü çocuk sorunu ile ilgili bişey paylaşılır ve benim bağlantılı olduğum kişilrde bunu görürse eşim tarafından ölüm fermanımı yayınlarım :) o yuzden facedeki gruptan çıktım ben :)
ne güzel eşinle uyumlusunuz. bana dün eşim bi sürü fırça attı. sabah ben uyurken sevgililer gününe özel mesaj atmış ben uykulu bi şekilde açtım okudum geri yattım. sonra da unuttum. akşam diyor sen nasıl kadınsın insan bi geri mesaj atar hiç romantizm yok sende...çom kırıldım filan...
ben oğlak o aslan duygusal yönden baya tersiz kötü oluyor
lorkecim nasılsın
Mavicim benim dusuncesizligim gruba eklemeden fikrini almaliydim lutfen kusuruma bakma.
geçmişi okuyordum tatlım:))
ewet tatlım başlıyoruz inşallah:))
yarın ön görüşmem var çok heyecanlıyım:))
iyi dileklerin duaların içind Allah razı olsun:))
benim eşimdee oğlakkkkkkkkOğlakları bilirm. :) hiç şaşırmadım yaptığınıza. çünkü benim eşimde oğlak. aslında çok duygusaldırlar, hassastırlar ama öncelikleri farklıdır. duygusallık 2. sırada. daha doğrusu duygularını pek dış ortama vurmazlar. hele bide iş varsa en önce sırada o :)
benim eşimdee oğlakkkkkkkk
ikizlerim ve bir bayanim mantik bir yere kadar duygusallik bendede biraz yogunama sen ikizlersin mantık burcu, oğlakta mantık sorun olmaz. ben duygual burç olduğum için olaylara bakışımız değişiyor :)
ikizlerim ve bir bayanim mantik bir yere kadar duygusallik bendede biraz yogunyukselenimde beni cok etkiliyor sanirim. Yukselenimde başak. Aslinda ben burclari hic bilmem ya
Haklısın kadın olmak bambaşka, burca falan bakmıyo :)
bakmiyo valla mavicim. Neler yaptin varmi bir gelisme sizde
anladim canim. Morfolojiniz nasildi acaba:26:. Hizli hareket ve morfolojide etken tabi asilamaya karar vermede. Hocalari en dogru karari verirler canim hic endisen olmasin.eşim dün doktora gitti bu sefer 5 milyon çıkmış sperm sayısı, onun dışında bir sorun yok demiş. sadece sayıda bir sorun var demiş. hocalarım bakacak. ona göre karar verecek demiş. Malum devlet hastanesi. haber verecekler bize ama ne zaman bilmiyorum. doktor aşılama yada ilaçla yükseltilebilnir belki demiş. tam deneyimli doktor değil işte. 3 ve 5 milyon çıkmıştı değerlerimiz bu değerle aşılamamı olur yaaatüp demesi gerekiyodu. bakalım hocaları da baksın, ona göre devam edecez yolumuza. Hayırlısı olsun.
anladim canim. Morfolojiniz nasildi acaba:26:. Hizli hareket ve morfolojide etken tabi asilamaya karar vermede. Hocalari en dogru karari verirler canim hic endisen olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?