- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.221
ronya merak ettım nasılsın
nasıl gıdıor
sona yaklastın hayırlısıyannnn
rabbım tek avazda saglıklan kucagına almayı nasp eylesın ınsallah
tansıyonun nasıl
prenses kızın nasıl
dılerım hersey yolundadır
hazırmısın :))))
sıra sende kuzum
kızlar merhaba ne var ne yok diyeceğim ama pek kimse uğramıyor sanırım artık,hayırdır ne faceyi? orda toplanıp mı yazışıyorsunuz artık.topik gerçekten kimsesiz kalmış
ben yorgun ve uykusuzum.uykusuzluk sinirlerimi iyice gerdi tahammülsüz bir insan oldum artık...
ÇAKIR seni çok merak ediyordum hatta topikte sordum bir girdiğimde ama haber alamadım.tam ne olduğunu anlıyamadım özelden yazsana bana...istersen biraz uzaklaş bu konudan ...ara vermek de senin sağlığın için iyi olur
RONYAMMMM canım son haftaların aman dikkatli ol.preklamsi gerçekten önemli ama içini ferah tut .hiç birşey olmaz inşallah.internetten çok araştırma bu konuyu sakın ...moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz.bu iş kiloyada gelmiyor.doktor banada en başından kilo alma preklamsi ile uğraşmayalım dedi durdu.ben kilo aldım ama tansiyonda bir sıkıntı olmadı.ödem durumun nasıl.bol su iç.bana son zamanlarda yumurta çok rahatsızlık vermişti...başım dönüyordu yediğim zaman....
ekintosumm canım arkadşaımm hoşgeldin
nasıl özledim seni bilemezsin
canım dediğin gibi pek okumak iyi gelmedi preeklamsiyi
iyice canım sıkıldı korkuyorum
çalışabilir raporu almıştım ama iptal edicem
dinlenmem iyi olucak
bu arada benim genelde sabahtan yükseliyor
bugün aklıma geldi çok severek yediğim zeytin azcık tuzlu
eşim kesin o zeytinden oluyor dedi yarından itibaren yemicem
canım sürekli bir baş dönme hali yaşıyorum ama tansiyon yükselince çok feci oluyorum
yıldızlar uçuşuyor resmen gözümün önünde
bu arada kendi derdime daldım seni unuttum
sen nasılsın cihanım nasıl
canımmm hoş geldin demek bebişimiz seni uykusuz bırakıyor gerçkten çok zordur uykusuzluk tahmin edebiliyorum rabbim yardmıcın olsun canım inşallah 3-4 ay içinde bebişimiz seni daha fazla üzüp uykusuz bırakmaz azıcık sık bakalım dişini:)))
buralar birazcık sessizleşti evet ama bir müddet sonra sıkılıp gelirler diye tahmin ediyorum kürkçü dükkanı misali:)))
seni ve bebişini öptüm canım iyi bak kendine...
canım ben de özlüyorum gerçekten...
bencede raporu iptal et .vücut dinlenme istiyor deme ki yorgunlukta etkiler tansiyonu.birde suçlu gibi duran yiyecekleri yeme bakalım.ben yumurtayı kesince çok rahatlamıştım
okuma o yazıları da uyku kaçırır bol bol o yazılar...
ben iyiyim şükür kilolar kaldı,iştahta maşallah aynı hızla devam.emzirmek yoruyor ama sonra yediriryorda:))))))))))))
cihanda iyi sarılık geçiyor galiba yavaş yavaş..
bir taraftan uyanacak diye ne yazdıpımı bilmiyorum:)
gökçenimm sen ve bir kaç vefalı arkadaşım güzel dualarınız için sağolun
az bir zamanım kaldı ama son anda tansiyon yükselmeleri beni zorlmaya başladı
umarım kazasız belasız sağ salim alırım kucağıma yavrumu
15-9 oldu tansiyonum bir kaç gün evvel nerdeyse bayılıyordum
zor hastaneye yetiştirdiler beni umarım bebeğim iyidir.
ahhh canım nasıl üzüldüm bilemezsin
ama bencede kızların dediği gibi o merkez daha önce senin yumurta reezervinin az olduğunu
farketmemişmiydide şimdi söylüor. bence siz biraz tedaviye ara verin
vücudun bu kadar tedaviden bence yıprandı yani bebeğin tutunmasında bence bununda rolü vardır
bir kaç ay doğal yoldan deneyin sonra inşallah yine başlarsınız
canım devlet sizin tedavinizi ödemiyormu neden özelde yapılıyor :44:
ahh çakırımm inanki hep dualarımdaydın ama bundan sonra çok daha dua edicem sana
Rabbim rast getirsin ve inşallah senin hamile haberini alayım çok mutlu olucam
antalyamm vefalı arkadaşım seni çok seviyorum bunu bilesin
evet dediğin gibi az kaldı ama ben pek iyi değilim
tansiyonum yükseliyor heran doğum olabilir
senden ve herkesden dua bekliyorum
bu gebeliğim benim yüzümden ağır geçti
ne varsa yedimde yedim dana gibi oldum bünyem artık error veriyor
canım güzel haberlerle gel
bu topicte kimseler yok ama ben eğer hala buraya uğruyorsam
sevdiğim arkadaşlarımın güzel haberlerini almak için
sen lorkemm muesim yağmurum gökçen çakır ekinimm karanfilim azra
ve bir çok arkadaşım inşalah müjdeli haberinizi alıcaz
kızlar merhaba ne var ne yok diyeceğim ama pek kimse uğramıyor sanırım artık,hayırdır ne faceyi? orda toplanıp mı yazışıyorsunuz artık.topik gerçekten kimsesiz kalmış
ben yorgun ve uykusuzum.uykusuzluk sinirlerimi iyice gerdi tahammülsüz bir insan oldum artık...
ÇAKIR seni çok merak ediyordum hatta topikte sordum bir girdiğimde ama haber alamadım.tam ne olduğunu anlıyamadım özelden yazsana bana...istersen biraz uzaklaş bu konudan ...ara vermek de senin sağlığın için iyi olur
RONYAMMMM canım son haftaların aman dikkatli ol.preklamsi gerçekten önemli ama içini ferah tut .hiç birşey olmaz inşallah.internetten çok araştırma bu konuyu sakın ...moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz.bu iş kiloyada gelmiyor.doktor banada en başından kilo alma preklamsi ile uğraşmayalım dedi durdu.ben kilo aldım ama tansiyonda bir sıkıntı olmadı.ödem durumun nasıl.bol su iç.bana son zamanlarda yumurta çok rahatsızlık vermişti...başım dönüyordu yediğim zaman....
Ronyam geçmiş olsun canım Rabbim kalan günlerinde ve doğumunda sağlık ve kolaylık versin inşallah canım
lütfen tuzu kes cnm..
ekin canım nasılsın.
sen buraları sahipsiz bırakırsın ha.bu topiğin ihtiyar heyeti olarak........ :))
oooo ceylan hanımda gelmiş.
nasılsın canım
nasıl gidiyor hamilelik.ağrıların var mı
ekin canım nasılsın.
sen buraları sahipsiz bırakırsın ha.bu topiğin ihtiyar heyeti olarak........ :))
oooo ceylan hanımda gelmiş.
nasılsın canım
nasıl gidiyor hamilelik.ağrıların var mı
Ronyam geçmiş olsun canım Rabbim kalan günlerinde ve doğumunda sağlık ve kolaylık versin inşallah canım
lütfen tuzu kes cnm..
ronyam bende seni çok seviyorum sende bunu bilesin:)
izine ayrılmakda geç bile kalmışsın.dinlenmen gerek biliyorsun.
çok geçmiş olsun.içini ferah tut.sağlıkla doğumunu yaparsın inşallah.
her zaman dualarım seninle ...herşeyi bilmek bazen iyi olmuyor o kadar...:)
iyilik ekintos
bugünler çabuk geçer inşallah.sağlıkla büyüsünde.......
geldim canım çok şükür çok iyi gidiyo hiç bi degişiklik yok romatizma agrılarımda bayagı hafifledi senin durumunu ben kendime çok benzetiyordum önce sen ameliyat oldun sonra ben falan derken rabbim gönlümün muradını verdi bana inşallah hayırlısıyla biran önce sana ve diger kızlarada rabbim yaşatır bu günleribenimki gibide bulantısız agrısız sızısız tehlikesiz hamilelikler nasip etsinde bol bol yiyip şişin emi
aminn canım aminn
tuzu çıkardım artık hayatımdan üzülürek
sen ne kadar güzel yürekli vefalı bir arkadaşmışsın sağolasın
Rabbim güzel gönlünün muradını versin tez zamanda
ceylanımm aman şişmeyesin ve kimselerde şişmesin
fazla kilo gebelikte çok zararlı
ben aman bişey olmaz nasıl olsa hamileyim dedim
yedimde yedim şimdi tansiyon derdi çıktı ve malesef bu tamamen kiloyla alakalı
16 kilo aldım şimdiden ama bebek hala 2 küsur kiloda
yani kendimi besledim hep
geldim canım çok şükür çok iyi gidiyo hiç bi degişiklik yok romatizma agrılarımda bayagı hafifledi senin durumunu ben kendime çok benzetiyordum önce sen ameliyat oldun sonra ben falan derken rabbim gönlümün muradını verdi bana inşallah hayırlısıyla biran önce sana ve diger kızlarada rabbim yaşatır bu günleribenimki gibide bulantısız agrısız sızısız tehlikesiz hamilelikler nasip etsinde bol bol yiyip şişin emi
evet canım gittik buralardan arada uğruyorum.Umudumuz azaldıkca konudanda uzak durmak farz oluyo işte.
vakit geçiriyoruz facede orda burda
sen nasılsın?
amiiiiiiiin canım.ama fazla şişmesek:))
haklısın canım.ben artık şu sıralar vitaminleri falanda boşladım.
kısmetse yarın doktordayım.hayırlı bir haberle gelirim inşallah.
sen fazla şişmede bi kaç kişi iyi şişsin kız onlar kendini biliyo
birileri vardır belki diye geldim ama kimsecikler yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?