- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.241
gökçenimm sen ve bir kaç vefalı arkadaşım güzel dualarınız için sağolun
az bir zamanım kaldı ama son anda tansiyon yükselmeleri beni zorlmaya başladı
umarım kazasız belasız sağ salim alırım kucağıma yavrumu
15-9 oldu tansiyonum bir kaç gün evvel nerdeyse bayılıyordum
zor hastaneye yetiştirdiler beni umarım bebeğim iyidir.
cok sevındım bunu duyduguma .. selamımı ıletırmısın krıscanim ben gorusuyorum gayet iyi bomba gibi:)
bu arada herkese günaydı kızlar..
melisela canım emin misin kuzum herkes tarafından görülebildiğine ben
eşime söyledim bizim grup görülüyor mu senin faceden diye ama baktı yok görülmüyo dedi:26::26::26:
canım ben de özlüyorum gerçekten...
bencede raporu iptal et .vücut dinlenme istiyor deme ki yorgunlukta etkiler tansiyonu.birde suçlu gibi duran yiyecekleri yeme bakalım.ben yumurtayı kesince çok rahatlamıştım
okuma o yazıları da uyku kaçırır bol bol o yazılar...
ben iyiyim şükür kilolar kaldı,iştahta maşallah aynı hızla devam.emzirmek yoruyor ama sonra yediriryorda:))))))))))))
cihanda iyi sarılık geçiyor galiba yavaş yavaş..
bir taraftan uyanacak diye ne yazdıpımı bilmiyorum:)
karanfıl ceylan nasılsınız ...
karanfıl ne oldu senın yumurtalar
karanfıl ceylan nasılsınız ...
karanfıl ne oldu senın yumurtalar
iyiyim canım sen nasılsın.. dün adet oldum ben canım.. her zamanki gibi hayırlısı artık..
yalnız adetim dün az geldi bugün de az geldi kist olmuş mudur? kafama takıldı. 3-4 yumurtam vardı 22. gün progesteron 38,5 çıktı 2 yumurtam varken de 21 çıkmıştı. sen bu durumdan muzdariptin sanırım canım bi bilgin var mı.. kist olsa ateşim böyle yükselmezdi sanırım dimi. adetim sökülecek belli de sökülemedi.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
hee ya dınleruım kocamıiyiyim lorke çok şükür sen nasılsın
bakıyorumda koca sözüde dinliyosun kız maşallah
o blogtaki herşeyi sen mi yaptın
hayırlısı olsun canım ama bence sen sokulunce yıne gıt doktora cunku ates yukselse bıle kıst olabılıyo
o etkılemıyo pek
ıcın rahat etsın hem temız derse ara verırsın bıraz
cunku ılac tedavısı de vucudu yıpratıyo bence
adetının cabuk sokulememesıde ondan oluyo zaten
hee ya dınleruım kocamı
aksam bılgısayar baska odadaydı aldım geldım
ne yapacaksın onu dıo dedım ole sarja takıcam sadece
baska da bısey yapmıcam söz dedım kaldım
yok canım kardesımle ortak cogu benden ama ,bazen arkadasımın yaptıkları veya bı arkadasımın annesının yaptıkları var
ole ıste
hayırlısı olsun canım ama bence sen sokulunce yıne gıt doktora cunku ates yukselse bıle kıst olabılıyo
o etkılemıyo pek
ıcın rahat etsın hem temız derse ara verırsın bıraz
cunku ılac tedavısı de vucudu yıpratıyo bence
adetının cabuk sokulememesıde ondan oluyo zaten
hee ya dınleruım kocamı
aksam bılgısayar baska odadaydı aldım geldım
ne yapacaksın onu dıo dedım ole sarja takıcam sadece
baska da bısey yapmıcam söz dedım kaldım
yok tatlım her gun bakıorum ama yazan olmayınca tek basıma konusmak ıstemıorum :))canım sağolasın iyiyim çok şükür
ara ara tansiyonum yükseliyor ama dinlenme modundayım
az kaldı sağlıkla bir kucağıma alaydım baya zorlu geçiyor günlerim
sen nasılsın uğrayın arada bir buraya
kızlar merhaba ne var ne yok diyeceğim ama pek kimse uğramıyor sanırım artık,hayırdır ne faceyi? orda toplanıp mı yazışıyorsunuz artık.topik gerçekten kimsesiz kalmış
ben yorgun ve uykusuzum.uykusuzluk sinirlerimi iyice gerdi tahammülsüz bir insan oldum artık...
ÇAKIR seni çok merak ediyordum hatta topikte sordum bir girdiğimde ama haber alamadım.tam ne olduğunu anlıyamadım özelden yazsana bana...istersen biraz uzaklaş bu konudan ...ara vermek de senin sağlığın için iyi olur
RONYAMMMM canım son haftaların aman dikkatli ol.preklamsi gerçekten önemli ama içini ferah tut .hiç birşey olmaz inşallah.internetten çok araştırma bu konuyu sakın ...moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz.bu iş kiloyada gelmiyor.doktor banada en başından kilo alma preklamsi ile uğraşmayalım dedi durdu.ben kilo aldım ama tansiyonda bir sıkıntı olmadı.ödem durumun nasıl.bol su iç.bana son zamanlarda yumurta çok rahatsızlık vermişti...başım dönüyordu yediğim zaman....
oyy lorkemmm noldu sana böyle gülesim geldi kız seni küçük emrah hiiiççç şarja takacam derken hayal edince
yok tatlım her gun bakıorum ama yazan olmayınca tek basıma konusmak ıstemıorum :))
ıyı ol hep ınsallah
yedıklerınede dıkkat et
hayırlısıylan kurtulsaydın
ay ekıntos saka gıbı
ha bugun doguracam ha yarın dedın dedın durdun
bak sımdı uykusuz kaldın
ınsallah cıhanda annesını fazla uzmez
duzene gırer
ceylanım benım tatlı şişkommmm
cınsıyetını senlen bılgem ne zamn ogreneceksınızzzzzzz
valla canım bilgem bu cuma ögrenirde benim işim allaha kalmış gidebilirsem bu hafta takip doktoruna belki ögrenirim görecegini pek sanmıyorum o yüzden gitmek istemiyorum yoksa 7 marta kaldı
hissiz anne
nıe gtmıorsun kız :)
evde halledersın sen sımdı gıdemezsen
engın bılgılerınlen :)
ya orda bebek hep küçük çıkıyo makinası iyi degil galiba gidecem ümitlenecem sonra göremeyecek sinir olup gelecem o yüzden gitmiyorumkız dedikya sadece teyit ettirecem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?