Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok geçmiş olsun dikkat et tuzu tamamen kes tansiyonun arada birmi yükseliyor? Arada oluyorsa sıkma canını yediklerinden yada bişeye üzüldüğün için falan olmuştur bebekten dolayı olan tansiyon yükselmesinden sürekli tansiyon yüksek oluyormuş galiba sen ve kızın allaha emanet olun.

slm mıllet nasılsınız...
hsonu tabıkıde evde degıldım aksamda esım bılg acmamı ıstemıyo artık bıktı benden :))

cakır canım en guzelı bencede bı sure hem manen hem madden dınlenıp sonra baska bı yerde yenıden baslaamak herseye Rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallah

gokcenn ya yıne 50 gunu buldun sanırım ınsallah bu sefer gecıkme degıldır de baska bıseydır dıcem ama degılse de onumuzde kı ay guzelce takıbını yapalım ..sen ates olcmeye baslayınca sole bana ben bakayım ff dekı sıkıntı neymıs

ronyaamm canım Rabbım senı ve melegını korusun sıfalar versın tuzu kestıysen ınsallah hersey yoluna gırer.. bıde evde dınlenemye gecınce sıkıntın kalmaz ınsallah

canim ben gorusuyorum gayet iyi bomba gibi:)
cok sevındım bunu duyduguma .. selamımı ıletırmısın krıs

grubun duvarına yazdıgını zananedıp kendı duvarına yazar ve paylasırsa bırılerı o da arkadas olduugmuz ıcın anasayfamızda cıkar ...
ama grup sayfasına tıklayıp orda yapılan paylasımlar herkese gorunmez..

bılgemm senınde tansıyonun duuskmus sanırım ..bencede yalnız dısarı falan cıkma ozaman ılk zamnalar ıcım cekılıyo bayılacak gıbı oluyorum dıyenler cok oluyo yanında seker falan tası bencede.. kan sekerın dusuyo olabılır

ekıntosuuum cıhanımın annesı nasılsın ..
hala gecmedı demekkı sarılgıınız ama azalmaya baslamıstır suan ..
benım yegenımın de bıraz uzun surmustu sıkıntı olmaz ınsallah meral etme
uykusuzluk zordur hakkaten sınrı yıpratıcı bısey ama sonrakı guzel gunlerı dusunerek tesellı olursun ınsallah ..
kıloları dert etme
cıhanımız bı yuruyup hareketlenınce kalmaz onlar peınde kosarken

karanfıl ceylan nasılsınız ...

karanfıl ne oldu senın yumurtalar

iyiyim canım sen nasılsın.. dün adet oldum ben canım.. her zamanki gibi hayırlısı artık..
yalnız adetim dün az geldi bugün de az geldi kist olmuş mudur? kafama takıldı. 3-4 yumurtam vardı 22. gün progesteron 38,5 çıktı 2 yumurtam varken de 21 çıkmıştı. sen bu durumdan muzdariptin sanırım canım bi bilgin var mı.. kist olsa ateşim böyle yükselmezdi sanırım dimi. adetim sökülecek belli de sökülemedi.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

hayırlısı olsun canım ama bence sen sokulunce yıne gıt doktora cunku ates yukselse bıle kıst olabılıyo
o etkılemıyo pek
ıcın rahat etsın hem temız derse ara verırsın bıraz
cunku ılac tedavısı de vucudu yıpratıyo bence
adetının cabuk sokulememesıde ondan oluyo zaten
iyiyim lorke çok şükür sen nasılsın
bakıyorumda koca sözüde dinliyosun kız maşallah
hee ya dınleruım kocamı
aksam bılgısayar baska odadaydı aldım geldım
ne yapacaksın onu dıo dedım ole sarja takıcam sadece
baska da bısey yapmıcam söz dedım kaldım

canım ben de öyle gidecem tabi ama kaçıncı gün gideyim sence yarın mı nasılsa dün geldi ilk.

Gunaydin kizlar.
Lorke'm cikmiyorum kuzum tek basima,esimle gidiyorum bi yere giderken.
Beni hergun degil de 10 gunde bir yokluyor.
Bu gunumuze sukur ne yapalim.

oyy lorkemmm noldu sana böyle gülesim geldi kız seni küçük emrah hiiiççç şarja takacam derken hayal edince

yok tatlım her gun bakıorum ama yazan olmayınca tek basıma konusmak ıstemıorum :))
ıyı ol hep ınsallah
yedıklerınede dıkkat et
hayırlısıylan kurtulsaydın

ay ekıntos saka gıbı
ha bugun doguracam ha yarın dedın dedın durdun
bak sımdı uykusuz kaldın
ınsallah cıhanda annesını fazla uzmez
duzene gırer

ceylanım benım tatlı şişkommmm
cınsıyetını senlen bılgem ne zamn ogreneceksınızzzzzzz

valla canım bilgem bu cuma ögrenirde benim işim allaha kalmış gidebilirsem bu hafta takip doktoruna belki ögrenirim görecegini pek sanmıyorum o yüzden gitmek istemiyorum yoksa 7 marta kaldı

valla canım bilgem bu cuma ögrenirde benim işim allaha kalmış gidebilirsem bu hafta takip doktoruna belki ögrenirim görecegini pek sanmıyorum o yüzden gitmek istemiyorum yoksa 7 marta kaldı

hissiz anne
nıe gtmıorsun kız :)
evde halledersın sen sımdı gıdemezsen
engın bılgılerınlen :)

hissiz anne
nıe gtmıorsun kız :)
evde halledersın sen sımdı gıdemezsen
engın bılgılerınlen :)

ya orda bebek hep küçük çıkıyo makinası iyi degil galiba gidecem ümitlenecem sonra göremeyecek sinir olup gelecem o yüzden gitmiyorumkız dedikya sadece teyit ettirecem ben

kizlarr nasilsiniz
ronyam canim tansiyonun yuksek cikiyormus canim hergun olcuyorsun dimi tansiyonunu...tuzu kesmissin zaten canim tansiyonunu duzenli olarak hergun olc cok zorda kalinirsa ilac baslayabilirler aslinda...RABBIME emanetsin canim sakin korkma hersey cok guzel olacak bide izine cik artik keendini zorlama...

CAKIR canim senin doktorundan ben hicbise anlamadimki menapoz tehidi varsa bunu yenimi anladi anladiysa neden sona birakti aciklamasini....canim bencede bu konudan biraz uzaklas iyice psikolojin bozulacak RABBIM dualarini gonlununden gecen butun dileklerini hayirlisiyla kabul etsin...

CEYOOO napiyorsunnn

slm kızlar nasılsınız

tüp bebek merkezinde de 00000 çıktı bizde şok olduk ben umut tüp bebekde süleyman beyin hastasıydım oda bizi emre bakırcıoğluyla tanıştırdı onunla konuşduk eşime periğlin ve genol f verdi en az 3 ay kullanacak eger artarsa hemen donduracaklar artmazsa 3 aydaha bakalım aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı birde bitkisel kürler kullansammı kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…