- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.261
RONYAM sende benim annem gibi olmussunAnnemde kucuk kardesimde yuksek tansiyon rahatsizligi yasadi. Ve hic dusmuyormus. Ama surekli kontrol altinda tutularak arada ilac takviseyilede cok sukur sorunsuz atlatmis. İnsallah sende sorunsuz carcabuk atlatip kara kizina saglikla kavusucaksin ronyacim cok seviyorum seni
kizlarr nasilsiniz
ronyam canim tansiyonun yuksek cikiyormus canim hergun olcuyorsun dimi tansiyonunu...tuzu kesmissin zaten canim tansiyonunu duzenli olarak hergun olc cok zorda kalinirsa ilac baslayabilirler aslinda...RABBIME emanetsin canim sakin korkma hersey cok guzel olacak bide izine cik artik keendini zorlama...
CAKIR canim senin doktorundan ben hicbise anlamadimki menapoz tehidi varsa bunu yenimi anladi anladiysa neden sona birakti aciklamasini....canim bencede bu konudan biraz uzaklas iyice psikolojin bozulacak RABBIM dualarini gonlununden gecen butun dileklerini hayirlisiyla kabul etsin...
CEYOOO napiyorsunnn
ronyammmmmmmmmmmmmmm
gamzelim.66, Ronya
hayırlı akşamlar kızlar.
bende bugün doktora gittim bakalım.
gonal f verdi.kısmet olursa aşılama yaptırıcağım.
çünkü tek tüp kapalı olunca.
sanırım cok camasır suyunlan oynadım bugun
baygınlık gecrmek uzereyım
yogurtmu ıı gelır
hayirli aksamlar canim,tedavin hayirli olsun
canımm ne oldu sana öylegökçenimm canım arkadaşım sağolasın
çok şükür iyiyim artık dinlenme moduna geçtim
canım arkadaşına çok geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur
sende ateşini ölçmeye devam et bence
birileri vardır belki diye geldim ama kimsecikler yokk
gamzelim.66, Ronya
hayırlı akşamlar kızlar.
ronyamm cok dikakt et kendien inss sorunsuz bebgini kucagina alirsin ve bu gunleri geride birakirsin inss
sanırım cok camasır suyunlan oynadım bugun
yogurtmu ıı gelır
canımm ne oldu sana öyle((
kıyamam sana geçmiş olsun(
kesin nazardan birilerinin kem gözüne denk geldin,yawrum güzel karam allaha emanet ol:)
nasıl oldun canım inşallah kanamaların kesmiştir:))
bide sana kaç dozaj ilaç kullandığını,ilaç masrafın ne kadar oldu diye soracaktım:)
öpüyorum:)
cnm çok geçmiş olsun sana birşey soracaktım son üç aydır progesteron 4 yani yumurtam kaliteli çatlamıyor ne yapmalıyım cnm
gamzelim.66, Ronya
hayırlı akşamlar kızlar.
karanfilce canim hayirlisi olsun. İNsallah kist olmamistir adetinle atilir hepsiiiyiyim canım sen nasılsın.. dün adet oldum ben canım.. her zamanki gibi hayırlısı artık..
yalnız adetim dün az geldi bugün de az geldi kist olmuş mudur? kafama takıldı. 3-4 yumurtam vardı 22. gün progesteron 38,5 çıktı 2 yumurtam varken de 21 çıkmıştı. sen bu durumdan muzdariptin sanırım canım bi bilgin var mı.. kist olsa ateşim böyle yükselmezdi sanırım dimi. adetim sökülecek belli de sökülemedi.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
acik hava ve yogurt yesen iyi gelebilir esracim. Cigerlerine kadar indi temizligin yani :)) güle güle kirlet ne güzel valla misss missanırım cok camasır suyunlan oynadım bugun
yogurtmu ıı gelır
gamzelim.66, Ronya
hayırlı akşamlar kızlar.
bilgem burdamıydın bende sana faceden bişeyler yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?