- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.281
Burdayımmmm ..
Ekintos'un oğluşunun yeni çizelgesini yaptım , bakın bakalım güzel olmuş mu?
http://lb1f.lilypie.com/iGhWp2.png
Bakayım hemen yazıklarına :)
esram dikkat et kendine... çok kaptırmışın kendini temizliğe maaşalah.. ne güzel mis olmuş evin..
antalyacımm tedavin hayırlı olsun inşaşallah yanılmıyorsam tam sökülmesi için yarına ertelenmiş durumu acımmmuesin..
bilgem çok güzel olmuş cihannı çizelgesi ellerine sağlık..
arunacım sen de yumurtlamadan dertlisin demk. canım sen her ay nerde baktırıyorsun böyle tüm hormonlarına her ay devlete mi gidiyorsun hem diğerleri hem progesteron maaşllah:)))
yağmurum tüp hazırlıkları başlamış biz de heyecanlıyız seninile beraber hareketli bir ay olacağa benzer mart ayı.. hadi bakalım hayırlısı..
6 kasım sat benim , tüp bebek olduğundan öyle kabul ediliyor ..çok güzel olmuş ya darısı bize ve diger kızlara inşallah bilgem kız benimkini dogumdan önce yapta hazır et dogurunca seni nerde bulayım ben
bilgem senin dogumundamı 4 agustosa geliyo netten öyle çıkıyoda benim:26:
esram dikkat et kendine... çok kaptırmışın kendini temizliğe maaşalah.. ne güzel mis olmuş evin..
antalyacımm tedavin hayırlı olsun inşaşallah yanılmıyorsam tam sökülmesi için yarına ertelenmiş durumu acımmmuesin..
arunacım sen de yumurtlamadan dertlisin demk. canım sen her ay nerde baktırıyorsun böyle tüm hormonlarına her ay devlete mi gidiyorsun hem diğerleri hem progesteron maaşllah:)))
yağmurum tüp hazırlıkları başlamış biz de heyecanlıyız seninile beraber hareketli bir ay olacağa benzer mart ayı.. hadi bakalım hayırlısı..
6 kasım sat benim , tüp bebek olduğundan öyle kabul ediliyor ..
6 kasım olarak bakınca 11 ağustos çıkıyor ..
Tabi bu 40 haftalık hesabı .. 38 . haftalarda doğarsa temmuz sonuna denk gelir bizim doğum ..
İnşallah ekintos2um da beğenir..
Cinsiyetini öğreneyim Ceylan'ın ki ile benimkinide değiştiricem ..
cnm çok geçmiş olsun sana birşey soracaktım son üç aydır progesteron 4 yani yumurtam kaliteli çatlamıyor ne yapmalıyım cnm
benimde 29 ekim ama geç döllenme oldugu için seninle aynı gidiyoruz o zaman bendemi 6 kasıma denk geliyorum bakalım ne zaman olacak :)))
ceylan ve bilgem sizler doğum yaptığınızda
kısmetse benim miniğimde 4 aylık olacak
ceylan ve bilgem sizler doğum yaptığınızda
kısmetse benim miniğimde 4 aylık olacak
Evet Ceylan'ım ikimizinde sat 6 kasım ..
Yani 15+3 üz..
Cinsiyeti belli olsun kuzunun , bu çizelgesini 6 kasıma göre yaparız..
Ronya'mmmm , canım Ronya'mmmm..
Kara kızımızın güzel annesi..
Kociş geliyor ve ben kaçıyorum ..
canım inanki yumurta çatlamasıyla alakalı hiç bir fikrim yok
sanırım saraçoğlunun yumurta çatlamasıyla ilgili bir kürü vardı
canım bu arada çatlatma iğnesine rağmenmi çatlamıyor
Evet Ceylan'ım ikimizinde sat 6 kasım ..
Yani 15+3 üz..
Cinsiyeti belli olsun kuzunun , bu çizelgesini 6 kasıma göre yaparız..
Ronya'mmmm , canım Ronya'mmmm..
Kara kızımızın güzel annesi..
Kociş geliyor ve ben kaçıyorum ..
Rabbim o günleri göstersin inşallah Ronya'm ..
Minik bıdığın ele avuca gelmiş olcak , etrafa gülücek saçıyor olcak ..
Maşallah onaaa
o zaman sen kk ye artık ugrayabilirsin ama biz olmayız ronya
cnm bu ay progesteron kullanacaktım ekinim gibi geç kalmışım hiç iğne kullanmadım sağol cnm
yarın gıdebılırsın bencede ıyı olur dıye dusunuyorummcanım ben de öyle gidecem tabi ama kaçıncı gün gideyim sence yarın mı nasılsa dün geldi ilk.
oyy lorkemmm noldu sana böyle gülesim geldi kız seni küçük emrah hiiiççç şarja takacam derken hayal edince
ne guluyonuz be cok mu komık
slm kızlar nasılsınız
tüp bebek merkezinde de 00000 çıktı bizde şok olduk ben umut tüp bebekde süleyman beyin hastasıydım oda bizi emre bakırcıoğluyla tanıştırdı onunla konuşduk eşime periğlin ve genol f verdi en az 3 ay kullanacak eger artarsa hemen donduracaklar artmazsa 3 aydaha bakalım aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı birde bitkisel kürler kullansammı kararsız kaldım
lorkem ya ben aslında iki gün ateş ölçtüm geçenlerde ama giremeyince ff ye kaldı öyle. gününü de ateşin derecesini de unuttum zaten:))
sinir oldum bir daha girmedim ara ara deniyorum ama olmuyor sen bir baksan kuzum da ben bir an evvel başlasam ateş ölçmeye
iyi olacak uzun süre ara verdim yeni döngümde ancak alışırım ölçmeye:)))
ben sana özelden atayım o zaman bilgilerimi de sen müzait odluğun bir zaman bakıver kuzucum teşekkür ederim
antalyam hayırlı olsungamzelim.66, Ronya
hayırlı akşamlar kızlar.
bende bugün doktora gittim bakalım.
gonal f verdi.kısmet olursa aşılama yaptırıcağım.
çünkü tek tüp kapalı olunca.
sanırım cok camasır suyunlan oynadım bugun
baygınlık gecrmek uzereyım
yogurtmu ıı gelır
Burdayımmmm ..
Ekintos'un oğluşunun yeni çizelgesini yaptım , bakın bakalım güzel olmuş mu?
http://lb1f.lilypie.com/iGhWp2.png
Bakayım hemen yazıklarına :)
cnm bu ay progesteron kullanacaktım ekinim gibi geç kalmışım hiç iğne kullanmadım sağol cnm
yarın gıdebılırsın bencede ıyı olur dıye dusunuyorumm
ne guluyonuz be cok mu komık
canım sen zeynep kamıle gıtmıyormuydun kı pekı
gokcenım mesajını beklıyorum o zaman ok
antalyam hayırlı olsun
bence san bu ıgneler ıyı gelecek ınsallah
mujde gelecek gıbı yakında ınsallah
kızım delımısın yahuu
dıkkat etsenne kendıne cok tehlıkelı valla
coook guzel olmus
arunam o deger bence catlamadıgını degıl yumurta olmadıgını gosterıyo
cunku yumurta olsa catlamasa kıst olsa bıle progestan yukselır
senın yumurtlama olmuyo demekkı
ıgnelı takıp yaptırsan keske esının degerlerı de ıyıyse az cok
cnm iğneli takip nsl oluyor çatlatma iğnelimi eşimin total 70 milyon ama 1 ml 20 milyonun altında ay artık yumurtlamıyorum işin iyi kısmı yumurtalarım azalmıyor
canım inan progesteran ile ilgili yani nasıl yükseltliri bilmiyorum ama bende lorke gibi düşünüyorum
yani ne kadar doğru bilmiyorum ama progesteran yumurtlama olup olmadığını gösterir gibi geliyor bana da
kelin ilacı olsa kendi başına hesabı:))) ben daha yumurtaları nasıl hale yola koyacam bilemiyorum ki canım
senı ilaçlı takip mi yaptırıyordun canım eğer takip yaptırıyorsan ronyanın dediği gibi muhakkak çatlatma iğnesi iste doktorundan
çünkü yumurta çatlmayabiliyor belki seninki de öyle oldu yummurta çatlayamadı
ben de dört ay klomen le takip yaptırmıştım saftirik doktorum çatlatma iğnesi bile aldırdı ama unuttu galiba dört ay boyunca hiç istemedi hala dolabı bekliyor:)) ben de açıkçası yumrtalarımımn çatlamadığını düşünüyorumtekrar takip yaptırsam bu sefer muhakkak isterim..
iğneli takibe gelince ilaç yerine bir takım iğnelerle yumurtalar uyarılıyor etkidsi ilaçtan daha fazla diye biliyorum daha kontrollü bir takip oluyo ve ilaca cevap vermeyen yumurtlar iğne ile daha rahat büyüyebiliyor ve kontrol altında tutuluyor bir kaç ay sonra ben de yaptıracağım galiba..
bir doktora git istersen üç aydır progesteronunun düşük olduğunu yumurtlayamadığını falan söyle bakalım ne diyecek ne tavsiye edecek..
Selam kızlar ..
Antalya'm , aşılaman hayırlı olsun , sonu bebişli olsun inşallah ..
karanfilce canim hayirlisi olsun. İNsallah kist olmamistir adetinle atilir hepsii
acik hava ve yogurt yesen iyi gelebilir esracim. Cigerlerine kadar indi temizligin yani :)) güle güle kirlet ne güzel valla misss mis
antalyacim tedavin hayirli olsun tatlim insallah sonu + olur
canım hadi hayırlı uğurlu olsun
inşallah güzel haberlerini alırız
sağol gamzelim aminn güzel dileklerin için
yağmurr yüreklim bilmiyorum bana ne oldu
ama tansiyonum benle oyun oynuyor
bu arada söylemeden geçmeyeyim
senin şu avatarına bayılıyorum
bana mutlu neşeli bir yağmuru hissettiriyor
umarım testte pozitifi aldığında avatarındaki kedi gibi
kalça atarsın sevinçtin
cnm benim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?