Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylannn öyle bir demişsinki sanki herkes kız dedide bir tek sen erkek dedin :)

merhaba...ben size özelden mesaj atmak istedim ama henüz yeni üye lduğum için atamadım.bende turhalda yaşıyorum.tokat medicalde sezeryan olmaı düşünüyorum.şu an 37. haftadayım.acaba siz doğum yaptınız mı kime yaptırdınız.erkek olan doktor için iyi dediler bana.bide kaçıncı haftada doğum yaptınız?ben önce kontrole gidip sonrada gün mü alıyorum doktordan nasıl olcak hiç gitmedim de daha önce oraya.hep gop üni de kontrole gittim orayı biliyorum.lütfen yardımcı olurmusun bana...adım yasemin.şimdiden teşekkürler...

merhaba yasemin şaşırdım nerden buldun beni :)
özeline mesaj atıyorum gerekli bilgileri
eğer sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olurum

Allah hamiliğini kolaylaştırsın canım.. gözün aydın olsun... ağlamamak elde değil... sanırım ben de tüp bebekde o doktora gidicem cünkü ben de çok karışıyorum doktorun işine ve bana da eğlenceli rahat biri lazımdı tam aradiğim doktormuş...canım kitabın adı neydi? ben kaçırdım sanırım... ayrıca bir soru daha orta derecede hiperstimulasyonu nasıl atlattın? bol su ve proteinle beslenmek gerektiğini eşim dahiliyeci olduğu halde bilmiyordu ki ben 1 senedir yeni atlatabildim...bana kısaca bahsedersen sevinirim... öptüm canım seni, a.e.o.

merhaba yasemin şaşırdım nerden buldun beni :)
özeline mesaj atıyorum gerekli bilgileri
eğer sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olurum

yeniden merhaba..saate bakarsan benimde artık uykularımın kaçtığını anlayabilirsin sanırım..bende bu güne kadar normal doğum diyodum ama yapamıcağımı farkettim hem bu streslede yaşayamam.ben şu an 37+4 teyim.ve hiç medicale gitmedim.doktor beni hasta olarak kabul eder mi acaba dur dur dokuz ay sonra gel sezeryan olcam de yani???bende bayan olan doktoru hep kötü duydum,korkuyodum erkek olan tek seçenekti.face de ekledim ama inşallah o sensindir.daha sormak konuşmak istediğim çok konu var bununla ve süreçle ilgili en başından itibaren yani.umarım sizi sıkmamışımdır,şimdiden teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için..

bilgem demek meleğimiz erkekmiş rabbim vatana millete anne babasına hayırlı evlat eylesin
Aruna'm sağolasın ..
Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin ..

ayyyyyy hc yanılmamısım
daha dogrusu yanılmamısızzz
rabbım analı baabalı saglıklan kucagına aldıgın gunlerı nasp eylesın
Esra'm sağol kuşum , yazmıştım ama yine yazayım , seninde yiğenin gelmiş , hoşgelmiş :)
Darısı tez zamanda başınaaa olsun inşallah ..

geliyorum gidiyorum bomboş hayalet topic oldu burası
artık aylara göre anneler topiğine takılıyorumm

Ben bi yere gitmedim ..
Gitmeeeeeeee

canım bilgemm kalanlar bir elin beş parmağını geçmiyor

slm mıllet nasılsınız
herkese ıyı pazarlar...

lıstem hazır herkesı yazdım ınsallah yarın sabah verecegım bebesı olmayanlara ozellıkle not dustum hayırlı evlat ıcın dıye
Ronyam son gunun ne zaman senın

ronyacııııııkkkkk nasılsın kuşum...

bilgem tekrar hayırlı olsun oğluşunnnn...

iyiyimm hayatım seni sormalı

lorkemmm hangi son günümm :26:
doğumu soruyorsundur herhalde bende bilmiyorum
bu hafta tekrar randevum var bakalım ne dicek doktorcuğum :97:

cnm dr.umdan ilk başta çok memnundum, embriyolojiyi bildiğim için işine bazı donemlerde karıstım. ilaç konularında neden niçin diye sorguladım bundan cok hosnut olmadıgını bellı etsede gülüşerek filan ara yolu hep bulduk. hamile kaldıktan sonra iletişim açısından sıkıntı çekiyoruz kanamam fılan oldu halada devam edıyor ara ara malesef... haftasonu aradıgımda donus olmadı mesela bana. p.tesı konusabıldık meger cok acılse msj atıyormusuz ole donuyormus.oda msjla. coraspını h.sonu kesebılıcekken p.tesı kestım. bunları kotulemek amacıyla yazmıyorum cok memnun oldum deyıp oraya gıdersın bumuymus deme dıye. ınsan basladıgı dr.la devam etmek ıstıyor cunku. ben sımdı sırf bu ıletısımden dolayı arayıs ıcerısındeyım. yoksa muayenesı fılan dedıgım gıbı cok kıbar hıc rahatsız olmuyorsun ama boylede bır kusuru var. ben sıkıstıgım vakıt ılk dr.umla konusmak ıstıyorum ama cok yogun bu hemen olmuyor....devlete gıderdm ben bunu tolere edebılıcek bırı olsam...karar senın yanlıs yonlendırmıyım dıye ayrıntı verıyım dedim.
kitabın adı evdenden torpılım var, yazarı aykut oğut.
ohss nın kesın bır tedavısı yok. ama bana dr.umda soyledı ınternetten yaptıgım arastırmadada gordum. hatta merkezden bana bol bol ton balıgı yıyın dedıler. proteın acısından. sanırım 3-4 gun sureklı yattım hıc halım yoktu. dınlendım bol su ve proteınlı yıyecekler yedım. trasnferım bır ıhtımal olmıycakken rahımde sıvı var yok arasındaydı. 4-5 gun ıcınde. ama suan hamıleyken bhcg nın artması sonucu ııce sıstım. bhcg ohss yı tetıkleyen bır hormon. bazı hamılelıklerı sırf bu yuzden sonlandırmak zorunda kalıyormlarmıs anneyı kurtarmak ıcın.. allaha sukur ıdare edıyorum. bıraz yuruyım halsız ve nefes nefese kalıyorum. neysekı daha sakınım artık.duzelıyorum inş..

cnm tavsıyende okadar haklısın kii, ben bu stresle okdar guzel basacıkarken kanamayla bırlıkte ters duz oldum ama daha ııyım sımdı sılkelendım ara ara sılkelenmem gerekıyor benım
ıkı gundur sureklı kahverengıler gelıyor ama ıcımı rahat tutuyorum. hematomdan gelıyordur dıye sakınım. salı gunu de hoca ne dıycek bakalım ııyıce rahatlarım inş.

destegın ıcın saol lorkecım duamız eksık olmuyor allah kabul etsın. sana ozelden ısmımı yollıycam lısteye eklersen cok sevınırım...

selam kızlar herkes iyidir inşAllah..Ben yine hastayım ya Bir tane minoset içtim, dayanamadım artık, kafam sepet gibi, burnum akıyor, boğazım yanıyor yine üşüttüm sanırım, minoset ii gelir inşAllah..

Bilgem canım oğluşun oluyormuş, gözün aydın, sağlıkla gelsin bebeğimiz..

Ronyam canım seni görünce seviniyorum :)

5n1k canım nasılsın? aman dikkat et kendine..

bu arada bilgem 2li testte free betahcg değerin kaçtı? ceylan seninde? benim 134'dü ve 50 üstü kız diyorlar genelde, acaba sizin kaçtı merak ettim, tutuyor mu diye?

sağoll bebişim bende seni görünce mutlu oluyorum
canım bol bol meyve ye özellikle kivi ye
ben bu kış kiviye taktım bayada iyi geldi
sadece iki kere grip oldum
canım doğum nasıl olucak doktorun ne diyor
sen ne düşünüyorsun

slm kızlar,5n1k hamileymiş yazısını okudum hızlıcaRabbim tamamına erdirsin:)

bizim günü günümüze tutmuyor.bazen uyumuyor bazen uyuyor.biraz gaz falan derken yorgunluktan ölüyor insan..
işte böyle...uyumakkkkkk istiyorummmmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…