Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizimde ozel sagligimiz vardi hemde 6 senelik yenileme garantili
ama karsilamadilar
agri var dedi raporda doktorumuz
kavga gurultu ettik ama olmadi

arada fazla fark yoksa tansel beye yaptirin

krıscım açıkcası cok doktorda gezmek ıstemıyorum. tansel bey ıyı bır doktora benzıyor vatanda 3000 tlye hallederiz dedı. bu hafta acıl doppler cektırıp gıdıcegiz randevu ıcın

kris kuşum bu siteye bi kaçtane mail attım gönderin ürünlerimi diye otomatik mesaj atıp duruyolar onlarda bana
bişey sorucam ebaydan alışveriş yapınca para otomatik düşüyodu burda sistem farklı olabilirmi acaba,sizde allıyomuşsunuz hatırlıyomusun hemen almıyolarmıydı ücreti

spariş takibine baktım ordada aldıklarım stokta gözüküyor

bazi yerler hemen cekmiyor o yuzden dedim bekle diye
birkac gun bekle belli olur zaten
pazar oldugu icin maile cvp gelmiyor pazar kapali heryer

İnşallah canım yaaaa, bizde ara tatilde gideceğiz Kaan hocanın yanına, yüz yüze görüşelim, Kaan hocanın iyimserliğinden iyice motive olalım diyoruz:)))
açıkçası ben de düşünmüyor değilim. ama üniverite hastanesi ya randevu sistemi falan nasıl acana?hemen randevu alınamaıyor öyle üniversite hastanelerine. hem tahlil falan bir gün yetmeyebilirç kalmak gerekebilir. aslında ankarada kuzenim de var ama eşimin durumunda haberdar olmasını istemiyorum kimsenin. şimdilik ankara ihtimali uzak gibi...

ben dün temizlik yemek pasta börek her bi işmi hallettim bu günde yorgunluk atıyom,birde şu üst katta oturanların sıpaları uyursa daha iyi olucak ,tam 7 tane çocuk zıplıyo üst katta

bende canım bugun temızlık ısını hallettım yorgunluktan oluyorum
ust katta 7 cocukmu anaokulumu açtılar biz 1 tane bulamazken maşallahh

bende canım bugun temızlık ısını hallettım yorgunluktan oluyorum
ust katta 7 cocukmu anaokulumu açtılar biz 1 tane bulamazken maşallahh

üretken insanlar bence sorma bazen çocuk sesinden sinirlerim tavan yapıyo düşünüyorum ben şimdi bunlara canavar diyorum birde benimkide öyle olursa hepberaber zıplarız

annemde diyoki sen yaramaz çocuğu çok seviyosun bakalım başına gelince neyapacaksın :)))))))))

üretken insanlar bence sorma bazen çocuk sesinden sinirlerim tavan yapıyo düşünüyorum ben şimdi bunlara canavar diyorum birde benimkide öyle olursa hepberaber zıplarız

mıllete bahane bulursun senın basına daha beterı gelırse yandın 7 tanede cok ama okadar cocugun gurultu cıkarması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…