- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.161
bizimde ozel sagligimiz vardi hemde 6 senelik yenileme garantili
ama karsilamadilar
agri var dedi raporda doktorumuz
kavga gurultu ettik ama olmadi
arada fazla fark yoksa tansel beye yaptirin
Arkadaşlar size doyum olmuyor. bana müsaade cümleten hayırlı geceler diliyorum SEVGiLER
kris kuşum bu siteye bi kaçtane mail attım gönderin ürünlerimi diye otomatik mesaj atıp duruyolar onlarda bana
bişey sorucam ebaydan alışveriş yapınca para otomatik düşüyodu burda sistem farklı olabilirmi acaba,sizde allıyomuşsunuz hatırlıyomusun hemen almıyolarmıydı ücreti
spariş takibine baktım ordada aldıklarım stokta gözüküyor
krıscım açıkcası cok doktorda gezmek ıstemıyorum. tansel bey ıyı bır doktora benzıyor vatanda 3000 tlye hallederiz dedı. bu hafta acıl doppler cektırıp gıdıcegiz randevu ıcın
yalnız eşim ameliyat olacak ama umarım ayrı kalmayız...bizimki devlet memurluğu isticek..umarım ataması izmir dışına bi yer olmazda...offf offf kızlar..derdimiz bir değil ki bizim...
açıkçası ben de düşünmüyor değilim. ama üniverite hastanesi ya randevu sistemi falan nasıl acana?hemen randevu alınamaıyor öyle üniversite hastanelerine. hem tahlil falan bir gün yetmeyebilirç kalmak gerekebilir. aslında ankarada kuzenim de var ama eşimin durumunda haberdar olmasını istemiyorum kimsenin. şimdilik ankara ihtimali uzak gibi...İnşallah canım yaaaa, bizde ara tatilde gideceğiz Kaan hocanın yanına, yüz yüze görüşelim, Kaan hocanın iyimserliğinden iyice motive olalım diyoruz:)))
vatana sorsana dopler kaca
onlarin sgk anlasmasi var sanirim[/QUO
yarın hem medıcal parkı hemde vatanı ararım, bir kaç yerıde arayıp sorucam uygun bır yer bulmamız lazım cok pahalı bırsey
bazi yerler hemen cekmiyor o yuzden dedim bekle diye
birkac gun bekle belli olur zaten
pazar oldugu icin maile cvp gelmiyor pazar kapali heryer
pamukcum senden naber ? sesın cıkmıyro bu akşam neyın var?
canım msndeyim buraya bakıyorum arada nasılsın
kızlarrrrrrrrrrrrr
bu gece herkes suskunları oynuyo böcünüz mü öldü neoldu sizeeeeeee:))
evet herkes yorgun anlaşılan yada başka taraflarda geziyorlar
ben dün temizlik yemek pasta börek her bi işmi hallettim bu günde yorgunluk atıyom,birde şu üst katta oturanların sıpaları uyursa daha iyi olucak ,tam 7 tane çocuk zıplıyoüst katta
bende canım bugun temızlık ısını hallettım yorgunluktan oluyorum
ust katta 7 cocukmu anaokulumu açtılarbiz 1 tane bulamazken maşallahh
üretken insanlar bence sorma bazen çocuk sesinden sinirlerim tavan yapıyo düşünüyorum ben şimdi bunlara canavar diyorum birde benimkide öyle olursa hepberaber zıplarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?