Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canlarım, hepinizi kocaman öpüyorum. Ohhhh, tatile 4 kala bende keyifler süper. Bi an önce eşimin kullandığı ilaçların bitmesini bekliyorum.

esracım şuanda böyle hissetmen çok normal, yaşadığın tecrübe daha çok yeni. Ben zamanla tedavi için elinden geleni yapacağına eminim. Benim gözümde sen 70'lik bir hatun değil, bebeği için inanılmaz fedakar bir anne adayısın.

Bende doğal yolla gelen bebeğimi kaybetince herşeye başlama gücünü ilk etapda bulamamıştım ama sonra toparlandım, bak şimdi fellik fellik çalışıyorum bebeğim olsun diye.

dun esımlen konustuk dedım gecen sene aynı gun senın sorununu ogrenmıstık vede ılac kullanmaya baslamıstık sımdı gene aynı gun ılaca basladık.sankı yıllar gecsede bz hep aynı yerdeyız buda artık benı bunaltıtı.
bazen dıorumkı ne ılac ne bırsey kafanı dınle bırak herseyı dıorum o zamnda ıcımdekı ses ^^benım ıcın neden caba sarfetmıorsun anne^^dıor sankı ,vcdanen belkı olur dıyerekten bır umut ıcıoruz.
cok tuhaf bır bekleyısmıs bu en acı veren bır bekleyısmıs anne olabılme duygusu.tup tedavısı benımlen bırlıkte herseyı aldı gıttı.
adam gıbı cınsel ılıskıye bıle gıremıorum artık.mıdem bulanıor herseyden.sperm yumurtlama lafından gına geldı :):):)
doktra gıtmem lazım mesela tup bebkten sonra kıst olusumu olma olasılıgı var dıe gorunmem lazım ama ona bıle cesaretım yok :(
ne bılım yha rabbım neylerse gusel eyler dıorum .......

gunaydın kızlar
nasılsınız
ya kızlar dun ben test yaptım yımırtlama ıcın tek cızgı cıktı
dun 12. gunumdu normalde 10 ıle 15. gunler arasında hep yumurtluyorum
yoksa tp tedavısınden dolayı ters gıden bırseymı var :(
aksam preseedide kullandım ne olur ne olmaz dıe
cunku bnde hem catımda darlık hemde kuruluk yasıorum
o yuzden hem kendıme hem esıme surdum :(
yaktı bu preseed benı bıraz sızdede öle oluyormu ?????
dun herseyden bıktıgımı anladım sankı
don don hep aynı yerdeyım sankı
ne vardıkı cope atılan kurtjlan annesınden ayrılan bebeklerın bırtanesı su ısteyenlerın olsaaaaaa :(
artık cıddı anlamda cok uzulmeye basladım
2. yılımıza gırıcez.herkes yasın genc dıor yolun basındasın dıor ama benım ıcın sankı suan 70 lık bır kadınım :( sıkılıyorum ısyan etmıorum
sadece sabır dılıoyrrmmmm

esra zaman zaman bende aynı duygular içerisine düşüyorum:50:

kızlar Kaan Aydos bana proxeed plus ı iki ay kullanın bir yıl içinde hamile kalma ihtimalin yüksek demiş.aranızda bu ilaçtan fayda gören var mı?

kızlar Kaan Aydos bana proxeed plus ı iki ay kullanın bir yıl içinde hamile kalma ihtimalin yüksek demiş.aranızda bu ilaçtan fayda gören var mı?

Çok güzel bir haber buuu. Burdaki arkadaşlarımızın tamamına yakının eşleri bu ilaçdan kullanıyo, benm eşimde 45 gündür bu ilaçdan kullanıyo. krishazelin eşide bu ilacı kullanmışdı, 6 ayda sperm sayısı 7 milyondan 90 milyona çıkmıştı.

Canım Kaan hocanın size yorumuna çok sevindim bizde 1,5 aydır kullanıyoruz sperm testi yaptırmadık ama değişiklik var önceden daha saydamdı , şimdi daha beyaz ve yoğun inşallah hepimize şifa olacak...

Canım Kaan hocanın size yorumuna çok sevindim bizde 1,5 aydır kullanıyoruz sperm testi yaptırmadık ama değişiklik var önceden daha saydamdı , şimdi daha beyaz ve yoğun inşallah hepimize şifa olacak...

yaa inşallah öyle olu.bundan başka ilaç vermemiş.zaten eşimin sperm sayısı normal.hareket az bide kahrolası morfoloji %1 çıktı.vitamin kullanıyo du şimdi bi de bundan alcam.inşallah dediği çıkar da bir yıl içinde olur.burdaki herkes seneye hamile olur inşallah...

yaa inşallah öyle olu.bundan başka ilaç vermemiş.zaten eşimin sperm sayısı normal.hareket az bide kahrolası morfoloji %1 çıktı.vitamin kullanıyo du şimdi bi de bundan alcam.inşallah dediği çıkar da bir yıl içinde olur.burdaki herkes seneye hamile olur inşallah...

Sizin toplam sayı kaç bizim 32-42 milyon arası değişiyor onun için yeterli dedi ama bizde de hareket ve morfoloji sorunu var..Bende preesed ve ovulasyon testi kullanmaya başladım ..

Sizin toplam sayı kaç bizim 32-42 milyon arası değişiyor onun için yeterli dedi ama bizde de hareket ve morfoloji sorunu var..Bende preesed ve ovulasyon testi kullanmaya başladım ..

geçen ay ki testte ml de 38 milyon toplam 118 milyon du.bu ayki testte ml de 21 milyon toplam 100 milyon çıktı.morfoloji geçen ay 2 idi şimdi 1 olmuş.tabi iki testi farklı yerlerde yaptırdık ondan deişik çıktı.

geçen ay ki testte ml de 38 milyon toplam 118 milyon du.bu ayki testte ml de 21 milyon toplam 100 milyon çıktı.morfoloji geçen ay 2 idi şimdi 1 olmuş.tabi iki testi farklı yerlerde yaptırdık ondan deişik çıktı.

Maşallah sayı çok iyiymiş sende preesed kulansana canım ben 40 milyons permden medet umarken :D

Maşallah sayı çok iyiymiş sende preesed kulansana canım ben 40 milyons permden medet umarken :D

bide pressed denicez denemediğimiz şey kalmasın.aslında tüp bebek düşünüyodum ama biraz daha beklemeye karar verdim.aşılamayıda dr yapmam diyor.normalden çok farkı yokmuş..çok yıpratıcı bir süreç Allah sabrımızı arttırsın..

kızlar benim bugün 13. günüm ama sanki adet oolcakmışım gibi agrım oluyo altta dogru karnımın altı agrıyo adet sancısı cekiyorum yani dogum kontrol hapı kullanıp ta böyle benim gibi olan varmı

kistime bişeyler mi oluyo acabaaaaaa

kızlar benim bugün 13. günüm ama sanki adet oolcakmışım gibi agrım oluyo altta dogru karnımın altı agrıyo adet sancısı cekiyorum yani dogum kontrol hapı kullanıp ta böyle benim gibi olan varmı

kistime bişeyler mi oluyo acabaaaaaa

yumurtluyorsundur belki akıntında varmı?

bide pressed denicez denemediğimiz şey kalmasın.aslında tüp bebek düşünüyodum ama biraz daha beklemeye karar verdim.aşılamayıda dr yapmam diyor.normalden çok farkı yokmuş..çok yıpratıcı bir süreç Allah sabrımızı arttırsın..

Önce her yolu dene canım.Tüp bebeğinde garantisi yok ki, aldığın hormonlarda cabası..
İnşallah hepimiz doğal yollardan ANNE olacağızzzzzzzz.. :49: :emir_bebek:

Back
X