- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.221
kızlarr bakın bunları aldım nasılllllllllllllllllllllllllll????
18K Gold gp Jewelry Earrings use SWAROVSKI Crystal E202 - eBay (item 300378678973 end time Feb-10-11 0923 PST)
New Ball Necklace Gold Use Swarovski Crystal N207 - eBay (item 290385056373 end time Feb-19-11 0705 PST)
ay çok güzel.gözlerim kamaştı. :82:iyi günlerde kullan inşallah.TL olarak ne kadar.
slm kızlar naıslsınız hayat nasıl gidiyor bakalım hepinize iyi haftalar diliyorum
inş. canım ama heran başka süprizlerde olabilir :82:
boncuk ingilizcen iyimidir canım
kızlar meraba nasılsınız?size bişey danışıcam ebay a girdim presed jel için normalde o 100 tl civarlarında ama orda farklı bi çeşitmi bilmiyorum yağ diyo size linkini göndericem bi bakarmısınız siz kullanıyosunuz çünkü ve fiyatıda çok ucuz o yüzden emin olamadım
evet bu canım benim aldığımın linkini vereyim onada bir bak test daha fazla biraz daha fiyatı farklı tabi
PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED on eBay (end time 18-Feb-11 1538 GMT)
kızlar ingilizcesi olan varmııı bi mesaj yazmam lazımda :)))
google translater kullanıyorum ben canım
bende onu kullanıyorum ama şansımı bi deneyim dedim
takılarımı gördünüzmü nasıll :)
benim herüf gelince anlıcaz onu işte :))çok güzel canım iyi günlerde kullan cicilerini bende siteyi inceliyordum nasıl kârlımı?
benim herüf gelince anlıcaz onu işte :))
yani yarın beni burda göremssen hiç bulaşma
ya kızlar ben aldım o linki tıklayıp ama ödeme seçeneklerinde kredi kartını seçtim fakat kredi kart numarasını yazmadan aldınız dedi10 gün önce bi arkadaşın kredi kartıyla ebay dan bişey almıştık acaba bana sormadan ordan mı çekti?ebay kayıtmı ediyo kredi kart numarasını?bileniniz varmı?
ya kızlar ben aldım o linki tıklayıp ama ödeme seçeneklerinde kredi kartını seçtim fakat kredi kart numarasını yazmadan aldınız dedi10 gün önce bi arkadaşın kredi kartıyla ebay dan bişey almıştık acaba bana sormadan ordan mı çekti?ebay kayıtmı ediyo kredi kart numarasını?bileniniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?