Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

muesım aklına kotu seyler getırıp canını sıkma
ınsallah saglıkla devam edersınız yolunuza ben oyle hıssedıyorum dusunuyorum sende olumlu dusun oldumu

Allah senın de yardımcın olsun...
bu testlerın yapılmaıs onemlı hakkaten en azından bılınen bır sebep varsa ona gore hareket edılır ..
bızde daha hıc bı sekılde gebelık olusmadıgı ıcın pıhtılasma vs varmı dıe hıc bılmıyoruz benım aılemde cıkanalr var ben yıne de yumurtlama sonrası coraspırın ıcıyorum 2 aydır ne olur ne olmaz dıye

lorkemm amrikalarda saat kavramında karışmış,biz hepimiz uyuyoruz yawrum:))))))))))))))
nasılsın ,neleryapıyorsun,bol bol gez moral depola ,tüpde ihtiyacın olacak:)))
canım ben sana daha önce özelden birşey sormuştum onları gerelki yerlere gönderdinmi birde onu merak etmiştim,:))
Allaha emanet ol kendine iyi cici bak:))
muesim çok sewindim adına ,bizim 5hafta 5 günlüktü kese zorla gözkmiştü sonra ikiz olduğunu öğrendik,moralini dok her söylediğine bakıpta bozma ,hamileliğinin tadını çıkar:)))

bu arada bu gece rüyamda eşimin sperm testi ml 18mil top 122 çıkmış ben ne kadar swiniyorum anlatamam,anca rüyamda bu sonuçlrı alırım zaten

gunaydinnn kizlarr nasilsinizz
bana gelince herzamanki gibi nobetten ciktim cokk yorgunm parmagimi kaldiracak halim yok...15-20 gundur carpintim var nefes alamadigimi hissediyorum artik sabah kan tahlillerl verdim ekg cektirdim ekg normal cikti diger sonuclar belli degil ama ben cok huzursuz oluyorum artik...
yarin aksam nobetimi tutup cumartesi itibarile 15 gun izine cikiyorum nasipse...sanirim bana kardiyoloji yolu gozukuyor..bide kadin dogum kontrollerimi yaptiracagim benden bole isteee...

canım bebeyini sağlıcakla almışsın kocağına uzun ömürlü
hayırlı bir evlat olsun inşallah
allah her iki evladınında acısını göstermesin
sen ve pebbiş kızın allaha emane olun:))

mues canım keseni görmüşsün hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde geçer 9 ayın
ve sağlıcakla alırsın kocağına bebeyini

kızlar hepinize selam ..uzun süre oldu görüşmeyeli..ben bebişimi kucağıma aldımm:)çok şüükür..

biraz geçmişi okudum çok güzel gelişmeler olmuş..
öncelikle ronyam hayırlı olsun bebişin kucağına almışsın sağlıcaklı..çok sevindşm canım benim.

muscimm seninde hayırlı olsun hamileliğin..merak etme kese için..benim 5. hftadan sonra görmüştü doktorum

bilgem seninde hayırlı olsunn hamileliğin...

başka gelişmeler var mı bilmiyorum ama çok sveindimm ..patlama olmuş ben fouma girmeyeli:)

rabbim devamı nıda getirisin inş:)

vedael tebrıkler canım kuzun nasıl ıyımı
ınsallah melegın ıyıdır
senı gordugume sevındım
bu arada ceylanda gebiş blgemlen aynı anda hamıle kaldılar

vedael tebrıkler canım kuzun nasıl ıyımı
ınsallah melegın ıyıdır
senı gordugume sevındım
bu arada ceylanda gebiş blgemlen aynı anda hamıle kaldılar

canım çok şükür iyii minik kızım..50 günlük olduk büyüyoruz...
sen nasılsın gelişmeler var mı durumunda..
ceylana da çok sevindim birde melisela varmış sanırım..ikinizide tebrik ediyorum kızlar..
güzel bi hamilelik geçiirirsiniz inş..bebişinizi de ayılrısıyla kucağınıza alırısnız:)

canım benim çok geçmişolsun ..hayırlıısyla aldın ya kızını kucağına..bütün acılar unutuluyo..ben de normal doğum yaptım ama kabus gibiydi..
dayanılmıcak ağrılar çektim 5 saat
hastaneyi inlettim resmen bağırmaktan..ama hepsi unutuluyo canım..tekrar hayırlı olsunn rabbime emanet olun..isim ne koydunuz?

sende güle güle büyüt canım saglıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah melisela doguma yaklaştı nerdeyse bilgemle ben aynı günlerdeyyiz çok sagol

veda o artık onya gelemiyo ismini ben söyleyim asmin oldu kızımızın adı seninki ney

Herkese hayırlı günler nasılsınız şekerler =)
Bugün moralim daha iyi çok şükür.
Şimdi yazdıklarınızı okuyunca dahada moralim düzeldi.
Şu gereksiz evhamlarımı bir yensem

İnşallah benimkilerde pısar kalır Canım Bilgemmm,
Bakalım tahlil yaptırdık inşallah temiz çıkarlar.
Ölçü vermedi kuşum mercimek kadar kese =)
Haftaya embriyoda gözükür inşallah.
Haftayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Boncuğum inşallah büyümüş olur.
Ozaman transferimin 25. günü olmuş olucak.

muesım aklına kotu seyler getırıp canını sıkma
ınsallah saglıkla devam edersınız yolunuza ben oyle hıssedıyorum dusunuyorum sende olumlu dusun oldumu

Sağol canım Lorke'm inşallah herşey çok güzel olur.

muesim çok sewindim adına ,bizim 5hafta 5 günlüktü kese zorla gözkmiştü sonra ikiz olduğunu öğrendik,moralini dok her söylediğine bakıpta bozma ,hamileliğinin tadını çıkar:)))

Sağol canım yağmur'um bakalım haftayı iple çekiyoruz =)

mues canım keseni görmüşsün hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde geçer 9 ayın
ve sağlıcakla alırsın kocağına bebeyini

Sağol çakırcım Allah razı olsun aminnn inşallah.
Darısı tezden başına inşallah.

ediş süper olmuş valla takvimin..
bayıldım..
bak bende kıskandım şimdi:)))
canım yaaa bak ben atlamışım sen regl oldunmu..
hatta olmuşun da bitmiş bile olmuş
o zaman yeni döngün hayırlı olsuunnn...
valla bende iki ay sonunda yeni döngüye başladım yaa çok mutluyum sorma:)))

GÖKÇENN

canım benim bende
ne kadar gelmesini istemesekte gelmeyincede olmuyor

ne onunla ne onsuz :)

bakalım 8.günümdeyim
yalnız ben fena üşütmüşüm ilaç kullanıyorum o yüzden ne hayıt ne bişey hazırlayıp içemedim bile
bide taşınma telaşım var ki sorma

bu ay benim için boş geçcek ama en azından reglimi düzeltsem o yetcek yani
inşallah MEVLAM tez zamanda dolduruverir göbüşünü

Son düzenleme:
CANIMMMMMM tebrikler hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli hep gülen bir hayat nasip etsin MEVLAM

pembiş kuzuna

sanada geçmiş olsun canımm kendine iyi bak

ALLAH cc emanet ol.........

maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…