- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #112.881
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
Biz doktordan geldik.
Biraz erken gitmişiz sanırım kesemizi gördük çok şükür ama çoook küçükmüş.
Doktorum biraz temkinli davranıyor.
Güzel bir problem yok ama çok küçük, hafta hafta takip ederek devam edicez dedi.
Biraz ona moralim bozuldu
Haftaya tekrar gidicez inşallah.
Hormon ilaçları çok yan etki yapmış.
Hala kocaman kocaman yumurtalarım varmış.
Ona da biraz moralim bozuldu.
Belki evham dozunu fazla kaçırıyorum =)
Kan tahlili idrar tahlili istedi yarın aç karna yaptırıcam.
Bizden böyle durumlar.
bende napayım cnm yazın yenıden tedavıye başlıcaz 15 ay aradan sonra:)
bunun ıcın bahcecı benden bı suru test ıstemıstı ocakta gıttığımde
sonuçları gelenlerden heterozıgot mutasyon var faktor 5 lıedende (hafıg duzeydce kan pıhtılaşması)
bazı doktorlara göre onemsız bu..coraspın yeterlı dıolar ama bızım gıbılere iğne verıolar sanırım tüp bebekte.
henuz görüşemedım mustafa bey yurtdısındaymıs..
bır de benım savunma mekanızmam cok fazla calısıomus
cd56 natural kıller (doğal öldurucu)hucrelerım fazlaymıs
yanı vucut embryoyu yabancı bı rcısım gıbı algılayıp ölduruo
doğal gebelıkte hersey doğal olduğu ıcın vucut belkı daha az saldırgandır ama
tüp olunca işte mudahele edıoz vucudun alışkın olduğu duzene..
yanı ben doğal yolla kalsam saglıcakla doğururmusum ama tüp bebekte işte
sıkıntı, hiç bır seyı atlamıolar...buyuk ıhtımal normal sınıra dusurp tedavıye oyle başlıcaklar..
2 den fazla negatıfı yada kımyasal geeblığı olan arkadaslar sızde bu testleri yaptırın
senın de tedavın hayırlı ugurlu olsun cnm guzl habeelrını dort gozle bekledığım arkadasalrımdansın:)))
lorkemm amrikalarda saat kavramında karışmış,biz hepimiz uyuyoruz yawrum:))))))))))))))muesım aklına kotu seyler getırıp canını sıkma
ınsallah saglıkla devam edersınız yolunuza ben oyle hıssedıyorum dusunuyorum sende olumlu dusun oldumu
Allah senın de yardımcın olsun...
bu testlerın yapılmaıs onemlı hakkaten en azından bılınen bır sebep varsa ona gore hareket edılır ..
bızde daha hıc bı sekılde gebelık olusmadıgı ıcın pıhtılasma vs varmı dıe hıc bılmıyoruz benım aılemde cıkanalr var ben yıne de yumurtlama sonrası coraspırın ıcıyorum 2 aydır ne olur ne olmaz dıye
muesim çok sewindim adına ,bizim 5hafta 5 günlüktü kese zorla gözkmiştü sonra ikiz olduğunu öğrendik,moralini dok her söylediğine bakıpta bozma ,hamileliğinin tadını çıkar:)))
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
Biz doktordan geldik.
Biraz erken gitmişiz sanırım kesemizi gördük çok şükür ama çoook küçükmüş.
Doktorum biraz temkinli davranıyor.
Güzel bir problem yok ama çok küçük, hafta hafta takip ederek devam edicez dedi.
Biraz ona moralim bozuldu
Haftaya tekrar gidicez inşallah.
Hormon ilaçları çok yan etki yapmış.
Hala kocaman kocaman yumurtalarım varmış.
Ona da biraz moralim bozuldu.
Belki evham dozunu fazla kaçırıyorum =)
Kan tahlili idrar tahlili istedi yarın aç karna yaptırıcam.
Bizden böyle durumlar.
kızlar hepinize selam ..uzun süre oldu görüşmeyeli..ben bebişimi kucağıma aldımm:)çok şüükür..
biraz geçmişi okudum çok güzel gelişmeler olmuş..
öncelikle ronyam hayırlı olsun bebişin kucağına almışsın sağlıcaklı..çok sevindşm canım benim.
muscimm seninde hayırlı olsun hamileliğin..merak etme kese için..benim 5. hftadan sonra görmüştü doktorum
bilgem seninde hayırlı olsunn hamileliğin...
başka gelişmeler var mı bilmiyorum ama çok sveindimm ..patlama olmuş ben fouma girmeyeli:)
rabbim devamı nıda getirisin inş:)
vedael tebrıkler canım kuzun nasıl ıyımı
ınsallah melegın ıyıdır
senı gordugume sevındım
bu arada ceylanda gebiş blgemlen aynı anda hamıle kaldılar
kızlar ben geldim dünyalar tatlısı bir kızım oldu
kara kara dedim beyaz pembe karışık bir kız çıkardım
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
ameliyatım epidural oldu herkese bol bol dua ettim
geçmişte ne var ne yok bilmiyorum umarım herkes iyidir
ben çok bitkinim dikişlerim çok ağrıyor ve uyku hiç yok
canım çok şükür iyii minik kızım..50 günlük olduk büyüyoruz...
sen nasılsın gelişmeler var mı durumunda..
ceylana da çok sevindim birde melisela varmış sanırım..ikinizide tebrik ediyorum kızlar..
güzel bi hamilelik geçiirirsiniz inş..bebişinizi de ayılrısıyla kucağınıza alırısnız:)
canım benim çok geçmişolsun ..hayırlıısyla aldın ya kızını kucağına..bütün acılar unutuluyo..ben de normal doğum yaptım ama kabus gibiydi..
dayanılmıcak ağrılar çektim 5 saat
hastaneyi inlettim resmen bağırmaktan..ama hepsi unutuluyo canım..tekrar hayırlı olsunn rabbime emanet olun..isim ne koydunuz?
sende güle güle büyüt canım saglıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah melisela doguma yaklaştı nerdeyse bilgemle ben aynı günlerdeyyiz çok sagol
veda o artık onya gelemiyo ismini ben söyleyim asmin oldu kızımızın adı seninki ney
saol canımmm..amiin inş hepimizinkiyle beraber olsun...sizde yolu yarılamışsınız cinsiyeti belli mi canım..?
ismiyle yaşasın inş canım..benimki elif naz ismi gibide nazlı:)
sen ne düşünüyosun ismini?
Mues'im eğer çizelgende ki gibi 4+2 günlüksen kesenin küçük olması çok normal , sonuçta 5. haftalarda keseyi adam akıllı görüyor dr'lar ..
7. haftaya kadarda kalp atışı yeni yeni başlıyor ..
Sen sakın moralini bozma ..
Küçük derken kaç mm dedi ? Ölçü verdi mi?
Yumurta bende de vardı , onlar pısıp kalıyor bir zaman sonra . Endişe etme .
Demek ki hepsini toplamamışlar ..
Küçükte olsa toplamaları lazımdı , sonra büyüyor kendi kendine çünkü..
Ama ona kafanı takma , benim ilk tedavimde yığınla yumurtam kalmıştı ..
İnşallah bişeycik olmaz..,
Haftaya bakalım , daha net görülür ..
Muescim moralini bozmana gerek yokki, ne güzel küçükte olsa keseyi görmüşsünüz,ohooo 1 hafta sonra gittiğinde sende inanamıycaksın ne kadar hızlı büyüyor diye, hafta hafta kontrol bence daha iyi, hiçbir adımı kaçırmamış olursunuz, ilerki aylarda ayda 1 kez çağıracak doktor o zamanda günleri sayacaksın aman ay dolsa da görsem diye.
Rabbime emanet minik mucizen, Allahın izniyle herşey yolunda gider İnşallah...
muesım aklına kotu seyler getırıp canını sıkma
ınsallah saglıkla devam edersınız yolunuza ben oyle hıssedıyorum dusunuyorum sende olumlu dusun oldumu
muesim çok sewindim adına ,bizim 5hafta 5 günlüktü kese zorla gözkmiştü sonra ikiz olduğunu öğrendik,moralini dok her söylediğine bakıpta bozma ,hamileliğinin tadını çıkar:)))
mues canım keseni görmüşsün hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde geçer 9 ayın
ve sağlıcakla alırsın kocağına bebeyini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?