Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Boncuğum ;
Sağlıkocağının verdiği broşürleri takip ediyorum , yavaş yavaş araştırmalara da başladım ..
Bebeğim dergisi var belki bilirsin , bende yeni öğrendim :) Çok hoş şeyler var aylık o dergiye başlıcam bu ay ..

ronyAM ÇATAL KARAM O KADAR MERAK EDİYORUM Kİ KIZINI Vede seni,çok şükür iyisin dahada güzel haBERLERİni alacağım inşallah ,seni çokkk sewiyorum karam:)
Günaydın güzeller....

Yagmurum öpüyorum şeker:))))))
ahhhhhhhhhh boncuğum canım benim bende seni öpüyorum gül nanaklarından:)))

Hayırlı akşamlar kimsecikler yok burda, neredesiniz şekerler...
Dün akşam kabus gibi bir gece geçirdik.
Hala onun şoku üzerindeyim.
Annemlere gitmiştik oturmaya, arabayı evin alt taraflarında okul bahçesinin arka tarafına parketmiştik.
Çokta tenha değildir aslında oralar. Arabayı parkedince eşimle kapıları kontrol ederiz hep. Kontrol ettik ayetel kürsi okudum Allah'ım sana emanet dedim. Oturduk, oturduk saat 10.30 da çıktık eve gitmek için arabaya gittik.
Baktık kapılar açık, içerden kapı kolları kırılmış kontak kutusu açılmış.
İçeride tırnak makası var. Ödüm patladı içim cız etti resmen. Eşim hemen polisi aradı. Geldiler olay yeri inceleme ekipi geldi parmak izlerine bakıldı. Ama hiçbirşey çıkmadı eldiven kullanmışlar, çalıntıda olmadığı için "yapabileceğimiz birşey yok" dediler. Gidebilirsiniz dediler.
Arabaya bindik ama çalışmıyor araba. Direksiyon oynamıyor bile. Sinirden başım ağırdı. Eşim moral bozukluğundan arabayı orada bırakmak istemedi belki 1 saat uğraştık baktık olmuyor. Sigortayı aradık çekici geldi arabayı en yakın servise, bizi de evimize bıraktılar. Bu arada saat 1.30 oldu. Çekiciye birde 100 lira verdik. =)
Bugün servise baktı eşim, kontağı bozmuşlar komple değişicekmiş. Neyse canımıza birşey olmasın. Çıkacak paramız varmış. Başımızın gözümüzün sadakası olsun ama moral bozukluğu yetiyor insana. Gece uyudum uyandım arada eşime diyormuşum ki yaşadıklarımız gerçekmiydi.=)
Çekici görevlisi diyorki "bu kadar uğraşmaya iyi alamamış arabayı, ucuz kurtulmuşsunuz" dedi. İçimden diyorum ki "ayetel kürsi korudu ondan" =)))

mues canım çok geçmiş olsun.bencede Ayetel kürsü korumuş.
ucuz kurtulmuşsunuz. arabada gitmiş olabilirdi.
Allah göstermesin bir daha......

hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
maşallah bebişler artıyor. darısı tüm arkadaşların başına.

kızlar selam herkese nasılsınız..bakamıyorum topiğe sürekli..işlerimiz çok yoğun bu aralar...

öncelikle RONYAAAAAAAAAAAAAAAAA hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün inş...

MUES geçmiş olsun cnm allah korumuşşş..

VEDAEL sanada hayırlı olsun cnm..bebeğini mutlulukla hayırlısıyla büyüt inşşallah...
LORKE döndünmü kız amerikadan ??

Canım senin kuzunda hayırlı uğurlu olsun. Ben oğlum için 2 aylıkken okyanus suyu kullanmıştım azar azar iyi gelmişti. Gece peteklerden dolayı tıkanıyordu benimki, yatmadan evvel ıslak bir havlu koyarsan peteğin üstüne iyi gelir.

Anneliğe alıştım artık, ilk başlarda elim ayağım birbirine dolanıyordu şaşkın ördek gibiydim ama Rabbime binlerce kz şükürler olsun ki artık alıştım. Oğlum haftaya 6 aylık oluyor. 4 aylık olduktan sonra sende daha rahat edeceksin. İlk başlar çok sıkıntılı oluyor.

kimseyle denk gelemiyorum
hoş şu anda benim oğlum ağlıyor...uykusu çok geliyor ama bir türlü dalamıyor.çok geriliyor insan birşey yapamadığı için....

mues geçmiş olsun ,Allah başka bela vermesin...sen etkilenme böyle şeylerden...

Gunaydin kizlar.
Herkese guzel bir hafta sonu diliyorum.

Mues'im cok gecmis olsun.
Sukurler olsun ki siz iyisiniz.
Bir daha yasatmasin Mevlam.

Günaydın güzel haftasonları herkese......
Canlarım teşekkür ederim, Rabbim kimseye göstermesin. Moral bozukluğu yetiyor insana.
Lone teşekkür ederim canım.
Maşallah sende hamişsin kocaman olmuş bebeğin.
Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasipe eylesin inşallah..............

kız böle yazınca gebıssın sandım vallaha
ınsallahhhhhhhhhhhhh
en yakın zamnda bnde senı tebrık edecegımmmmm :)

k
canımsınnn esosumm
hayırlısı MEVLAM naip etmişse el getirir yel getiri sel getirir demişler
inşallah hayırlısıyla sana bana ve tüm topik arkadaşlarıma versin MEVLAM bebişlerini

çok geçmiş olsun kuzum
büyük belayı önlemiştir diyelim

AYET-EL kürsinin faydası olmazmııııııııııııııııı
ALLAH cc izniyle hhafif atlatmışşınız
RABBİM göstermesin bidaha inşallalah

canlarım perşembe günü buz bebegimi almaya gidiyorum rabbim iizin verirse :)
duanızı esirgemeyin

canımmm dualarımız seninle
RABBİM buz bebişin
sıcacık koyuversin göbüşüne

selam güzeller, herkes iyidir inşAllah..

Muesim çok geçmiş olsun..Rabbim korumuş çok şükür..

Ronyam canım daha iyisindir inşAllah..

bende izne ayrıldım garii, Ankdayım..bugün ufak tefek eksikleri aldım ama çantamı daha hazırlamadım..pazartesi bakalım doktorla görüşcem nasip olursa, artık bekleme moduna geçtim çok şükür..

Tünaydın kızlar ..
Herkese güzel pazarlar ..
Bugün Ankara'da hava çok güzel , bizde türbe ziyareti yapacağız ..
Hamile kalmadan önce gitmiştim ve ' hamile olursam gelip burda dua edeceğim ' diye niyet etmiştim ..
Niyetimi yerine getireceğim ..
3-4 gündür çok iyiyim , çok şükür bir ağrım sızım yok .. Gideceğimiz yerde çok yakın evimize..
Sizler içinde dua edeceğim ..
Şimdilik kendinize iyi bakın canlarımmm...

hepinize güzel haftasonları fıstıklar..

ronyam bebişin hayırıl olsun maaşallah atlattın artık o pembe bebişini öpüyorum kocaman
o mis kokusunu bizim yerimiize de çek içine emi:))
rabbim yavrularınla eşinle mutlu bir yaşam nasip etsin inşalah sağlık huzur versin hepinize..

mues canım çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin çok zor inan ki kaç yıl çalışıyoruz emek veriyoruz
bir anda elden kayıp g,divermesi bunun düşüncesi bile çok sıkıntılı her ne kadar sağlık olsun dense de mal canın yongası
siz çok şükür ki ucuz atlatmışsınız duaların sayesinde:)))

bilgemmm fıstığım ne güzel senin adına çok sevindim inan ki.. ağrın sızn yokmuş inşalah bir daha da hiç olmaz:))
türbe ziyaretinde bize de dua et canım:))) kendini de çok yorma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…