Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun canımın içi inşallah oğluşumuzkısa zaman da eski sıhatine kavuşur

canım inşalah
yasin ,fetih,meryem suresini okuyorumiki gündür,inşallah bebeğim çok yakında benimle:))))

ayyyyyyyyy bişey kalmadı çok heyecanlıyım senın için:))))))

yagmurum2001, aynı duaları bende okudum, rabbim gönlüme göre verdi inşallah rabbim dualarını boşa çıkarmaz bir an önce bebeğine kavuşturur. Rabbim sana da dileyen herkesede sağlıklı sıhhatli bebekelr nasip etsin, burda tanıdığım tanımadığım herkese hep dua ediyorum

İyi akşmlar kızlar ..

Boncuğum geçmiş olsun , Rabbim korusun inşallah oğlunu ..
Bir an önce düşer inşallah ateşi..

Esila'm bekleriz sonu güzel olsunda ..

Yağmur'um heyecanla opu , transfer ve sonuç gününü bekliyorummmm ..

Kızlar butterfly hiç gözükmüyor iyidir inşallah ..

kızlar bitterin babası rahatsızdı memleketine gitti umarım kötü bişey olmamıştır:31::31::31:

Gunaydin kizlar.
Hayirli cumalar herkese.
hayırlı cumalar cicişim:=))))))))
dok geldim ,e2 1026 olmuş 2gün önce 456 idi çok iyi ikiye katlanmış dedi:)))
pazar günü kontrol var dedi,eşin yarın akşam boşalsın dedi,
büyük ihtimal salı ama çarşambada olabilir opu
en büyük yumoşum 15 di diğerleride arkadan geliyor,en küçüğü 7
bakalım Rabbim bana nasıl bir kapı açacak:)))))
yagmurum2001, aynı duaları bende okudum, rabbim gönlüme göre verdi inşallah rabbim dualarını boşa çıkarmaz bir an önce bebeğine kavuşturur. Rabbim sana da dileyen herkesede sağlıklı sıhhatli bebekelr nasip etsin, burda tanıdığım tanımadığım herkese hep dua ediyorum
Saol tatlişim Allah razı olsun,allah yawrunu sana bağışlasın sorunsuz bir gebelik yaşarsın inşallah:)))))))
İyi akşmlar kızlar ..

Boncuğum geçmiş olsun , Rabbim korusun inşallah oğlunu ..
Bir an önce düşer inşallah ateşi..
start verdik yavrum ,gerisi mevlama kalmış,İmşallah esila sonrada ben burda müjdeli haberi vereceğiz:)))

Esila'm bekleriz sonu güzel olsunda ..

Yağmur'um heyecanla opu , transfer ve sonuç gününü bekliyorummmm ..

Kızlar butterfly hiç gözükmüyor iyidir inşallah ..

hayırlı cumalar cicişim:=))))))))
dok geldim ,e2 1026 olmuş 2gün önce 456 idi çok iyi ikiye katlanmış dedi:)))
pazar günü kontrol var dedi,eşin yarın akşam boşalsın dedi,
büyük ihtimal salı ama çarşambada olabilir opu
en büyük yumoşum 15 di diğerleride arkadan geliyor,en küçüğü 7
bakalım Rabbim bana nasıl bir kapı açacak:)))))

Saol tatlişim Allah razı olsun,allah yawrunu sana bağışlasın sorunsuz bir gebelik yaşarsın inşallah:)))))))

Herkese hayirli cumalar nasilsiniz kuzular
Birkac gundur giremiyorum kiz kardesimin haftasonu nikkahi var anneme yerlestim :)
Cok ozledim sizi bir yaramazlik yok insallah

Yagmurum nasil heyecanliyim anlatamam bebeklerin gelicek bu sefer insallah
Esilimin test gunude geliyor hadi guzel haberler olsun insallah

hayırlı akşamlar kızlar hepinize :))

karden derğerleiniz özelliklede hız çok güzel bence inş. hayırlısı ile hamile kalırsın...

kızlar benim smear testimin sonucu çıkmış anlayan varsaq yorumlayabilirmi ???

sahalarda bol miktarda inremediler,süperfisyel hücreler izlenmektedir.arada endoservikal hücreler zeminde minmal polimorf nüveli lokositler ,doederlein basilleri görülmektedir.

tanı;benign stolojik bulgular:bethesda
yorum:sitolojik incelemede ATİPİK HÜCREYE RASTLANMAMIŞTIR.

:26: :26: :26:

kadser cnm atipik hücreye rastlanılmamış olması senin lehine bir durum smear testinde zaten bu hücrelerin olup olmadığı araştırılır. kanser hüceleri atipik hücrelerdir. pnl görülmesi herhangi bir infeksiyonun göstergesi olabilir ama minimal olmasından dolayı belki ilaç tedavisi alır veya almazsın dr.una bağlı...
küçük bir yorum yapyım dedim. dr.na ne zaman göstericeksin?

Yağmur'um çok güzel tam olması gibi , opuya kadar e2 3000 lerde olur en fazla ..
Bu değer hem yeteri kadar yumoşunun olduğunu ama bir yandan da ohss olmayacağını gösterir ki ohss zaten olma, çok kötü bişey ..
Eşininde perhizli olması için bugün işini halletmesi lazım ama sakın senle olmasın yada korunun çünkü çok tehlikeli yumurtaların büyümüş bayağı , vajende yada rahimde sperm olmaması lazım bu günlerde ..
Hatta opuya kadar desem daha doğru olur ..
Gerçi söylemişlerdir zaten ..

Benimde çatlatma iğnesinde en büyük yumoşum 18,5 di diğerler 17 ,16 diye gidiyordu .. Küçüklerde çoktu , Allah'ım bunlar nasıl büyüypte yetişecek diğerlerine diyordum ki , çatlatma iğnesi hepsini aynı kıvama getirdi ..
20 tane yumurtamın sadece 2 tane ufak çıktı , diğer 18 tanesi işleme alınacak büyüklükteydi , 14 tanesi döllendi ..
Yani o 7 mm likler o güne kadar kocaman olur , içinden bir iki tanesi de ufak kalsın nolceeeek :)

İnşallah güzel haberleri almamız yakındır ..
:emir_bebek:

lorkee, 5N1Ke, bohemia

Kızlar nasılsınız?

bilgemm ben bildiğiniz gibiyim...birkaç kez buraya yazıp biraz olsun rahatlamak ıstedım yazdımm yazdımmm, sonra sildim herseyi.sizleri de üzmek istemiyorum ama hayatımda hiç bukadar çöktüğümü hatırlamıyorum..çok zorlanıyorum yaa.
gece uykularım berbat. kabus görüyorum hep.moralim bozuk anlıycağın:(
p.tesi işe baslıyorum inş iyi gelir....
insan yüzü görmüş olurum:9:
kalabalık filan hiçç stemiyorum bir tuhaf oldum ben. birileri çağırıyor ediyor hiç cesaretim yok. o bakımdan iş iyi olucak mecburen gidicem :34:
senin oğluşun nasıl :emir_bebek::nazar:
belin filan ağrıyormuş sakın kendini zorlama direk gevşemeye çalış. sen zaten dikakt edersin de...
allahım vaktiyle kucağınıza almanızı nasip etsin. bütün hamişlerinn..

5n1k canım benim işen başlaman çok iyi olur , seni öyle iyi anlıyorum ki..
Geçen seneki tüp bebek tedavimde bende bebeğimi kaybettim ..
Kürtajdan 10-15 gün sonra işe başladım ..
Burdaki arkadaşlarım da bilir o günlerimi .. İşe başlamam çok isabet olmuştu yoksa bulanımdaydım ..
Kafamı dağıttım , güç topladım ..
Dondurulmuşumda yoktu yeniden sıfırdan tedaviye başlayacaktım ..
Yazı çok güzel bir şekilde geçirdim , sonbaharda (1 yıl sonra ) 2. tedavime başlayacak gücü buldum kendimde..
Bu arada işe gidip gelmek , para kazanmak , arada kendi kazandığım parayla kendime alışveriş yapmak vs derken acılarım çoook hafifledi..
Ekimde tedaviye başladım .. Sonra hamile olunca işten tekrar ayrıldım ..

Sende benim geçtiğim yollardan geçiyorsun şuan ve inan bana geçiyor , bu acıda geçiyor ..
Hiç yaşamamış olsam belki seni anlamazdım , böyle konuşmak kolay gelebilirdi ama aynısını yaşadım ..
Rabbim bir daha ne bana ne sana nede başkasına yaşatsın ..
Rabbim benim gibi bir daha ki denemende yüzünü güldürsün ..
Hoş 23. haftam bitti ama ben hala diken üstündeyim , endişelerim geçti sayılmaz ama bugünümüze şükür..
İnşallah Allah'ın izni ile hiçbişeycik olmaz diyorum ..

Dha ne yazayım ki canım benim , cennette seni bekleyen bir evlat var ..
Rabbim sabrın karşısında seni mutlaka mükafatlandıracaktır ..

selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..beni sorarsanız iyim çok şükür :)

Esram daha doğurmadım :) bekliyorum bakalım..

Kadser canım çok geçmiş olsun, kendiliğinden gelir inşAllah meleğin..

Yağmurum güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..

Esilam canım çok heyecanlıyım, inşAllah bebişin sımsıkı tutunmuştur sana..

Melissss az kaldı kuzummmmm ..
37 . haftanı bitirmek üzeresin ..
Önümüzdeki haftadan sonra her an gelebilir prensesin ..

Senden sonra sırada butterfly33 var ..

Sonra Ceylan ve Ben ..

Allah'ım sen koru yavrularımızı ve arkadaşlarıma da nasip eyle ..
Tabi isteyen dileyen herkesede..

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine :49: Bebişimiz Erkek ..
:65:Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş :49: Bebişimiz Kız ..
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49: Bebişimiz Kız..
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49:
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49: Bebişimiz Erkek..
:65:Mues............................... Topiğin ikizleri geliyoooooo :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yağmurum:..........................Tüp bebek tedavisinde ...
:nazar:antalya2011........................Aşılama tedavisinde...
:nazar:esilanur ..............................10 nisanda güzel sonuçlar bekliyoruz ...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
:nazar:Karden...............................Aşılama tedavisinde...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ielrliyor...
:nazar:nurme..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen...

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Uzun uzadiya gecmisi okudum okudum ara ara cvplari ekledim sabahtan bu yana okuyup cvp liyorum ama biriktirmem iyi olmadi bi yanitla dedim hepsi gitti cok uzuldum :(

Kadsercim cok zor biliyorum yasamasamda anliyabiliyorum seni rabbim en kisa zamanda acilarini dindirsin icini ferahlik versin canim. Kendini hazir hissettigin ilk anda mucadeleye devam kimbilir belki tedaviye gerek kalmadan bebişin ben geldim annecim diycek rabbim bilir:16:

Lorkecim karsilasamiyoruz uzun zamandir. Gecmiste gordum rapor icin start vermissiniz cok sevindim isiniz rast gitsin canim sonucu bebisinizle son bulur insallah:16:

arkadaşlar bişey soracaktım, 6 haftalık hamileyim ama dişim çok ağrıyo, doktor yaptır sorun olmaz dedi ama kafam karıştı. bu güne kadar diş yapılmaz diye biliyodum... bebeğimi zor buldum kıyamıyorum korkuyorum ne yapayım akıl verin... lütfen

Back
X