- Konu Sahibi boncukboncuk
- #113.441
5n1k canım benim işen başlaman çok iyi olur , seni öyle iyi anlıyorum ki..
Geçen seneki tüp bebek tedavimde bende bebeğimi kaybettim ..
Kürtajdan 10-15 gün sonra işe başladım ..
Burdaki arkadaşlarım da bilir o günlerimi .. İşe başlamam çok isabet olmuştu yoksa bulanımdaydım ..
Kafamı dağıttım , güç topladım ..
Dondurulmuşumda yoktu yeniden sıfırdan tedaviye başlayacaktım ..
Yazı çok güzel bir şekilde geçirdim , sonbaharda (1 yıl sonra ) 2. tedavime başlayacak gücü buldum kendimde..
Bu arada işe gidip gelmek , para kazanmak , arada kendi kazandığım parayla kendime alışveriş yapmak vs derken acılarım çoook hafifledi..
Ekimde tedaviye başladım .. Sonra hamile olunca işten tekrar ayrıldım ..
Sende benim geçtiğim yollardan geçiyorsun şuan ve inan bana geçiyor , bu acıda geçiyor ..
Hiç yaşamamış olsam belki seni anlamazdım , böyle konuşmak kolay gelebilirdi ama aynısını yaşadım ..
Rabbim bir daha ne bana ne sana nede başkasına yaşatsın ..
Rabbim benim gibi bir daha ki denemende yüzünü güldürsün ..
Hoş 23. haftam bitti ama ben hala diken üstündeyim , endişelerim geçti sayılmaz ama bugünümüze şükür..
İnşallah Allah'ın izni ile hiçbişeycik olmaz diyorum ..
Dha ne yazayım ki canım benim , cennette seni bekleyen bir evlat var ..
Rabbim sabrın karşısında seni mutlaka mükafatlandıracaktır ..
bilgemm saol cnm desteğin için. biliyorum hepsi geçicek ruhumuzdaki derin iz asla geçmiycek olsada bu acım azalıcak eminim. allah kullarına çekemiyceği dert vermezmiş. ilk kontrolumu ıple cekıyorum. hersey yolundaysa yavrularım ıcın hemen harekete geçicem. o gücü kendimde buluyorum..beni şimdi ayakta tutan tek düşünce bu sanırım....
kadser msj kutun dolu olduğu için sana cevap yazamıyorum cnm..bilgin olsun. senbana yolla senınkini