Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
5n1k canım benim işen başlaman çok iyi olur , seni öyle iyi anlıyorum ki..
Geçen seneki tüp bebek tedavimde bende bebeğimi kaybettim ..
Kürtajdan 10-15 gün sonra işe başladım ..
Burdaki arkadaşlarım da bilir o günlerimi .. İşe başlamam çok isabet olmuştu yoksa bulanımdaydım ..
Kafamı dağıttım , güç topladım ..
Dondurulmuşumda yoktu yeniden sıfırdan tedaviye başlayacaktım ..
Yazı çok güzel bir şekilde geçirdim , sonbaharda (1 yıl sonra ) 2. tedavime başlayacak gücü buldum kendimde..
Bu arada işe gidip gelmek , para kazanmak , arada kendi kazandığım parayla kendime alışveriş yapmak vs derken acılarım çoook hafifledi..
Ekimde tedaviye başladım .. Sonra hamile olunca işten tekrar ayrıldım ..

Sende benim geçtiğim yollardan geçiyorsun şuan ve inan bana geçiyor , bu acıda geçiyor ..
Hiç yaşamamış olsam belki seni anlamazdım , böyle konuşmak kolay gelebilirdi ama aynısını yaşadım ..
Rabbim bir daha ne bana ne sana nede başkasına yaşatsın ..
Rabbim benim gibi bir daha ki denemende yüzünü güldürsün ..
Hoş 23. haftam bitti ama ben hala diken üstündeyim , endişelerim geçti sayılmaz ama bugünümüze şükür..
İnşallah Allah'ın izni ile hiçbişeycik olmaz diyorum ..

Dha ne yazayım ki canım benim , cennette seni bekleyen bir evlat var ..
Rabbim sabrın karşısında seni mutlaka mükafatlandıracaktır ..

bilgemm saol cnm desteğin için. biliyorum hepsi geçicek ruhumuzdaki derin iz asla geçmiycek olsada bu acım azalıcak eminim. allah kullarına çekemiyceği dert vermezmiş. ilk kontrolumu ıple cekıyorum. hersey yolundaysa yavrularım ıcın hemen harekete geçicem. o gücü kendimde buluyorum..beni şimdi ayakta tutan tek düşünce bu sanırım....

kadser msj kutun dolu olduğu için sana cevap yazamıyorum cnm..bilgin olsun. senbana yolla senınkini:34:

Melissss az kaldı kuzummmmm ..
37 . haftanı bitirmek üzeresin ..
Önümüzdeki haftadan sonra her an gelebilir prensesin ..

Senden sonra sırada butterfly33 var ..

Sonra Ceylan ve Ben ..

Allah'ım sen koru yavrularımızı ve arkadaşlarıma da nasip eyle ..
Tabi isteyen dileyen herkesede..

şuan senin bahsettiğin durumun bende de anı olucağğını şimdiden biliyorum bilgemcim ama artık dert etmene gerek yok allahın izniyle herşey yolunda minik oğlun uzun ve en önemli kısmı atlattı artık...hiçbirşeycik olmıycak.
hepiniz sağsağlim yavrularınızı elinize alırsınız inş.

Melissss az kaldı kuzummmmm ..
37 . haftanı bitirmek üzeresin ..
Önümüzdeki haftadan sonra her an gelebilir prensesin ..

Senden sonra sırada butterfly33 var ..

Sonra Ceylan ve Ben ..

Allah'ım sen koru yavrularımızı ve arkadaşlarıma da nasip eyle ..
Tabi isteyen dileyen herkesede..

İnşAllah bilgem, artık günler geçsin biran önce diyorum :) Ama geçmiyor sanki, o kadar günü geçirdik ama son günler çok zormuş beklemek, bu haftayı atlattıktan sonra gelsede sorun olmuyormuş artık, zaten haftaya kontrol, ben çarşamba gideyim diyorum..belki bu gittiğimde sezeryan yapalım derse tarihde verir..Bende Allak bullak oldum valla, normal mi sezeryan mı ne olacağı belli değil, artık şansıma ne çıkarsa :)

Sıra size geliyor valla :) İnşAllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi..

Ronya nelerdesin? kaç gündür göremedim merak ettim seni ve kızçemizi..

Ekintosda gelmedi kaç gündür..

Kızlar birde Adaesiladan haberi olan var mı? onuda merak ettim..

melisela sancın var mı cnmcımm?? anlamadan evde doğurıyım deme sakın :1:
senden beklerim haniii :16:

delü kız :)) akşam yazdığını görmemişim..yok o kadarını yemez :1::1::1: bu doğum konusunda tırstım :) sancılarım da geçti, daha gelmez benimki ben biliyom :)

selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..beni sorarsanız iyim çok şükür :)

Esram daha doğurmadım :) bekliyorum bakalım..

Kadser canım çok geçmiş olsun, kendiliğinden gelir inşAllah meleğin..

Yağmurum güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..

Esilam canım çok heyecanlıyım, inşAllah bebişin sımsıkı tutunmuştur sana..
canım öpüyorum kocaman:))))
Herkese hayirli cumalar nasilsiniz kuzular
Birkac gundur giremiyorum kiz kardesimin haftasonu nikkahi var anneme yerlestim :)
Cok ozledim sizi bir yaramazlik yok insallah

Yagmurum nasil heyecanliyim anlatamam bebeklerin gelicek bu sefer insallah
Esilimin test gunude geliyor hadi guzel haberler olsun insallah
bebeklerin dedin ,inşallah inşallah inşallah:))))))
Yağmur'um çok güzel tam olması gibi , opuya kadar e2 3000 lerde olur en fazla ..
Bu değer hem yeteri kadar yumoşunun olduğunu ama bir yandan da ohss olmayacağını gösterir ki ohss zaten olma, çok kötü bişey ..
Eşininde perhizli olması için bugün işini halletmesi lazım ama sakın senle olmasın yada korunun çünkü çok tehlikeli yumurtaların büyümüş bayağı , vajende yada rahimde sperm olmaması lazım bu günlerde ..
Hatta opuya kadar desem daha doğru olur ..
Gerçi söylemişlerdir zaten ..

Benimde çatlatma iğnesinde en büyük yumoşum 18,5 di diğerler 17 ,16 diye gidiyordu .. Küçüklerde çoktu , Allah'ım bunlar nasıl büyüypte yetişecek diğerlerine diyordum ki , çatlatma iğnesi hepsini aynı kıvama getirdi ..
20 tane yumurtamın sadece 2 tane ufak çıktı , diğer 18 tanesi işleme alınacak büyüklükteydi , 14 tanesi döllendi ..
Yani o 7 mm likler o güne kadar kocaman olur , içinden bir iki tanesi de ufak kalsın nolceeeek :)

İnşallah güzel haberleri almamız yakındır ..
:emir_bebek:

bende öyle biliyorum belli zamandan sonra büyüklerin büyümesi yavaşlıyor ama küçükler hızla büyümeye dewam ediyor diye:))
ama dok diğer tedavilerinden daha az yumurtan olur dedi ama adamda haklı boş ümüt vermek istemiyor:)
senın söylediklerini dok hep anlattı:))
bilgem nasıl umut doluyum nasıl heyecanlıyım anlatamam,
yawruma kavuşmama inşallah çok az kaldı:))))

merhaba kızlar ,şöyle bir okudum geçmişi,ben cihanla uğraşıyorum .uykusuz ve yorgunum.bu arada misafirlerim de oluyor.
topiğe bile giremedim....
melisela inşalllah bebişin biraz daha bekler acele etmez hayatım:)
yağmur hadi inşallah herşey yolunda gitsinigüzel haberler ver bize:)
bilgem yorma sakın kendini dikkat et.kontrolün ne zaman?
lorkeeeeeee nasılsın gezgin kuşum naptın rapor işini?
ronyacım gaz ile uğraşıyor sanırım..........

canım öpüyorum kocaman:))))

bebeklerin dedin ,inşallah inşallah inşallah:))))))

bende öyle biliyorum belli zamandan sonra büyüklerin büyümesi yavaşlıyor ama küçükler hızla büyümeye dewam ediyor diye:))
ama dok diğer tedavilerinden daha az yumurtan olur dedi ama adamda haklı boş ümüt vermek istemiyor:)
senın söylediklerini dok hep anlattı:))
bilgem nasıl umut doluyum nasıl heyecanlıyım anlatamam,
yawruma kavuşmama inşallah çok az kaldı:))))

Ayyy yağmur'um ben bile çok heyecanlıyım ..
İnşallah sonuda çok güzel olucak Allah'ın izni ile ..
Sen hep böyle güzel düşün , bende az kaldı kavuşmama diyordum bak öylede oldu ..
Rabbim gönlünün muradını versin inşallah ..
merhaba kızlar ,şöyle bir okudum geçmişi,ben cihanla uğraşıyorum .uykusuz ve yorgunum.bu arada misafirlerim de oluyor.

Ekintos'um kolay gelsin sana ..
Hem bebek hem misafir zor oluyordur tabi..
Benim 12 nisanda şeker yüklemem var .. Perşembe günü ..

Günaydın kızlar ..
Herkese güzel hafta sonları ..
sanada bebişim:))
canım ya az kaldı hemde çok az günler kaldı yawruma kavuşmaya:)))Tabiii rabbimiz izniyle vede inşallah:)))))))))))
senın yaramaz duymuyor demek,kendimiz kaşındık ama:))))

sanada bebişim:))

canım ya az kaldı hemde çok az günler kaldı yawruma kavuşmaya:)))Tabiii rabbimiz izniyle vede inşallah:)))))))))))
senın yaramaz duymuyor demek,kendimiz kaşındık ama:))))

ahh nasıl heyecanlıyım kalbim küt küt yapıyor
kızzz yağmur valla senin heyecanın beni sardı
inşallah Rabbimin izniyle gelecek meleğin
inşalah burdan kızlar ben hamieyim diye yazacaksın
tüm dualarım seninle canım yağmurummm

esilimm canım aynı şekilde aklım yüreğim seninle
çok az kaldı inşallah mutlu son olur
ve 9 ay sana sıkı sıkı sarılacak olan meleğin gelir

meliselamm canım sıkma canını artık bebeğin doğsada
kucağınıza alır evinize gelirsiniz
doğum şeklinde hangisi hayırlısıysa o olsun
her iki doğumunda kolay ve zor yanları var
yeterki sağlıkla gelsin meleğim tüm acılar geçiyor

ekintosumm canım aynen dediğin gibi günlerin gag pırt seslerini
takip etmekle geçiyor :) aman Allahım o pırt sesi nasıl değerli :)
bu arada sanada kolay gelsin

5n1k canım acın çok büyük ama geçecek inşallah
inşallah yakın zamanda bu yaşadığın sıkıntıları sana unutturacak
sağlıklı hayırlı bir evladın olurda yüzün güler

bilgemmm şeker yüklemesi çok basit
şekerli suyu içmek önce çok basit oluyor lık lık gdiyor
ama sonrasında bir saat beklemek sıkıntılı biraz
yanında suyun olsun yüzünü sık sık yıka
zaten bir saat sürüyor hemencik geçer
inşallah sonucunda güzel çıkar

lorkemmm seni özlüyorum canım arkadaşımm nasılsın :16:

Selam kızlar. Herkese iyi haftasonları dışarda o kadar güzel bir hava var ki içim açılıyo valla. Oğlumun ateşi zaman zaman yükselmekte devam ediyor ilaç kullanıyor, dr ya basit grip geçiriyor ya da diş çıkaracak dedi 3 gündür gece uykusu yok denilecek gibi. Çıkarsa da şu dişi bi nefes alsak yahu.

Ronyam bence dünyadaki en güzel seslerden bi tanesi o pırt sesi ben bayılıyorum resmen o sesi duyunca yüzümde kocaman bir gülümseme oluşuyor.

boncukboncuk ve diğerleri fikri olan bi arkadaşım bana yardımcı olabilirmi ne olur. dişim çok ağrıyo doktor çektir bişi olmaz diyo ama korkuyorum bebeğime zarar verirmi

boncukboncuk ve diğerleri fikri olan bi arkadaşım bana yardımcı olabilirmi ne olur. dişim çok ağrıyo doktor çektir bişi olmaz diyo ama korkuyorum bebeğime zarar verirmi

yasemin benimde hamileliğimin başlarında dişim iltihaplandı ama şükür ki enfeksiyon yapmadı .iltihaplanan yer patladı tekrar iltihap yaptı tekrar kendi kendine aktı....ilk 3 ayı atlattıktan sonra da çektirdim dişi...bence sen bir diş doktoruna git durumunu anlat bebeğin kıymetini anlat.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ilk defa yazıyorum bende sizler gibi bebek hasreti çekiyorum eşimde sayı ve hareket azlığı var ilk yaptırdığımız teste 4 milyon %50 hareketlilik vardı eşime doktor proxeed plus verdi ve bende keçiboynuzu kürünü yaptım düzenli bir şekilde bir ay kullandı bir ayın sonunda hareket %38 sayı 16 milyon olumuştu ilaça ve küre devam etmmize rağmen nisan 4 de aşılama yapıldı ve yıkanmış sperm sayısı 1 milyondu sonucu bekliyorum ama çok umutsuzum bu sayıyla hamile kalma ihtimalim nedir sizce

yasemin benimde hamileliğimin başlarında dişim iltihaplandı ama şükür ki enfeksiyon yapmadı .iltihaplanan yer patladı tekrar iltihap yaptı tekrar kendi kendine aktı....ilk 3 ayı atlattıktan sonra da çektirdim dişi...bence sen bir diş doktoruna git durumunu anlat bebeğin kıymetini anlat.

çok sağol ekintos, çok zor bulduk zarar vermekten korkuyorum. kendi dokturuma gittim, sakıncası şu aşamada yok dedi, diş doktoru strese girmemen lazım korku düşüge sebep olur 5. ayı bekle dedi, az öncede tıb fakültesinde bir prof. hocamıza sorduk hiç bir şakıncası yok aksine bu ağrı düşüge sebep olur dedi, dün geceden sabaha kadar agrı yaşadım bu sabah kanamam oldu dokturum neden çektirmedin hala diye kızdı kafam allak bullak oldu

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ilk defa yazıyorum bende sizler gibi bebek hasreti çekiyorum eşimde sayı ve hareket azlığı var ilk yaptırdığımız teste 4 milyon %50 hareketlilik vardı eşime doktor proxeed plus verdi ve bende keçiboynuzu kürünü yaptım düzenli bir şekilde bir ay kullandı bir ayın sonunda hareket %38 sayı 16 milyon olumuştu ilaça ve küre devam etmmize rağmen nisan 4 de aşılama yapıldı ve yıkanmış sperm sayısı 1 milyondu sonucu bekliyorum ama çok umutsuzum bu sayıyla hamile kalma ihtimalim nedir sizce

merhaba çiğdem ben bu topic'i 6 aydır takip ediyorum fakat geçen hafta yazmaya başladım, herkese teşekkür ettim. benim eşimin değerleride senin yazdıklarınla aynı idi, morfoloji bozuktu, 6 ay keçiboynuzu kürü multimitamin birde macun yedi sabah akşam çok şükür hamileyim. Çocuk sahibi olman imkansız, tüp bebek yaptırın diyen doktora gittik kapak oldu, şok oldu. inşallah rabbim gönlüne göre verir, hayırlısı ile tez zamanda bebeğine kavuşursun

ayrıca sakın umutsuz olma, her zaman umutlu ol, olacağına kalbinle inan

Son düzenleme:
Kızlar şeker yüklemesi ne giderken limon götürsem yanımda bir sakıncası olur mu ki?

merhaba çiğdem ben bu topic'i 6 aydır takip ediyorum fakat geçen hafta yazmaya başladım, herkese teşekkür ettim. benim eşimin değerleride senin yazdıklarınla aynı idi, morfoloji bozuktu, 6 ay keçiboynuzu kürü multimitamin birde macun yedi sabah akşam çok şükür hamileyim. Çocuk sahibi olman imkansız, tüp bebek yaptırın diyen doktora gittik kapak oldu, şok oldu. inşallah rabbim gönlüne göre verir, hayırlısı ile tez zamanda bebeğine kavuşursun

ayrıca sakın umutsuz olma, her zaman umutlu ol, olacağına kalbinle inan

canım cevabın için teşekkür ederim inan moral oldu bana doğal yollamı hamile kaldın birde hamile kaldığında eşinin sonuçları ne durumdaydı merak ettim rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.

Back
X