- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.521
yağmurum ve ronyam sizler de hikayelerinizi yazar mısınız? ve kaç yaşındasınız?
hamile olan arkadaşlar sizler kaç yaşınızda hamile kaldınız?
bizim durumuza kimse bir tavsiyede bulunmadı, ne yapalım? tedaviye devam mı edelim aşılama mı yapalım tüpe mi geçelim? ne dersiniz?
merhaba kızlar, eşim 6 ay kadar önce sperm testi yaptırmıştı. Toplam sayımız 1 milyondu ama diğer değerlerimiz iyidi. Bu arada beslenmesine dikkat ettik. Kürler yaptık. Geçen hafta tekrar test yaptırdık. 1 milyon olan sayımızda düşmüş, 2-3 tane canlı, 2-3 tane ölü sperm varmış, tek taraflı varikosel varmış, öyleki sperm testinde doğru düzgün hiçbir değer yazmıyor, ölçülemicek kadar kötüymüş. doktor sperm testine bakarak "sadece eşimi içeri çağırıyor" çocuğunuz olmaz tüp bebek deneyin demiş. eşim şok geçirdi, çok üzüldü. biz bütün yaptırdığımız testleride alıp kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz. benim sormak istediğim aşılama olabilirmi bizde, aşılama ve tüp bebeğin farkı nedir. aşılama nasıl oluyor, bizim durumumuzda aşılama olurmu. çok üzgünüm, çokkk....
günaydın kızlar en geç saat 3 kadar size haber veririm
dualarınızı eksik etmeyin olumlu veya olumsuz rabbimden gelene razıyım
egerki negatif çıkarsa sakın üzülmeyin çünkü ben üzülmicem 2 tane daha buz bebegim var
hem busefer 2 tane koyucaklar :)))
canım isterseniz farklı bi yerde bi daha test versin eşin merkeze görede degişiyo hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ankaradaysanız zekai tahir burak hastanesinin infertilite bölümünü önerebilirim bunun dışında en iyi yolu size kaan hoca gösterir öncesinde vitamin ve ilaçlarla sayınızı biraz yükseltebilir belkide tese yada microtese ameliyatıyla eşinden sperm alabilir . doktorun dedigi gibi bu degerlerle ancak tüp olur yoksa biraz daha yükselirse şansınız artar belkide test yanlıştır bellide olmaz istersen yaptırdıgınız testleri önce kaan hocaya mail at sonra gidersiniz aşılamayla tüpün arasında çok fark var aşılamanın normal ilişkiden hiç bi farkı yok ama tüpte yumurtalar toplanıyo eşin sperm veriyo dışarıda döllendirilip sana taransfer ediliyo şartlarınız uygunsa devler karşılıyo bir kısmını uygun degilse tam bilmiyorum ama 6-7 milyar civaru tutuyo galiba
günaydın kızlar en geç saat 3 kadar size haber veririm
dualarınızı eksik etmeyin olumlu veya olumsuz rabbimden gelene razıyım
egerki negatif çıkarsa sakın üzülmeyin çünkü ben üzülmicem 2 tane daha buz bebegim var
hem busefer 2 tane koyucaklar :)))
ankaradayız, bizde başka bir yere daha yaptırcaz zaten haftaya emin olmak için, çok moralimiz bozuldu. inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. ozaman önce mail atayım kaan hocaya. önümüzdeki hafta randevu almayı düşünüyorduk. inşallah hayırlısı olur, çok bunaldım, eşim dahada kötü durumda. ne yapacağımızı bilmiyoruz...
Herkese güzel günler.
Yağmur'um inşallah herşey yolunda gider.
Esilanur'u sabırsızlıkla bekliyorummmm
:18:
muescim sanırım seninle aynı ilde yaşıyoruz. sen hamilesin bildiğim kadarıyla, kadıköy acıbademde tüp yaptırmıştın değil mi? şimdi kontrollerine kime gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?